До BOFH, официално.

Все същите
jazz

Мнение от jazz »

всичко което се случва във виртуала
има отражение върху нас в реала
следователно виртуала е реален
щом виртуала е реален
то неговата виртуалост е виртуална
не съществува в буквалния смисъл на думата
та от къде се триете по-точно
І

Re: До BOFH, официално.

Мнение от І »

holi_day написа: а сега напиши нещата както са, без увъртане
Добре.
Чудех се за кого да се лепна /мислех първоначално на Боев, щото прочувствено.../, но предпочетох "НЕЩАТА КАКТО СА, БЕЗ УВЪРТАНЕ.
Въпреки, че помолих да не ме питате.
Но знам, че съм длъжен "кат фърла бомбата" и да обясня.
Сори, е това е проблема тук. Всички нещо се обясняват. :roll:
И никой никого не чува.

Останах тук, когато всички се разбягаха нанякъде.
Сега искам да се "изтрия", защото това не е моя форум.
Тук стана кокошкарник. Всеки кряка, влиза в някаква от него опозната позиция или сценарий, и почва да се надвиква с другите.
Има теми, в които чета...виждам как се говори едно и също от спорещите, ама на различни езици. И вместо да седнат да премислят к`во е казал опонента, се започва някакво неистово крякане.
Рядко са мъжете, но не са и изключение. Въпреки това са рядко.
А най-ме дразни, изказването на някаква отявлено крайна позиция, без дори да си питал "абе това дет си го мисля, че си казал...правилно ли го разбрах?".
Благодаря Сноу, разбра ме какво казвам...но топката вече се беше затъркаляла по склона. Защото знам, че ти ще ме чуеш, ама другите ще са си по "сценария" описан горе. Дори и хора, които наистина ме обичат и аз тях.
Никой не пита онзи набедения за нещо си, каква е неговата позиция! Всеки се опознава в някаква ситуация, приема я за истинност и се впуска в сражение.
Като толкова много овикваме Панчев, колко от остро изказалите се за крайните мерки са го попитали за неговата версия?!
Колко от вас го познават лично?! Колко от вас го попитаха "абе верно ли правилно те разбрах, дори и да не те познавам?".
Той е изолиран случай, краен. Но не маловажен, еле па за 3о4о. Тръгвам от частното, за да стигна до общото. Щото иначе не става.
Колко от вас ме попитаха мен?! Правилно ли са ме разбрали?!
Ще се опознаят доста хора тук в тази ситуация, щото малцина са тези, които попитаха.

И понеже казах, че причините са лични... да ги изброя.
От женски глупости, фирмата ми изгуби много неща. 3 и кусур години история...нямам и време да я започна отново. Пенсиониран български инженер от днешната действителност НЯМА! Има някои дет са доживяли..ама те са от "живково време". Останалите ни гътат нервите.
А това е единственото, дето можех да оставя на децата си. Това дето имах, вече съм им го оставил.
Отново жени свързани със загуба на :
колата ми
телефона и единя и другия /и глобулския не са ми го активирали още, щото неква кокошка си е присвоила номера или е въвела някоя неправилна цифра при регистрацията/. Ако можеха тези кокошки да се разходят един ден с мен на местата, дето трябва да ида, вместо да звънна... ще идат да се самообесят.
банковите карти за достъп до кеш /вместо 1 телефон на цената за разговор в група или скайп- безплатен, да изтегля буфер/- става за минути, докато минат уточняванията кой кво и как.
Разни други глупости, които нито им е мястото тук, нито искам да ги споделям. Но верно са глупости, обаче ти ебават мамата в живота и в начинанията.
И след цялото това нещо /причинено от женки смотани/, ми се изсипва и това тук...дето влизам за удоволствие и да се разтоваря или да попитам за някой глобален въпрос.
Ми сори... не мога да го издържа. Имам си капак на търпимост. И клапана избушва.
А па уинди ми е най-малкият проблем. Даже до оняден не знаех, че го имам. Ама след последното написано, даже не искам и да я виждам/чувам/обяснявам. Няма и да коментирам.

Дойдохте ми вповече жените в тоя форум. Не сте виновни /аз си ви харесвам, а някои и обичам/, просто се оказахте последната капка, която преля чашата.
Явно и не само на мен. Щото Айвън няма тези проблеми-гореописаните. Но явно и на него му идва отгоре.
Но и той си има достатъчно разправии в реалното битие, които иска поне малко да позабрави тук сред приятели и да се отпусне.

Да, ама никой никого не ЧУВА. Дори и не пита.
Затова и няколко пъти си промених аватара:
80% съвпадение срещу 80% неразбиране.
После стана 80% vs 100%

Наздраве.

:beer:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

І написа:....

Наздраве.

Сега разбра ли защо съм толкоз рядко тук? Нищо, че съм от женките. :-)

Наздраве!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
І

Мнение от І »

maggot написа:
Сега разбра ли защо съм толкоз рядко тук? Нищо, че съм от женките. :-)

Наздраве!
И аз те обичам. :-)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

jazz написа:всичко което се случва във виртуала
щом виртуала е реален
почваш да плюеш бб и цц и мвр ще те затрие братчед.
мое да ми верваш.:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

І написа:
....

Дойдохте ми вповече жените в тоя форум. Не сте виновни /аз си ви харесвам, а някои и обичам/, просто се оказахте последната капка, която преля чашата.
Явно и не само на мен. Щото Айвън няма тези проблеми-гореописаните. Но явно и на него му идва отгоре.
Но и той си има достатъчно разправии в реалното битие, които иска поне малко да позабрави тук сред приятели и да се отпусне.

....
Разбрах ти намекО - отивам да приключа сас себе си.

Само се чудя дали да се гръмна, или да помоля някой да ми отсече главата, докато си разкривам харата.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мисля да се поразходя малко преди да е дошла полицията:cool:
рязане на глави ,бесилки,трупове .....
струва ми доста извратеничко това:shocked:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Неф

Мнение от Неф »

Quid написа:мисля да се поразходя малко преди да е дошла полицията:cool:
рязане на глави ,бесилки,трупове .....
струва ми доста извратеничко това:shocked:
:rotfl24:
Да,
верно,
ако не беше трагично, си е комично!

Всички ви хвана шарката, верно била заразна бе, малеее :lol:
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта написа: Разбрах ти намекО - отивам да приключа сас себе си.

Само се чудя дали да се гръмна, или да помоля някой да ми отсече главата, докато си разкривам харата.
Не знам как, ама първо трябва да се почувстваш много-много-ама много виновна за всичко, за абсолютно всичко лошо или неприятно, което се случва на мъжете. И после много-много-много да се разкаеш за всичките мъки, които ние жените сме причинили на мъжете и после чак да те сложат в торба с бръснарски ножчета и после, след това, ако се смилят (те вина у себе си няма да видят никога), но ако са милостиви, казвам, с много-ама много добри сърца, понеже те мъжете са добри и невинни, аз това го знам от моя мъж даже, той се е родил добър и невинен и си е такъв до денднешен, та..., ако са много-много-много добри и невинни, каквито са, може и да те гръмнат за награда. Покай се, Амарантоу! Че почвам леко да изтрещявам и аз. Ма леееко-лекинко, незабележимо почти даже.
:winkw:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

І написа:
holi_day написа: а сега напиши нещата както са, без увъртане
Добре.
Чудех се за кого да се лепна /мислех първоначално на Боев, щото прочувствено.../, но предпочетох "НЕЩАТА КАКТО СА, БЕЗ УВЪРТАНЕ.
Въпреки, че помолих да не ме питате.
Но знам, че съм длъжен "кат фърла бомбата" и да обясня.
Сори, е това е проблема тук. Всички нещо се обясняват. :roll:
И никой никого не чува.

Останах тук, когато всички се разбягаха нанякъде.
Сега искам да се "изтрия", защото това не е моя форум.
Тук стана кокошкарник. Всеки кряка, влиза в някаква от него опозната позиция или сценарий, и почва да се надвиква с другите.
Има теми, в които чета...виждам как се говори едно и също от спорещите, ама на различни езици. И вместо да седнат да премислят к`во е казал опонента, се започва някакво неистово крякане.
Рядко са мъжете, но не са и изключение. Въпреки това са рядко.
А най-ме дразни, изказването на някаква отявлено крайна позиция, без дори да си питал "абе това дет си го мисля, че си казал...правилно ли го разбрах?".
Благодаря Сноу, разбра ме какво казвам...но топката вече се беше затъркаляла по склона. Защото знам, че ти ще ме чуеш, ама другите ще са си по "сценария" описан горе. Дори и хора, които наистина ме обичат и аз тях.
Никой не пита онзи набедения за нещо си, каква е неговата позиция! Всеки се опознава в някаква ситуация, приема я за истинност и се впуска в сражение.
Като толкова много овикваме Панчев, колко от остро изказалите се за крайните мерки са го попитали за неговата версия?!
Колко от вас го познават лично?! Колко от вас го попитаха "абе верно ли правилно те разбрах, дори и да не те познавам?".
Той е изолиран случай, краен. Но не маловажен, еле па за 3о4о. Тръгвам от частното, за да стигна до общото. Щото иначе не става.
Колко от вас ме попитаха мен?! Правилно ли са ме разбрали?!
Ще се опознаят доста хора тук в тази ситуация, щото малцина са тези, които попитаха.

И понеже казах, че причините са лични... да ги изброя.
От женски глупости, фирмата ми изгуби много неща. 3 и кусур години история...нямам и време да я започна отново. Пенсиониран български инженер от днешната действителност НЯМА! Има някои дет са доживяли..ама те са от "живково време". Останалите ни гътат нервите.
А това е единственото, дето можех да оставя на децата си. Това дето имах, вече съм им го оставил.
Отново жени свързани със загуба на :
колата ми
телефона и единя и другия /и глобулския не са ми го активирали още, щото неква кокошка си е присвоила номера или е въвела някоя неправилна цифра при регистрацията/. Ако можеха тези кокошки да се разходят един ден с мен на местата, дето трябва да ида, вместо да звънна... ще идат да се самообесят.
банковите карти за достъп до кеш /вместо 1 телефон на цената за разговор в група или скайп- безплатен, да изтегля буфер/- става за минути, докато минат уточняванията кой кво и как.
Разни други глупости, които нито им е мястото тук, нито искам да ги споделям. Но верно са глупости, обаче ти ебават мамата в живота и в начинанията.
И след цялото това нещо /причинено от женки смотани/, ми се изсипва и това тук...дето влизам за удоволствие и да се разтоваря или да попитам за някой глобален въпрос.
Ми сори... не мога да го издържа. Имам си капак на търпимост. И клапана избушва.
А па уинди ми е най-малкият проблем. Даже до оняден не знаех, че го имам. Ама след последното написано, даже не искам и да я виждам/чувам/обяснявам. Няма и да коментирам.

Да, ама никой никого не ЧУВА. Дори и не пита.
Затова и няколко пъти си промених аватара:
80% съвпадение срещу 80% неразбиране.
После стана 80% vs 100%

Наздраве.

Не знам, какво да ти кажа. Тва е от тия дреболии или глупости дето викаш. Голяма дреболия и глупост е, че Мъжж вече няма да го чета в 3о4о, обаче ще ми скапе сума дни.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

я удари по масата!

:-)

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:кои са па тия левскари?
то левски го закриха!
платиха на железниците за да се возят евентуално по европа малко...
:cool:
преди това платихме на Мездра да ни вземат 2 точки, взехме кинти от Гришата да паднем от Литекс, кинти от ГИгата да паднем от Локо ... сега трябваше да върнем малко...

Добре, че чорбата плати, че щеше да стане 4-ти кат едното нищо.... А Литекс се смили и се надупи последната минута да се радва Тошкото и да му подновят пенсионерския договор...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

само ЦСКА!
Ков си говориме али бали а?!!!:grin:

jazz

Мнение от jazz »

Неф

Мнение от Неф »

Quid написа:само ЦСКА!
А глупости сега.
Днес
до сега даваше само верни отговори.
Коригирай се о време! :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
Quid написа:ква е тарифата за тази услуга е са се чудя...?

Иии, ебаси готината новина е че си тука. Тия левскари ме изядоха, бе. Никакъв отпор и си развяха байрака. ....
верно, че белите винаги вдигат бялото знаме на чорбата, но да се дупите и по форумите пред тях - кофти...

Аз ти думам - сега сме най-зле - бийте ни, но вие - не, та не... ми какво да ви правя. ТО не беше, че ще влизате в турнирите, то не бе, че ще се опънете на чорбата, то не бяха заплахи, надежди... а сега - тарифи... :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

кво да ви бием левски?!
то вие не мърдате.
толкова зле не сте били никога
кво беше?!
а да!
щели сте да се борите за кое място?!
май за трето ли беше или за кое?!
малиииииииииииии:rotfl24:

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

за хокей говорите нали куидус:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Неф

Мнение от Неф »

Неф

Мнение от Неф »

Kent написа:
за къррррлинг май :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Kent написа:
за хокей на трева !:grin:

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Неф написа:
Kent написа:
за къррррлинг май :grin:

ше разпускат лигата, футболистите в българия събират капачки от каменица, за да спечелят виза за световното , е от трибуните, ама ко, пак черна африка, кеф, хляб и зрелища:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
jazz написа:всичко което се случва във виртуала
щом виртуала е реален
почваш да плюеш бб и цц и мвр ще те затрие братчед.
мое да ми верваш.:rotfl24:
що псуеш мвр-то? А?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:кво да ви бием левски?!
то вие не мърдате.
толкова зле не сте били никога
кво беше?!
а да!
щели сте да се борите за кое място?!
май за трето ли беше или за кое?!
малиииииииииииии:rotfl24:
то пък вие бяхте върха... Аз знам, че ние сме зле, но поне си го признавам. Единственото ни успокоение бе, че и вие бяхте и още сте трагични. Понякога и комични... ако може да е успокоение. Ние кат сме така зле да сме така близо до вас и вие да не сте първи - т**ак :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аман се каза от бдителни граждани!
баси и шибаната гадна демокрация.
тва демо ли или кво е:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:аман се каза от бдителни граждани!
баси и шибаната гадна демокрация.
тва демо ли или кво е:cool:
трамвая, в който се возят Станишев и Данаилов :rotfl24:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

maggot написа:Триенето на профил, Суънце, няма да помогне. Потребителят изчезва - да - но мненията му остават.
Не че ще те затрия, и аз съм на мнението на Рем-а.

Не знам какво се е случило, може би дори не искам и да знам, но някак си не съм сигурна, че точно това искаш. Не и след време. :kiss:
е, щом е така, значи вече взех мерки... и теглилки... :blum:
Виж подводницата!
Неф

Мнение от Неф »

І написа:жалко
Не си закрепостен в сегашното си положение, докато не решиш да бъде така.

Наздраве!

:wine:
Публикувай отговор