Очаквам вашето съдействие пред съответните органи, в случай че, както той казва, вземе та нещо изтрещи.
БоЕВ написа:Това ти го бях писал като отговор, но рекох и тоя път да те пожаля!:bigsmile:
Помисли си! Помисли много добре дали ще ме дразниш с присъствието си на тоя етап в 3о4о!:bigsmile:
О-о-о-о-о, Къпинка, баш ми е драго!
Де се беше покрил толкова яко? Затъжих се за тебе, чак бях започнал да те забравям да му се не види.
Може да не отговаряш, а може и да отговориш, тия неща(знаеш по-добре от мен) не си в състояние да контролираш, но нейсе - знам, че ще четеш. Ще четеш и то с голямото удоволствие, защото ти от скандали живееш и с негативна енергия се храниш.
Та - да си дойдем на думата - така и така ми се навираш в очите!
Имаш ли снимки на дъщеря си? И по точно от бала - пазиш ли ги - готини са! Особена оная пред огледалото леко така обърната настрани...верно, ти си го каза, че фотографа още се учи, ама снимките си ги бива. До сега нямах възможност да ти го кажа - много е готина!
Та.
Представи си ей така както ми се набиваш в очите и ми скачаш по нервната струна взема че изтрещя - дам на късо нещо. Вярвам, убедил си се че съм откачено и безскрупулно копеле...но да не се разсейваме.
Та - представи си ей така съвсем хипотетично - взема, че изтрещя и й направя профил на мацката във фейса, с нейните снимки и някоя друга мааалко по така, за колорит, и навсякъде в целия профил вогонска поезия, разкази и мераци за необуздан секс и тям подобни.
К`во ш`кайш? Може ли да стане? От тебе зависи!