Ей, къде сте ве.....

Все същите
esti

Мнение от esti »

vyara написа: Хммм, тук наистина няма много движение. Пък като се изпокрият и някои от най-редовните става скука. Ей го на, сега Рем що го няма, примерно? М?
А що не вземем да измислим някаква оздравителна програма - реклама на форума, туй-онуй..
"Туй-онуй" нямам идея какво значи - надявам се някой да го измисли.:lol:
Нормално е да няма голяма навалица тук, след като сме трудно откриваеми.
Аз и за други причини се сещам, но сега нямам време да се разпростирам.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Ей, къде сте ве.....

Мнение от frisky lioness »

МЪЖжжж написа:
frisky lioness написа:Що така днес никой няма и сама си пиша и си отговарям и дори теми си пускам:(:crying::blink::shocked::?
Ееееее... :grin: Поне си говориш с интелигентен събеседник! :grin:
Мани го тоя, не спира. Заболяваме понякога глава от толкова мъдрост и умност:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
Наздраве!
сега ще пийна и малко водка и ще отлетя в страната на сънищата :lol:
иначе няма заспиване от мисли за това, и онова, а пък другото, а пък този, а пък онази ....
Съжалявам за дечица....:( Поне ученика няма ли да си остане в къщи? Вие у софето още ли нямате грипна ваканция, защото нашите ученици вече го удариха на уволнение...до 31-ви....

Дано състоянието им не се усложни. Медче, чайче и ....това е. Дай им нещо стимулиращо, като това, дето каза Кент, ехинацея форте. Четох доста добри отзиви за него, за фортето де, щото Кента си го знаем:grin: Него само с думи не можеш го описа:grin::winkw:

Понякога е добре да има някой, който да ти помага, дааааа

Дръжте се! Стискам ви палци:-):kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Дръжте се! Стискам ви палци:-):kiss:[/quote]
Ласкаеш Фриски. Не че не обичам. Да ме ласкаят. Ма само Дами :-)
Ехинацеята поне със сигурност не вреди...Спиртче и извлек от Красив Гюрлюк :grin:
П.П. Хабаво май излезе, че Децата изкараха горе в Рила по ена херпангина и ся ги е шубе да грипясват...ма то не е точно грип сяшната ситуация, а просто инспирирани от особенностите в климата орз-та.
П.П.1. Грипът е страшна работа, оригиналния ... :evil:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Kent написа:Ехинацеята поне със сигурност не вреди...Спиртче и извлек от Красив Гюрлюк :grin:
П.П. Хабаво май излезе, че Децата изкараха горе в Рила по ена херпангина и ся ги е шубе да грипясват...ма то не е точно грип сяшната ситуация, а просто инспирирани от особенностите в климата орз-та.
гюрлюк какво е :blink:

за оригиналния - 1 седмица Т 39, болки, супер отпадналост, гърло, хрема и т.н. ? пу-пу, да не ни налазва
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:Съжалявам за дечица....:( Поне ученика няма ли да си остане в къщи? Вие у софето още ли нямате грипна ваканция, защото нашите ученици вече го удариха на уволнение...до 31-ви....

Дано състоянието им не се усложни. Медче, чайче и ....това е. Дай им нещо стимулиращо, като това, дето каза Кент, ехинацея форте. Четох доста добри отзиви за него, за фортето де, щото Кента си го знаем:grin: Него само с думи не можеш го описа:grin::winkw:

Понякога е добре да има някой, който да ти помага, дааааа

Дръжте се! Стискам ви палци:-):kiss:
тц, няма грипна ваканция в София, големия ходи, вчера едва се извлече от къщи, но понеже им оформят оценки за срока и има да го изпитват се насили и тръгна

тенкс за подкрепата :-)
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Трева.... Дето услажда мирогледа, не за пушене /оная е грозна на вид :twisted: /. Казва се Ехинацеа Пурпуреа. Едно от малкото хубави неща по америката.:-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Kent написа:гюрлюк какво е :blink:
Трева.... Дето услажда мирогледа, не за пушене /оная е грозна на вид :twisted: /. Казва се Ехинацеа Пурпуреа. Едно от малкото хубави неща по америката.:-)
мчи аз съм ги била стигнала американците :lol:

бях насадила едно каре 2 х 3 метра с розови ехинацеи - цяло лято цъфтяха имного красиво беше
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

мчи аз съм ги била стигнала американците :lol:

бях насадила едно каре 2 х 3 метра с розови ехинацеи - цяло лято цъфтяха имного красиво беше[/quote]
Супер, на Лято консумирайте цветовете на салата.... полята обаче обилно с Ром, не с Оцет...цяла Зима после кеф :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: тц, няма грипна ваканция в София, големия ходи, вчера едва се извлече от къщи, но понеже им оформят оценки за срока и има да го изпитват се насили и тръгна

Наште имат :bdance: Ама не за друго, а щото повече от половината им даскаля са болни. И ся се мотка втори ден из къщи, уффф.:mad:

Абе, добре че нищо му няма, та поне само се мотка :winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Dark написа: тц, няма грипна ваканция в София, големия ходи, вчера едва се извлече от къщи, но понеже им оформят оценки за срока и има да го изпитват се насили и тръгна

Наште имат :bdance: Ама не за друго, а щото повече от половината им даскаля са болни. И ся се мотка втори ден из къщи, уффф.:mad:

Ние пък повтаряме миналогодишния сценарий: първо стоя една седмица вкъщи болен, а след това обявиха грипна ваканция. :twisted:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
а аз днеска се оглеждах из разни форуми - купон има дето има хора и движение

тук е синьо езерце :-)
Ето къде бил ключа за бараката:grin:

Достатъчно е 5 човека от редовно пишещите тук да направят по едно такова рандеву и ....воала....синьо езерце:lol::lol::lol:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:
vyara написа: Хммм, тук наистина няма много движение. Пък като се изпокрият и някои от най-редовните става скука. Ей го на, сега Рем що го няма, примерно? М?
А що не вземем да измислим някаква оздравителна програма - реклама на форума, туй-онуй..
"Туй-онуй" нямам идея какво значи - надявам се някой да го измисли.:lol:
Нормално е да няма голяма навалица тук, след като сме трудно откриваеми.
Аз и за други причини се сещам, но сега нямам време да се разпростирам.
Да ти кажа аз какво мисля. Не съм против новите попълнения, но така затвореното ни общество:grin:, "частния клуб" както някой го наричат си има и предимства....По рядко се караме и сме свидетели на помията, която неминуемо се излива в един момент във всеки един клуб. Диказано.

АБСОЛЮТНО:grin::grin:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Kent написа:Ласкаеш Фриски. Не че не обичам. Да ме ласкаят. Ма само Дами :-)

Ми аз не ли съм:(:winkw:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:

Тук пише, че и други ще се моткат:-)
Изображение

Аватар
Глен

Мнение от Глен »

frisky lioness написа:Що така днес никой няма и сама си пиша и си отговарям и дори теми си пускам:(:crying::blink::shocked::?

Ех, и ние у дома сме болни. За жтори път. То, не че нещо ново казвам...
Надявам се хомеопатията да помогне. На дцеата поне добре действа.
Тук е мрачно и преддъждовно.
Май свърши хубавото време...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

frisky lioness написа:
Kent написа:Ласкаеш Фриски. Не че не обичам. Да ме ласкаят. Ма само Дами :-)

Ми аз не ли съм:(:winkw:
Си, ве как можа да си помислиш, че помислям обратното...уточнението беше за да подчертая, че още не съм модерен и конвертируем и по отношение на някои течения в бълг.мъж.мод :twisted: шси остана езичник.....хм...лезбиец т. да се каже..и ще/обичам Дамите и САМО ТЯХ :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Kent написа:Си, ве как можа да си помислиш, че помислям обратното...уточнението беше за да подчертая, че още не съм модерен и конвертируем и по отношение на някои течения в бълг.мъж.мод :twisted: шси остана езичник.....хм...лезбиец т. да се каже..и ще/обичам Дамите и САМО ТЯХ :-)
Разбрах тъ вееее, още в началото:kiss:
Изображение

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Dark написа:
Kent написа:Ехинацеята поне със сигурност не вреди...Спиртче и извлек от Красив Гюрлюк :grin:

за оригиналния - 1 седмица Т 39, болки, супер отпадналост, гърло, хрема и т.н. ? пу-пу, да не ни налазва
mi to ima lekarstwa.
няма нужда да е една седмица
в първите 24-48 часа от началото на симптомите се запова лечението
в БГ ИМА Тамифлу

и за деца става и за възрастни
температурата отшумява след 24 часа...усложенения се развиват много по рядко.
много по-кратко време се отсъства от работа и пр и пр и пр...

та тъй...
има и по-евтини лекарства
ама не знам как е сега епидемията А или Б тип
тамифлуто действа и на двете.

по старите лекарства само на А то
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

та тъй...
има и по-евтини лекарства
ама не знам как е сега епидемията А или Б тип
тамифлуто действа и на двете.

по старите лекарства само на А то[/quote]

бе няма никви епидемии, поне от грип...орз-та са като сякоя топла зима / нали съм на предния фронт и зная,виждам,преценявам/, освен тва бг-хеи-то се нааква при секи намек за ква да е епидемия, щото на никой не му се носи отговорност /то и за добро де/, ти ако слушаш бг-медиите...папата вече да е заструелян :twisted:...а грипа да е изял дватри милЬона :twisted:
Публикувай отговор