Празна тема
- windcolours
Празна тема
Празна, защото не искам коментари по нея. Надявам се да остане без ехо. Сега и вовеки веков
Преди време дадох дума на някого във форума, че ще отминавам провокативните постинги на един човек и ще направя всичко възможно да запазя мира в този форум. Виждах колко ви боли от предишни драми. Само аз си знам колко търпение ми беше необходимо, за да не се защитя, когато се е налагало. Направих го заради вас.
Тези два дни обаче, в нета се изля помия срещу мен- бях наречена с нецензурни думи в публичното пространствоп, бях обиждана и осъждана.
Не знам защо. Отговор на многобройните ми запитвания, недоумение и дори опит за личен контакт, така и не последва. Вися на бесилката, а дори не знам ЗАЩО!
За мене на този свят най-ценното са двете ми деца и достойнството ми. И, понеже, за мене връщане назад след тази тема няма да има - мисля да наруша дадената дума с цел поне да защитя достойнството си на прощаване.
Обвинена съм индиректно в темата Плесен в манипулиране на общественото мнение. На мене съвестта ми е чиста. Нямам грях пред никой в този форум. Никого не съм манипулирала, най-малкото защото никой не би повярвал на мене- новодошлата! И къде би била ползата от това да създавам напрежение между хората, които толкова харесвам? Какъв би бил смисълът да настройвам хората срещу човек, когото обичах, независимо от болката причинена ми от него? Всеки греши, всеки наранява, понякога дори без да го съзнава...
С настоящата тема искам да заявя, че не желая Мъжжж да напуска форума, в който сам ме доведе. Тук са негоите приятели. Не разбирам поведението му и изглежда той предпочита да мълчи вместо да ми обясни защо го прави. Но не е той човекът, който трябва да напусне. Никой не трябва да напуска. Но, ако това е цената за неговото оставане- аз се оттеглям. Макар и недоумяваща. Просто искам да бъде сред вас, защото има нужда от вас.
Аз също. Привързах се към вас м пораснах сред вас, обичам ви, уча се от вас. Всички сте ми скъпи и именно заради това мълчах толкова време...
Но той си е у дома тук, а аз на гости. Гостите, макар и да се чувстват у дома си на дадено място, рано или късно си тръгват. Понякога недоумяващи.
Мъжжж, остани. И дано оцениш тези хора, критиките и съветите им така, както го направих аз. И когато качваш някого на бесилот- поне му казвай защо го правиш. И ако обичаш- на лични.
Благодаря ви за всички уроци!
Преди време дадох дума на някого във форума, че ще отминавам провокативните постинги на един човек и ще направя всичко възможно да запазя мира в този форум. Виждах колко ви боли от предишни драми. Само аз си знам колко търпение ми беше необходимо, за да не се защитя, когато се е налагало. Направих го заради вас.
Тези два дни обаче, в нета се изля помия срещу мен- бях наречена с нецензурни думи в публичното пространствоп, бях обиждана и осъждана.
Не знам защо. Отговор на многобройните ми запитвания, недоумение и дори опит за личен контакт, така и не последва. Вися на бесилката, а дори не знам ЗАЩО!
За мене на този свят най-ценното са двете ми деца и достойнството ми. И, понеже, за мене връщане назад след тази тема няма да има - мисля да наруша дадената дума с цел поне да защитя достойнството си на прощаване.
Обвинена съм индиректно в темата Плесен в манипулиране на общественото мнение. На мене съвестта ми е чиста. Нямам грях пред никой в този форум. Никого не съм манипулирала, най-малкото защото никой не би повярвал на мене- новодошлата! И къде би била ползата от това да създавам напрежение между хората, които толкова харесвам? Какъв би бил смисълът да настройвам хората срещу човек, когото обичах, независимо от болката причинена ми от него? Всеки греши, всеки наранява, понякога дори без да го съзнава...
С настоящата тема искам да заявя, че не желая Мъжжж да напуска форума, в който сам ме доведе. Тук са негоите приятели. Не разбирам поведението му и изглежда той предпочита да мълчи вместо да ми обясни защо го прави. Но не е той човекът, който трябва да напусне. Никой не трябва да напуска. Но, ако това е цената за неговото оставане- аз се оттеглям. Макар и недоумяваща. Просто искам да бъде сред вас, защото има нужда от вас.
Аз също. Привързах се към вас м пораснах сред вас, обичам ви, уча се от вас. Всички сте ми скъпи и именно заради това мълчах толкова време...
Но той си е у дома тук, а аз на гости. Гостите, макар и да се чувстват у дома си на дадено място, рано или късно си тръгват. Понякога недоумяващи.
Мъжжж, остани. И дано оцениш тези хора, критиките и съветите им така, както го направих аз. И когато качваш някого на бесилот- поне му казвай защо го правиш. И ако обичаш- на лични.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Вятърната, ще ти кажа нещо просташко, щото мен ме разтоварва при определени обстоятелства - кажи му мъж и няма какво да го обиждаш повече.
Тури му пепел.
Много минават през живота, малко остават като жалони- първият който си обичала и те е обичал, бащата на децата и мъжът.
Може и не във този ред, може и 2 в едно или 3 в едно, но всяка истинска жена си има мъж и можеш да го познаеш само по това че винаги ти пази гърба.
Така че........той е някъде там:winkw:
Тури му пепел.
Много минават през живота, малко остават като жалони- първият който си обичала и те е обичал, бащата на децата и мъжът.
Може и не във този ред, може и 2 в едно или 3 в едно, но всяка истинска жена си има мъж и можеш да го познаеш само по това че винаги ти пази гърба.
Така че........той е някъде там:winkw:
няма никакво значение кой кого е довел, нито кой първи е бил тук.
всеки си е ценен с нещо. лично аз не виждам защо и двамата да не сте тук. какво от това, че не сте заедно. аз не разбрах какво си говорите индиректно в темите, едва ли и друг е разбрал, това са си ваши неща.
няма защо никой да си тръгва, само не споделяйте неща, които се случват между вас.
имаме нужда и от двамата, покажете, че сте големи хора и всичко е ок, хора се срещат и разделят.
п.п. сноу, извинявай, но определено смятам, че предизвика цялата тази вълна отново. не знам дали нерешените проблеми, както ги наричаш, заслужават да се разруши пак всичко.
уинди, не се давай лесно и не ни напускай.
всеки си е ценен с нещо. лично аз не виждам защо и двамата да не сте тук. какво от това, че не сте заедно. аз не разбрах какво си говорите индиректно в темите, едва ли и друг е разбрал, това са си ваши неща.
няма защо никой да си тръгва, само не споделяйте неща, които се случват между вас.
имаме нужда и от двамата, покажете, че сте големи хора и всичко е ок, хора се срещат и разделят.
п.п. сноу, извинявай, но определено смятам, че предизвика цялата тази вълна отново. не знам дали нерешените проблеми, както ги наричаш, заслужават да се разруши пак всичко.
уинди, не се давай лесно и не ни напускай.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
плюс 1latrevw написа:няма никакво значение кой кого е довел, нито кой първи е бил тук.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Re: Празна тема
А, какъв урок ни даваш ти?windcolours написа:
Защо ни поставяте в ролята на губещи?
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Това към Сноу мисля че не му е мястото тук, но важи за другата тема. Ако не беше скочила с тази АНКЕТА, ами просто беше отминала включването на Звеневи, щеше да е най-добре за клуба. Защото на кой тук му се връща към тази история?! Нищо друго не носи връщането освен разравянето на стари помийни ями.БоЕВ написа:Мнението ти много ми хареса и бих се подписал под него с две ръце, но просто няма как да се съглася с това.latrevw написа:
За windcolours - latrevw е изразила и моето мнение.
Не те познавам добре, не знам и какво се е случило. Напоследък не чета редовно тук. Мъжжж го познавам отдавна и не крия пристрастията си - харесвам много като писач и човек и в никакъв случай не искам да напуска. Разбирам, че при конфликт и ти имаш право и нужда да се защитиш. Обаче ви моля и двамата, не го правете тук! Не си пренасяйте личните отношения в клуба, защото имаме много горчив опит.
Ако можете да оставите сблъсъците си навън, ще се радвам да пишеше и двамата.
не мога да изказвам каквото и да е мнение защото
- не съм запознат с нещата
- не съм помолен да коментирам
- и най важното не е платено авансово за да мога да положа труд и енергия и да заделя от времето си
- и най важното не е платено авансово за да мога да положа труд и енергия и да заделя от времето си
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
И азQuid написа:не мога да изказвам каквото и да е мнение защото
не мога да изказвам каквото и да е мнение, защото:
- Съм запозната с нещата;
- Съм помолена да не коментирам;
- И най-важното не ми пука за парите, мога да хабя енергия и време за приятелите си когато имат нужда от мен и ме потърсят!
п.п. Първият коментар няма какво да се коментира изобщо!
"Спаси си деня!" - Green Light
- Green Light
Чао! Чети ни! Имаше разни хора тука, които се изнесоха. Липсват ми ужасно много всички. Липсва ми хумора им когато ги чета, най- много ми липсва той, стихотворен или в проза. Но пък си въобразявам, че ни четат. Мисля, че като пиша и техните екрани показват моите букви. Ако и това го няма ще бъде по- зле.
Успех ти желая, момиче! И по две радости за всяка тъга.
Впрочем, от началото до края, в тези теми, не съм разбирал, че става въпрос за лични отношения
Впрочем, от началото до края, в тези теми, не съм разбирал, че става въпрос за лични отношения
Няма нужда да обичаш никого тук. Не заслужават, повярвай ми. 
Нито пък има нужда да четеш, всеки една и съща песен си пее, за това поне мъжжж е прав (за жените не!), но за това, че всеки сам си пее и своя глас само си чува е много, ама много прав. Тъй че нищо няма да загубиш, ако се разходиш година, две, три, че и повече и пак дойдеш, същите мутри със същите песни любовни ще завариш. Та тъй. Достойнството ти е шест, няма какво да го браниш или доказваш, защото, повярвай ми, на никой не му пука особено, това първо и второ ти си го имаш, така че гордей се със себе си и бъди жива и здрава! И още нещо, за мъжете да ти кажа (щото знам ли те дали наистина няма пък да си тръгнеш, аз не искам, но някои след като кажат, наистина си тръгват, а някои и без да го кажат го правят, ама това е малък процент
), та, за мъжете - зарежи ги и майната им на всичките, особено и най-вече на тези, дето пет пари всъщност не дават нито за теб, нито за жените изобщо! Слушай сърцето си, ти си открит и правдив човек, то няма да те излъже. 
Нито пък има нужда да четеш, всеки една и съща песен си пее, за това поне мъжжж е прав (за жените не!), но за това, че всеки сам си пее и своя глас само си чува е много, ама много прав. Тъй че нищо няма да загубиш, ако се разходиш година, две, три, че и повече и пак дойдеш, същите мутри със същите песни любовни ще завариш. Та тъй. Достойнството ти е шест, няма какво да го браниш или доказваш, защото, повярвай ми, на никой не му пука особено, това първо и второ ти си го имаш, така че гордей се със себе си и бъди жива и здрава! И още нещо, за мъжете да ти кажа (щото знам ли те дали наистина няма пък да си тръгнеш, аз не искам, но някои след като кажат, наистина си тръгват, а някои и без да го кажат го правят, ама това е малък процент
- Света вода ненапита
windcolours написа: Мъжжж, остани. И дано оцениш тези хора, критиките и съветите им така, както го направих аз. И когато качваш някого на бесилот- поне му казвай защо го правиш. И ако обичаш- на лични.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
на теб друга роля не може да ти подхожда...БоЕВ написа: Защо ни поставяте в ролята на губещи?
Виж подводницата!
тая сутрин ми казаха, че имало драми. Аз казах "кво". Сигурно е това.windcolours написа:Празна, защото не искам коментари по нея. Надявам се да остане без ехо. Сега и вовеки веков
Е - уинди - дай го спокойно. Мъж е готин мъж и съм само с хубави впечатления от него, но нищо лошо не мога да кажа и за теб.
Проблемите са, когато 2 хора се разделят - виждат само кофтите неща. Като се събират - виждат само добрите. Действителността е вероятно някъде между 2-те крайности. МОже да е индивидуална за всяка двойка и всеки житейски момент.
Най-мъдро и добре ще е 2-та да останете да пишете и четете, ако това ви се прави. Ако не - не пишете и не четете известно време и ако ви се прииска пак - елате отново.
Днес съм до тук с мъдрите съвети. Казах
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
крайно време беше да ги донесеш...ELBI написа: Днес съм до тук с мъдрите съвети. Казах
Виж подводницата!
славист, какво друго мож се очаква от него...Green Light написа:Чао! Чети ни! Имаше разни хора тука, които се изнесоха. Липсват ми ужасно много всички. Липсва ми хумора им когато ги чета, най- много ми липсва той, стихотворен или в проза. Но пък си въобразявам, че ни четат. Мисля, че като пиша и техните екрани показват моите букви. Ако и това го няма ще бъде по- зле.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
знаеш къде съм (живея - щот ако си загубил гсм-то - немаш го и телефона) и знаеш, че се радвам за по ракия, две с теб. Кво да го дъвча повече?КОМУНОИД написа:крайно време беше да ги донесеш...ELBI написа: Днес съм до тук с мъдрите съвети. Казах(и модераторите да турнат и една мотикона за СС, че нема как да та поздравевам)
аз съм с ол сизънс, които моят майстор каза, че са предимно зимни, но не се изтъркват и лятото. Инак - щом ще черпиш за съвет - да - сменяй ги. Нека да е лято...само да е лято...Quid написа:ELBI!
гледам че даваш съвети и реших да те питам:
да си сменя ли днес зимните гуми или да не си ги сменя левскарино!?:blum:
Както казва Мечо Пух "Когато се пише изрично да не се коментира, трябва да се коментира!" (том 4, стр. 259)Quid написа:написано е с молба да не коментирате бре неграмотници гадни долни!
кво коментирате а?!!!:shocked:
Нямам проблеми с Уинди. Нито мога да кажа нещо лошо за нея. Само дето си живее в приказките, кнгите, филмите, 40-те сценария.ELBI написа: Е - уинди - дай го спокойно. Мъж е готин мъж и съм само с хубави впечатления от него, но нищо лошо не мога да кажа и за теб.
Проблемите са, когато 2 хора се разделят - виждат само кофтите неща. Като се събират - виждат само добрите. Действителността е вероятно някъде между 2-те крайности. МОже да е индивидуална за всяка двойка и всеки житейски момент.
Най-мъдро и добре ще е 2-та да останете да пишете и четете, ако това ви се прави. Ако не - не пишете и не четете известно време и ако ви се прииска пак - елате отново.
Днес съм до тук с мъдрите съвети. Казах
И ако някога успее да стъпи на земята, макар и гледйки в небето, само ще я адмирирам.
Защото погледа и ще е останал сред звездите, не в калта /или на земята дето е стъпила/
Калта- мен.
Дето е стъпила върху. Ама не е като калта в пещерите. Тук калта е друга.
Ей тук към теб ще отговоря, защото си добричка и няма да ми се ядосаш. И с това ще опитам да приключа по всички подобни теми.Stranniche написа:Това към Сноу мисля че не му е мястото тук, но важи за другата тема. Ако не беше скочила с тази АНКЕТА, ами просто беше отминала включването на Звеневи, щеше да е най-добре за клуба. Защото на кой тук му се връща към тази история?! Нищо друго не носи връщането освен разравянето на стари помийни ями.БоЕВ написа:Мнението ти много ми хареса и бих се подписал под него с две ръце, но просто няма как да се съглася с това.latrevw написа:
Когато около някого има напрежение, и то на практика извънклубно, нерешимо в клуба напрежение, проблемът е колкото в тези, които скачат срещу него, толкова и в тези, които му показват подкрепата си - въпреки че знаят, че има и други, които, и така нататък.
Ако можехме всички дружно тук да разчитаме на премълчаване, нямаше да става така.
Никога няма един-единствен виновен.
Хора сме и си имаме пристрастия. И грешим. И грешим, като си посочваме грешките...
И към всички заявявам, че с приказките за помията и любовта към нея няма да се съглася.
П.П. То пък както съм го започнала, излиза, че другите с такова мнение не са добрички и ще ми се разсърдят.
Само да посмеят сега...
Panta rhei...
Аз ще се радвам, ако и двамата пишете в клуба. 
Ама, па кой съм аз да казвам кое и как... Но- ще се радвам!
П.П. Ти не си гостенка. Вече си една от нас- приели сме те.
П.П.П. Аз па харесвам жените! Колкото повече- толкова повече!
Тва по една друга тема, де. Ма аз съм си мазохист...
П.П.П.П. Мъж, трябва да се напием, че да си поговорим или първо да си поговорим, па после да се напием... Както и да е, последователността не е от значение...
И доведи Уинди- току виж съм ви сватосал!
:-)
Ама, па кой съм аз да казвам кое и как... Но- ще се радвам!
П.П. Ти не си гостенка. Вече си една от нас- приели сме те.
П.П.П. Аз па харесвам жените! Колкото повече- толкова повече!
П.П.П.П. Мъж, трябва да се напием, че да си поговорим или първо да си поговорим, па после да се напием... Както и да е, последователността не е от значение...
И доведи Уинди- току виж съм ви сватосал!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
И кой го казва това - човекът с най-много превъплъщения.КОМУНОИД написа:на теб друга роля не може да ти подхожда...БоЕВ написа: Защо ни поставяте в ролята на губещи?
- snowprincess
Любовта е необуздана сила. Когато се опитваме да я контролираме, тя ни унищожава. Когато се опитваме да я вкараме в затвор, тя ни поробва. Когато се опитваме да я разберем, се чувстваме изгубени и объркани. Тази сила съществува на Земята, за да ни носи радост, да ни позволи да стигнем до Бог и до ближния ни; и въпреки това за начина, по който обичаме днес, изкупваме всяка минута спокойствие с един час тревога."
"Захир" - Паулу Коелю
"Захир" - Паулу Коелю
"Спаси си деня!" - Green Light
нищо лошо? тя защо тогава си мисли, че е описана в някаква тема 'Плесен'?:?:?:?І написа:Нямам проблеми с Уинди. Нито мога да кажа нещо лошо за нея. Само дето си живее в приказките, кнгите, филмите, 40-те сценария.
И ако някога успее да стъпи на земята, макар и гледйки в небето, само ще я адмирирам.
Защото погледа и ще е останал сред звездите, не в калта /или на земята дето е стъпила/
Калта- мен.
Дето е стъпила върху. Ама не е като калта в пещерите. Тук калта е друга.
Блажени са бедните духом
- Green Light
Минаха няколко дни и все още четеш, та... недей стой мълчаливо.windcolours написа:
Къде ще скиториш през почивните дни?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа