За любителите на математиката...
- сър Айвънхоу
За любителите на математиката...
Стискам палци дано не е публикувано вече тук...
Математиката в реалния живот:
РОМАНТИЧНА МАТЕМАТИКА:
Умен мъж + умна жена = романс
Умен мъж + глупава жена = афера
Глупав мъж + умна жена = сватба
Глупав мъж + глупава жена = бременност
МАТЕМАТИКА В СЛУЖБАТА:
Умен шеф + умни подчинени = печалба
Умен шеф + глупави подчинени = продукция
Глупав шеф + умни подчинени = повишение
Глупав шеф + глупави подчинени = просрочване
МАТЕМАТИКА В МАГАЗИНА:
Мъжът би платил 2 лв за нещо, което струва 1 лв, но има нужда от него.
Жената би платила 1 лв за нещо, което струва 2 лв, но няма нужда от него.
АКСИОМИ И СТАТИСТИКА:
Една жена се притеснява за бъдещето си, докато се омъжи.
Един мъж не се притеснява за бъдещето си, докато се ожени.
Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Преуспяла жена е тази, която намери такъв мъж.
АКСИОМИ ЗА ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО:
За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и въобще да не се опитваш да я разбереш.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ВРЕМЕТРАЕНЕ:
Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но пък имат много по-голямо желание да умрат.
КОЕФИЦИЕНТ НА ПРОМЯНА:
Жената сключва брак с даден мъж, очаквайки че ще се промени, но той не се променя.
Мъжът сключва брак с дадена жена, очаквайки че тя няма да се промени, но тя се променя.
КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ С ШЕГИТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ЖЕНЕНИ:
Старите жени идваха при мен на сватбите, като ме побутваха и казваха: "Ти си следващият."
Престанаха, когато започнах да правя същото с тях на погребения.
РОМАНТИЧНА МАТЕМАТИКА:
МАТЕМАТИКА В СЛУЖБАТА:
Умен шеф + умни подчинени = печалба
Умен шеф + глупави подчинени = продукция
Глупав шеф + умни подчинени = повишение
Глупав шеф + глупави подчинени = просрочване
МАТЕМАТИКА В МАГАЗИНА:
АКСИОМИ И СТАТИСТИКА:
Една жена се притеснява за бъдещето си, докато се омъжи.
Един мъж не се притеснява за бъдещето си, докато се ожени.
Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
АКСИОМИ ЗА ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО:
За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и въобще да не се опитваш да я разбереш.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ВРЕМЕТРАЕНЕ:
Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но пък имат много по-голямо желание да умрат.
КОЕФИЦИЕНТ НА ПРОМЯНА:
Жената сключва брак с даден мъж, очаквайки че ще се промени, но той не се променя.
Мъжът сключва брак с дадена жена, очаквайки че тя няма да се промени, но тя се променя.
Старите жени идваха при мен на сватбите, като ме побутваха и казваха: "Ти си следващият."
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: За любителите на математиката...
Колко тъжно...сър Айвънхоу написа:Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Това е много готиносър Айвънхоу написа:КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ С ШЕГИТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ЖЕНЕНИ:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Такива преуспели не съществуват в природата.frisky lioness написа:Колко тъжно...сър Айвънхоу написа:Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Преуспяла жена е тази, която намери такъв мъж.Разбрах, че ние с мъж ми сме всичко друго, но не и преуспели
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Поради първото твърдение ли?Green Light написа:Такива преуспели не съществуват в природата.frisky lioness написа:Колко тъжно...сър Айвънхоу написа:Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Преуспяла жена е тази, която намери такъв мъж.Разбрах, че ние с мъж ми сме всичко друго, но не и преуспели

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Точно така, поради първото твърдение. Второто твърдение е вярно и лесно изпълнимо, само "мъж" не трябва (и няма нужда) да е в единствено числоfrisky lioness написа:Поради първото твърдение ли?Green Light написа:Такива преуспели не съществуват в природата.frisky lioness написа:Колко тъжно...сър Айвънхоу написа:Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи има преуспели .....жениGreen Light написа:Точно така, поради първото твърдение. Второто твърдение е вярно и лесно изпълнимо, само "мъж" не трябва (и няма нужда) да е в единствено числоfrisky lioness написа:Поради първото твърдение ли?Green Light написа:Такива преуспели не съществуват в природата.frisky lioness написа:Колко тъжно...сър Айвънхоу написа:Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.

- snowprincess
ако липсва "може" - става вярно твърдениетоGreen Light написа:Точно така, поради първото твърдение. Второто твърдение е вярно и лесно изпълнимо, само "мъж" не трябва (и няма нужда) да е в единствено числоfrisky lioness написа:Поради първото твърдение ли?Green Light написа:Такива преуспели не съществуват в природата.frisky lioness написа:Колко тъжно...сър Айвънхоу написа:Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Преуспял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му изхарчва.

сър Айвънхоу написа:Стискам палци дано не е публикувано вече тук...
РОМАНТИЧНА МАТЕМАТИКА:
..........
Останалите твърдения от "реалния живот" хич няма и да коментирам. Аман от незадоволени мъже, на които жените са им виновни или им пречат.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Жестоко!!!сър Айвънхоу написа:Стискам палци дано не е публикувано вече тук...
МАТЕМАТИКА В МАГАЗИНА:
КОЕФИЦИЕНТ НА ПРОМЯНА:
Особено ми хареса последното
Публикувай без да се притесняваш - дори и някога да се случи повторение, не е страшно. Качественитят смях ръжда не хваща!
Тук ще стане убава тема!vyara написа:
значи... незадоволени мъже... пречат.
сега кажи кое е същественото, кое прилЯгателното и кое глагола и Шъ тЪ признаяЗвеневия написа:Тук ще стане убава тема!vyara написа:
Аз съм си записал часове (частни, естествено) при тризначките, като изкарам първи етап на обучение - ще докладвам, след товаvyara написа:сега кажи кое е същественото, кое прилЯгателното и кое глагола и Шъ тЪ признаяЗвеневия написа:Тук ще стане убава тема!vyara написа:
3 часа начи... безплатни ли?Звеневия написа:Аз съм си записал часове (частни, естествено) при тризначките, като изкарам първи етап на обучение - ще докладвам, след товаvyara написа:сега кажи кое е същественото, кое прилЯгателното и кое глагола и Шъ тЪ признаяЗвеневия написа:Тук ще стане убава тема!vyara написа:
ТОталИ! От мен съ иска само да си отворя и третото ухо!vyara написа:...безплатни ли?
По-скоро ще ти се прииска да запушиш първите две.Звеневия написа:ТОталИ! От мен съ иска само да си отворя и третото ухо!vyara написа:...безплатни ли?
Къде трябва да зяпа...м? В цомбестите образУвания?vyara написа:По-скоро ще ти се прииска да запушиш първите две.Звеневия написа:ТОталИ! От мен съ иска само да си отворя и третото ухо!vyara написа:...безплатни ли?За третото око нищо не казваш..
Ама те са толкова атрактивни, бе. Сами си го казаха.Звеневия написа:Къде трябва да зяпа...м? В цомбестите образУвания?vyara написа:По-скоро ще ти се прииска да запушиш първите две.Звеневия написа:ТОталИ! От мен съ иска само да си отворя и третото ухо!vyara написа:...безплатни ли?За третото око нищо не казваш..
грънциvyara написа: Сами си го казаха.
И аз сам си казвам разни работи, но кой ли ме слуша!
Звеневия написа:грънциvyara написа: Сами си го казаха.
- Dark Angel
ами вземи ги напиши на листче, ще можеш да си ги четеш послеЗвеневия написа: грънци

Dark написа:ами вземи ги напиши на листче, ще можеш да си ги четеш послеЗвеневия написа: грънци
- Dark Angel
сетих се за The Dukes of Hazzardvyara написа:
нали казват мъжете възприемали по-добре с очите
една руса девица - действаше само на 1-ва сигнална