Не бе, не. Не го съдя. Никога не съм го харесвала особено - нито преди, нито сега. Има много почитатели, постигна големи успехи в Германия - тоест - реализиран човек и творец е. Мога само успехи и стабилност да му желая. Ама като не мога да му харесам театъра - не могаЪн написа:Той много се е променил, след катастрофата. Мой приятел, личен негов познат, ми разправяше за него. Колко жизнен е бил преди. И как всичко се е променило. И колко различен е сега. Твърде строго го съдите. И защо да не е\или защо да не беше\можеше да бъде новият Фелини. Съдба.
Не знам прав ли е,
Re: Не знам прав ли е,
- Green Light
Шът, долу ръцете!Мнемозина написа:Не не, не се притеснявай, моля ти се!Амаранта написа:.
В предишните си изказвания повече беше в темата, но там също се изказа погрешно.
Амаранта каза, че съм едно към едно Хесе!
Тва момиче има уникално верен и реалистичен поглед над нещата и културата
Мнемо опипваше ли те?Green Light написа:Шът, долу ръцете!Мнемозина написа:Не не, не се притеснявай, моля ти се!Амаранта написа:.
В предишните си изказвания повече беше в темата, но там също се изказа погрешно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Да, бе, ще ме опипва и аз ще взема да и викам долу ръцете?! Я пий едно кафе, че спиш ми се струва!ELBI написа: Мнемо опипваше ли те?
ами ако те е опипвала само горе...Green Light написа:Да, бе, ще ме опипва и аз ще взема да и викам долу ръцете?! Я пий едно кафе, че спиш ми се струва!ELBI написа: Мнемо опипваше ли те?
може и да спя - знам ли...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ъ! Нали?!:rotfl24:Green Light написа:Шът, долу ръцете!Мнемозина написа:Не не, не се притеснявай, моля ти се!Амаранта написа:.
Но първо, не съм казала 1:1,
и второ, не го приемай само като комплимент - то и това си има плюсове и минуси,
интересно е обаче, как си стигнал до верен извод, на базата на погрешни предположения.
Хм. Дали може да се стигне до грешен извод на базата на верни предположения?Амаранта написа: Ъ! Нали?!:rotfl24:
Но първо, не съм казала 1:1,
и второ, не го приемай само като комплимент - то и това си има плюсове и минуси,
интересно е обаче, как си стигнал до верен извод, на базата на погрешни предположения.:winkw:
Panta rhei...
Да, бе! Безобидната да не ти е съпруг, та само "да, да, точно така, права си"...Мнемозина написа:Няма да се разберем с теб.
Днес няма да ми противоречиш, щото съм уморена.
Само ще се съгласяваш с мен.
Ще казваш "да, да, точно така, права си" - и толкоз.
Е той, предполагам, точно за Слави е говорел тъй иносказателно.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
по-забавно е достигането до верен извод на базата на грешни предположения (трябва да са повече от 1, явно...)Мнемозина написа: Хм. Дали може да се стигне до грешен извод на базата на верни предположения?
По принцип, достигането до какъвто и да е извод,ELBI написа:по-забавно е достигането до верен извод на базата на грешни предположения (трябва да са повече от 1, явно...)Мнемозина написа: Хм. Дали може да се стигне до грешен извод на базата на верни предположения?
е доста забавно занимание, нали?!:lol: Би могло да се постигне и без никави предположения.
псилютно!Амаранта написа:По принцип, достигането до какъвто и да е извод,ELBI написа:по-забавно е достигането до верен извод на базата на грешни предположения (трябва да са повече от 1, явно...)Мнемозина написа: Хм. Дали може да се стигне до грешен извод на базата на верни предположения?
е доста забавно занимание, нали?!:lol: Би могло да се постигне и без никави предположения.
АВе написа:Да, бе! Безобидната да не ти е съпруг, та само "да, да, точно така, права си"...Мнемозина написа:Няма да се разберем с теб.
Не е.
Но знам къде мога да разчитам на разбиране.
Panta rhei...
За ивца се сетих -Мнемозина написа:АВе написа:Да, бе! Безобидната да не ти е съпруг, та само "да, да, точно така, права си"...Мнемозина написа:Няма да се разберем с теб.
Не е.
Но знам къде мога да разчитам на разбиране.
не съм ти баща, сине, майка съм ти. А баща ти е отец Героги от съседната околия