Накратко - ще плетем на 12 юни от 10,00 до Лятната естрада в Борисовата градина.
Идвайте и вие
Нашият Световен ден - събитието във Фейсбук

не знам, със затворени очи го правя:lol:Неф написа:А така!Kent написа:аз мога да плета интриги
И каква е плетката?
Иии, по план няма да съм в София тогава.majemela4ka написа:Световен ден на плетенето на открито!
Накратко - ще плетем на 12 юни от 10,00 до Лятната естрада в Борисовата градина.
Идвайте и вие
Нашият Световен ден - събитието във Фейсбук
От едната страна е капанчето на кортовете на Тенис - клуб София - салатки, картофки, пържоли, кюфтаци, ледена бира...Ън написа:А да пиете и да ядете ииии..тия три неща, няма ли да правите, бе?!
Щели да плетат...
После се чуди, що никой не ти е писал в темата...:lol:
:-)
Там съм!majemela4ka написа:Световен ден на плетенето на открито!
"Хобито е милостиня, която равнодушната мащеха Съдба подхвърля на своите завареничета, за да не злоупотребят с търпението и."Kent написа:хобито различава човека от маймуна
освен опозицията на онова, ко беше
палеца бе
Eй тва е мъжка приказка!Житената Питка написа:Там съм!majemela4ka написа:Световен ден на плетенето на открито!![]()
Ще можеш да ме познаеш по фланелката с надпис "ТРОПОСКА - БОДЪТ НА МОЯ ЖИВОТ"
Ще се радвам да се видим!! И по онзи въпрос:winkw:pocti_bezobidna написа:Аз изобщо не мога да плета. Страшно съм изненадана, че има "Световен ден на плетенето на открито"
Ако не забравя и нямам нищо друго за правене, може да дойда да ви видя. И да се запозная с мъжемелачката.
Само не ме карйте да плета, че ми се вижда адски пипкаво занимание. Хубави неща могат да се изплетат, шапка свалям на плетачките.
Ама няма да ми е световна плетката.majemela4ka написа: Мнемо, можеш да поплетеш където и да сиДухом ще съм с теб
Нещо за вдъхновяване!Мнемозина написа:Ама няма да ми е световна плетката.majemela4ka написа: Мнемо, можеш да поплетеш където и да сиДухом ще съм с теб

Б@си как ми се приплЕте...majemela4ka написа:Нещо за вдъхновяване!
Горкичкият... дръж се, малко остана, почти дойде!Житената Питка написа: Б@си как ми се приплЕте...
Абе...Мнемозина написа:Горкичкият... дръж се, малко остана, почти дойде!Житената Питка написа: Б@си как ми се приплЕте...:lol::lol:

Житената Питка написа:Абе...Мнемозина написа:Горкичкият... дръж се, малко остана, почти дойде!Житената Питка написа: Б@си как ми се приплЕте...:lol::lol:
Ами, ами...Неф написа:
лелей, Питкин, взе ми очите с тая плетка.
Искам да те видя как я преплиташ.
Мнемозина написа:Ами, ами...Неф написа:
лелей, Питкин, взе ми очите с тая плетка.
Искам да те видя как я преплиташ.
Показва какво иска да разплете - според мен.
Мноу обичам такива ясни/прости плетки, и лесно събличаЕМи дрешки - само с едно копчеЖитената Питка написа: Абе...
разПЛЕТе/разСЪБЛЕЧе - все тая:rotfl24:Мнемозина написа:
Ами, ами...
Не, ма, плете ми се та ми се вие. Начи откак разбрах за соарето с куките и сън не ме лови... начи така ми се държи игла че...majemela4ka написа:Ти к`во? Да нямаш проблем със схемата?!
О, благодаря!majemela4ka написа:разПЛЕТе/разСЪБЛЕЧе - все тая:rotfl24:Мнемозина написа:
Ами, ами...
тоя с мустаките трябва да е момченце, погледът му един такъв... мъжествен
ама знам ли?! краднАх снимката, зарад теб
Пък Магът не се появява нещо напоследък... Кво ли тегли начи тва момичеЖитената Питка написа:Не, ма, плете ми се та ми се вие. Начи откак разбрах за соарето с куките и сън не ме лови... начи така ми се държи игла че...majemela4ka написа:Ти к`во? Да нямаш проблем със схемата?!
Абе аз се чудя защо ме завря под колата да оправям чаркалаците там, а то за какво било.Green Light написа: Пък Магът не се появява нещо напоследък... Кво ли тегли начи тва момиче
Не смея да моля, страшен изглеждаш...Житената Питка написа:
Ще има и калинки, надявам сеМай трябва да вадя тежката/френската артилерияmajemela4ka написа:Не смея да моля, страшен изглеждаш...Житената Питка написа:
Обаче... ще имаме нужда някой да снима пчеличките и пеперудите...
...