В тон

Все същите
Аватар
Green Light

В тон

Мнение от Green Light »

Всичко в мен, мозък, риш, нерви, длани, съвсем уверено си продължава празниците. Пробвайте сега например, да им кажете да свъшат нещо. Не искам да ви обиждам, но за мозъка ми и нервите, и дланите в момента сте последната дупка на кавала. Други също опитаха, аз лично също. Така е.
Ми за времето нещо да кажете? Празник, не ами риш средата на празника. Слъцето туптан приспа дървета, птици и вятър. Нищо не мърда, тишина и коктейли с широки чаши и сламки. Боси крака...
От десет мейла съм получил отговор на един. Но то се вижда, не съм, да речеш, изненадан. Ми. Щях да съм изненадан ако получавам. Интернет и съществата в него спят. Не че точно спят ами и те така коктейли моренцето се плиска или борови гори разхлаждат дупЕто. На! Вижте се и вие на какво приличате. Тоже самое с братчедите в телефонните жици. Даже тоя дзвер мобилния млъкна, та си изслушах всички песни наведнъж. Бе дали да го рестартирам, сега се сетих, мож да е блокирал нещо?
Но пък за какво да се напъваме аз и мобилния? В празници не се бърза. А че е празник мисля стана ясно.
Само едно едничко нещо е в дисонанс. Календара.

П.П. Сряда е- вика един колега на оперативката. И гледам всички дето седят там, зяпат през прозореца.. Глупости- викам му, та човека се съпикяса така малко и зяпна календара. Никаква сряда не е, викам- погледни навън и ще видиш. И той честна дума - погледна
Аватар
сър Айвънхоу

Re: В тон

Мнение от сър Айвънхоу »

кви празници бе? кога е имало празници скоро? :shocked:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:кви празници бе? кога е имало празници скоро? :shocked:
Ми, Нова Година, бе алоооооо.....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:
сър Айвънхоу написа:кви празници бе? кога е имало празници скоро? :shocked:
Ми, Нова Година, бе алоооооо.....
ъъъ... ма то тогава празник ли беше? :shocked:
оти ние пак бакчааме... :crying:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Всичко в мен, мозък, риш, нерви, длани, съвсем уверено си продължава празниците. Пробвайте сега например, да им кажете да свъшат нещо. Не искам да ви обиждам, но за мозъка ми и нервите, и дланите в момента сте последната дупка на кавала. Други също опитаха, аз лично също. Така е.
Ми за времето нещо да кажете? Празник, не ами риш средата на празника. Слъцето туптан приспа дървета, птици и вятър. Нищо не мърда, тишина и коктейли с широки чаши и сламки. Боси крака...
От десет мейла съм получил отговор на един. Но то се вижда, не съм, да речеш, изненадан. Ми. Щях да съм изненадан ако получавам. Интернет и съществата в него спят. Не че точно спят ами и те така коктейли моренцето се плиска или борови гори разхлаждат дупЕто. На! Вижте се и вие на какво приличате. Тоже самое с братчедите в телефонните жици. Даже тоя дзвер мобилния млъкна, та си изслушах всички песни наведнъж. Бе дали да го рестартирам, сега се сетих, мож да е блокирал нещо?
Но пък за какво да се напъваме аз и мобилния? В празници не се бърза. А че е празник мисля стана ясно.
Само едно едничко нещо е в дисонанс. Календара.

П.П. Сряда е- вика един колега на оперативката. И гледам всички дето седят там, зяпат през прозореца.. Глупости- викам му, та човека се съпикяса така малко и зяпна календара. Никаква сряда не е, викам- погледни навън и ще видиш. И той честна дума - погледна
:lol:
Не знам дали е от празниците, обаче е много размазващо. :tipsy:
Пък аз защото като Пипилота Виктуалия сама себе си трябва да организирам в момента, май ще се стига до шамари.
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Пък аз защото като Пипилота Виктуалия сама себе си трябва да организирам в момента, май ще се стига до шамари.
Не знам от кво и що е, ама и аз в тон да ти кажа- да вземеш да си влезнеш в ролята на класна и да върнеш самоотлъчилите се! Иначе няма да оправям повече времето, заради теб! :mad:

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Мнемозина написа:
Не знам от кво и що е, ама и аз в тон да ти кажа- да вземеш да си влезнеш в ролята на класна и да върнеш самоотлъчилите се! Иначе няма да оправям повече времето, заради теб! :mad:
А бе я вземи и го поразвали сега, че много горещо стана. :blum:

Никой не ме слуша вече, това е. Хич и не опитвам... :lol:
Дай един списък, пък ще видим. Може да си го разделим - да видиш лесно ли е. :blum:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Не знам от кво и що е, ама и аз в тон да ти кажа- да вземеш да си влезнеш в ролята на класна и да върнеш самоотлъчилите се! Иначе няма да оправям повече времето, заради теб! :mad:
ей, ч'ш! я, не се коркай мноу, оти язе и в момента бачкам... :mad:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Ън написа:
Мнемозина написа:
А бе я вземи и го поразвали сега, че много горещо стана. :blum:

Никой не ме слуша вече, това е. Хич и не опитвам... :lol:
Дай един списък, пък ще видим. Може да си го разделим - да видиш лесно ли е. :blum:
Ей ти малък списък:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
И още няколко, за които съм сигурен, че се сещаш, но няма да ги напиша тук :lol:

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Ей ти малък списък:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
И още няколко, за които съм сигурен, че се сещаш, но няма да ги напиша тук :lol:
поменици ли пишеш бре! :mad:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
поменици ли пишеш бре! :mad:
Мога и теб да те пиша там. :-) Ако те блазни идеята...

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Мога и теб да те пиша там. :-) Ако те блазни идеята...
колкото и да са напъваш, не моеш достигнА висините на Боев! :blum:

от напъване най-мноу да са накъкаш! :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Ън написа: Мога и теб да те пиша там. :-) Ако те блазни идеята...
колкото и да са напъваш, не моеш достигнА висините на Боев! :blum:

от напъване най-мноу да са накъкаш! :rotfl24:
Боев си е Боев, аз съм си аз. За пет години не си ли усетил малката разлика....:lol:

Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
Гаспод
Уишес
Дарки...

Уайлдмуун
Бибиляна
Баба Яга...

Но ако човек няма време или в момента не му се пише, насила хубост не става. :-)
Последно промяна от Stranniche на 26.05.10, 19:46, променено общо 2 пъти.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Stranniche написа:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
Гаспод
Уишес
Дарки...

Но ако човек няма време или в момента не му се пише, насила хубост не става. :-)
:crying:

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа::crying:
що ривеш сига уа? да та пердаша ли аз сигинка, м?
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Боев си е Боев, аз съм си аз. За пет години не си ли усетил малката разлика....:lol:
аз мноу нища съм усетил, ма ти са неусещаш май :blum:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Ън написа: Боев си е Боев, аз съм си аз. За пет години не си ли усетил малката разлика....:lol:
А аз мисля, че ти не се усещаш.

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:
сър Айвънхоу написа:
ч'ш, аре да поспрем, а? оти ша се питаме после оти ги ручахме жабетата...

:friends: :beer:

и за винопийците :wine:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Ън написа:
сър Айвънхоу написа:
ч'ш, аре да поспрем, а? оти ша се питаме после оти ги ручахме жабетата...

:friends: :beer:

и за винопийците :wine:
:cool:

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа::cool:
ъъъ... не разбрах, недовижаш, или мноу силну света, та та заслепявам? :blum:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
:un:

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:
сър Айвънхоу написа:
:un:
побойник :wbee:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
Ще се върнат. Те си знаят, че ги чакаме.
Но е добре и да им се показва, разбира се. :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
На мене тия не ми липсват. В смисъл не ги смятам, че ги няма. Те са си тука обаче са от зашемЕтените. Във всякакъв смисъл, но сега конкретно от бач.
На мене ми липсва Ести. И всички други, но Ести сякаш ми иде малко събирателен образ.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
На мене тия не ми липсват. В смисъл не ги смятам, че ги няма. Те са си тука обаче са от зашемЕтените. Във всякакъв смисъл, но сега конкретно от бач.
На мене ми липсва Ести. И всички други, но Ести сякаш ми иде малко събирателен образ.
Събирателен образ на какво?
На мен ми липсва Дарки

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа: Събирателен образ на какво?
На мен ми липсва Дарки
Усети се здраво липсата на Дарки, тука няма какво да се каже. Хората запълват сума пространство около себе си и като ги няма се получава не точно вакуум ами ниско атмосферно налягане някак в тая област.

Събирателен образ на мои мисли и вини щом питаш. Но е отвлечено, Ън. Няма да изпадна в конкретика. Сега съм под супер силното влияние на Степния вълк.
Мислиш ли, че не разбирам твоя страх от фокстрота, твоята досада от барове и дансинги, твоето настръхване срещу джазовата музика и цялата тази бакалия? Много добре ги разбирам. Също и твоята отврата от политиката; твоята жал заради празнодумството и безотговорното суетене на партиите, на пресата; отчаянието ти от войната, от миналата и идващата; от начина, по който днес се мисли, чете, строи, създава се музика, честват се празници, подтиква се образованието. Ти си прав, Степни вълко, хиляди пъти прав и въпреки това трябва да загинеш. За този прост, удобен, задоволяващ се с толкова малко днешен свят ти си премного взискателен и жаден, той ще те изплюе, за него ти имаш едно измерение в повече. Днес, който иска да живее и да се радва на живота си, не бива да бъде човек като тебе и мене. За всеки, който изисква вместо дрънкане — музика; вместо удоволствие — радост; вместо пари — душа; вместо суетене — истински труд; вместо преструвка — истинска страст, този хубав тукашен свят не е родина…

и още

.... Все пак така е било и винаги ще бъде — времето и светът, парите и властта са принадлежали на малките и плиткоумните, а на другите, на същинските хора не принадлежи нищо. Нищо освен смъртта.

— И нищо повече?

— Е, да, и вечността.

— Ти имаш пред вид името, прославеността сред идните поколения?

— Не, вълче, не славата, та тя има ли стойност? И вярваш ли, че всички действително истински и пълноценни хора се прославят и са известни на потомците?

— Не, естествено не.

— Следователно и славата не им принадлежи. Тя съществува само за образованието и е работа на учителите. Не славата, о, не! А това, което аз наричам вечност. Религиозните го зоват „царство божие“. Мисля си: ние, хората, всички ние, които имаме по-големи изисквания, копнеж и едно измерение в повече, съвсем не бихме могли да живеем, ако извън въздуха на този свят нямаше за нашия дъх и друг въздух; ако извън времето не съществуваше и вечността, именно тя е царството на истинските. В нея остават музиката на Моцарт и стиховете на твоите големи поети, принадлежат й и светците, извършили чудеса, изстрадалите мъченическа смърт и далите велик пример за всички люде. Но към вечността спада също образът на всяко истинско дело, силата на всяко истинско чувство, дори и когато никой не знае за тях, не ги вижда, не ги записва и съхранява за грядущите. Във вечността няма бъдни, само съвременни поколения.

Тоя пич трябва да бъде забранен за хора които не са навършили 40 години. И трябва да се чете по малко, и когато сме в добро настроение, понеже е в силна концентрация.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Тоя пич трябва да бъде забранен за хора които не са навършили 40 години.
Защо? Навремето най-обичах да ми казват за кои автори съм малка и за кои не. :winkw:

Те тия едно време беха много вървежни
Загубиха се сега. Чудно, к`во ли правят...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:На мене тия не ми липсват. В смисъл не ги смятам, че ги няма. Те са си тука обаче са от зашемЕтените. Във всякакъв смисъл, но сега конкретно от бач.
мда
точно
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
Аз сега ще съм лоша, ама много. Днес ми е такъв ден.

Има разлика между това да не си тук, защото нямаш възможност в момента, защото реалът ти го налага, поради някаква моментна ситуация (дори и тукашна да е) - на мен пък точно тези хора ми липсват.
Но аз поне не бих ги поставяла заедно с другите, които просто не желаят да бъдат тук и ясно са го показали, много пъти. Това е просто неуместно.

За неуместни намирам и твоите собствени мисли и вини, защото те някак си се разпростират върху всички ни.
Никой от тук пишещите не е виновен за това, че някой не иска да бъде тук с нас. И ти наравно с останалите не можеш да бъдеш виновен.
Това си е негов личен избор.

Който иска да бъде тук, просто намира начин - освен в случаите, в които действат най-горните причини, разбира се.
Сегашният клуб не е предишният клуб, това е положението. Всичко тече...

Липсват ми хората от сегашния клуб.
Съжалявам, ако съм по-остра. Но така мисля. :?
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Green Light написа:
Рем
Мъжжж
Фриски
Сноу
Аз сега ще съм лоша, ама много. Днес ми е такъв ден.

Има разлика между това да не си тук, защото нямаш възможност в момента, защото реалът ти го налага, поради някаква моментна ситуация (дори и тукашна да е) - на мен пък точно тези хора ми липсват.
Но аз поне не бих ги поставяла заедно с другите, които просто не желаят да бъдат тук и ясно са го показали, много пъти. Това е просто неуместно.

За неуместни намирам и твоите собствени мисли и вини, защото те някак си се разпростират върху всички ни.
Никой от тук пишещите не е виновен за това, че някой не иска да бъде тук с нас. И ти наравно с останалите не можеш да бъдеш виновен.
Това си е негов личен избор.

Който иска да бъде тук, просто намира начин - освен в случаите, в които действат най-горните причини, разбира се.
Сегашният клуб не е предишният клуб, това е положението. Всичко тече...

Липсват ми хората от сегашния клуб.
Съжалявам, ако съм по-остра. Но така мисля. :?
Женски обяснения...:lol:
А по- просто казано- Ести не си намери мястото нито тук, нито при дъртаняните, нито в 40- 50 на дира.
Явно проблема не е в Грийна. Колкото и виновен той да се чувства. :-)

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа: Женски обяснения...:lol:
А по- просто казано- Ести не си намери мястото нито тук, нито при дъртаняните, нито в 40- 50 на дира.
Че не е в него, не е.
Но не ставаше дума само за Ести все пак. А и още нещо казах.

Изобщо, като обяснявам надълго, винаги има защо. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Ън написа: Женски обяснения...:lol:
Че не е в него, не е.
Но не ставаше дума само за Ести все пак. А и още нещо казах.

Е, да- некви несъществени неща въртящи се около същността, ясно формулирана от мен. :blum:

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Мнемозина написа:
Е, да- некви несъществени неща въртящи се около същността, ясно формулирана от мен. :blum:
:rant:
Бях я забравила тая емотиконка, не знам защо точно сега се сетих за нея. Ама съвсем ненадейно ми хрумна... Всякаква връзка с настоящия диалог само случайно ви изглежда случайна. :roll:

Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Ън написа:
Мнемозина написа:
Бях я забравила тая емотиконка, не знам защо точно сега се сетих за нея. Ама съвсем ненадейно ми хрумна... Всякаква връзка с настоящия диалог само случайно ви изглежда случайна. :roll:

:lol: Аз пък две игри на шах загубих, докато пишех тук. А турнира си беше почти мой... :lol:

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ън написа::lol: Аз пък две игри на шах загубих, докато пишех тук. А турнира си беше почти мой... :lol:
отдето и да погледнеш - форумите са вредни
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа:
Ън написа::lol: Аз пък две игри на шах загубих, докато пишех тук. А турнира си беше почти мой... :lol:
Мда. Ама ей ся 3000 шахматисти играят онлайн в тоя сайт, а той далеч не е от най- големите... :lol:
Възможности...

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

споменах ли, че форумите са вредни :blum:
Ф.Песоа

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Мнемозина написа:

:lol: Аз пък две игри на шах загубих, докато пишех тук. А турнира си беше почти мой... :lol:
Ааа, не знам, не знам...
Тоя път вече Грийн е виновен. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор