В тон

Все същите
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Елинида написа:Не схващам защо Холи се впрегна.
не съм, бре
кат се впрегна трябва поне малко да се поядосам, пъ да захвърчат остри предмети :grin:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Още 2 часа.
И само един човек чакам още.
А дано да не дойде...
Тъй де, нова седмица- нов късмет. Да дойде в понеделник.
Бе аз не мога ли да избягам от работа?
Що па да не мога...ма съм се фанал в един турнир...шест кръга...ще взема да го изтубя....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

звънни на чувекъ да потвърди, че шъ идва, че може пъ баш в петък да те викат спешно в здравната каса
пъ ку не е спешно може пъ да му е по-удобно в понеделник :lol:
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа:звънни на чувекъ да потвърди, че шъ идва, че може пъ баш в петък да те викат спешно в здравната каса
пъ ку не е спешно може пъ да му е по-удобно в понеделник :lol:
То да беше чувекъ, шсъ разберем с него, ма е една сприхава гуспожицъ...

П.П. Ма пъ спечелих турнира...:lol:

Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: В тон

Мнение от Stranniche »

holi_day написа: пъ мое да реша малко да се подепресирам, че ставам на 40 и да реша да се поусамотя,
де шъ зная кво шъ роди тъпата ми глава
Ти па ще се депресираш :mad:?! А разрешително имаш ли за туй занимание? :elbi:
Ако искаш да знаеш разрешителните аз ги издавам, но на теб няма да дам! Нямаааа!
Аааааа! :rant:

Писах тук как бяхме при лелята на мъж ми, която е на 92 и има повече енергия и хъс от цялата рода. Показа ми снимки от плажа когато е била като момиченце на 40... :lol:

:kiss:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

хмммм
да не се казва М_ _ _ _а? :rotfl24:
ей!
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа:хмммм
да не се казва М_ _ _ _а? :rotfl24:
ей!
:rotfl24:

Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Ън написа: И мойто едното око е зелено. Другото кафяво. А понякога и двете са червени. А веднъж бяха сини...
компилация от чистокръвни - хъски, ангорски заек (лъвска глава), дентист и художник!:winkw:
Не вярвам, че е скучно около теб :bigsmile:
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Ън написа:
Елинида написа: Колкото до теб .... от къде да знам какви ги вършиш в реала?
Мое да е некъф психопат- сериен убиец. Съмнителен е тоя Грийн, мда....
Надали. Тук сте все "отбор юнаци/чки" :rotfl24:
esti

Мнение от esti »

holi_day написа:
Холи, виж ся.
Когато някой се изгаври с личния ти живот с цел завоюване на някакви измислени виртуални позиции, или един господ знае с какви подбуди - не е готино нали?
И още по-гадно е, когато човек осъзнава, че страда от собственото си малоумие и слабост.
Защото никой не ми е крив, че съм споделяла някакви неща извън ефир на хора в които съм вярвала, нали?
Ама хак ми е, защото уж съм много принципна и много ревностно си пазя личното простронство, а накрая се издъних, като абсолютна патка.
Та, последно - разписах се днес, за да знаете, че не ви мразя.
Това, че не пиша няма нищо общо с чувствата ми към вас и не ви го казвам, защото съм баси благородната човеколюбка, която страда, заради вашата заблуда, а за това, че някак си на мен ми става по-готино, когато чувствата ми с някой са изяснени.
Е, мамка ви шантава извратена - не ви мразя.
Вече го знаете.

ПП Мисля да приключвам, защото вече виждам как постепенно краката ми се покриват с мрежест чорапогащник, устните ми се зачервяват в ярко доматен цвят положен извън контурите, а по скулите ми се появява долнопробен руж, който напомня за дупето на Пешо маймуната от бившата бургаска зоо градина.
Ако не спра веднага има опасност тутакси да тропна на сцената, да викна "оле!" и да закърша застаряваща снага преливаща от корсет, който от 20 години не ми е по мярка и да...открия новия сезон на водевилите в клуба.
Чупката ести!

ПП Благодаря на тези които ми се зарадваха и моля да ме извинят, че не им отговорих.
Дано приемате целувки!:kiss:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Zdravei, Esti.:-) Pishi be, sporovete i srudnite otminavat, a kupona i briza morski sa vechni:)
p.p. sorry za latin. - na rabota sum.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:Zdravei, Esti.:-) Pishi be, sporovete i srudnite otminavat, a kupona i briza morski sa vechni:)
p.p. sorry za latin. - na rabota sum.
Една мома не доде в каб. и аз на тръгване и звъня по джъсъто. И дига нейния камарад- вика нема я, шъ и предам, че си я търсил. И тя ми звъни чак ся.
-Ми, хубаво че ме подсетихте, че имам час, ма ся не моа да додъ, щот не се чувствах добре и ходих на латино танци да избия напрежението....
Абеееее....булгаристан....
Един пъ друг обръз ми се цвъкна в кабинета и вика шми праиш пломба, че се счупила. И аз- добре, ама нещо час да си беше записал поне.
А оня- ми немах време...

Наздраве, партайгеносен! :friends: :beer:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

"В крайна сметка, ако не държим един на друг, ще измрем поединично..."
Тва от един филм току що изтече по канала- "От местопрестъплението"
Бе, нищо общо с форума, ма що пъ се сетих за него и тук да го напиша...
Наздраве, казах ли?
Забравих да си запаля пурата да го...

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Забравих да си запаля пурата да го...
ти нямаше ли да я позлваш за други неща, преди да я палнеш? :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Ай стига вече.

Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

сър Айвънхоу написа:
егати и мазохиста си начи...толкоз бой изеде от Ън и кой ли не, и пак се буташ между шамарите :lol:
ти нали сега си самовъзложи мисия. изпълнявй си я нея и не си проси още пердах...остави и за другите..аааамахааа:mad:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Ай стига вече.
:salute:

п.п. :kiss:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
Ън написа: Ай стига вече.
:salute:

п.п. :kiss:
Не ми е смешно, бе!
Да знаеш!
П.П. Да ти е жив и здрав синът.

Изображение
Неф

Мнение от Неф »

Ън написа:"В крайна сметка, ако не държим един на друг, ще измрем поединично..."
Наздраве, казах ли?
Наздраве Ън! :kiss:

Който иска в неделя в Морската градина,
заповядайте,
заавление послучай 1 юни.
:bigsmile:

:wine:
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Неф написа:
Ън написа:"В крайна сметка, ако не държим един на друг, ще измрем поединично..."
Наздраве, казах ли?
Наздраве Ън! :kiss:

Който иска в неделя в Морската градина,
заповядайте,
заавление послучай 1 юни.
:bigsmile:

:wine:
билетчето за софийски градски транспорт важи ли до Варна:crying:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

windcolours написа:
билетчето за софийски градски транспорт важи ли до Варна:crying:
важи... ако не те хванат! :blum:
Bella Ciao
І

Мнение от І »

esti написа:
holi_day написа:
Когато някой се изгаври с личния ти живот с цел завоюване на някакви измислени виртуални позиции, или един господ знае с какви подбуди ...
Точно затуй. Е, не от другарчетата тук, а в личния си живот не направих добра преценка.
Тук, макар Сноу от 6-7 години да ме предупреждаваше... /тенкс Сноу :kiss: / нито един от Вас не си позволи да си направи гавра с мен или с нещо лично, което съм споделил. А съветите, които видимо за някой са изглеждали като нападка, аз съм ги чул, друг е въпроса дали ги изпълнявам. Но знам, че са дадени с добра мисъл, за да бъда предпазен от грешките си и никога не съм търсил в тях реваншизъм или опит да бъда злепоставен по някакъв начин. А аз слушам внимателно. :-) Затова и нямам никакви обструкции към клубарчетата. Единствено към някои от тези, които покрай мен се вляха и ..в един момент им избиха чивиите. И за да не кажете, че пак е неясно и говоря абстрактно- ветровитата с цветовете. Грешката е моя. Не е нейна, не е ваша. Покрай нея и други дадоха девиация. Но пак повтарям...това са лични неща само между умесените у кашата и не са за тук.
И това трябва да кажа... ветровитата е интелигентно, красиво и начетено момиче с дар слово и няма как да не е колорит в клуба. Само дето светът и е объркан и прави глупости от недоразумения и фантазии. Но иначе се радвам, че си намери мястото сред една камара интелигентни хора накуп, защото има нуждата и го заслужава. И на нея не се сърдя. Тя си е такава просто..и не е със зла умисъл. Или поне така се надявам. Всъщност..не е, иначе едва ли бих си я харесал.

Обаждам се, защото Айвъна искаше да ме бие тая вечер на скайпа по поръчка на Холи /:hugy: / и щото видях моята "кака Ести" прописала като погледнах защо ще ме бият :cool: :bigsmile:.

Сори милички...втори "случаят Рейн" не искам тук да има. Затова и ще си запазя дистанцията. Ще се обаждам, когато има нещо да казвам, но по общи теми. Не и лични. За сега няма какво да казвам, затова и си трая. Не мога да говоря като Биид, Куида или Змеу.. късо ясно и точно и затова предпочитам да се предпазя от глупостите по някакъв мой начин.
Или да цитирам класиците /Биид/: "като почне буря, научи се да си свиваш платната...иначе стават на парцали".
Наздраве! :beer:
esti

Мнение от esti »

І написа:
Ех, Слънчо....:kiss:
Няма да говоря.:bigsmile:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

"като почне буря, научи се да си свиваш платната...иначе стават на парцали".
Наздраве! :beer:[/quote]

:kiss: хубаво си намислил
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:Мнемо може да я я заболяло. или пък някой друг. затова не мога да замълча, сори!
Благодаря, Лат.
Болно ми е, да.

Значи като се замисля, нищо не мога да направя.
Ако замълча, ще е защото съм гузна.
Ако се опитам да обясня нещо, ще се оправдавам, защото съм гузна или защото градя имидж на съвършена или както беше там.
Ако обявя, че се оттеглям, ще излезе че ви шантажирам.
Ако продължа да пиша, застрашавам по някакъв начин Ести в нейните очи и й преча да се върне сред вас. И ще бъда вкарвана в ей такива невъзможни кръгове постоянно.
Каквото и да направя, ще се преобърне като ръкавица наопаки и ще е лошо.

Пълен абсурд. Кажете ми после, че човек имал някакъв избор...

Ести, четях те до един момент как страстно описваш някакъв много черен образ и хем подозирах кого имаш предвид, хем все се надявах... и аз не знам на какво съм се надявала.
Сега поне най-после съм сигурна, че е ставало дума за мен.
Е, радвам се, че все пак черното ми сияние не се е разпростряло върху останалите в клуба.

Дано вече си удовлетворена. Наистина ти пожелавам да се успокоиш.
Последно промяна от Мнемозина на 29.05.10, 08:18, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

ей мнемо я.....който има проблем с теб да си го решава сам ако обича
ти проблем с ести имаш ли та си взела да се обясняваш?:lol:

на крива ракета космоса и пречи
ести ако може да залепи гърнето и да пише отново без да я гложди непрекъснато съмнение, че е сред врагове, много ще се радвам пак да си е тук

аз например не мога да преодолея това чувство към ола, намразих всички там с времето и само като го спомена се ядосвам, какво остава да тръгна да общувам там с някой

така че, ести ако е добронамерена ще си пише и постепенно недоразуменията сами ще се изгладят
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

shshtt написа:ей мнемо я.....който има проблем с теб да си го решава сам ако обича
ти проблем с ести имаш ли та си взела да се обясняваш?:lol:

на крива ракета космоса и пречи
ести ако може да залепи гърнето и да пише отново без да я гложди непрекъснато съмнение, че е сред врагове, много ще се радвам пак да си е тук

аз например не мога да преодолея това чувство към ола, намразих всички там с времето и само като го спомена се ядосвам, какво остава да тръгна да общувам там с някой

така че, ести ако е добронамерена ще си пише и постепенно недоразуменията сами ще се изгладят
Точно!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Май разбрах в какво се изразява кризата на четирсетте. Мнителност. :cool:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

И всеки говори и се обяснява, а нищо не е казано и обяснено....

Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

І написа:
Преброих до 50 преди да напиша следното. И предварително се извинявам на клуба.
поне едно нещо признаваш- че аз съм причината да не пишеш тук. Независимо от всичко дето написа относно причините, поради които "напусна"/Визирам темата ти До BOFH, официално /. Така както е тръгнало, може пък най-накрая и да науча от теб /макар и публично/ в какво точно ме обвиняваш.
Не съм запозната подробно със случая на Рейн. /Известни са ми мъгляви факти и позициите на различни страни в конфликта от прочетеното в архива на форума/. И не мога да преценя до каква степен това, което е направила, кореспондира с това което съм сторила аз /така и не успях да си самовнуша, независимо 3 седмичните си опити, че съм сторила нещо нередно/. Да, споделяла съм с няколко "клубари" някои детайли от отношенията си с теб. Не съм разпращала масово лични бележки с критики към теб. Споделила съм с най-близките тук. Не съм тръбила наляво и надясно. Нещо повече - ако внимателно бъдат прочетени постовете ми по твоите "женски" теми, става ясно че никак, ама никак не ми харесва отношението ти към жените и презумпциите ти спрямо тях/нас. Та къде е бедата, ако съм доразвила в детайли това си отношение и в лични разговори?Връзката ни така или иначе беше на показ тук.
Или услужливо пропускаш моментите, в които съм признавала,че те обичам-както публично,така и в лични разговори с тези хора? И колко много те ценя? И ако следваме твоята логика за избора на "по-добрия вариант"-защо изобщо си се вторачил в сенчестата страна на нещата?
Лично за себе си имам отговор. Защото си търсеше изкупителна жертва за критиките , които отнесе именно във връзка с тези "женски теми". реши,че отрицателните настроения се дължат на споделеното от мен в лични разговори. Не си даде сметка /защото и не си направи труда да запиташ/,че 99,99% от хората, които те критикуваха, никога не са влизали в личен контакт с мен по никакъв начин. Те си знаят най-добре. А останалият 0,01 % има глава на раменете си и е един от най-уважаваните от мен клубари тук. От тебе също. И има защо. Не бива да пренебрегваш това.
Убедена съм, знам, че споделеното от мен не е променило в никакъв случай мнението на никого тук.Пък ти запитай тях самите, ако не вярваш на мен. Не съм казала никому нещо, което да те злепостави по особено грозен начин. За останалите не мога да преценя, действали са по своя преценка на база твоите собствени постове.
В отговор на песента, която пусна в Празна тема, 'Ордена не продаются" и на идеите ти, че държа да съм колорит тук - не, никога няма да си позволя да играя нечестно за своя облага. Жалко, че не си го разбрал през месеците, в които бяхме заедно. Много жалко. Как пък не разбра,че по-скоро съм от тези глупаци,дето и другата си буза обръщат. /Е,старая се вече да не е така./ "Празна тема" беше именно "обръщане на другата буза". Но по-късно си дадох сметка, че това е форум. Аз съм тук поради същата причина, която някой спомена наскоро-да срещам чужди и различни мнения. Не да печеля дивиденти. Ако всеки беше съгласен с всеки тука - това място щеше да е храм, в които, медитирайки да повтаряме една и съща мантра. Винаги и за всичко.
Затова се и върнах. Затова смятам,че и други ще се върнат. Затова бих се радвала искрено и без всякаква сянка от негативни чувства, ако и ти се върнеш. Защото липсваш на хората тук. Покажи,че ти пука за тях повече, отколкото за собственото ти его. Такова всички си имаме.
Веднъж ми каза: "Нека се фокусираме върху това, което ни свързва, а не върху това, което ни разделя". Докажи на дела думите си.

Използвам случая да ти го кажа и тук - когато някой сподели с мене нещо, което не желае да стигне до чужди уши и аз обещая,че то няма да излезе от мен-държа на думата си. Надявам се да разбереш, какво ти казвам сега. Спри да ми приписвш думи и дела, които не съм изрекла или извършила!!!!

Пък ти се замисли дали "душевния ти ексхибиционизъм" /както Сноу се беше изразила в една твоя тема/ не ти играе наистина лоша шега в някои случаи, и дали не наранява хората около теб.

И накрая - споделяйки тук нещо, свързано с отношенията ни,е било до голяма степен продиктувано от желанието да потърся друга гледна точка- гледната точка на човек, който те познава от години и вероятно би могъл да ми помогне да те разбера по-добре в моментите, в които си ми бил непонятен. Давала съм си сметка, че всичко споделено от мен, рано или късно ще достигне до теб. И не съм си позволявала да изрека и грам лъжа. Не търси под вола теле.

Всъщност, ако можех да върна времето, отново бих постъпила така. Няма да променя или спестя нито една дума, изречена пред нито един човек през последните 6 месеца.
Последно промяна от windcolours на 29.05.10, 09:56, променено общо 1 път.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

е затова не искам мъжа ми примерно да е част от това само мое си място, щото ще остана без него:mad:
намесят ли се някви либовни взаимоотношения отиде та се не виде
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

shshtt написа:е затова не искам мъжа ми примерно да е част от това само мое си място, щото ще остана без него:mad:
намесят ли се някви либовни взаимоотношения отиде та се не виде
защо? хората от виртуала са хората от реала...ситуациите са същите, изразните средства са различни.
Не 3о4о беше причината да се разделим с Мъжжж.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

именно защото са същите
все ми е тая защо сте се събрали и разделили с мъжжж
тука сме общност, знаем се отдавна и по-някакъв шантав начин сме си близки повече във виртуала
гадно ми е че му е гадно и те моля да спреш да зачекваш темата за "вас"

в реала като се разведат общи приятели обикновено е възможно и двамата да останат в компанията само ако не поставят хората в състояние на избор
просто защото накрая компанията все пак избира и единия е отлъчен
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

shshtt написа:именно защото са същите
все ми е тая защо сте се събрали и разделили с мъжжж
тука сме общност, знаем се отдавна и по-някакъв шантав начин сме си близки повече във виртуала
гадно ми е че му е гадно и те моля да спреш да зачекваш темата за "вас"

в реала като се разведат общи приятели обикновено е възможно и двамата да останат в компанията само ако не поставят хората в състояние на избор
просто защото накрая компанията все пак избира и единия е отлъчен
аз да я зачеквам?
последните 2 седмици да съм споменала и дума?
Но след като той реши да се разпростре със собствената си теза, няма да седя и за пореден път да отнасям шамари мълчейки
Не съм дошла във форума да чепкам лични отношения, но и нямам желание да се превръщам в изкупителна жертва за чужди грешки.
С горния си пост изразих пзицията си и ще бъда благодрнаи на него, ако и той спре да се занимава с това.

а за отлъчването- времето ще покаже. в един кръг от познати винаги ще има хора, заели тази или онази позиция.
И ако повечето от вас не желаят да бъда тук- няма да бъда. Но нека изградят мнението си като чуят и двете страни
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа: Но нека изградят мнението си като чуят и двете страни
отново не мога да си замълча, пак по същата причина, че ми е гадно да гледам наранени хора и да стоя безучастно.
аз, честно казано, така и не съм разбрала кой, кога и в коя тема е казвал нещо на някого.
освен това наистина не съм видяла уинди да говори тук в клуба нещо срещу Мъжжж или да се оплаква от отношенията им или нещо подобно.
Мъжжж, намесваш неща, които са се случвали из клуба (доколкото разбирам уинди си е говорила с някого), а ти сега ги разискваш тук. ние нямаме понятие какво е станало, това и въобще не ни интересува. беше ми казал, че това са неща между вас и да не се обаждам. добре, ти защо го правиш и се изясняваш отново.
и двамата сте готини и си ви искаме тук. защо трябва да сте заедно, за да може и двамата да пишете тук? излишно е това. както и въобще никакво сравнение не може да става с Рейн.
и последно по повод личните неща - абе, хора, щом като толкова трудно преживявате, че нещо от личния ви живот може да излезе на показ, просто не го споделяйте, не го показвайте. какъв е проблема? големи тайни, големи чудо. не мога да си представя какво толкова от личните ми неща може да излезе и да ме нарани безвъзвратно. да не говорим, че тук сте ми приятели и въобще не ми пречи да знаете всичко.

на мен уинди си ми харесва много, защото е създала впечатление у мен на открит и искрен човек, не се притеснява да говори нито за страховете си, нито за радостите си. и е толкова жизнена. сега колко лети и какви фантазии има, не мога да знам. знам обаче, че и аз не съм цвете за мирисане, не съм и срещала перфектни цветя (с изключение на Уишеса :lol:), затова и не очаквам да срещам такива, всички имаме и черното и бялото в себе си.

уф, много се разписах. обичам ви и двамата и стига вече с хора, които спират да пишат тук. засрамете се, бе деца!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:знам обаче, че и аз не съм цвете за мирисане,
не си
ти си кактус :kiss:
знаем тъ
харесвам кактуси
малко сложни са за прегръщане, ама...
и за сок са добри
а чувала съм и за ракии някакви - опияняващи едни такива

кога шъ ти пиша специална хвалебствена ода...
не съм рекла, не съм почнала
Ф.Песоа

esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Благодаря, Лат.
Болно ми е, да.

Значи като се замисля, нищо не мога да направя.
Ако замълча, ще е защото съм гузна.
Ако се опитам да обясня нещо, ще се оправдавам, защото съм гузна или защото градя имидж на съвършена или както беше там.
Ако обявя, че се оттеглям, ще излезе че ви шантажирам.
Ако продължа да пиша, застрашавам по някакъв начин Ести в нейните очи и й преча да се върне сред вас. И ще бъда вкарвана в ей такива невъзможни кръгове постоянно.
Каквото и да направя, ще се преобърне като ръкавица наопаки и ще е лошо.

Пълен абсурд. Кажете ми после, че човек имал някакъв избор...

Ести, четях те до един момент как страстно описваш някакъв много черен образ и хем подозирах кого имаш предвид, хем все се надявах... и аз не знам на какво съм се надявала.
Сега поне най-после съм сигурна, че е ставало дума за мен.
Е, радвам се, че все пак черното ми сияние не се е разпростряло върху останалите в клуба.

Дано вече си удовлетворена. Наистина ти пожелавам да се успокоиш.

Ама никой не се съмнява, че си чиста пролетна роса, недей така.
И не аз, а ти трябва да се успокоиш и поне веднъж да направиш това, което искаш без да претегляш внимателно как дадена стъпка ще се отрази на образа ти тук.
Интересно, когато каза че ТИ ще се махнеш, ако Чавето се върне нямаше притеснения, че ще изглежда, като шантаж.
Когато писах вчера ти каза, че знаеш, че заради теб не пиша, но и това не ти попречи цели две години да си живееш безметежно и доволно тук без да се притесняваш за някакви невъзможни кръгове.
Сега кое е различното, че толкова си се закахърила?
Промяна в ситуацията няма.
А аз на този етап наистина не съм готова да се върна и да се чувствам спокойна, че от някъде няма пак да изкочат съкровени факти от личния ми живот, които само ти знаеш.
Да, и аз знам твои лични неща, които може би друг не знае, затова не мислиш ли, че решението ми да не пиша тук с цел избягване на случайни или нарочни изкушаващи към "откровения" ситуации всъщност е достойно за уважение?
Но за Бога! Или за ББ ако искаш...престани да ровиш в миналото и да се опитваш да даваш наклон на зочо и хората.
Нека всеки се чувства така, както си се чувства, а не така, както е редно според теб.
Какво щеше да ти стане, ако хората вчера си бяха казали кой им липсва, а ти си беше премълчала великите анализи за това, че липсващите са два вида - служебно анагажирани и такива, които могат, но не пишат тук и едва ли не не е редно някой да се затъжи и да му залипсва "грешник", или недай си боже да чувства някаква вина за ситуацията, като цяло?
Ти си умна жена бе Мнемо, наистина ли не осъзнаваш, че за всичко случило се НЯМА невинни - всеки един от нас малко или повече си носи вината.
Стига с тези жертвени пози, защото вече са жалки.
Както и да е...всеки е такъв, какъвто е.
И ситуацията е такава, каквато е.
Аз я приемам и правя това, което ми идва отвътре.
Няма да е лошо ти също да я приемеш и да не драматизираш излишно, защото си наясно, че временното ми появяване тук всъщност е в моя вреда - не в твоя.
Повечето хора тук са добри и чувствителни, затова чистосърдечно и разбираемо ще подкрепят този, който изглежда ощетен, наранен и беззащитен т.е. теб.
Друг път ще ми благодариш.
И хич да не ти пука - всяко чудо за три дни.
След време само аз ще си спомням, какво е станало.

Айде стига толкова.
За мен беше важно да се знае, че зочо за мен си беше и си остава специално място и липсата ми няма нищо общо с него.
Който разбрал - разбрал.
:kiss:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

esti написа:временното ми появяване тук всъщност е в моя вреда
а ти не разбра ли, че дори да отсъстваш, пак по някакъв начин... присъстваш
та ку искаш да е по определен, на който можеш да влияеш, това временното го махни
пъ и като го отчиташ като грешка, длъжна си да седиш и да си я поправиш :blum:
щото шъ дойде време за прошка и аз няма да ти я дам
това е положението
кат си виновна, шъ си носиш последствията
а няма да ми се обаждаш от храсталаците и да ни отнемаш правото обсъдим нещата в диалог
Ф.Песоа

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

І написа: втори "случаят Рейн"
това, всъщност, е ключа от бараката...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Е, радвам се, че все пак черното ми сияние не се е разпростряло върху останалите в клуба.
почерни живота ни тиииии... :harhar:
Bella Ciao
Публикувай отговор