и днес незнам... радостно ли ми е... тъжно ли?...
все пак... ще го полея... е, не както, гат са роди, щото тогава бях... абе.. бях млад и убав... е, сега съм само убав, ма... тва си е друга тема...
а, наздраве!
п.п.
що да не разбирам бе, душко? сичкото разбирам... ама след лазенето и прохождането ми го отнеха... и го виждах от дъжд на вятър...windcolours написа:Айвъне,
това е най-прекрасното,което може да се случи някому - да стане родител! Да откъснеш сърцето си и да го пуснеш извън тялото си - да лази по пода, да се усмихва с две-три зъбета, да пада и наранява коленцата си, после да ти казва - бе ти нищо не разбираш, щото си възрастен!..по-нататък да ти измъква ключовете от колата къде с добро, къде с лошо и накрая....да те погледне в очите и сам да каже: Тате, ще ставам тате!
Рано ти е да ставаш дядо, ама натам си тръгнал, няма кво да се залъгваме !:blum:
Честито, Айвън! Днешната бира ще я посветя на теб и синковеца ти
Айвън,сър Айвънхоу написа:
що да не разбирам бе, душко? сичкото разбирам... ама след лазенето и прохождането ми го отнеха... и го виждах от дъжд на вятър...
а сега е на осем часави пояса от мен...
все така ли спортува?esti написа:Да ти е живо и здраво момчето Айвън!
Радвай се, потъгувай си....няма лошо.
Важното е да са здрави и с късмет.
И моето тази година прави 15
чак на 15 ли бре? моят е на 13 и като ги е засукал едни, все си мисля, дали не трябва най-късно догодина да ги маха вечеholi_day написа:
ести, а твоят син напира ли да си бръсне мустаците?
съвет от мен... колкото по-късно започне да се бръсне, толкова по-добре... повярвай ми... не случайно съм с брада...latrevw написа: дали не трябва най-късно догодина да ги маха вече
Разпилян, викаш? Дай да си ги мерим! Моят синковец /големият/ няма пропуснат ден, в който да не си забрави някое помагало за училище, или домашно или дори раницата с учебниците...Днес сутринта се спретнал и се направил най-прекрасен по случай училищното тържество за края на учебната година. И букет за даскалицата.... След два часа се прибра с настроение на припикано мушкато и поувехнал синчец в ръцете...Оазало се,че не е разбрал /както винаги/ и тържеството е в понеделник..holi_day написа:[пъ и няма на кого да се метне:lol: разпилян един такъв
и кво е това къпане по два пъти на ден - шъ му се изтрие кожата
windcolours написа:Оказало се,че не е разбрал /както винаги/ и тържеството е в понеделник..
на 10 е.latrevw написа:windcolours написа:Оказало се,че не е разбрал /както винаги/ и тържеството е в понеделник..
:rotfl24::rotfl24:
колко ти е голям сина? защото това с къпането се отключва към 14-15 години
моят до скоро и аз със смъртни заплахи само го вкарвах и още е голяма мъка къпането де, но поне вече има дни, в които сам пожелава да се изкъпе
а на 16 май по няколко пъти на де се къпят, за да махнат кирта натрупана с годините
така като четъ - ясно е, че става въпрос за дете до 4 класwindcolours написа:
ей това много ме гложди значиholi_day написа:latrevw написа: за да махнат кирта натрупана с годините
пъ вече и не ни допускат да контролираме качеството на къпането
радостно ти е!:-)сър Айвънхоу написа:преди 15 години се роди синковеца ми...
все пак... ще го полея... е, не както, гат са роди, щото тогава бях... абе.. бях млад и убав... е, сега съм само убав, ма... тва си е друга тема...
а, наздраве!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.

holi_day написа:така като четъ - ясно е, че става въпрос за дете до 4 класwindcolours написа:
тогава си забравяше раницата и тръгваше без нея на училище
веднъж се случи ба облече два ката бельо, докато гледаше нещо на ТВ-то
загубените шапки и шалове можех да ги събирам по пътя от нас до училището,
както и якета, пуловери
рядко у нас заварвах да е заключено, докато обуваше обувките или ключът оставаше на вратата, или самият ключ изчезваше - ама това на кое дете не се е случвало
писала съм го това тук- миналата година като кандидатстваше след 7 кл., тръгваме да подадем документите в Асеновград, подавам му всичко комплектовано в една прозрачна папка - като плик за писмо с копче, ама баща му рекъл да се среши, та с ресането забравил папката и се озовахме пред училището, където се подаваха документи в пълен състав, но без нужните хартишкии ае обратно. добре, че баща му беше "вързан" с колана за седалката. а аз само бях слязла от колата колкото да вдъхна тамошния въздух
ама това са надраснати неща сега
оня ден нещо бе готов да ми се кара, че съм разляла вода на бюрото му, поливайки едно цвете
строг, ей такъв
сър Айвънхоу написа:преди 15 години се роди синковеца ми...
а, наздраве!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.
жив и здрав и да те кара да плачеш от радост!сър Айвънхоу написа: