Пролетни цветове
Пролетни цветове
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Re: Пролетни цветове
благодаря за пролетното настроение в дъждовния РД на моето дребосъче.
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours
Бе, нема нищо общо с картината тая снимка. Направо трагедия. Даже щях да я трийна, ама ти си я копирала. Както и да е...Неф написа:
благодаря за пролетното настроение в дъждовния РД на моето дребосъче.
Последно промяна от Ън на 22.05.10, 20:57, променено общо 1 път.

- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Panta rhei...
само въздишам...
разкошна е тази картина за мен. точно за каквото си мечтая, красота. много искам да я видя на живо. готвиш ли изложба вече? толкова много и хубави неща събра вече
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Не знам вече и аз какво да ви отговарям за тия картини. Освен пак, че се радвам че ви харесват. Обаче за изложба- няма как да стане.
Погледнете в откровения. сом какви неща рисуват хората. Някой са абсолютно изпипани... 

just perfect
Последно промяна от Ън на 28.05.10, 22:00, променено общо 1 път.

охахах кеф мерси
кефи ме тази песничка и те черпя с един скеч
КАЗВА СЕ бррр
--------------------Обичам те--------------------
------------------ет мачибо оооо------------------
----------------------ооо-бич!----------------------
----------само разчленяване ще ме съживи------
-------------------------ен---------------------------
-----------------------мачибо------------------------
- Обич , защо са ти ръце?
- За да заключвам в прегръдка.
- Аха. - Фрас с триончето! – Не викай де, само малко боли! И с една си хубава!
- А защо са ти крака?
- За да тичам след вятъра.
- Кръц-кръц пръсна кръв, здраво стъпила сега си на майката земя! Но защо така горко плачеш?!
- Грозна съм.
- Споко, това е от очите. С две се става разноглед. Боц-боц!
- ААААААААА! Не ме обича, тъжна съм.
- Дай си сърцето на който искаш ти, а чашата с отрова на мене остави - чакарлака-чакарлака - забравих я нататък песента. Ето резвам го.
- Страх ме е...
- Наклони главица пиленце чавкино. Вкусно, мммм!
Сега си ОК!
Живей!
това е за Айвъна
skip to main | skip to sidebar
Troskot
Плевел в култури.
13 май 2009, сряда
чувам
Чувам! Главата ми се пълни със звуци! Това какво беше? Ще си спомня...Не е нещо страшно, обаче. Ха-ха-ха и нещо ме гъделичка! И мирише. Ами да! Колко съм глупава! Слънцето грее, птичките пеят, а аз съм се излегнала на полянка със здравец. Я да си сложа един зад ухото. Леле, леле, каква хубавица! И сега какво? Че е хубава полянката хубава е, и аз съм хубава, и птичките добре чуроликат, слънце има и въобще всичко е наред, но......я да сменя станцията. – Оооо-оранжево небето, оранжево морето, оранжевите хора оранжево не спят, а ходят на купони по къси панталони и докато не съмне ближат сладолед. С мед. – Ето! И по радиото го казват! В сладоледа е истината! Че каквато съм засмяна и с китка росна за премяна, кат` ме видят у селОто, ще ме включат на хорото, ще затропкам, ще запея, всичко живо ще разсмея и накрая за адет ще ми купят сладолед. Пък после пак ще си полегна на полянката, че то иначе много изморително. Мда.
skip to main | skip to sidebar
Troskot
Плевел в култури.
13 май 2009, сряда
нов ред
Макроикономика.
Макро ме мързи и не ми дреме за икономиката. Днес е Трети март. И за него не ми дреме. Явно икономиката не е празник и празникът не е икономика. Нормално. Все пак сме 2007-ма в България.
Но на Марс, на Марс...
На Марс всички са слаби. Защото не плюскат, а фотосинтезират. Ей така, поемат светлина и отделят миризма. Теменужена. „ Когато цъфнат теменугите/ и работите тръгнат зле/ еби им майката на другите/ и гледай ти да си добре” – гърми уредбата и 25 звезди греят на син екран.
(Голям простак е бил тоя землянин, добре че се е засрамил и се е самоубил).
Цинизъм е да предлагаш духовна храна на гладния. Маркс е прав, има класи, има стени и граници, но джунглата е човешки избор. Право да си разбиеш главата, да пробиеш стената и да бъдеш отвъд, друг. Или да приемеш - те съществуват, на Марс е така, но аз избирам да не виждам, да не чувам, да ги няма в моя, моя, моя, единствено моя свят и марсианците да го духат по Маркс!
Или някой все пак да види и да посече джунглата относително по равно, за да няма гладни и повръщащи и за да можем на Марс да си посадим домати от носталгия.
това е за ЪН
Бръм-бръм-бръмммммм......Ехоооо, чувате ли ме?
Днес ще ви разкажа приказка, нищо че не съм я измислила.
Имало едно време един чичко, който вместо мисли имал бръмбари в главата. Шарени, мъжки, женски, рогати, космати, всякакви. Щъкали непред-назад и много го дразнели, мира нямал. Отишъл на доктор, казвал -разказвал какъв му е проблема, но на доктора така и не му станало ясно. В чудо се видял нашият човек и взел да ги русува, щот’ друго си е като се онагледи. Да, ама не! Докторът хич и не го заинтересували бръмбарите, шареното гледал и току бръмчал: Бррраво! Бррраво! Сложил си рисунките в кабинета и когато го заболявала главата от маршируването на неговите си бръмбари ги поглеждал и започвал да си бръмчи ей така: бръм-бръм-бръъъъм аз пчеличка съм или бръм-бръм-бръм шарено е вън или каквато и да е там бръмчилка.Ти остави това, ами на неговите бръмбари взели че харесали бръмчилките и нарочно силно набивали крак, та доктора да избръмчи и тогава хоп! полекичка сменяли ритъма, едно тропне тук, едно тропне там, че по-силно, че по-слабо, че бързо ,че бавно, абе с две думи започвали да се надсвирват яко. И така ден след ден. Толкова задобряли, че доктора вече едва смогвал да им измисля достойни за съпровод бръмчилки. Картината на стената дори и не поглеждал. Обадил се на оня, нашия чичко и най-после му назначил лечение –по 8 часа работа в офис дневно. Така че, мили деца, всекиму според бръмбарите. Бръмчете здраво, а избръмчалите да ходят на работа.
Брррр!
- Green Light
Мдаа... Някои като се напиете, не знаете кво вършите.shshtt написа:
кефи ме тази песничка и те черпя с един скечстар
КАЗВА СЕ бррр
А някога ми беше удоволствие като те засеча случайно някъде, да те нагушкам.
Щото винаги съм се радвал да зърна 3о4овец наживо.
Но пък може и да не съм те разбрал правилно какво казаш у тая тема.. Ако съм сбъркал, извини ме .
Утре?! т.е. днес вече..
Добре си се справила. Е, има някой неточности в диагнозата и лечението, но като цяло е добре.shshtt написа: това е за ЪН
Бръм-бръм-бръмммммм......Ехоооо, чувате ли ме?
Днес ще ви разкажа приказка, нищо че не съм я измислила.
Имало едно време един чичко, който вместо мисли имал бръмбари в главата. Шарени, мъжки, женски, рогати, космати, всякакви. Щъкали непред-назад и много го дразнели, мира нямал. Отишъл на доктор, казвал -разказвал какъв му е проблема, но на доктора така и не му станало ясно. В чудо се видял нашият човек и взел да ги русува, щот’ друго си е като се онагледи. Да, ама не! Докторът хич и не го заинтересували бръмбарите, шареното гледал и току бръмчал: Бррраво! Бррраво! Сложил си рисунките в кабинета и когато го заболявала главата от маршируването на неговите си бръмбари ги поглеждал и започвал да си бръмчи ей така: бръм-бръм-бръъъъм аз пчеличка съм или бръм-бръм-бръм шарено е вън или каквато и да е там бръмчилка.Ти остави това, ами на неговите бръмбари взели че харесали бръмчилките и нарочно силно набивали крак, та доктора да избръмчи и тогава хоп! полекичка сменяли ритъма, едно тропне тук, едно тропне там, че по-силно, че по-слабо, че бързо ,че бавно, абе с две думи започвали да се надсвирват яко. И така ден след ден. Толкова задобряли, че доктора вече едва смогвал да им измисля достойни за съпровод бръмчилки. Картината на стената дори и не поглеждал. Обадил се на оня, нашия чичко и най-после му назначил лечение –по 8 часа работа в офис дневно. Така че, мили деца, всекиму според бръмбарите. Бръмчете здраво, а избръмчалите да ходят на работа.
Брррр!

Трябва да си доволен. Пияният е откровен. Кога иначе ще ти кажат директно какво мислятІ написа:Мдаа... Някои като се напиете, не знаете кво вършите.shshtt написа:
КАЗВА СЕ бррр
Но пък може и да не съм те разбрал правилно какво казаш у тая тема.. Ако съм сбъркал, извини ме .А мое и да ме гушнеш.
Утре?! т.е. днес вече..
Аз даже бих направил едно неприемливо предложение:
Понеже е ясно, че всеки е прикрит и мнителен, тва си го обяснявам с възрастта, обаче всеки обича да говори, ама така, че нищо или почти нищо да не казва, пък сакън, ако някой нещо лично разбере от цялото това многоговорене, и някой нещо си казал, намекнал, помислил и после що личният ми живот на показ, ся едно цупене ще направя най- малкото двугодишно, па после ще соча с пръст, ама пак нищо няма да кажа, само ще се цупя и приказвам/тук не се оглеждай ти/... задъхах се-точка. ново изречение:
Та предложението ми бе- една вечер всички да се напием, че да успеем да си поговорим!

ако е на зелено и в края на лятото ставаТа предложението ми бе- една вечер всички да се напием, че да успеем да си поговорим!
п.п. на зелено повече влиза и не боли глава после
Последно промяна от Kent на 30.05.10, 10:31, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- windcolours
Въздържателите кво ще ги правим??? За тях - китайски мъчения докато проговорят,..като не искат да пият и откровеничатЪн написа: Трябва да си доволен. Пияният е откровен. Кога иначе ще ти кажат директно какво мислят
Та предложението ми бе- една вечер всички да се напием, че да успеем да си поговорим!
Последно промяна от windcolours на 30.05.10, 10:31, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
а мое и да те гушна и да те цуна:lol:І написа:Мдаа... Някои като се напиете, не знаете кво вършите.shshtt написа:
КАЗВА СЕ бррр
Но пък може и да не съм те разбрал правилно какво казаш у тая тема.. Ако съм сбъркал, извини ме .А мое и да ме гушнеш.
Утре?! т.е. днес вече..
- windcolours
Въздържателите на мезе. Към пиенето нали и мезе трябва...windcolours написа:Въздържателите кво ще ги правим??? За тях - китайски мъчения докато проговорят,..като не искат да пият и откровеничатЪн написа: Трябва да си доволен. Пияният е откровен. Кога иначе ще ти кажат директно какво мислят
Та предложението ми бе- една вечер всички да се напием, че да успеем да си поговорим!така де....

- windcolours
попаднах на това случайно, ама се попиках от смях: Войни на черешата http://www.chereshari.hit.bg/Ън написа:Въздържателите на мезе. Към пиенето нали и мезе трябва...windcolours написа:Въздържателите кво ще ги правим??? За тях - китайски мъчения докато проговорят,..като не искат да пият и откровеничатЪн написа: Трябва да си доволен. Пияният е откровен. Кога иначе ще ти кажат директно какво мислят
Та предложението ми бе- една вечер всички да се напием, че да успеем да си поговорим!така де....
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте