За Питката, Гаспода и компания!
- сър Айвънхоу
За Питката, Гаспода и компания!
Пожелавам ви и вие да направите такива снимки!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
- сър Айвънхоу
има време... сега обмислям да си взема нов обектив и една светкавица... и тогаваааа...windcolours написа:хм, аз пък реших, че най-после си започнал да снимаш с новото фото и искаш да покажеш на Гаспод и Питката, че могат само ти дишат прахта
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
мдаааа....явно ще чакаме да му дойде времето.....сър Айвънхоу написа:има време... сега обмислям да си взема нов обектив и една светкавица... и тогаваааа...windcolours написа:хм, аз пък реших, че най-после си започнал да снимаш с новото фото и искаш да покажеш на Гаспод и Питката, че могат само ти дишат прахта
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
ок де... ето ти две набързо щракнати снимчици... дори и необработваниwindcolours написа:хм, аз пък реших, че най-после си започнал да снимаш с новото фото и искаш да покажеш на Гаспод и Питката, че могат само ти дишат прахта

за съжаление вариото ми е слабичко, затова и има ненужни "елементи" на снимката...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
първата е по-добре като композиция, само тази лампа ми иде малко късичка. ползвай нещУ там да я издължиш примерно.или да я махнеш...Ние ще се правим, че не знаем как е станало
и да не съм те чула да се оплакваш от вариото. или ще ти дам моя фотоапарат и ще ти гледам сеира:blum:
и да не съм те чула да се оплакваш от вариото. или ще ти дам моя фотоапарат и ще ти гледам сеира:blum:
- сър Айвънхоу
уф... мразя да обработвам снимки... освен ако се налага лека корекция на контраста или яркостта...windcolours написа:първата е по-добре като композиция, само тази лампа ми иде малко късичка. ползвай нещУ там да я издължиш примерно.Ние ще се правим, че не знаем как е станало
хм... и свете се нуждаят САМО от едно - да се изрежат малко в четирите края...
а лампата... хм... много ми пречеше, ама друг ъгъл нямаше как да намеря...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
багер му е майката в случаясър Айвънхоу написа:а лампата... хм... много ми пречеше, ама друг ъгъл нямаше как да намеря...windcolours написа:първата е по-добре като композиция, само тази лампа ми иде малко късичка. ползвай нещУ там да я издължиш примерно.Ние ще се правим, че не знаем как е станало
- сър Айвънхоу
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
- сър Айвънхоу
- windcolours
- Green Light
- windcolours
Re: За Питката, Гаспода и компания!
но все пак внмавайте с моделитесър Айвънхоу написа:Пожелавам ви и вие да направитетакива снимки
и аз ти се чудя що резна снимката отдолусър Айвънхоу написа:уф... мразя да обработвам снимки... освен ако се налага лека корекция на контраста или яркостта...
и тоо баш отражението ти върху стъклата
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- сър Айвънхоу
ъхъ... на един зъболекар му избушиха бушоните!Ън написа: Тва да не е некое мини атомно взрифче?
Bella Ciao
Bella Ciao