В тон

Все същите
Аватар
windcolours

Re: В тон

Мнение от windcolours »

І написа:
Написах фермана единствено, за да обясня в какво ме обвиняваш. Та хората да преценят дали наистина съм извършила престъпление срещу човечеството. Нищо не съм спестила. Най-малко на себе си.
Написах го достатъчно изчерпателен, за да не се налага вече да се връщам към тази тема. И няма да го направя. Въпреки горните ти реплики.
/Сглобката от мои цитати в последния ти пост е умела, но подвеждаща и поради това - неуместна./
ПП Омразата тежи. Зарежи я.
Последно промяна от windcolours на 30.05.10, 10:04, променено общо 3 пъти.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

windcolours написа:
І написа:
абе, ей вие, двамцата! за какви се мислите?! не сте ли разбрали, че в този клуб сапунки НЕ СЕ ГЛЕДАТ! :smackbum: :twak:

я, си оправяйте взаимоотношенията нейде другаде!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
windcolours написа:
І написа:
абе, ей вие, двамцата! за какви се мислите?! не сте ли разбрали, че в този клуб сапунки НЕ СЕ ГЛЕДАТ! :smackbum: :twak:

я, си оправяйте взаимоотношенията нейде другаде!
Тоя па, не се гледали....:lol:
Мчи то тук си имаме само една програма и квото ни прожектират по нея- гледаме.
Проблема е, че главните герои след като ни представят пиесата питат- Ама вие ся що я коментирате...
А ся де...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа: Проблема е, че главните герои след като ни представят пиесата питат- Ама вие ся що я коментирате...
А ся де...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

мноу точно казано! бравос! :good:
Bella Ciao
jazz

Мнение от jazz »

пак обяснения много
все се сещам за вица
засадиста и мазохиста
удряй ме
няма пък
няма
явно е кеф
голям
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

jazz написа:пак обяснения много
все се сещам за вица
засадиста и мазохиста
удряй ме
няма пък
няма
явно е кеф
голям
бе, друго си е на мегдана да се изокаш и да си разкъсаш ризите...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Връщам се след едноседмична липса на нет и кво, кво да прочета по-напред, и бам в някоя по-дълга тема, по така интригантска ми се гледаше щото, и тя кво, наистина клюкарска темичка.

Ести, муцунке, където и да те видя, все е кеф. :kiss:

Като чета Мнемо, си викам, бе Мнемо що не ги пише тези неща на Ести лично, па да каже някое извинявай, ако има за какво, пък като няма да се осветлят помежду си. И си викам тази публична кореспонденция всъщност едва ли има за цел да изясни на някой отношенията му с някого. Аз когато много държа да се изясня, се изяснявам лично, т.е. най-добре тет-а-тет, на ЛС и т.н., тогава това, което се казва е предназначено само за човека отсреща и не се влияе от суетата ни как аджеба ще ни прочете околното общество. Та, който все се изяснява публично, не цели изясняване с някого, ами да се изясни сам за себе си или пък да убеждава трети или четвърти. Схванахте ли накъде бия след толкоз повторения на едно и също? :shy:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

окането си е ок
но когато двама се карат
няма сила
знание
и личен опит
да им помогне
най-много да се влоши
те ще си се опрвят
или не
кибиците мааааааааалко по-настрани
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

jazz написа: кибиците мааааааааалко по-настрани
"на крив... нали знаеш?"

п.п. извинявай, просто ти продължавам цитата от филма! :beer:
Bella Ciao
jazz

Мнение от jazz »

сър Айвънхоу написа:п.п. извинявай, просто ти продължавам цитата от филма! :beer:
:bigsmile:
аз играя само блак джак вече

не го разбирам
този душевен ексхибиционизъм
нито ръсенето на мозък
явно нищо не разбирам

шъ отида да си налея малко
мозък :)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

jazz написа: шъ отида да си налея малко
наздраве!
Bella Ciao
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:бе Мнемо що не ги пише тези неща на Ести лично, па да каже някое извинявай, ако има за какво, пък като няма да се осветлят помежду си. И си викам тази публична кореспонденция всъщност едва ли има за цел да изясни на някой отношенията му с някого. Аз когато много държа да се изясня, се изяснявам лично, т.е. най-добре тет-а-тет, на ЛС и т.н., тогава това, което се казва е предназначено само за човека отсреща и не се влияе от суетата ни как аджеба ще ни прочете околното общество. Та, който все се изяснява публично, не цели изясняване с някого, ами да се изясни сам за себе си или пък да убеждава трети или четвърти. Схванахте ли накъде бия след толкоз повторения на едно и също? :shy:
много логично звучи на пръв поглед написаното от теб
ама направо мъ изкушаваш публично да те обвиня примерно, че си ми откраднала 100 кинта и шъ остана замръзнала в очакване на личната ти кореспонденция да ми изясниш нещата
верче, толку ли е трудно да се чете без да се оТсъжда кой прав, кой крив
понякога всеки си е прав за него си
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

holi_day написа: верче, толку ли е трудно да се чете без да се оТсъжда кой прав, кой крив
понякога всеки си е прав за него си
Не отсъждам, само питам защо не е този начинът. Мнемо в началото казва - ако замълча, еди какво си, ако се защитя, еди какво си и аз питам - ами ако поговориш лично с човека, какво ще стане?! Но като се поставят нещата публично, сякаш поставящите темата (или повдигащите даден въпрос) чакат именно отсъждане, преценката на другите, вземане на страна и т.н., а личното изясняване направо става невъзможно, защото наистина колкото хора, толкова и мнения се чуват. Затова казвам - който се изяснява публично, не иска да се изясни с никого.
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Връщам се след едноседмична липса на нет и кво, кво да прочета по-напред, и бам в някоя по-дълга тема, по така интригантска ми се гледаше щото, и тя кво, наистина клюкарска темичка.

Ести, муцунке, където и да те видя, все е кеф. :kiss:

Като чета Мнемо, си викам, бе Мнемо що не ги пише тези неща на Ести лично, па да каже някое извинявай, ако има за какво, пък като няма да се осветлят помежду си. И си викам тази публична кореспонденция всъщност едва ли има за цел да изясни на някой отношенията му с някого. Аз когато много държа да се изясня, се изяснявам лично, т.е. най-добре тет-а-тет, на ЛС и т.н., тогава това, което се казва е предназначено само за човека отсреща и не се влияе от суетата ни как аджеба ще ни прочете околното общество. Та, който все се изяснява публично, не цели изясняване с някого, ами да се изясни сам за себе си или пък да убеждава трети или четвърти. Схванахте ли накъде бия след толкоз повторения на едно и също? :shy:
Е, заради това не взимам страна

Не мисля, че е редно, а още по-малко нужно

Най-много да гласувам в някоя анкета, но и това не винаги правя
щот' не ме кефи особено:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

да, де
ама не беше ли публично обвинението
що не питаш - ести, ти защо не отправи личните си обвинения лично към лицето?; а то кво каза в своя защита?
в крайна сметка не са ли това отношения между тях двете - що да сме като някви следователи или прокурори - ей, това не мога да разбера
не зная нищо за тая история освен написаното
и да ти кажа не ми е важно да научавам
имам какво да си говоря с тях и това не е сред интересните ми теми
и друго - за да се разберат двама е нужно усилия или поне добро желание от двамата
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

frisky lioness написа:Е, заради това не взимам страна

ку две деца се карат, набиват се и двете :rotfl24:
ку едното по изключение е право - заради някой друг път или за респект поне :lol:
Ф.Песоа

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

holi_day написа: и друго - за да се разберат двама е нужно усилия или поне добро желание от двамата
Питам Мнемо, защото пак по-горе тя казва, че й е болно, че й е мъчно или нещо такова, че е безсилна и т.н., което за мен означава, че тя би желала нещо да се промени в тази насока. Мен ако питаш, на първо време е достатъчно и желанието на поне една от страните.
Но това си е мнение по техния диалог. Ти сега що ме въвличаш в успоредни доизясняващи диалози?! Добре, че поне не са лични. :winkw: Абе, Холи, ти нямаше ли да ми връщаш едни сто лева, да питам аз. :lol:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

holi_day написа:
frisky lioness написа:Е, заради това не взимам страна

ку две деца се карат, набиват се и двете :rotfl24:
ку едното по изключение е право - заради някой друг път или за респект поне :lol:
Всеки е прав за себе си
във всеки един конфликт
гледни точки-дал Господ (най-малко две)
Ние наистина не сме съдници

Ако тези, които спорят ни обичат или уважават достатъчно,
никога не биха ни намесили в спор, за който знаят, че няма как да вземем страна

това е извиване на ръце

...
и нека не правим сравнение с деца
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
esti

Мнение от esti »

Извинете за намесата ми, но...май сами си го правите.
Сами слагате нещата на грешната основа и после се чудите откъде ви е дошло и кой е виновен.
За последен път казвам - не става изобщо дума за проблемите ми с Мнемо, за да се чувствате длъжни или недлъжни да взимате страна, отношение, отсъждане и т.н.
Тези проблеми две години само аз си ги знаех нали?
Но дойде момент в който, дали от глупост (моя) дали заради калпаво нареждане на звездите се наложи да го споделя тук, за да се изясни един друг проблем, който вече ми писна да уточнявам.
Защо да е просто, като може да е сложно нали...
Всички се вкопчиха в причината да не пиша, а не в основното - че не мразя зочо.

Верче:kiss:
Амаранта:kiss:
Фриски:kiss:

И за всички:kiss:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа:Извинете за намесата ми, но...май сами си го правите.
Сами слагате нещата на грешната основа и после се чудите откъде ви е дошло и кой е виновен.
За последен път казвам - не става изобщо дума за проблемите ми с Мнемо, за да се чувствате длъжни или недлъжни да взимате страна, отношение, отсъждане и т.н.
Тези проблеми две години само аз си ги знаех нали?
Но дойде момент в който, дали от глупост (моя) дали заради калпаво нареждане на звездите се наложи да го споделя тук, за да се изясни един друг проблем, който вече ми писна да уточнявам.
Защо да е просто, като може да е сложно нали...
Всички се вкопчиха в причината да не пиша, а не в основното - че не мразя зочо.

Верче:kiss:
Амаранта:kiss:
Фриски:kiss:

И за всички:kiss:
Оооо, че аз изобщо не говоря за твоя проблем с Мнемо, аз говоря за проблема на Мнемо с теб. :lol:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Аз проблеми с вас нямам:cool::grin:
Изображение

Публикувай отговор