Специално за Верчето, Дарки и всички сладурани тук...

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Специално за Верчето, Дарки и всички сладурани тук...

Мнение от сър Айвънхоу »

ПРАВИЛА
за мъжа и жената

1. Жената винаги прави правилата.
2. Правилата подлежат на промяна по всяко време без предварително известие.
3. Никой Мъж не може да знае всички правила.
4. Ако Жената заподозре, че Мъжът е научил всички правила, то Тя трябва незабавно да смени част, и дори всички правила.
5. Жената никога не греши.
6. Ако Жената сгреши, то е резултат от неразбирателство, което е пряк резултат от нещо, което Мъжът е направил или казал погрешно.
7. Ако горното е валидно, то Мъжът трябва да се извини незабавно за неразбирателството.
8. Извинение без цветя не се смята за извинение.
9. Жената може да си сменя мнението по всяко време.
10. Мъжът не може никога да сменя мнението си, без предварителното и изрично съгласие на Жената.
11. Мъжът не може да посочва на Жената, че Тя си е сменила мнението.
12. Жената има право да е ядосана или разстроена по всяко време.
13. Мъжът трябва да бъде винаги спокоен, освен ако жената не иска Той да е ядосан или разстроен.
14. Жената не трябва при никакви обстоятелства да показва на Мъжа, кога Той трябва да е ядосан или разстроен.
15. Жената е готова, когато е готова.
16. Мъжът трябва да е готов по всяко време.
17. Ако Жената е в неразположена, всички правила стават невалидни.
18. Мъжът не може да пита Жената дали Тя е ядосана или разстроена.
19. Мъжът не може да пита Жената кога Тя ще бъде e готова.
20. Мъжът не може да пита Жената в какъв период от цикъла си се намира Тя.
21. От Мъжът се очаква да чете мисли по всяко време.
22. Мъжът трябва да заслужи уважението на Жената, като посвети живота си в нейна служба, като задоволява нуждите й и облагородява характера й.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Къде да подпиша :winkw: :grin:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:Къде да подпиша :winkw: :grin:
молим ти се, съобразявай се че 2 подписа са нужни, остави ми място :rotfl24:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:Къде да подпиша :winkw: :grin:
подпиши:...

ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР

Днес,……………..г. в гр. София на едно тайно място при неизяснени обстоятелства се сключи настоящия предбрачен договор между :

………………………………………………, живущ в гр……………............
ул. (ж.к)………………………………., № (бл.)………притежаващ лична
карта №…………………издадена на …………….г. от ……………РУ на МВР- …………., ЕГН………………… наричан в договора за краткост
СЪПРУГ от една страна.

И

………………………………………………, живуща в гр……………............
ул. (ж.к)………………………………., № (бл.)………притежаващ лична
карта №…………………издадена на …………….г. от ……………РУ на МВР-…………, ЕГН………………… наричана в договора за краткост
СЪПРУГА от друга страна.

ПРЕАМБЮЛ

Като взеха предвид изконните добродетели на българския народ неговото непреодолимо желание да създаде и скрепи в доброволен съюз най-малката клетка на гражданското общество - Семейството и като не забравиха решаващата роля на управляващата класа за подпомагане и насърчаване на извънбрачните връзки вследствие бурния социално-икономически разтеж през последните години, отчасти на основание чл.9 от ЗЗД - относно свободата на договаряне, както и отчасти на разпоредбите на семейния кодекс - относно ,,некои съображения" за гражданския брак, страните по настоящият предбрачен договор се споразумяха за следното:

1. ПРЕДМЕТ НА ПРЕДБРАЧНИЯ ДОГОВОР

1.1. СЪПРУГЪТ дарява СЪПРУГАТА с най-ценното което има, а именно своята лична свобода и мъжественост, като дава съгласието си да встъпи с нея в законен граждански брак (едно бъдещо-несигурно събитие) доколкото това не противоречи на клаузите на настоящия предбрачен договор и са изпълнени особените му изисквания.
1.2. СЪПРУГАТА с радост приема направената саможертва от СЪПРУГА по т.1.1. и му предоставя безвъзмездно за временно или безсрочно ползване, по предназначение или не, по начин и средства каквито той намери за добре, заедно или поотделно всичко което има, а то включва много!

2. СРОК НА ПРЕДБРАЧНИЯ ДОГОВОР

2.1. Настоящия предбрачен договор се сключва попринцип за неопределен срок, доколкото в някоя бъдещата- несигурна, но предизвестена майска или декемврийска утрин СЪПРУГАТ не се събуди по никое време в брачното ложе и поглеждайки морно спящата до него непозната не си зададе краткия но съдържателен въпрос : ,,Коя пък беше тая ?".

3.СЕМЕЙНА ИМУЩЕСТВЕНА ОБЩНОСТ

3.1. Страните по настоящия предбрачен договор ясно съзнавайки неизбежността и необходимоста от семейни имуществени вноски с голямо нежелание и нетърпимост към особените изисквания на действащото законодателство и обичаи се съгласяват за постигане целите на брачния съюз да обединят в едно нерушимо цяло своето лично имущество по видове и характеристики, съгласно Приложение №1 - Опис на недвижимите имотии, движими вещи привнесени от съпрузите при учредяването на предбрачен съюз, неразделна част от настоящия договор.
3.2. Така създадената (при спазване условията на т. 3.1. и изисквания на този договор) семейна общност представлява бездялова съсобственост от имуществени права и неимуществени задължения на страните съществуваща по време на брачния съюз, а в определени случаи описани по-долу и след неговото безвъзмездно унищожаване в полза на една от страните.

4. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СЪПРУГА

СЪПРУГЪТ има следните права
4.1 Да изразява свободно волята си и налага безапелационно своето мнение при решаване на семейните дела с цел постигане на хармонично и безконфликтно съжителство посредством използуване метода и принципите на единоначалието.
4.2 Да упражнява цялостна фактическа и физическа власт върху СЪПРУГАТА с цел укрепване присъщите на душевността на българския народ патриархални традиции, като се въздържа от причиняването на ненужни и непоправими щети или липси по отношение целостта на обекта с които би причинил сам на себе си явни затруднения.
4.3. Да приеме със смирена благодарност и доколкото е възможно без явно изразяване на неудовлетвореност в своя патримониум всички движими и недвижими вещи привнесени от СЪПРУГАТА, съгласно Приложение № 1, като обещае да си служи с тях еднолично, както намери за добре, по време или след разпадане на брачния съюз в случай, че целта му се окаже непостижима или явно ненужна.
4.4. СЪПРУГЪТ има право и е длъжен еднолично да определя и други неупоменати по-горе и дадени изключително нему субективни права, като се ръководи от обективните позиви на вътрешния си глас.

СЪПРУГЪТ има следните задължения:
4.5. Стриктно да спазва повелителните норми на т.т. 4.1. 4.2. 4.3. и особено императивната норма на т. 4.4.
4.6 Да води целесъобразен начин на живот по време на брачния съюз, което включва непрестанни срещи с приятели, запои по кръчми придружени с присъщите за такива мероприятия неконтролируеми прояви, като особен дълг на СЪПРУГА се вменява непрестанното поддържане на крепка и нерушима извънбрачна/ни/ връзка/и/, тъй необходима за запазване целостта на най-малката клетка на гражданското общество.

5.ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СЪПРУГАТА

СЪПРУГАТА има следните права:
5.1. Непрестанно да изразява благодарността и признателността си към СЪПРУГА за това, че той все още я търпи, стига с тези свои действия да не натоварва и оттегчава обременената с мисъл за семейното огнище психика на главата на семейството.
5.2. Да се радва от сърце на вечните запои и похождения на своя другар в живота, които сплотяват семейните отношения и подчертават неговите добродетели.
5.3. Да отправя всякакви устни прошения до своя СЪПРУГ и смирено да очаква неговия строг, но справедлив отговор. Писмените прошения се считат за валидно отправени след устното парафиране и одобрение на СЪПРУГА.

СЪПРУГАТА има следните задължения:
5.4. Да удовлетворява незабавно и безприкословно всички желания и капризи на своя СЪПРУГ, продиктувани от стремежа му към съвършенство, в това число и тези с нестандартно съдаржание на петитума, които се приема, че са израз на неизчерпаемата му любознателност, тъй присъща за младежкия и свободолюбив дух.
5.5. Да води домакинството с грижа на добър стопанин, което включва освен обикновените битови дейности /готвене, чистене, пазарувани, изпиране, гладене и др./ и следните неизчерпателно изброени дребни текущи поправки по семейното огнище:
■ ежегодно пребоядисване на семейното жилище /латекс-три ръце/
■ ежегодно пренареждане, циклене и лакиране на паркет
■ текущи пробивно-взривни работи /работа с HILTI, архитектурни подобрения, след получаване писменно разрешение от СЪПРУГА и др./
■ подръжка на ВиК и електро- инсталация
■ други

5.6. Вечер да очаква с трепет появата на СЪПРУГА в приятен вид с "чехлички" в ръце и предварително сложена на масата "ракийка и салатка".
5.7. Да се грижи непрестанно за доброто физическо и душевно състояние на СЪПРУГА, като прави всичко необходимо за постигане на тази висша цел без излишни "хър-мър", защото полза от тях няма да има.
5.8. Да проявява /умерена/ инициатива, като в многото свободно време, с което разполага да изготвя планове и скици за подобряване и усъваршенстване на брачните съвкупления /доколкото ги има/.
5.9. Освен горепосочените задължения СЪПРУГАТА системно се усведомява за формираните нови желания и предложения за подобряване на съвместното съжителство направени от СЪПРУГА, които след писменото им представяне от него се счита за неразделна част от този договор.

6.ГАРАНЦИОНЕН СРОК

6.1. СЪПРУГЪТ дава неопределен гаранционен срок за своята мъжественост, който изцяло зависи и е обвързан с провилната експлоатация от страна на СЪПРУГАТА, съгласно изискванията на индивидуалните му потребности.
6.2. СЪПРУГАТА дава доживотна гаранция /независеща от начина на експлоатация/ на своите анатомични дадености и релеф, като при констатирани телесни изменения или скрити дефекти се задължава да ги отстрани незабавно на свой риск и за своя сметка, но само след предварително осигуряване на подходаща/и/ 18 годишна/и/ екзотична/и/ заместителка/и/ за целия срок необходим за въстановяване на първоначалното фактическо състояние.

7. САНКЦИИ И НЕУСТОЙКИ

7.1. При неизпълнение на задълженията си по настоящия предбрачен договор СЪПРУГЪТ понася изключително неблагоприятните последици свързани с наказанието "Забележка", което може да бъде наложено от СЪПРУГАТА само след пълно доказване от нейна страна на безупречно изпълнение на собствените и задължения.
7.2. При неизпълнение или лошо изпълнение на задълженията си, включително и проявена неуместна злоядост в решителния миг, СЪПРУГАТА по желание на СЪПРУГА се съпровожда от кварталните песове до дома на "мама и тате" без право на помилване, с което договора се счита за прекратен.

8.ОБЩИ УСЛОВИЯ

8. Всички спорове по изпълнението на настоящия предбрачен договор се решават в полза на СЪПРУГА, а ако това се окаже невъзможно - от едноличен арбитър в лицето на Жорж Валентинов Радушев - по справедливост и в пряка зависимост от предложения хонорар определен чрез системата на етажна прогресия или чрез обикновено преброяване на следващите числото едно изписани с нули.

Настоящият предбрачен договор, заедно с Приложение №1 към него, се състави и подписа в два еднообразни екземпляра - по един за всяка от страните и влиза в сила от момента на устното му парафиране от СЪПРУГАТА.

СЪПРУГ:.......................... СЪПРУГА:.......................
/........................../ /......................../

ПРИЛОЖЕНИЕ №1 към
Предбрачен договор
От..................................г.

О П И С
/кратък и неизчерпателен/

на недвижимите имоти и движими вещи
внесени от страните при учредяване на брачния съюз

Вноски на СЪПРУГА:

1.Недвижими имоти: няма
2.Движими вещи:
- одеяло
- чифт долно бельо
- четка за зъби /без паста/

Вноски на СЪПРУГАТА:

1. Недвижими имоти:
- апартамент в гр.София-.......кв.м./но не по-малко от 120кв.м./
- вила около гр.София-..........кв.м./но не по-малко от 250кв.м./
- къща на село/може и в чужбина/-.................кв.м.

2. Движими вещи:
- лек автомобил
- цветен телевизор
- автоматична пералня
- други:/вкл.всичко необходимо за задоволяване на потребностите МУ/

СЪПРУГ:................................ СЪПРУГА:...................................
/.............................../ /................................../

...ето тук!
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Ти ме пуашиш. :shocked: Досега се карахме, а вече ми предлагаш брак :rotfl24:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:Ти ме пуашиш. :shocked: Досега се карахме, а вече ми предлагаш брак :rotfl24:
Абе, ти подпиши и спазвай договора и ще видим кой е спечелил кавгата! :beach:
Bella Ciao
Аватар
Глен

Без думи

Мнение от Глен »

Много специално наистина, затова съм и без думи:)
Като ми спадне температурата и аз ще ви изтипосам едно скромничко договорченце :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Re: Без думи

Мнение от Dark Angel »

Глен написа:Много специално наистина, затова съм и без думи:)
Като ми спадне температурата и аз ще ви изтипосам едно скромничко договорченце :rotfl24:
колко скромно :blink:

1200 стр. от които сумарно 628 са ситен шрифт под черта??
Изображение
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

Dark написа:
колко скромно :blink:

1200 стр. от които сумарно 628 са ситен шрифт под черта??
Ах, четеш ми мислите :)))
Знаех си аз, че имаме нещо общо :grin:
Аватар
Амаранта

Re: Специално за Верчето, Дарки и всички сладурани тук...

Мнение от Амаранта »

сър Айвънхоу написа:ПРАВИЛА
за мъжа и жената

4. Ако Жената заподозре, че Мъжът е научил всички правила, то Тя трябва незабавно да смени част, и дори всички правила.
6. Ако Жената сгреши, то е резултат от неразбирателство, което е пряк резултат от нещо, което Мъжът е направил или казал погрешно.
7. Ако горното е валидно, то Мъжът трябва да се извини незабавно за неразбирателството.
10. Мъжът не може никога да сменя мнението си, без предварителното и изрично съгласие на Жената.
13. Мъжът трябва да бъде винаги спокоен, освен ако жената не иска Той да е ядосан или разстроен.
14. Жената не трябва при никакви обстоятелства да показва на Мъжа, кога Той трябва да е ядосан или разстроен.
22. Мъжът трябва да заслужи уважението на Жената, като посвети живота си в нейна служба, като задоволява нуждите й и облагородява характера й.

Т'ва в коя галактика важи?:grin:
І

Мнение от І »

Mila написа: Т'ва в коя галактика важи?:grin:
Споко! :grin: Това е неква вогонска проза.. :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

МЪЖжжж написа:
Mila написа: Т'ва в коя галактика важи?:grin:
Споко! :grin: Това е неква вогонска проза.. :lol:
:rotfl24::rotfl24:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ахъм, аз като сладурана № 3 (след Дарк и Верчето) съм напълно съгласна с написаното от Вас, Сър :grin:

П.П. Предбрачният договор НЕМАХ нерви да го изчета, щото съм щастливо омъжена вече дълго време може би... Пък и е пълен с правописни грешки и щях да загуба цяла нощ да го поправям :blum:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:Ахъм, аз като сладурана № 3 (след Дарк и Верчето) съм напълно съгласна с написаното от Вас, Сър :grin:

П.П. Предбрачният договор НЕМАХ нерви да го изчета, щото съм щастливо омъжена вече дълго време може би... Пък и е пълен с правописни грешки и щях да загуба цяла нощ да го поправям :blum:
Боже, това
пълен с правописни грешки и щях да загуба цяла нощ да го поправям
направо ме метна в ъъъъ..... не ми идва дума за място :snlach:
Изображение
Аватар
Глен

хах

Мнение от Глен »

4avdar4e написа:Ахъм, аз като сладурана № 3 (след Дарк и Верчето) съм напълно съгласна с написаното от Вас, Сър :grin:

Направо ти се възхищавам.
Аз дори не го прочетох този договор:)
Малко на каруцарски ми мяза ама аз си падам по сеното, да му се невиди;)
І

Мнение от І »

Dark написа: направо ме метна в ъъъъ..... не ми идва дума за място :snlach:
("........." заменете със "стол на колелца", дето МЪЖжж го повдига и завърта из офиса. б.р.)
:blum:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа:
("........." заменете със "стол на колелца", дето МЪЖжж го повдига и завърта из офиса. б.р.)
Дарки, дай му един път да те вдигне със стола, че да миряса най-сетне :lol:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
МЪЖжжж написа:
Наистина е много палав напоследък. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Re: хах

Мнение от 4avdar4e »

Глен написа:
Хъм, професионална деформация, чета по диагонал и виждам основното. :grin:

Гленке, прости ми, че се поставих под № 3 :shy:, ама тва пак заради четенето по допирателната.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

МЪЖжжж написа: ("........." заменете със "стол на колелца", дето МЪЖжж го повдига и завърта из офиса. б.р.)
чакай че стана опасно, с тия големи прозорци - да не литнем с все стола и колелцата :rotfl24:
Изображение
І

Мнение от І »

vyara написа:
МЪЖжжж написа:
Да бе! :lol: А кой щеше да увеличава секса.... :grin: :lol:
:harhar:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа:
vyara написа:
МЪЖжжж написа:
Да бе! :lol: А кой щеше да увеличава секса.... :grin: :lol:
:harhar:
Бе човеко, аз за столове говоря, бе. Кой имал мръсно подсъзнание после. Ти като прочете "дай му един път.." и не довърши, нали? :lol: Чети, бе. Чети по-внимателно. :-)
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
ма веднага

ах, сетих се за вица дето пуснах в темата за Детските градини :rotfl24:

прочетете го плийс
Изображение
І

Мнение от І »

vyara написа:
Бе човеко, аз за столове говоря, бе. Кой имал мръсно подсъзнание после. Ти като прочете "дай му един път.." и не довърши, нали? :lol: Чети, бе. Чети по-внимателно. :-)
Да бе... :lol: ГЛАГОЛА /от въпроса на Ники Кънчев беше/ "да те врътне".. :rotfl24: :-)
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

4avdar4e написа:
Глен написа:
Хъм, професионална деформация, чета по диагонал и виждам основното. :grin:

Гленке, прости ми, че се поставих под № 3 :shy:, ама тва пак заради четенето по допирателната.
И ти ме извини, аз едва виждам тука, много ми е кофти, ама никави цифри не съм видяла...нищо кат хората не съм разбала...
Просто ми е готино наблизо, и уютно ми е...ей тва е...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Глен написа: И ти ме извини, аз едва виждам тука, много ми е кофти, ама никави цифри не съм видяла...нищо кат хората не съм разбала...
Ти ме извини, бъзикам се. Ооздравявай, пък живот и здраве на лято, като се довлачим пак при Кента във вашия вилает ще се чуе :winkw:

Бъзикът беше, че аз се САМОвключих като мацка № 3, а ти си отговаряла преди мен. Тъпо. :winkw:
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

4avdar4e написа:
Глен написа: И ти ме извини, аз едва виждам тука, много ми е кофти, ама никави цифри не съм видяла...нищо кат хората не съм разбала...
Ти ме извини, бъзикам се. Ооздравявай, пък живот и здраве на лято, като се довлачим пак при Кента във вашия вилает ще се чуе :winkw:

Бъзикът беше, че аз се САМОвключих като мацка № 3, а ти си отговаряла преди мен. Тъпо. :winkw:
Пак прощавай,ама ко съм вдянала пък убий ме на.
Явно тея хачета са доста силни.Дано поне утре съм по-на мене си, да не излагам женската половинка:)
Сполай за топлите думи. Туй ше го запомня обаче и ще си го тъся лятоска-да знаш:)!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

оздравявай бързо :-)

аз вчера кротичко се отнесох с аулин и водка :lol:
леле какво ми беше зле

сега съм по-добре :-)
Изображение
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

Dark написа:
оздравявай бързо :-)

аз вчера кротичко се отнесох с аулин и водка :lol:
леле какво ми беше зле

сега съм по-добре :-)
Ако знайш ква грешка направих.
Изпих един бърз коняк заедно с 2 Нурофена и сега ми е едно полетноооо...Ама утре трябва да съм на линия за децата, щото вече и ние сме на грипна ваканция.
Малкия още няма грам приятелче в този град и аз се чудя каво да измисля, много е тъжен и самотен...:(
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Глен написа: Ако знайш ква грешка направих.
Изпих един бърз коняк заедно с 2 Нурофена и сега ми е едно полетноооо...Ама утре трябва да съм на линия за децата, щото вече и ние сме на грипна ваканция.
Малкия още няма грам приятелче в този град и аз се чудя каво да измисля, много е тъжен и самотен...:(
"пролетното" ми е познато от вчера

а малкия колко е малък? място наблизо където има деца?
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Откога чакам някоя да "изтипоса договорченце"... Знайш ли колко мераклийки е имало и все нищо не изтиопсват накрая....
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

за мъжа и жената

Еми основните точки са посочени, би могло и да се допълни туй-онуй...
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

сър Айвънхоу написа:
Откога чакам някоя да "изтипоса договорченце"... Знайш ли колко мераклийки е имало и все нищо не изтиопсват накрая....
Сетих се да те питам:
Знаеш ли защо няма вицове за брюнетки?

Защото блондинките са тъпи и не могат да ги измислят.

Това е само виц, де! сега да не се развихрят тук гневни блондинки!

Наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

за мъжа и жената

Ето една мъничка редкцийка :grin:

1.Жената прави правилата докато все мъжа поставя секса с нея на първо място.
2.Правилата са менени в съзнанието на мъжа/той винаги си прави каквото си знае/, още в момента в който са създадени, само че жената никога не узнава за това, или узнава последна.
3.Никй мъж не може да знае всички правила, защото не способен да знае какво ще му се прииска в следващите няколко секунди.
4.Жената знае, че мъжът не признава правилата, затова тя следва примерът му и също си прави каквото си знае.
5. Мъжът самодоволно оставя жената да си мисли,че тя никога не греши, защото не е луд да поема вината ако спучайно той самият сгреши.
6.Ако жената сгреши, то мъжът я утешава благородно, докато си мисли “сега ще и докажа за пореден път че тя не може без мен и аз пак ще си бъда шеф на харема”.
7.Горното винаги е валидно, мъжът винаги бленува да е “шеф” поне на едно място/макар, че колкото повече, толкова повече, е напълно валидно за него/))
8.Извиненията са само поредният смешен театър, който мъжът изиграва, за да си запази спокойствието, докато гледа мач.
9.Ако жената си смени мнението, мъжът само казава самодоволно”ето, нали ти казах, че аз съм прав”...
10.Мъжът си сменя мнението винаги,когато издебне удобния момент, особено ако му бъде отказан секс.
11.Мъжът посочва на жената,че си е сменила мнението, но го прави така сякаш е нещо незначително, за да оправдае самия себе си.
12.Жената има право да се разстройва или ядосва, но това не означава,че е съществено. Виж ако мъжът е растроен, то тя трябва да е първата, която да му обясни колко е велик.
13.Мъжът винаги показва, че е спокоен, защото защото от чуждото мнение му е все тая
14.Жената знае,че е безмислено да показва на мъжа кога той да иразява подкрепата си към нея.
15.Жената е готова, когато мъжът се държи нежно.
16. Мъжът е винаги готов, но не се знае за коя точно жена.Ако е за собствената, тя трябва доста да се постарае..
17.Ако жената е неразположена, то тогава тя автоматично влиза в графата”виновна”, и всички правила отпадат в полза на мъжа.
18.Мъжът никога не се сеща да попита жената за нейните чувства, защото знае,че това ще наруши спокойствието му. За какво са му нейните емоции, достатъчно е,че той със собствените не може да се оправи.
19.Да пита жената дали е готова за мъжът означава да си смачка гордостта. Собствената е доказала,че винаги го желае, а другите няма начин все един ден,да не го пожелаят-той знае какво е постоянство.
20.Мъжът не задава излишни въпроси за периодите от цикъла, защото все един ден ще мине..
21.Мъжът не може да разгадае собствените си мисли, така че той избягва да предполага мислите на жена си.
22. Мъжът ПОСТОЯННО ПОВТАРЯ-“Всички ми натякват, че трябва да заслужа уважението на Жената, като посветя живота си в нейна служба, като задоволявам нуждите й и облагородявам характера й. Та аз да не съм бог?!” В същото време, жената доброволно посвещава живота си на него и на децата си, без да му го прави на голям въпрос, като очаква от него единствено лоялност, приятелство и споделеност.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

МЪЖжжж написа:
vyara написа:
Да бе... :lol: ГЛАГОЛА /от въпроса на Ники Кънчев беше/ "да те врътне".. :rotfl24: :-)

Малееее хораааа личи си че е края на седмицата :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Lenny написа: Малееее хораааа личи си че е края на седмицата :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
нали :rotfl24:

хубаво, че не се работи утре - иначе щяха да се изпонапукат мониторите :rotfl24:
Изображение
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Dark написа:
Lenny написа: Малееее хораааа личи си че е края на седмицата :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
нали :rotfl24:

хубаво, че не се работи утре - иначе щяха да се изпонапукат мониторите :rotfl24:

от сексссссссссссссссссссссс :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Lenny написа:
май мерака по-напуква :snlach:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Lenny написа:
А, не, не съм съгласна да чакам до утре :blum:
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

4avdar4e написа:
Lenny написа:
А, не, не съм съгласна да чакам до утре :blum:
Ми то и не трябва - защото за важните срещи трябва човек да загрее добре, иначе се получават нежелателни контузии :blum::blum::blum:
Публикувай отговор