Почина Денис Хопър

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

Почина Денис Хопър

Мнение от Nejimaki-dori »

Холивудската икона Денис Хопър, почина на 74 години от усложнения в следствие на рак на простатата ...

Повече тук
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

ЛЕКА МУ ПРЪСТ!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

мда
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Почина Денис Хопър

Мнение от frisky lioness »

Мир на душата му:crying:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Почина Денис Хопър

Мнение от сър Айвънхоу »

светла му памет!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

:(
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не мога да се сетя какво беше направил Денис Хопър с което ядосва гурутата в киноиндустрията конкретно в Холивуд и затова го обричат повече от десет години на забвение. Във Волния ездач играе(той май е и режисьор) заедно с Джак Никълсън. И сума други звезди, де. Никълсън се развива и става звезда, докато Денис Хопър е забравен. Чак на стари години изгрява наново. Шило в торба не седи. Все си мислех че ще се сетя какво ми разправяха и отлагах да напиша тука, че го харесвам и съжалявам, че умря.
Много ми харесваше. Бог да го прости!
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Не мога да се сетя какво беше направил Денис Хопър с което ядосва гурутата в киноиндустрията конкретно в Холивуд и затова го обричат повече от десет години на забвение. Във Волния ездач играе(той май е и режисьор) заедно с Джак Никълсън. И сума други звезди, де. Никълсън се развива и става звезда, докато Денис Хопър е забравен. Чак на стари години изгрява наново. Шило в торба не седи. Все си мислех че ще се сетя какво ми разправяха и отлагах да напиша тука, че го харесвам и съжалявам, че умря.
Много ми харесваше. Бог да го прости!
Една от последните му роли:

Тук

С един от най-любимите ми режисьори. Странно.
Гледайте филма, ако не сте го гледали досега - прекрасен е - великолепно заснет, много меко и красиво, с чудна музика. И прекрасен Денис Хопър.
Мндаааа.
Публикувай отговор