Но все пак си е моят труд, от няколко дни я правя и си ми харесва. Всъщност,харесвам я така както изглежда, а не размазана както ви я показвам

Какво искаше да кажа?Неф написа:Аз добре те разбрах,Ън написа:В интернет, беНеф написа:ехеее,
само трябваше да кажеш, че ти е позирала
къв нет
Я видях.
И ми хареса:-)
П.П. Никоя неще да ми позира!
. Но друго исках да кажеш
как никоя не ще? Какви жени само

добре де,... а... жена ти знае ли?
Знае. Доволен ли си сега?

сър Айвънхоу написа:
а с пурите как е?

ъъъ... ну разве ето Моника?Ън написа:сър Айвънхоу написа:
а с пурите как е?Още въпроси?!
Нет, это удар по шее!сър Айвънхоу написа:ъъъ... ну разве ето Моника?Ън написа:сър Айвънхоу написа:
а с пурите как е?Още въпроси?!

хилиган!Ън написа: Нет, это удар по шее!
Разве это хорошо?
Пацан!сър Айвънхоу написа:хилиган!Ън написа: Нет, это удар по шее!
Разве это хорошо?

абе, ей! ае стига си се правил на скромен!Ън написа: Ама си остава реплика....![]()
![]()
![]()
вие двамата пак ли???:roll: пу, егати любовта, егати чудото....сър Айвънхоу написа:хилиган!Ън написа: Нет, это удар по шее!
Разве это хорошо?
ей, момченцееее... не знаш просто колко бири ти се пишат от известно време...Ън написа: Пацан!
Ми, той ме дразни, аз кво да правя....windcolours написа:вие двамата пак ли???:roll: пу, егати любовта, егати чудото....сър Айвънхоу написа:хилиган!Ън написа: Нет, это удар по шее!
Разве это хорошо?

стига си ревнувала, ма!windcolours написа: вие двамата пак ли???:roll: пу, егати любовта, егати чудото....
Ън, тва е най -добрата ти цветна картина досега!
Толкова, колкото ти не можеш да изпиешсър Айвънхоу написа:ей, момченцееее... не знаш просто колко бири ти се пишат от известно време...Ън написа: Пацан!

1. пропусна да кажеш: Моля, другарко!Ън написа: Ми, той ме дразни, аз кво да правя....
пращай му целувки, не го бий. не виждаш ли,че му харесва да го биятЪн написа:
Ми, той ме дразни, аз кво да правя....
да бе... айде сега... само ги сънуваш ти бирите, пурите и МоникитеЪн написа: Толкова, колкото ти не можеш да изпиеш
ох, да ти имам репликите аз на тебЪн написа:Ама си остава реплика....latrevw написа:Ън, разкошна е, разбира се![]()
![]()
![]()
както е известно, не съм разбирачЪн написа:Но все пак си е моят труд, от няколко дни я правя и си ми харесва. Всъщност,харесвам я така както изглежда, а не размазана както ви я показвам
а,мерси, баш от такава любов нямам нужда!!!сър Айвънхоу написа:стига си ревнувала, ма!windcolours написа: вие двамата пак ли???:roll: пу, егати любовта, егати чудото....
Виж ти -Холи започнала да се заглежда по жени... На прав път сиholi_day написа:[
краката са самото съвършенство, защото просто изглеждат истински
Рамото ще го изпипам. Верно малко якичко идва. И фона ще оправя- тва е лесно. А подгънатото краче вече коригирах...щото дебеличко към глезенчето вървеше...holi_day написа:както е известно, не съм разбирачЪн написа:Но все пак си е моят труд, от няколко дни я правя и си ми харесва. Всъщност,харесвам я така както изглежда, а не размазана както ви я показвам
имам 2 забележки - голяма и дребна(ва):
- рамото, където преминава в ръка
- фона, над гърба
другото, което искам да кажа е, че направо се усеща светлината
по отблясъците на косата
краката са самото съвършенство, защото просто изглеждат истински

latrevw написа: ох, да ти имам репликите аз на теб
оставало си реплика... ако знаеш каква наслада ми носят нещата, които рисуваш. изпълват ме, не знам защо. честно казано ми се иска вече да нарисуваш нещо и да не ми хареса. че ще кажете, че само се лигавя и те хваля. но наистина адски ме кефят нещата ти.
ма почвам да ревнувам, бе!latrevw написа:
ми въздейства ми, бекакво да направя
Ън написа:Рамото ще го изпипам.
ми не знам..аз "виждам" само предаваното настроение...не детайлитеholi_day написа:Ън написа:Рамото ще го изпипам.
точно така и аз съм такаsandmam написа: ми не знам..аз "виждам" само предаваното настроение...не детайлите
ма нито разбирам от изкуство, нито от поезии
вълнува ме само това, което аз откривам там /може и съвсем различно да е от това дето автора...нали../