Емил Чолаков (времето по бТВ) още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
предложениеholi_day написа: Емил Чолаков (времето по бТВ) още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
В пещерите времето е винаги едно и също - нито вали, нито припича...И когато навън е минус 10, вътре е +10holi_day написа: Емил Чолаков (времето по бТВ) още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
е, има едни периоди, когато в някои пещери водата се надига прекалено високо... нейде над равнището на носа...windcolours написа:В пещерите времето е винаги едно и също - нито вали, нито припича...И когато навън е минус 10, вътре е +10holi_day написа: Емил Чолаков (времето по бТВ) още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
Кенте, кажи им бе!:blum:
има, но не във всички пещери, а само в някои от водните. И освен това, ако си достатъчно умен- не влизаш в тези дупки, когато навън се лее потоп от няколко денасър Айвънхоу написа:е, има едни периоди, когато в някои пещери водата се надига прекалено високо... нейде над равнището на носа...windcolours написа:В пещерите времето е винаги едно и също - нито вали, нито припича...И когато навън е минус 10, вътре е +10holi_day написа: Емил Чолаков (времето по бТВ) още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
добре де, разбрах, че имаш някакво влечение към утробния живот... може би ти е било много добре там едно време и все още, подсъзнателно, не можеш да го забравиш...windcolours написа: има, но не във всички пещери, а само в някои от водните. И освен това, ако си достатъчно умен- не влизаш в тези дупки, когато навън се лее потоп от няколко денаа си пиеш бирата в близката кръчма
точно аз ли не мога да забравя, дето все ме кълнат колко ми е къса паметта....за добро или за лошо:rotfl24:сър Айвънхоу написа:добре де, разбрах, че имаш някакво влечение към утробния живот... може би ти е било много добре там едно време и все още, подсъзнателно, не можеш да го забравиш...windcolours написа: има, но не във всички пещери, а само в някои от водните. И освен това, ако си достатъчно умен- не влизаш в тези дупки, когато навън се лее потоп от няколко денаа си пиеш бирата в близката кръчма
дада, те там близо имат маса дупки където да се скатаят от сичко, могат да преживеят и ядрената зима ибасиwindcolours написа:В пещерите времето е винаги едно и също - нито вали, нито припича...И когато навън е минус 10, вътре е +10holi_day написа: Емил Чолаков (времето по бТВ) още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
Такваз планина мое ли?holi_day написа: още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
моеStranniche написа:Такваз планина мое ли?holi_day написа: още вчера каза, че времето не е за планина
къде шъ се дявам аз?!
![]()
/Сори за качеството на снимката/
Stranniche написа:Такваз планина мое ли?