с таз тема направо ме метна в стената и аз в несвястesti написа:Как мислите, какви щяхте да бъдете ако се бяхте родили мъже...
идея нямам
с таз тема направо ме метна в стената и аз в несвястesti написа:Как мислите, какви щяхте да бъдете ако се бяхте родили мъже...

след това има нови наранявания, нови прошки - и живота продължава, аз кво казах - единият се научава да търпиesti написа:Или страдаш квото страдаш, минава ти, прощаваш - и живота продължаваsnowprincess написа:мисля, че Той щеше да пътува много и нямаше да може да ги създаде или опазиesti написа:Аз го разбирам, но Той, дали ще го разбере.....тъй де, не той, а аз ако бях мъжsnowprincess написа:защо ще ти е тази кротка и мила женица, нали разбираш, че ще бъде наранена, след като ще флиртуваш и сваляш много жени![]()
Пък и мисля, че и да не е кротка и мила, а силна и независима, пак може да бъде наранена. Дори и да няма флиртове и свалки.
А нараняването, колкото и да се старае човек, винаги се случва да го допусне...
Живот....няма начин.
А ти мислиш ли, че си заслужава да остане човек без семейство или връзка, само за да избегне/спести страдание за себе си и за другия?
Ти затова ли си се представяш без семейство?
Страданието убива ли всичко хубаво, което го има в една връзка?
Отплеснах се, ама ти щото съжали горката ми мила и кротка съпруга, та затова и ми тръгнаха мислите в тази посока.
страданието убива всичко хубаво, има два варианта - или човек се превива, търпи, става по-нисък от тревата и изчезва, или започва да се бунтува и "падат глави"

Ми точно такива приятелства са силни и истински- между двама добри противници! Там уважението е най- голяма, щото кой друг да те оцени по достойнство а?!esti написа:Начи аз, като мъж щях да искам да си ми или противник или приятел......приятел само ако не си извън закона, щото щях да съм много отговорен, силен и принципен мъж въпреки флиртовете.Gorgona_Meduzza написа:Ами да! Сега минавам прекалено за:kangel:. А така ми се иска понякога да яхна метлатаesti написа:А стига ма! Бандитка ли щеше да бъдеш?,
, ама не мога.
Та, ако бях мъж- по- добре да не ме срещате...Хората не знаят колко печелят, че съм жена!![]()
Но при всички случаи, може би щях да искам да се познаваме.
Хм... в следващия си живот може и да съм крехка, да.esti написа: Ама ти такава нежна и крехка истинска 100%-това жена, кво ще ти трябва да са вреш между шамарите.
Ако вземем нещо да се бием за теб, може невинно и ти да си го отнесеш.
Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има иМнемозина написа:Нямай проблеми, аз ще ви запозная.esti написа:Начи аз, като мъж щях да искам да си ми или противник или приятел......приятел само ако не си извън закона, щото щях да съм много отговорен, силен и принципен мъж въпреки флиртовете.Gorgona_Meduzza написа:Ами да! Сега минавам прекалено за:kangel:. А така ми се иска понякога да яхна метлатаesti написа:А стига ма! Бандитка ли щеше да бъдеш?,
, ама не мога.
Та, ако бях мъж- по- добре да не ме срещате...Хората не знаят колко печелят, че съм жена!![]()
Но при всички случаи, може би щях да искам да се познаваме.
Да де и аз за това говоря, но нещо по друг начин ги усещам нещата.snowprincess написа:след това има нови наранявания, нови прошки - и живота продължава, аз кво казах - единият се научава да търпиesti написа:Или страдаш квото страдаш, минава ти, прощаваш - и живота продължаваsnowprincess написа:мисля, че Той щеше да пътува много и нямаше да може да ги създаде или опазиesti написа:Аз го разбирам, но Той, дали ще го разбере.....тъй де, не той, а аз ако бях мъжsnowprincess написа:защо ще ти е тази кротка и мила женица, нали разбираш, че ще бъде наранена, след като ще флиртуваш и сваляш много жени![]()
Пък и мисля, че и да не е кротка и мила, а силна и независима, пак може да бъде наранена. Дори и да няма флиртове и свалки.
А нараняването, колкото и да се старае човек, винаги се случва да го допусне...
Живот....няма начин.
А ти мислиш ли, че си заслужава да остане човек без семейство или връзка, само за да избегне/спести страдание за себе си и за другия?
Ти затова ли си се представяш без семейство?
Страданието убива ли всичко хубаво, което го има в една връзка?
Отплеснах се, ама ти щото съжали горката ми мила и кротка съпруга, та затова и ми тръгнаха мислите в тази посока.
страданието убива всичко хубаво, има два варианта - или човек се превива, търпи, става по-нисък от тревата и изчезва, или започва да се бунтува и "падат глави"
някой търпи на бой, друг на изневяра, трети на обиди.... ( и не си мисли, че говоря за семейството по принцип, говоря за страданието), всяка една пролята сълза убива по нещо хубаво, което го е имало във връзката
Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.Gorgona_Meduzza написа:Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има иМнемозина написа:Нямай проблеми, аз ще ви запозная.esti написа:Начи аз, като мъж щях да искам да си ми или противник или приятел......приятел само ако не си извън закона, щото щях да съм много отговорен, силен и принципен мъж въпреки флиртовете.Gorgona_Meduzza написа:Ами да! Сега минавам прекалено за:kangel:. А така ми се иска понякога да яхна метлатаesti написа:А стига ма! Бандитка ли щеше да бъдеш?,
, ама не мога.
Но при всички случаи, може би щях да искам да се познаваме.... то всичко си идва на мястото
Каква тройка, вие нали решихте даesti написа:Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.Gorgona_Meduzza написа: Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има и... то всичко си идва на мястото
Ако някога, някъде, по някакъв повод в друг живот(вече си мъж демек),срещнеш някой, дето хем ти идва да го набиеш, хем да седнеш и даesti написа: Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.
То това остана под въпросМнемозина написа:Каква тройка, вие нали решихте даesti написа:Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.Gorgona_Meduzza написа: Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има и... то всичко си идва на мястото
![]()
Бойна тройка бе Мнемо, бойнааааМнемозина написа:Каква тройка, вие нали решихте даesti написа:Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.Gorgona_Meduzza написа: Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има и... то всичко си идва на мястото
![]()
Значи не тройка, а триъгълник.Gorgona_Meduzza написа:То това остана под въпросМнемозина написа:Каква тройка, вие нали решихте даesti написа:Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.Gorgona_Meduzza написа: Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има и... то всичко си идва на мястото
![]()
!
Щото ще сме мъже- си дадем мъжка дума за приятелство и... ти си избирай на кое коляно да сядаш- другия ша го преглътнепо мъжки!
На това му се викаше двоен капан едно време.esti написа:Бойна тройка бе Мнемо, бойнааааМнемозина написа:Каква тройка, вие нали решихте даesti написа:Айдеее.......готови сме - тройката се заформи.Gorgona_Meduzza написа: Ами разправям и на esti, че има ли женско създание, ще има и... то всичко си идва на мястото
![]()
![]()
И ти стана мръсница......
Мнемозина написа:Значи не тройка, а триъгълник.Gorgona_Meduzza написа: То това остана под въпрос!
Щото ще сме мъже- си дадем мъжка дума за приятелство и... ти си избирай на кое коляно да сядаш- другия ша го преглътнепо мъжки!
Я по-добре да се разберем за пиенето. В другия живот.
Ей това сте мъжете (щото тогава ще сте мъже)- все жените са ви виновни! Не ви е срам!Gorgona_Meduzza написа:Мнемозина написа:Значи не тройка, а триъгълник.Gorgona_Meduzza написа: То това остана под въпрос!
Я по-добре да се разберем за пиенето. В другия живот.
Триъгълник- Либовен(казваше старамайка като бях малка). Само че мъжете по си държат на думата. Виж тва жените(щото тогава ще съм мъж) сте големи.... несириозници- с тоя, пък с оня, пък бременна от трети... то така стават сериалите м даа!
![]()
то като застуди времето, това си е единпът!
Лека и на теб!Gorgona_Meduzza написа:Лека момичета. И да сънувате момчета (esti)! Като станем мъже- си говорим пак!
![]()
Лека!
Хе-хе...сладурки! 8)Мнемозина написа:Лека и на теб!Gorgona_Meduzza написа:Лека момичета. И да сънувате момчета (esti)! Като станем мъже- си говорим пак!
![]()
Лека!
И до утре да си си оправила отношението към жените. Аммаха!
И какво каза с това - совите не са това, което са.esti написа: Не лягай на тази кълка, щото все пак има време, а аз съм скандалджийка малко и не се знае....![]()
![]()
![]()
(туй за да ти зема страха)![]()
Лека нощ, момичета.
Аз помислих, че си лягате и затова ви разпратих по леглата.Мнемозина написа:И какво каза с това - совите не са това, което са.esti написа: Не лягай на тази кълка, щото все пак има време, а аз съм скандалджийка малко и не се знае....![]()
![]()
![]()
(туй за да ти зема страха)![]()
Лека нощ, момичета.![]()
Лека...А аз ще си догледам Шоколада.
Никога не ги разбирам.esti написа:А аз често искам да съм мъж.....дори понякога ги разбирам.

И това е нещоwoman eur написа:Никога не ги разбирам.esti написа:А аз често искам да съм мъж.....дори понякога ги разбирам.
Само проявявам разбиране.![]()
![]()
Абе и ние сме едни задници...Remmivs написа:Добре, че не сте мъже. Колко женски сърца и други части щяхте да разбиете...
Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
Иначе свалям шапка за приказките относно уважението между противници, преглъщането, и др. мили и верни думи казани за нас. Рядко се чуват от жени такива откровения. Затова и удоволствието е по-глоямо.
Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
"Да властвуваш над себе си щом искаш, то сдържай ти пороите на своите чувства"Remmivs написа:

Видя ли, Вяра, загубени сме!Set написа:Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
![]()
![]()
Да победи мъжаSet написа:Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
![]()
![]()
Значи аз съм хермафродит - ту се побеждавам, ту се губя.. :eek:Set написа:Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
![]()
![]()
Всички сме такаesti написа:Значи аз съм хермафродит - ту се побеждавам, ту се губя.. :eek:Set написа:Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
![]()
![]()
Ita est! Ама това не ни прави хермафродити. 8)Set написа:Всички сме така
Пфуууу, и аз съм такова жувотноesti написа:Значи аз съм хермафродит - ту се побеждавам, ту се губя.. :eek:Set написа:Да изгуби себесиvyara написа:Remmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
Хубу де, тогаз жена кво значи![]()
![]()
"I am afraid," she said.vyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значи
Съвсем се обърках с тез победи и загуби значи4avdar4e написа:Да победи мъжаSet написа:Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
![]()
![]()
Важното е борбъ дъ имъ...vyara написа:Съвсем се обърках с тез победи и загуби значи4avdar4e написа:Да победи мъжаSet написа:Да изгуби себесиvyara написа:Хубу де, тогаз жена кво значиRemmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.
![]()
![]()

[unknown] написа:"Да властвуваш над себе си щом искаш, то сдържай ти пороите на своите чувства"Remmivs написа:
Тва откъде е? Мастър Йода или греша?
Мъже, жени, кой ти гледа - в тая унисекс епоха...
Една жена не може ли да победи себе си?Remmivs написа: Да си мъж според мен означава едно да победиш себе си.