ЕFT - техника, с която може да промените химията в мозъка си

Все същите
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

snowprincess написа:
windcolours написа: Всъщност кои са границите, извън които се превръщаме наистина в егоисти?
"Има три категории хора.
В първата са онези, които, стане ли им студено, подаряват всичките си топли дрехи на някой друг. Хората от втората група, почувстват ли студ, обличат топлите си дрехи. В третата група са онези, които ще запалят огън, за да стоплят себе си, както и всички останали, които искат да се сгреят.
Първият тип хора умират от студ, те са самоубийци. Вторите са клетници, защото умират сами. Третите са нормалните човешки същества с присъщите им зрялост и егоизъм (палят огъня, защото на тях им е студено)."
Писма до Клаудия
Х. Букай
Ха, точно тази книга ми предстои да прочета след като довърша настоящата :-)
Апропо, използвам случая, за да напомня,че утре от 19ч Хорхе Букай лично ще представи последната си преведена на български език книга. В книжарница Хеликон, кръстовището на Витошка и Патриярха!
Дано успея да се вредя....:bigsmile:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
endorfini

Мнение от endorfini »

Green Light написа: Тва е тайна, но ще ту кажа. Разработва се нов метод в момента, скоро ще го публикуват. Даже и Ендорфини едва ли знае. ПДПН Потупваш другите по носа. А виждаш че някой тръгне да те ядосва, а веднага почваш да го потупваш по носа. Разработен е от банишорци в началото на миналия век. Сега търсят записки.
Ооооооо! Знам го разбира се! Това е много старо!

Казва се Прокси! И не е нужно да му тупаш носа, важното е да си представиш, че си този човек, който се опитва да те ядосва, и докато си тупаш твоите точки да му преструктурираш пошлите мисли от главицата!!! :blum:
"Per aspera ad astra"
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

endorfini написа:
Green Light написа: Тва е тайна, но ще ту кажа. Разработва се нов метод в момента, скоро ще го публикуват. Даже и Ендорфини едва ли знае. ПДПН Потупваш другите по носа. А виждаш че някой тръгне да те ядосва, а веднага почваш да го потупваш по носа. Разработен е от банишорци в началото на миналия век. Сега търсят записки.
Ооооооо! Знам го разбира се! Това е много старо!

Казва се Прокси! И не е нужно да му тупаш носа, важното е да си представиш, че си този човек, който се опитва да те ядосва, и докато си тупаш твоите точки да му преструктурираш пошлите мисли от главицата!!! :blum:
И банишорци са мислели като тебе. Не е нужно да го тупаш по носа, са казвали на лекциите. Нужно е да фраснеш там.

Бъзика си е бъзик, но аз съм склонен да ти вярвам. В смисъл вероятно има полза. Бе казах го вече, няма сми да те умилостивявам повече. Ние сме интересни машинки.
endorfini

Мнение от endorfini »

vyara написа:
Интересно, пак казвам за мен, е това че дори когато тези техники са безплатни, както са безплатни и други техники, достъпни са и не коства нищо освен добро желание да се докоснеш до тях, то дори тогава хората не искат да го направят. В случая дори до инвестиране на време не се касае, а те дори не желаят да опитат. Това е много интересен феномен. :bigsmile:
Е как да се довери един здравомислещ човек на EFT , като енергията не може да се види, пипне, а и техниката изглежда толкова смешна - потупваш се, цъклиш си очите, тананикаш си. Никак не изглежда нормално отстрани! Аз съм нормален, казва си човек, как бих могъл да изпробвам такова налудничаво нещо. Колко е нормален е друг въпрос.

Хората се опитват интелектуално да разберат, вместо чрез опит да осъзнаят. А интелектът действа на база ограничена информация и поради това прави непълни и съответно грешни заключения, мдааа!

А и не на последно място комерсиалността с която сме заобиколени отвсякъде също спомага за това.
"Per aspera ad astra"
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

endorfini написа: Хората се опитват интелектуално да разберат, вместо чрез опит да осъзнаят. А интелектът действа на база ограничена информация и поради това прави непълни и съответно грешни заключения, мдааа!
Ако ставаше въпрос просто за познание, как да е, а тук става въпрос за нещо насъщно като здравето, например.
Защо човек е склонен да отрече възможност за оздравяване или справяне с проблем?!
Предпочита да си остане с проблема, но да не се откаже от предразсъдъка си, който за нищо не му служи.
Няма да го разбера и това е.
Изображение
endorfini

Мнение от endorfini »

windcolours написа:... Но каква аномалия ни води към дупките, и аз не знам. Вероятно природен мързел да променим посоката на мисленето си.
Мързел или програми, директно копирани от родителите ни, които автоматично са заложени в подсъзнанието ни до 7-та ни годинка, когато не сме могли да разсъждаваме добра ли те тази програма за нас или не е.

Затова се казва, че за първите 7 години е най-важно обкържението ти. Много от нашите страхове и готови модели на поведение и мислене ние предаваме на децата си. Пък после се чудим защо и те ходят в дупките....
"Per aspera ad astra"
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

vyara написа: Ако ставаше въпрос просто за познание, как да е, а тук става въпрос за нещо насъщно като здравето, например.
Защо човек е склонен да отрече възможност за оздравяване или справяне с проблем?!
Предпочита да си остане с проблема, но да не се откаже от предразсъдъка си, който за нищо не му служи.
Няма да го разбера и това е.
Чакай сега...става въпрос и за следното- избора, който правим измежду няколко алтернативи.
Имаш болест-имаш избор - традиционна или алтернативна медицина. Обикновено предпочитаме първия вариант, но често след изчерпване на неговите възможности, хората се обръщат към алтернативната медицина. Тоест не е пълно отричане, а степенуване на опциите. Поне аз съм била свидетел на това.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
endorfini

Мнение от endorfini »

windcolours написа: Чакай сега...става въпрос и за следното- избора, който правим измежду няколко алтернативи.
Имаш болест-имаш избор - традиционна или алтернативна медицина. Обикновено предпочитаме първия вариант, но често след изчерпване на неговите възможности, хората се обръщат към алтернативната медицина. Тоест не е пълно отричане, а степенуване на опциите. Поне аз съм била свидетел на това.
Ами да, това се получи и при мен. Предпочитах първия вариант. Но се оказа, че автоимунното ми заболяване, Хашимото е нелечимо от традиционната медицина. Благодарение на болестта ми, аз открих енергийната психология /ТАТ, ЕFT/. И смених приоритетите. Бях дала силата си изцяло на лекарите. Взех си я обратно!. Сега знам доколко да разчитам на лекарите и доколко на себе си, а преди разчитах ИЗЦЯЛО на тях.
Такава голяма грешка правим ние хората.
Ядем какви ли не боклуци, скапваме нервите си за глупости, а след това очакваме от лекарите да ни излекуват. Ама лекарите не знаят всичко. Знаят много, със сигурност твърдят това. Но не знаят всичкооо :P
"Per aspera ad astra"
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа:
Не я знам тази история с Ян Хус. Разкажи.

И не съм старица, дори нямам 40! :mad:

Ето пак! И как така се идентифицира със старицата?

Чудна работа!!! Я вземи да ТЕС-неш /изчистиш/ това от теб. Тъкмо имаш върху какво да изпробваш.

Тц, тц, тц. "Не питай за лудо, то само се обажда" Сега да не вземеш да ми обясняваш, че не си луда. :rotfl24: ;) Поздрави!
"Per aspera ad astra"
annonymus

Мнение от annonymus »

endorfini написа:
pocti_bezobidna написа:
Не я знам тази история с Ян Хус. Разкажи.

И не съм старица, дори нямам 40! :mad:

Ето пак! И как така се идентифицира със старицата?

Чудна работа!!! Я вземи да ТЕС-неш /изчистиш/ това от теб. Тъкмо имаш върху какво да изпробваш.

Тц, тц, тц. "Не питай за лудо, то само се обажда" Сега да не вземеш да ми обясняваш, че не си луда. :rotfl24: ;) Поздрави!
Замислям се. Може и да пробвам. Колко взимаш на сеанс?

ПП. Че не съм луда не съм, но понякога може да съм много заядлива.
ПП2. За старицата и Ян Хус питах сериозно.
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа:
Замислям се. Може и да пробвам. Колко взимаш на сеанс?

ПП. Че не съм луда не съм, но понякога може да съм много заядлива.
ПП2. За старицата и Ян Хус питах сериозно.

Нищо не взимам. Съвсем безплатно. Не като някои лекари /да не се обиждат свестните от тях/

Не е много - pocti_zaqdliva ;)

За старицата и Ян Хус /и няма да му правя разбор, да знаеш/

"Старицата се приближила до огъня, на който горял Ян Хус, и хвърлила в него наръч съчки.

- О, свещена простота! - възкликнал Ян Хус.

Старицата била трогната.

- Благодаря за добрата дума, - казала тя и хвърлила в огъня още един наръч.

Ян Хус мълчал. Старицата стояла в очакване. После попитала:

- Какво мълчиш? Защо не кажеш: "О, свещена простота"?

Ян Хус вдигнал очи. Пред него стояла старица. Проста старица. Не просто проста старица, а старица, горда със своята простота."
"Per aspera ad astra"
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това е доста разкрасена версия на санкта симплицитас
нещо като булевардно издание ми иде
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

имам книгата с автограф
лично от автора
и това отпреди година - две
пак ще кажете фукльо
ми да
ма не мисля, а и той не мисли, че тес е вся и всьо
annonymus

Мнение от annonymus »

endorfini написа:
За старицата и Ян Хус /и няма да му правя разбор, да знаеш/
Е, че той разбора си е направен.
Какво по сдъФкано от това.

Между другото, интересна асоциация, но не разбирам кой е на кладата в случая. :-)
Защо толкова те дразни това, че не харесвам и не приемам подобен тип техники на самовнушението?
endorfini

Мнение от endorfini »

Remmivs написа:имам книгата с автограф
лично от автора
и това отпреди година - две
пак ще кажете фукльо
ми да
ма не мисля, а и той не мисли, че тес е вся и всьо
Сега ако кажеш, че си и един от малкото сертифицирани от Гари Крейг? :-)

Koй казва, че е всйя и всйо?

И четките за рисуване не са вся и всьо, но някои правят чудеса с тях, а други могат само да мажат.

Не е толкова важна техниката. Важен е човекът, който я ползва. Може да си измисли своя.
А и не е нужно дори да ползва техника, ако може да настройва мисълта си в нужна посока.

Техниките са само патерици, с които временно се учиш да ходиш по стъпалата на Живота!
"Per aspera ad astra"
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

пардон запетайка
не съм точка
книгата на петърнишки удивителна

ps
радвам се да те видя пак и отново

pps
всичко е едно
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа: Защо толкова те дразни това, че не харесвам и не приемам подобен тип техники на самовнушението?
Това, че си мислиш, че ме дразни, означава, че такива са твоите очаквания. Интерпретираш от своята гледна точка, но няма нищо общо с Истината.

Напротив! Нямам нищо против твоето нехаресване и неприемане.

Ти си ми най-интересната в тази дискусия даже! :-)
"Per aspera ad astra"
endorfini

Мнение от endorfini »

Remmivs написа:това е доста разкрасена версия на санкта симплицитас
нещо като булевардно издание ми иде[/quote

Mи от гугъл го копирах. Редактирай го, където трябва!
"Per aspera ad astra"
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа: Между другото, интересна асоциация, но не разбирам кой е на кладата в случая. :-)
Защо толкова те дразни това, че не харесвам и не приемам подобен тип техники на самовнушението?
Имах предвид, че няма да правя съзнателен разбор на асоциацията! Не бива съзнанието да се бърка в подсъзнателните работи! ;)
"Per aspera ad astra"
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа: Защо толкова те дразни това, че не харесвам и не приемам подобен тип техники на самовнушението?
Ако пуснеш на всяка страница от настоящата тема търсачката от менюто редактиране/търси, ще видиш, че три пъти по различен повод употребяваш думата дразни. Само ти я използваш - първо за главните букви, второ за това, че те навиват и трето - да кажеш, че всъщност друг се дразни. Привижда ти се, защото ти се дразниш. :lol:
Искам да те питам - защо следиш темата с такъв интерес след като тя не те интересува уж? Любопитно ми е просто.
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

endorfini написа: Това, че си мислиш, че ме дразни, означава, че такива са твоите очаквания. Интерпретираш от своята гледна точка, но няма нищо общо с Истината.
Прехвърляне на отговорността на друг - не аз те дразня, ти си мислиш, че се дразниш. :-)

Разбира се, че интеретирам от своята гледна точка.
Ти от коя интерпретираш? Изненадана съм, че знаеш Истината :-)
какъв късмет из необятните дебри ан Нета да попадна на някой, който знае Иситната! :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

От кака Вики (българския вариант, инглиша е далеч по-богат, а чешкия вероятно далеч по-прецизен, но аз чешки не говоря, а доста от хората тук не говорят и английски)

Ян Хус (на чешки: Jan Hus) (1369 - 6 юли 1415) е национален герой на чешкия народ, проповедник, философ и идеолог на чешката Реформация. Бил е свещеник и за кратко време ректор на Пражкия университет. Неговите последователи са известни като "хусистите". Католическата църква смятала неговите проповеди за еретични и поради това той бил отлъчен от църквата, а по-късно изгорен на клада. От неговото име произлизат войните от 1420 до 1434, наречени Хусистки войни.

Със своите проповеди и лекции пред студентите в Пражкия университет, Ян Хус станал безспорен водач на чехите в борбата им срещу германското влияние. Той пишел произведенията си на чешки език, съставил чешка граматика и превел на чешки Библията. Под негово ръководство в Пражкия университет започнало движение за отстраняване на германските професори и замяната им с чешки. Тази борба завършила през 1409 г. с избирането на Ян Хус за ректор на университета.

Ян Хус остро критикувал пороците на висшето германско духовенство. Изказвал се против трупането на църковни богатства. Той смятал, че вечното спасение на хората зависи единствено от Божията воля. Затова търсещите спасение християни не се нуждаели от свещенослужители и особено от висша църковна йерархия. Ян Хус не признавал папата за Божи наместник на Земята. Той искал създаването на чешка национална църква, независима от папската курия.

Папството и германското духовенство в Чехия не останали безучастни към набиращото инерция чешко национално движение. Ян Хус бил отлъчен от църквата и през 1412 г. бил принуден да напусне Прага. Три години по-късно той бил призован да се яви на съд пред църковния събор в град Констанц. Там той бил осъден като еретик. Присъдата му била прочетена на 6 юли 1415 г. Като всеки еретик, той трябвало да бъде изгорен на клада, която вече била приготвена на централния площад в града.

Когато го привързали за стълба и натрупали около него дървата за кладата, придружаващият го кардинал му предложил за последен път да се отрече от учението си. Ян Хус категорично отказал. Той останал верен на думите си, произнесени в една негова проповед: "Ако забележа в заповедите на папата нещо противоречащо на истината, то аз никога няма да се подчиня, дори ако поставите пред мен огън приготвен за изгаряне на тялото ми". След отказът му да се покае, палачът запалил кладата.Тъй като огънят не се разгорял бързо, една старица, случайно попаднала на мястото на екзекуцията, хвърлила няколко сухи съчки в огъня.Виждайки това, Ян Хус,чийто съзнателен живот преминал в защита на бедните, произнесъл: "О, свещена простота."

PS
Сега ми хрумна. Гугъл версията, както я нарече, сигурно е писана от Паулу Коелю...:rotfl24:
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа:
endorfini написа: Това, че си мислиш, че ме дразни, означава, че такива са твоите очаквания. Интерпретираш от своята гледна точка, но няма нищо общо с Истината.
Прехвърляне на отговорността на друг - не аз те дразня, ти си мислиш, че се дразниш. :-)

Разбира се, че интеретирам от своята гледна точка.
Ти от коя интерпретираш? Изненадана съм, че знаеш Истината :-)
какъв късмет из необятните дебри ан Нета да попадна на някой, който знае Иситната! :-)

Ей, опасна си!!! :blum:

Пак от твоята камбанария. Това, че съм написала Истината с главна буква, не значи, че говоря за някаква всеобща истина, а за моята истина. А тя е, че ти не ме дразниш. Напротив, искам да чуя различни мнения по въпроса, интересно ми е, мога да разбера нещо, което до момента не съм.
"Per aspera ad astra"
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
Ако пуснеш на всяка страница от настоящата тема търсачката от менюто редактиране/търси, ще видиш, че три пъти по различен повод употребяваш думата дразни. Само ти я използваш - първо за главните букви, второ за това, че те навиват и трето - да кажеш, че всъщност друг се дразни. Привижда ти се, защото ти се дразниш. :lol:
Искам да те питам - защо следиш темата с такъв интерес след като тя не те интересува уж? Любопитно ми е просто.
Не следя "темата", следя отговорите на ендофрини.
Водя един вид задочен спор. Учтиво е, да отговоря, или?
Това, че не съм старица (на възраст) беше шега, явно не е разтълкувана така.
ендофрини реши че търся под вола теле. Защо ли? :-)
историята със съчките наиситна не я знаех, попитах от любопитство.

Агитационните листовки на този тип техники (и на рекламните брошури на Ридърс Дайджест също между другото) ме дразнят, защото са нескопосано преведени. Защото използването на главни букви е неправилно. Вероятно не бих им обърнала такова внимание (на съдържанието) , ако бяха добре редактирани и отпечатани. Ама (особено Рийдърс) понякога дори не си дават труда да променят структурата на изречението - остава си директният, често не особено сполучлив превод.
Това между другото в последно време започва да се прехвърла и в превода както на художествена, така и на специализирана литература - а отва вече да не ти казвам как ме нервира.
Бе по принцип - не само в областта, в която работя - мърляшкото отношетние кам работата ме дразни.
Работя с текстове, имам професионални изкривявания. Не смятам, че трябва да ги лекувам (да си кажа за всеки случай)

А - и да - "дразня" вероятно ми е паразитна дума. Четейки свои постове тук съм забелязвала и други повтарящи се изрази, от тази гледна точка да ес чета е полезно, що то се опитвам да ги изчистя.

ПП. А като си видя печатните грешки дето ги правя при бързане, как се дразня от самата себе си... Все си обещавам да си прочитам постовете, преди да ги пускам, ама не винаги го спазвам това.
Последно промяна от annonymus на 08.06.10, 15:57, променено общо 1 път.
endorfini

Мнение от endorfini »

Remmivs написа: Сега ми хрумна. Гугъл версията, както я нарече, сигурно е писана от Паулу Коелю...:rotfl24:

Голямо БЛАГОДАРЯ! Беше ми интересно.

:rotfl24: Ха-ха. Я недей да спамиш хубавата ми тема с провокации разни !
"Per aspera ad astra"
annonymus

Мнение от annonymus »

endorfini написа: Ей, опасна си!!! :blum:

Пак от твоята камбанария. Това, че съм написала Истината с главна буква, не значи, че говоря за някаква всеобща истина, а за моята истина. А тя е, че ти не ме дразниш. Напротив, искам да чуя различни мнения по въпроса, интересно ми е, мога да разбера нещо, което до момента не съм.
Аха. Така де, пак аз не съм разбрала :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
Сега ми хрумна. Гугъл версията, както я нарече, сигурно е писана от Паулу Коелю...:rotfl24:
така сдъвкано и изплюто точно той пише, между другото.
Помислих си го като стигнах до обяснението в последния ред - този тип "разяснения", които Коелю дава не ги обичам - лишават ме от своботада на читетел - сама да си интерпретирам притчата. То и притча не остава с това обяснение...
Ама пък виж - к`ви тиражи прави човека.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:така сдъвкано и изплюто точно той пише, между другото.
Помислих си го като стигнах до обяснението в последния ред - този тип "разяснения", които Коелю дава не ги обичам - лишават ме от своботада на читетел - сама да си интерпретирам притчата. То и притча не остава с това обяснение...
Да. Виж, че и аз имам интуиция, а? :grin:
Ми що да не прави? Той прави пари. Там тиражите са важни. Не ли?
Може - прави. Кой съм аз, че да му връзвам кусур на повествованията...
Еле пъ на тиражите.
:grin:

PS
Четох му веднъж една книга. Щот бях обещал да я прочета на една дама. Ми, стигна ми. Не ща повече.
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа: Не следя "темата", следя отговорите на ендофрини.

Препоръчвам да прочетеш всичкооо! Как иначе ще спиш нощес?

Да ти кажа, спуках се от смях с това ендОФрини. Аз предишния си ник бях забравила и затова не успях да влезна в клуба. Откакто се регистрирах наново, видях, че е ендРОфини, а не ендорфини. Абе, финиенд направо!!!

ПС: Не си старица! Споко! ;););)
"Per aspera ad astra"
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:така сдъвкано и изплюто точно той пише, между другото.
Да. Виж, че и аз имам интуиция, а? :grin:
Ми що да не прави? Той прави пари. Там тиражите са важни. Не ли?
Може - прави. Кой съм аз, че да му връзвам кусур на повествованията...
Еле пъ на тиражите.

PS
Четох му веднъж една книга. Щот бях обещал да я прочета на една дама. Ми, стигна ми. Не ща повече.
Не ми пречи, нека прави - щом го купуват.
На всеки писател мога да пожелая неговите тиражи.
Аз му прочетох три. Първите две - от любопитство.
Третата - щото ми казаха, че била много различна, изобщо не в негов стил.
Може да прочета и четвърта някой ден - знам ли.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ку помниш още в дира май ти бях обърнал внимание
или беше на руския сайт
за ендрофините де :grin:
endorfini

Мнение от endorfini »

Remmivs написа:пардон запетайка
не съм точка
книгата на петърнишки удивителна

ps
радвам се да те видя пак и отново

pps
всичко е едно

Лично на мене ми харесва много повече "Обещанието на енергийната психология" на Дона Идън и Гари Крейг. Ти на коя книга имаш автограф? На Петърнишки?
"Per aspera ad astra"
endorfini

Мнение от endorfini »

Remmivs написа:ку помниш още в дира май ти бях обърнал внимание
или беше на руския сайт
за ендрофините де :grin:
:rotfl24: В дира.
"Per aspera ad astra"
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Не ми пречи, нека прави - щом го купуват.
На всеки писател мога да пожелая неговите тиражи.
Аз му прочетох три. Първите две - от любопитство.
Третата - щото ми казаха, че била много различна, изобщо не в негов стил.
Може да прочета и четвърта някой ден - знам ли.
виж
и аз така
за писателите
и за книгите
поне четат хората
не зяпат с потекли лиги, празни очи и ръце в купата с пуканки пред лелефизорите или каквото е там
дори на мен си мисля, че щеше да ми хареса коелю
ако го бях открил като бях на 14-15 и бях дъсчица чиста още раса
сега вече съм само дъска
даже пън направо
и така
annonymus

Мнение от annonymus »

endorfini написа:
Да ти кажа, спуках се от смях с това ендОФрини.
Ъъъ, не е нарочно, сори... :shy:
чета понякога по диагонала, та така...
Май си има и обяснение някакво размяната на букви. Забравих как се казваше, има хора, дето не могат да се научат да четат заради това.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

endorfini написа:Лично на мене ми харесва много повече "Обещанието на енергийната психология" на Дона Идън и Гари Крейг. Ти на коя книга имаш автограф? На Петърнишки?
Петърнишки. Известно време го срещах в джима. И си купих книгата му. Май се оказа, че е ходил и на методът Силва. Преди сто и петдесет милиона години в НДК като бачках. Но не съм сигурен в последното. За Силва.
endorfini

Мнение от endorfini »

pocti_bezobidna написа:
endorfini написа:
Да ти кажа, спуках се от смях с това ендОФрини.
Ъъъ, не е нарочно, сори... :shy:
чета понякога по диагонала, та така...
Май си има и обяснение някакво размяната на букви. Забравих как се казваше, има хора, дето не могат да се научат да четат заради това.

Има да. По това време бях "в Русия". Все още не бях срещнала ЕFT.

Не ми се щеше, който напише хормоните на щастието в гугъла да попадне на моите словоизлияния в 3о4о. Смешно, но факт. :-)

А пък що съм избрала хормони на щастие за ник, само Господ знае. :rotfl24:
"Per aspera ad astra"
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: дори на мен си мисля, че щеше да ми хареса коелю
ако го бях открил като бях на 14-15 и бях дъсчица чиста още раса
сега вече съм само дъска
даже пън направо
и така
Важното е да не си букова дъска. :lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Важното е да не си букова дъска. :lol:
Не знам що е важно да не съм букова, ма не съм букова. Друга съм. Пак е дървена. Глава. :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Важното е да не си букова дъска. :lol:
Не знам що е важно да не съм букова, ма не съм букова. Друга съм. Пак е дървена. Глава. :grin:
Буковите дъски се измятат. Има такава народна поговорка.
Изображение
Публикувай отговор