Come on Australia, come on!
И другите отбори са готини, ама по- неважат...

ми... почвай да римейкваш... пардон да рисуваш...
да ги запознаем да си играят заедно в пясъчникаSweety написа:ох, и моят е заклет цесекар:lol:windcolours написа:баща ми има сигурно дузина техни...и на ЦСКА... На тая възраст с такива неща си играят момчетата..Sweety написа:
а баща ми иска да му купя фланелка на Man united!:shocked:
Художник!Ън написа:Австралия е моят фаворит!
...
Green Light написа:Художник!Ън написа:Австралия е моят фаворит!
...
Е, кво бе? Ми я виж- Австралия е с най-...., абе с най- готиният тим!Green Light написа:Художник!Ън написа:Австралия е моят фаворит!
...

значи sweepstake е:Sweety написа:за първи път ще играя на нещо като комар за това световно:-)
защото е едно голямо дете все още и си го влече празника...Sweety написа: Грийн защо си объркал датите?...какъв е тоя 1-ви юни?
о, сори, не ги е объркал...лол...но се прави на американец, слага месеца преди датата, а това отпред явно са номера...сър Айвънхоу написа:защото е едно голямо дете все още и си го влече празника...Sweety написа: Грийн защо си объркал датите?...какъв е тоя 1-ви юни?
Sweety написа:значи sweepstake е:Sweety написа:за първи път ще играя на нещо като комар за това световно:-)
(сори не знам как да преведа sweepstake)
трябва ми по един отбор от всяка група
всички голове които вкарат даден отбор и които им вкарат се събират и който е събрал най-много точки, печели
не се броят дузпите след продълженията ако има
моля ви за предложения
много ви моля
P.С. не съм гледала мач от 94...то не че нещо сигурно се е променило, ама
Ааааааа!Remmivs написа:В
Аржентина
С
Англия
D
е как?!? група D все пак значи - Deutschland
Е
Дания
F
Италия
G
Бразилия
Н
Чили
Абе защо почват от B, а не от А?
И защо по един избираме бе, Суити? От всяка група се класират два отбора (поне, някъде и по три).