Пътник, внимавай тука какво ще отговориш!Quid написа:ти анкета ли правиш или искаш интервю нещо а:-)ПЪТник написа:Нямаше ме известно време, все същите ли сте?:bigsmile:
Все същите
- Green Light
Re: Все същите
Наричаш всички ни йезуити ли?windcolours написа:Това, според мен, е йезуитщина.ПЪТник написа: Еми и тук ми е мистично, едно мислим, друго говорим и трето вършим ние хората.
Това не е ли мистерия.![]()
Някои истини трябва внимателно да си показваме-да се лъжем така, че да ни харесва.
И ти ли си се залавяла в йезуитщина или си светица?:bigsmile:
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Май да! Имаме други възможности, но май друг избор нямаме.Мнемозина написа:Светът е мистерия, добре, така е.ПЪТник написа: Няма да се засягам обещавам.
Светът, в който живеем е мистерия, ние хората никога няма да го разберем, а мислим, говорим и действаме все едно, че всичко ни е пределно ясно.
Особени птици сме наистина.
Но ние, хората, общо взето нямаме друг избор, освен да действаме, все едно, че всичко ни е пределно ясно, да говорим така, че да се опитваме да го изясним, и да мислим, без да забравяме колко малко знаем.
Започнах да си мисля, че самозаблудата ни че имаме свободен избор и с цел да имаме стабилно МЯСТО от което да черпим сили за живот.
Малиййй как яко се закопчаваме за това място, дори и за тези които знаят, че това е илюзията на света.
Колко е истински този илюзорен свят?
Не ми ли вярваш? Опитай да разбиеш мястото на някой който черпи сили за живот от него и наблюдавай какво се случва.
Пък недай боже някой да посене на нашето собствено място от което черпим сили?
Войни започваме, истински войни.
Ти откъде черпиш сили за живот, аз от този форум?:lol:
Здрасти, мисля да пикая по колите докато днешните им мъка и болка от припикаването им ще се превърнат в утрешните им опит и ум.Ън написа:Пътник, до кога ще пикаеш по колите, бе?
Заявявам участие, надменно демонстрирам, че съм още жив.Green Light написа:Пътник, внимавай тука какво ще отговориш!Quid написа:ти анкета ли правиш или искаш интервю нещо а:-)ПЪТник написа:Нямаше ме известно време, все същите ли сте?:bigsmile:
Не може да бъде, винаги съм се пазил да не задлъжнея на някого.Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
задлъжнял до шия а иска анкетки да си прави тук:-)
Напомни ми как така ти станах длъжник?
Чудя се аз че ми е нарушен баланса на енергиите ми, а то от какво било.
Намислил съм си , ако съм жив, втората половина на Юли да организирам палатков лагер на брега на Дунав, на стотина метра от две яки кръчмета и хотелски стаи и да събера всичките си длъжници, който желае риболов, който желае айробика, който желае кръчмата, а за секса всеки сам да се оправя, в смисъл да си бере грижите щом разполага със свободно време и енергии.
Трябва да ми кажеш как да те открия за да те поканя и да ти се издължа.
А, не, мерси. Нямам нужда от експерименти, нагледала съм се.ПЪТник написа:
Май да! Имаме други възможности, но май друг избор нямаме.
Започнах да си мисля, че самозаблудата ни че имаме свободен избор и с цел да имаме стабилно МЯСТО от което да черпим сили за живот.
Малиййй как яко се закопчаваме за това място, дори и за тези които знаят, че това е илюзията на света.
Колко е истински този илюзорен свят?
Не ми ли вярваш? Опитай да разбиеш мястото на някой който черпи сили за живот от него и наблюдавай какво се случва.
Пък недай боже някой да посене на нашето собствено място от което черпим сили?
Войни започваме, истински войни.
Ти откъде черпиш сили за живот, аз от този форум?:lol:
Аз пък не.
Аз черпя сили от хора, не от места.
Сигурно е още по-илюзорно така, но то си е моето.
Това сега ти го пиша, въпреки че нямам никакво време, защото заминавам, обаче да не си помислиш, че те игнорирам.
Panta rhei...
- Green Light
не се оплаквам!Green Light написа:Живот си живееш, според мене, ти, май френд!Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
При хора ли заминаваш или на място?Мнемозина написа:
А, не, мерси. Нямам нужда от експерименти, нагледала съм се.
Аз пък не.
Това сега ти го пиша, въпреки че нямам никакво време, защото заминавам, обаче да не си помислиш, че те игнорирам.
Имах предвид, че хората сме също място.
За Дунава да ти се обадя ли?Quid написа:не се оплаквам!Green Light написа:Живот си живееш, според мене, ти, май френд!Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
Омръзна ми да вися с тази дамаджана.
- windcolours
Хич никаква светица не съм, само се опитвам да съм по-малко йезуит отпреди. Това също е нещо, не ли????Съвсем не малко нещо. Казват му развитие. В някои кръгове- еволюция.ПЪТник написа:Наричаш всички ни йезуити ли?windcolours написа:Това, според мен, е йезуитщина.ПЪТник написа: Еми и тук ми е мистично, едно мислим, друго говорим и трето вършим ние хората.
Това не е ли мистерия.![]()
Някои истини трябва внимателно да си показваме-да се лъжем така, че да ни харесва.
И ти ли си се залавяла в йезуитщина или си светица?:bigsmile:
И не е лесно, но от него големите неща в живота ми стават още по-големи, а малките-още по-малки.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
хората обикновено просто придават атмосфера или черпят от атмосферата на дадено място. Защото, както и даго въртиш-места е имало мнооооого преди да има хора.ПЪТник написа:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
И мен ме нямаше известно време,ПЪТник написа:Нямаше ме известно време, все същите ли сте?:bigsmile:
ти същия ли си, или те подмениха междувременно?
За мен хората са място, мястото на събитията.windcolours написа:хората обикновено просто придават атмосфера или черпят от атмосферата на дадено място. Защото, както и даго въртиш-места е имало мнооооого преди да има хора.ПЪТник написа:
Че колко пъти да ме подменят?Амаранта написа:И мен ме нямаше известно време,ПЪТник написа:Нямаше ме известно време, все същите ли сте?:bigsmile:
Подмениха ме преди 15 години, но мисля, че не се получи много успешно.
Бързо се превърнах почти в същия.
Може и експеремент да е било, знам ли.
Но тук никой не ме познава от онова време.
Ти къде беше когато те нямаше?
Как така, какво ти се случи преди 15г.?ПЪТник написа:Че колко пъти да ме подменят?Амаранта написа:И мен ме нямаше известно време,ПЪТник написа:Нямаше ме известно време, все същите ли сте?:bigsmile:
Подмениха ме преди 15 години, но мисля, че не се получи много успешно.
Бързо се превърнах почти в същия.
Може и експеремент да е било, знам ли.
Но тук никой не ме познава от онова време.
Ти къде беше когато те нямаше?
А аз, къде да съм била?! Трябва ли да съм на някакво конкретно място, за да ме няма?:lol:
Ами подмениха ме с друг.Амаранта написа:
Как така, какво ти се случи преди 15г.?
На другия ден трябваше да се прибера с колата, а другия правеше много и елементарни грешки по управлението, така че трябваше да внимавам да не се пребием някъде по пътя.
Разбираш ли, подмениха ме с някой, който не можеше да ме управлява убедително, а трябваше чрез мен да управлява автомобил.
Новият беше, сериозен и не пушеше цигари.
Но и него бързо го покварих, в младо тяло беше влязал, докато разбере какво става и му разказах игрите.
Вече се предадох, надявам се да съм добре.
Значи живея
тревожа се много за себе си
някаква беда ли ме сполетя
дали умрях, или пък оцелях
нямам никакви вести от мен
тази сутрин позвъних на вратата си
отворих я самият аз
взирах се известно време в себе си
това усмихнато лице бях аз
о, колко хубава е тази сутрин
значи живея и днес
нямам си никого освен себе си
някой, който да се тревожи за мен
Азис Несин
отворих я самият аз
значи живея и днес
Азис Несин
Хубаво казано с обикновени думи.Амаранта написа:Значи живея
отворих я самият аз
значи живея и днес
Азис Несин
Все пак въпроса защо живея си остава?
Давай за секс да си говорим тогава, как е температурата за въпроси свързани със секса?pocti_bezobidna написа:Остава ли?ПЪТник написа: Все пак въпроса защо живея си остава?
Не е ли твърде топло за такива въпроси?
А, климатика при мен направи температурите приемливи за всякакви въпроси.ПЪТник написа:Давай за секс да си говорим тогава, как е температурата за въпроси свързани със секса?pocti_bezobidna написа:Остава ли?ПЪТник написа: Все пак въпроса защо живея си остава?
Не е ли твърде приятно под климатика за такива въпроси?pocti_bezobidna написа:А, климатика при мен направи температурите приемливи за всякакви въпроси.ПЪТник написа:Давай за секс да си говорим тогава, как е температурата за въпроси свързани със секса?pocti_bezobidna написа:Остава ли?ПЪТник написа: Все пак въпроса защо живея си остава?
Ми като се има предвид, че съм на работа, по-скоро трябва да се съсредоточа върху по-банални неща от секса и смисъла на живота.ПЪТник написа:Не е ли твърде приятно под климатика за такива въпроси?pocti_bezobidna написа:А, климатика при мен направи температурите приемливи за всякакви въпроси.ПЪТник написа:Давай за секс да си говорим тогава, как е температурата за въпроси свързани със секса?pocti_bezobidna написа:Остава ли?ПЪТник написа: Все пак въпроса защо живея си остава?
А как ме мързииии!
Пък е едва понеделник
- Green Light
ти пък разбра всичко от един намек...Green Light написа:Май месец. Несебърско капанче. Мастика с чирози. Айрян. Морето отпред. Лелей.ELBI написа:в тази жега заменяй горните количества за мастика....Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Е че за какъв секс ще говорим като те мързи?pocti_bezobidna написа:Ми като се има предвид, че съм на работа, по-скоро трябва да се съсредоточа върху по-банални неща от секса и смисъла на живота.
А как ме мързииии!
Пък е едва понеделник
Млади хора, а ви мързи да правите секс, не ви разбирам понякога.
Не е честно, не го навивай, видя ли колко малко му трябва.ELBI написа:в тази жега заменяй горните количества за мастика....Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
- Green Light
о, на куида - много (мастика) му трябва - той не дели с приятели, но поне няма да ни подпиваПЪТник написа:Не е честно, не го навивай, видя ли колко малко му трябва.ELBI написа:в тази жега заменяй горните количества за мастика....Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Значи че съм в переод "понякога"!Green Light написа:Пътник, тва не си го разбрал правилно.ПЪТник написа:
Млади хора, а ви мързи да правите секс, не ви разбирам понякога.
Ами чета:"това не е подходящо, мързи ме, климатика, понеделник кофти ден"....
И веднага ми щукна въпрос в главата: "Че кога правят тези млади хора секс?
Продължавам да се питам:bigsmile:
Не ви познавам, но и на мен ми изглежда стиснат да дели с приятели, и много помни.ELBI написа:о, на куида - много (мастика) му трябва - той не дели с приятели, но поне няма да ни подпиваПЪТник написа:Не е честно, не го навивай, видя ли колко малко му трябва.ELBI написа:в тази жега заменяй горните количества за мастика....Quid написа:пътника ми виси с две дамаджани вино и дунавска риба.
Той казва че дамаджаните са две, и двете ли ще ни подпие?
Вярно ле е такъв пияч?
Ми то да му е кеф на човек да седне с такива!
ПЪТник написа:При хора ли заминаваш или на място?Мнемозина написа:
А, не, мерси. Нямам нужда от експерименти, нагледала съм се.
Аз пък не.
Бях при хора, разбира се.
Но много обичам да пътувам не до различни места, а до различни времена.
Времената в различните места са различни и подозирам, че това идва от хората.
Panta rhei...