2) Жените
ПП. да въ питам, що на незадоволените жени им личи?
ППП. и що кат съ надърви някой момък, преминаващите наоколо моми почват да се ръгат в ребрата и да хихикат?
пппП Верчето е виновна, че пак ме изби на не/задоволителност!
Какво им личи на незадоволените по-точноЗвеневия написа:1) Мъжете
2) Жените
ПП. да въ питам, що на незадоволените жени им личи?
ППП. и що кат съ надърви някой момък, преминаващите наоколо моми почват да се ръгат в ребрата и да хихикат?
пппП Верчето е виновна, че пак ме изби на не/задоволителност!
ОтЗад напред - тва е!vyara написа: Туй за момъка на ексхибиционизъм мяза.
Извинявай, не съм ги видялаЗвеневия написа:ОтЗад напред - тва е!vyara написа: Туй за момъка на ексхибиционизъм мяза.
Що сЪ отнася до другите отговори, тенденциозно заобикаляш точки
едно)
и
две)
ЧетохЪ някъде, че любовта била измислена, за да не се налага да се чака първата брачна нощ!vyara написа: Но не е толкова секса, колкото любовта.
Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.Звеневия написа:ЧетохЪ някъде, че любовта била измислена, за да не се налага да се чака първата брачна нощ!vyara написа: Но не е толкова секса, колкото любовта.
Пфуууу, прозаични същества.сър Айвънхоу написа:Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.Звеневия написа:ЧетохЪ някъде, че любовта била измислена, за да не се налага да се чака първата брачна нощ!vyara написа: Но не е толкова секса, колкото любовта.
Аре пак световни конспирации!сър Айвънхоу написа: Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.
няма начин евреите да нямат пръстpocti_bezobidna написа:Аре пак световни конспирации!сър Айвънхоу написа: Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.
1) ЖенитеЗвеневия написа:1) Мъжете
2) Жените
pocti_bezobidna написа:Аре пак световни конспирации!сър Айвънхоу написа: Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.
това от "Не е време за герои", РишельоРелигията помага на простия човек да изживее скромния си жребий

и ква е разликата аМнемозина написа:1) ЖенитеЗвеневия написа:1) Мъжете
2) Жените
2) мъжете.
А масоните що ги пропусна??caliostro написа:няма начин евреите да нямат пръстpocti_bezobidna написа:Аре пак световни конспирации!сър Айвънхоу написа: Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.
и 100% е замесен световният тероризъм
баси
Същата, като между мъжете и жените.caliostro написа:и ква е разликата аМнемозина написа:1) ЖенитеЗвеневия написа:1) Мъжете
2) Жените
2) мъжете.
ако кажа че съм те разбрал ще излъжаМнемозина написа:Същата, като между мъжете и жените.caliostro написа:и ква е разликата аМнемозина написа:1) ЖенитеЗвеневия написа:1) Мъжете
2) Жените
2) мъжете.
Ще лъжеш ли сега или да обяснявам?caliostro написа:ако кажа че съм те разбрал ще излъжаМнемозина написа:Същата, като между мъжете и жените.caliostro написа:и ква е разликата аМнемозина написа:1) ЖенитеЗвеневия написа:1) Мъжете
2) Жените
2) мъжете.
то па едни масонииии4avdar4e написа:А масоните що ги пропусна??caliostro написа:няма начин евреите да нямат пръстpocti_bezobidna написа:Аре пак световни конспирации!сър Айвънхоу написа: Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.
баси
Не казвах ли аз, че са занижени критериите за прием в ложата?caliostro написа:то па едни масонииии4avdar4e написа:А масоните що ги пропусна??caliostro написа:няма начин евреите да нямат пръстpocti_bezobidna написа:Аре пак световни конспирации!сър Айвънхоу написа: Любовта, както религията е измислена от богатите, за да баламосват бедните.
баси
единия да хванеш
другия да удариш