и защо, по дяволите, не изчака да сложа и втората запетайка
Ще се превърне ли Бетелгейзе в свръхнова
- windcolours
Всички сме така, бе, споко. Тя тая диагноза (чакай малко, в коя тема сме) за непредприемането на нови неща и неизхвърлянето на ненужни стари ходи по всички, не си само ти запетайка успокойся удивителнаRemmivs написа: сещам се бе
аз съм я писал
нали съм като шрьодингеровата котка и съм бил/съм и зен монах
Добре, че попита, за да мога все пак да я пусна.windcolours написа:пуснете я заради мойта свещена простота, щото аз не знам за каква притча иде реч.
Шъ я чета после де....лека вечер от мен!
http://silvermountain.wordpress.com/200 ... editation/
ми и аз не я знамvyara написа:Добре, че попита, за да мога все пак да я пусна.windcolours написа:пуснете я заради мойта свещена простота, щото аз не знам за каква притча иде реч.
Тъкмо се бях засилила да питам, ама Уинди ме е изпреварила
- windcolours
А, чела съм яvyara написа:Добре, че попита, за да мога все пак да я пусна.windcolours написа:пуснете я заради мойта свещена простота, щото аз не знам за каква притча иде реч.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Мани му РДто, но ББ направи наистина добър ход в борбата за осигуряване на глътка въздух за народа, отказвайки совецките енергийни проекти.Green Light написа:Кой ще вземе да забелязва свръхнови, когато ББ има РДАВе написа:Кво станА с тва Бетелгейзе?
Нали чакаха резултата до седмица?
Последно промяна от АВе на 14.06.10, 12:13, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
ако са с големи ****, всеки ще забелязва. Даже ББ. Той обича адски много **** такъв размер.Green Light написа:Кой ще вземе да забелязва свръхнови, когато ББ има РДАВе написа:Кво станА с тва Бетелгейзе?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Аз съм на противоположното мнение.АВе написа:Мани му РДто, но ББ направи наистина добър ход в борбата за осигуряване на глътка въздух за народа, отказвайки совецките енергийни проекти.Green Light написа:Кой ще вземе да забелязва свръхнови, когато ББ има РДАВе написа:Кво станА с тва Бетелгейзе?
Но вероятно истината е в зоната на здрача.
Никой няма никаква идея какво ще стане ако приемем или откажем. Ограничения ми поглед стига да видя, че в засилващ се световен недостик на енергийни суровини, ние отклоняваме енергийни проекти към съседите си, и не търсим алтернатива.
- Green Light
Така и не развих вкус към биг бомби. Ци тва гърдите на жените са изключително важно нещо, може да се каже, че малко са по- важните неща изобщо, нали. Но размера им е последното, което е от значение. Силиконовата мода полека, лека ще ме докара до депресияELBI написа:ако са с големи ****, всеки ще забелязва. Даже ББ. Той обича адски много **** такъв размер.Green Light написа:Кой ще вземе да забелязва свръхнови, когато ББ има РДАВе написа:Кво станА с тва Бетелгейзе?
Не съм много сигурна аз за това.АВе написа:
Мани му РДто, но ББ направи наистина добър ход в борбата за осигуряване на глътка въздух за народа, отказвайки совецките енергийни проекти.
Първо, вероятно има неустойки, които трябва да се плащат.
И второ - с тая стартегия днес едно - утре точно обратното, ще станем за смях.
Което не голям проблем, проблем е че май никой на знае какво точно прави и защо.
Ми, като ни се килифарчи отпред експертът по всички въпроси ББ, който и идея си няма за план минимум и план максимум, така ще е.pocti_bezobidna написа:Не съм много сигурна аз за това.АВе написа:
Мани му РДто, но ББ направи наистина добър ход в борбата за осигуряване на глътка въздух за народа, отказвайки совецките енергийни проекти.
Първо, вероятно има неустойки, които трябва да се плащат.
И второ - с тая стартегия днес едно - утре точно обратното, ще станем за смях.
Което не голям проблем, проблем е че май никой на знае какво точно прави и защо.
Това е някакъв тактически ход. Не се знае в обслужване на коя стратегия обаче.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Те три останаха, не ли?Green Light написа:Или изплъзване на езика, с други думи глупост. Не ми се приказва вече за тоя. Всички са ме дразнели, но ББ направо ме обижда зверски. Как можахме да се дойкараме до тука, бе егати!
Ще се опитам да си затворя очите и ушите за 4 години. Дано успея.
Иначе е надарен, определено. Ма то това ние много добре си го знаехме.
Пи ще чака до следващия юбилей, егати и звездата!Remmivs написа:ма вчера не беше ли и юбилейpocti_bezobidna написа:Е, да е светнала начи.
Сега ще чака до другия РД на ББ!
или когато там беше
бе просто няма оправдание тази звезда
Той я пали, те я гасят - работи ли се така?!?!
ПП. Това е, защото вчера и Силвио беше тук. Ще вземат разни хора да си помислят, че е светнала И за Силвио.
иди доказвай после, че свети само за теб.