Холандия - Дания - 1
Япония - Камерун - 2
Италия - Парагвай - 1
Казах
айде без драми де... само един месец на четири години е световното...windcolours написа:толкоз по темата от мен
напълно си прав. има и съответната статистика вече!Remmivs написа:аз не разбирам въобще защо и изобщо някои едва ли не страдат, а други едва ли не предлагат услуги
какво пречи световното на секса не мога да разбера
напротив, бих казал, че помага
няма как да е иначе
на сексът нищо не може да му попречи
може само да му помогне
не ли
Тази снимка от приятелските мачове ли е или е от световното?Remmivs написа:аз не разбирам въобще защо и изобщо някои едва ли не страдат, а други едва ли не предлагат услуги
какво пречи световното на секса не мога да разбера
напротив, бих казал, че помага
няма как да е иначе
на сексът нищо не може да му попречи
може само да му помогне
не ли

от световното на приятелските мачове...ПЪТник написа: Тази снимка от приятелските мачове ли е или е от световното?
ади имате хтмл до края на световнотоGaspode написа:Споко де, аз сумАти пъти съм казвал, че от футбол не разбирамGreen Light написа:Не те питаме, но те чакаме с нетърпение и що се отнася до мен- с бая доза спортна злобаGaspode написа:1 Юни 11 17:00 ЮАР -Мексико Йоханесбург - 1
2 Юни 11 21:30 Уругвай- Франция Кейптаун - х
Не, че някой ме пита де :)
По-скоро съм конкуренция на Мъжжж в частта с жените на футболните фенове
ПП. Реме, що е забранено хътъмълъто? Как да спретне човек некоя табличка без него, м?
Щото и аз се замислих за съвместимост на секс и футбол.Remmivs написа:От световното за приятелски мачове, що?ПЪТник написа:Тази снимка от приятелските мачове ли е или е от световното?
тука беше и не го каза само единПЪТник написа:Щото и аз се замислих за съвместимост на секс и футбол.
Някъде из темата някой каза, че ще използва световното по футбол за секс...в смисъл че докато ние мъжете гледаме жените щели да са свободни и негови...
или другаде го четох?
ми да! мерси за паса?сър Айвънхоу написа:напълно си прав. има и съответната статистика вече!
абе, важното е гол(и дами) да има... все ще се намери кой да вкара...Remmivs написа:
ми да! мерси за паса?
хубав гол стана
т.е. май аз на теб подадох
Нали съм още нов, кажи кои тук са сведущи по въпроса?:lol:Remmivs написа:поверителна е тази информация, мисляПЪТник написа:Имаш ли им програмата, къде играят?:lol:
питай по-сведущите от мен
за тези световно-приятелско-любовни първенства
към този, дето плати...ПЪТник написа: Сър, към английския или американския отбор сте?
чак сега видях това - ама много е яко - за всеки мач ли ще има по едно от тебwindcolours написа:толкоз по темата от мен
моля моля! щом има време за мачове, а предполагам и бира, няма място за оплаквания!ELBI написа:Вчера не бе добър ден за познаване. Тази жега в София обърка всичко.
Иии, позна!Sweety написа:15-ти юни
12 Нова Зеландия - Словакия - X
ииии супер!:-)vyara написа:Иии, позна!Sweety написа:15-ти юни
12 Нова Зеландия - Словакия - X
Справочник:
http://worldcup.dir.bg/2010/
пфу! тия не им ли виждаш, че татуировките им нищо не струват, бе Гасподе!Gaspode написа:Те тук резултата е винаги ясен май май май![]()
ти цъкни линка (щото е линк снимката) и по-страшни неща ще видишSweety написа:пфу! тия не им ли виждаш, че татуировките им нищо не струват, бе Гасподе!
ейййй, не се научихте и от жени да разбирате!:winkw::winkw::winkw:
и като имат силикон, не може ли поне целулит да нямат! да, оная втората, малко назад дето е, от ляво на дясно...
то толкоз всеки може!:winkw:
дай две хилки и си слагам и аз силикон!
Sweety написа:ми да!...и ти ако пръцкаш ПО-малко ще намалиш емисиите:winkw::winkw:sandmaN написа:абе от тук изказалите се...немаше ли едни върли природозащитници?!
щот емисиите СО дет ще се отделят за световното се равнявали на 6000 излитания на совалката
ма иначе...зяем
така си го пишеше у статУятаRemmivs написа:как пък са го сметнали