Нещо за четене

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Нещо за четене

Мнение от Kent »

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
annonymus

Re: Нещо за четене

Мнение от annonymus »

Ахааа! Видяхте ли - ако повтаряш "цици, пораснете!" няма нужда от силикон!!!
Много по-евтино!
Екологично чисто!
Естествено!!! Йе, йе! Как беше - EFT ???

дали и други неща могат да пораснат?
:rotfl24:

ПП. Ми то още Стратиев го каза в зората на прехода - "Хубава страна, само едто е населена с българи." :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

При наличието на толкова неща за четене, защо си губиш времето точно с такива глупости?
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:При наличието на толкова неща за четене, защо си губиш времето точно с такива глупости?
Верче, вярно, че е доста пресилено, но не малка част от нещата са верни.
За жалост.
Също като със Стратиев - смееш се пърите 5 минути, после се плашиш.
Гледах някакви снимки от концерта на Пайнер миналата седмица.
Изглеждаше като на митинг на СДС от 1990г. Само като направя сравнението и...
Сега СДС са с партиен рейтин по-нисък от този на "Атака" и изобщо дума не може да става да напълнят какъвто и да е площад, да не говорим за що-годе приличен резултат на избори. Пък от целия политичекси спектър са най-малкото зло все пак, не казвам, че са идеални, но поне имат някаква база, що-годе устойчиви възгледи, прагматичен поглед върху нещата, постянство да се върви в една посока, а не да се щураме насам натам като гламави.

Девойки не искат ли от мама и татко силикон за бала?
Не се ли решават различията с побой вече? Днес едни били някакви си ултра леви, вчера ултралеви били Боян Расате. Утре кой и за какво кого ще бие?

Риалити предавания, врачки, баячки, гледачки на боб, гурута от всякакъв вид :blink:

Единственото хубаво нещо в тая статия е, че е силно преувеличена.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

vyara написа:При наличието на толкова неща за четене, защо си губиш времето точно с такива глупости?
не го виждам като "глупост"
ми прикипяло му на човека
теб не ти ли прикипява
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Kent написа:
теб не ти ли прикипява
Прекипяло му е, защото се е съсредоточил само върху най-лошото у хората,
и няма очи за друго. Това не е странно, и не е единичен случаят му.
Но животът става много по-хубав, когато разбереш, че не е необходимо да си причиняваш това.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Kent написа: теб не ти ли прикипява
Аз гледам да си заемам вниманието и времето с приятни неща и да избягвам простотиите. И децата си уча да не се впечатляват толкова от подобни неща и да обръщат внимание на други. Иначе човек си пълни главата с чуждата глупост, има ли смисъл?
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Амаранта написа:
Kent написа:
теб не ти ли прикипява
Прекипяло му е, защото се е съсредоточил само върху най-лошото у хората,
и няма очи за друго. Това не е странно, и не е единичен случаят му.
Но животът става много по-хубав, когато разбереш, че не е необходимо да си причиняваш това.
Животът става много по-лесен, когато се правиш, че не виждаш тези неща.
"Аз съм над нещата" - ОК, но тези неща ги има и добре че някой все пак ги казва,
а не заобикаля проблема забравяйки за зад завоя.
Не е ноебходимо да си го причиняваш - да. По гот е, ако се правиш че го няма.
Аз не казвам, че България е такава. Казвам, че вървим по някаква наклонена плоскост, че все избираме по-лесното, по-приятното, по-лъскавото.
Не знам кой ще бере плодовете на този тип "общество" - сигурно няма да сме ние.
Така че правилно - защо да ми пука?
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
Kent написа: теб не ти ли прикипява
Аз гледам да си заемам вниманието и времето с приятни неща и да избягвам простотиите. И децата си уча да не се впечатляват толкова от подобни неща и да обръщат внимание на други. Иначе човек си пълни главата с чуждата глупост, има ли смисъл?
Добре де, Верче, ама твоите деца няма да живеят в една изолирана градинка, в която всичко е красиво, подредено, чисто и ароматно. Това е проблема. Ако можеше да се изолираме от негативите, всичко шеше да е ОК.
Не може ли всичко да е като в нормалния свят - повечето от нас да спазват правилата, да се съобразяват с околните, да пазят чисто, да не пикаят по ъглите на улиците...
Толкова ли е трудно, дявол да го вземе!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ами... не знам.
Хем е прав, хем не е.
Има някакво жестоко разминаване и не мога точно да фиксирам къде се получава.
За чалгата специално... всичко (добре де, всички медии) показват колко ни е заляла във всички отношения, а аз това в реала не успявам да го усетя. Поне не и директно де, индиректно си се усеща.
Има, разбира се, вероятност да живея доволно изолирано от света, но все пак...

Стратегията "да крещиш срещи крясъците" ми се вижда безумна във всички случаи.
Но какво може да се направи - идея нямам.

Изтрещял е човекът и е рекъл да си го излее. :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

За т.1 съм съгласен, но за всичко друго е ... куп полу-истини с куп затвяряне на очите как е другаде, с куп забравяне от къде се тръгва ... изобщо - Карбовски и сие в си минор. Нов професор по народопсихология смесени комплекси с някои истини. Жалко, но е част от кюпа. Поне за това човекът си го признава - поне на някои места, за което му прави чест. По-отвратителни са само онези, които говорят "те, българите са..." и почва ефектът от летните вируси...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа: Добре де, Верче, ама твоите деца няма да живеят в една изолирана градинка, в която всичко е красиво, подредено, чисто и ароматно. Това е проблема. Ако можеше да се изолираме от негативите, всичко шеше да е ОК.
Не може ли всичко да е като в нормалния свят - повечето от нас да спазват правилата, да се съобразяват с околните, да пазят чисто, да не пикаят по ъглите на улиците...
Толкова ли е трудно, дявол да го вземе!
Да, няма да живеят изолирано. Аз им говоря за всичко - и за силикона, и за престъпниците, и за лошотията, нищо не крия от тях. Просто гледам да възпитам определено отношение у тях към тези неща, не да си затварят очите. Моите деца, например, не хвърлят дори и най-малката хартийка на улицата, нищо че са малки.
Може да живеят всички така, що да не може. Ние с теб как спазваме правилата. Просто не можем да накараме другите да бъдат като нас. Можем само ние да не сме като тях.
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
Ами... не знам.
Хем е прав, хем не е.
...
ахам. смесени истини с измишльотини + мерак да си го излее.

Оня ден на концерта на Е. Джон видях страшно много млади хора и ми бе приятно. Явно не са чалгари, но и да са- важното бе, че бяха на този рокаджия и му се кефиха до край
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
За чалгата специално... всичко (добре де, всички медии) показват колко ни е заляла във всички отношения, а аз това в реала не успявам да го усетя. Поне не и директно де, индиректно си се усеща.
Преди около година ми трябваше някакъв що-годе официален парлац.
Идея нямаш колко време обикалях да си намеря нещо свестно - по магазинчета абсолютна траш-чалга дрехи - пайети, фльонги, заврантулки...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
Преди около година ми трябваше някакъв що-годе официален парлац.
Идея нямаш колко време обикалях да си намеря нещо свестно - по магазинчета абсолютна траш-чалга дрехи - пайети, фльонги, заврантулки...
Еее, преди година, толкова отдавна, той тогава ББ още не беше започнал да вкарва нещата в пътя... :blum:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа: Може да живеят всички така, що да не може. Ние с теб как спазваме правилата. Просто не можем да накараме другите да бъдат като нас. Можем само ние да не сме като тях.
Брей не може?! Само у нас не може и в нЕкои съседни балкански държави, дето свинщината е по-голяма, отколкото и у нас. сигурно и в нормалните държави има 2% кретени, дето пикаят по улиците, проблема е че при нас са 32. В Градската градина смърди на човешка пикоч! Сега покрай мачовете като лочат бира по цял ден по паркове и градинки ще овонят целия град.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
Мнемозина написа:
Ами... не знам.
Хем е прав, хем не е.
...

Оня ден на концерта на Е. Джон видях страшно много млади хора и ми бе приятно. Явно не са чалгари, но и да са- важното бе, че бяха на този рокаджия и му се кефиха до край
Ами ти виждаш концерта на Елтън Джон, аз виждам свинщината пред Александър Невски, останала след Пайнерите.
И да си обърна главата и да си запуша носа та де не ми мирише, свинщината няма да изчезне.
Ще си остане там.
Предпочитам да се научим да не мърляме, не може ли?

Статията е силно преувеличена, за щастие. Вече казах - това е единственото позитивно нещо в нея.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Еее, преди година, толкова отдавна, той тогава ББ още не беше започнал да вкарва нещата в пътя... :blum:
А, сега ще минем в тренда "фитнес-балкански-мачо" и неговата гледаща го с обожание гърла. :winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:

Да, то наистина има значение и това - като противопоставяш на едно нещо друго нещо, какво точно е това друго нещо.
Аз пък бях на съвсем други места и видях горе-долу същото.

Абе изобщо чалгата е много интересна тема, обаче нещо не ми се подхваща.
Във всички случаи така и не съм срещнала "идеологически чалгар", за да мога да преценя каквото и да било. Така че мога само да предполагам какво е всъщност положението.
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

pocti_bezobidna написа:

Животът става много по-лесен, когато се правиш, че не виждаш тези неща.
"Аз съм над нещата" - ОК, но тези неща ги има и добре че някой все пак ги казва,
а не заобикаля проблема забравяйки за зад завоя.
Не е ноебходимо да си го причиняваш - да. По гот е, ако се правиш че го няма.
Аз не казвам, че България е такава. Казвам, че вървим по някаква наклонена плоскост, че все избираме по-лесното, по-приятното, по-лъскавото.
Не знам кой ще бере плодовете на този тип "общество" - сигурно няма да сме ние.
Така че правилно - защо да ми пука?
Точно пъ аз, и затваряне на очи...:lol:

Друго имам предвид. Не да се правиш, че не забелязваш, а да забелязваш И хубавите неща. Да не лепиш етикети, да не гледаш едностранчиво на нещата и хората...такива работи.

Ако говорим за чалгата...единствения човек от познатите ми, който слуша само чалга е треньорът по таекуондо на децата. Всъщност, не е единствен - и жена му, и цялата му компания слушат основно чалга...Като оставим това, той е изключително дисциплиниран човек, има подход към децата - умее да ги мотивира да спечелят, помага им да приемат загубите, учи ги на постоянство и самоконтрол. Освен това - буквално прави чудеса, за да намери финансиране за състезания, екипи, спортни лагери...никога не казва "държавата не дава пари за спорта!"; казва "много ще е хубаво, ако успеем да направим това!" - и го прави...за повечето "интелектуалци", той е просто един "чалгаджия", и в това отношение са прави - харесва тази музика, този вид забавления и това си е. И какво от това?
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Във всички случаи така и не съм срещнала "идеологически чалгар", за да мога да преценя каквото и да било.
за мен пък цялата политика на ББ и компания си е една политическа чалга.
И ми е обидно, честно да си кажа, да ме управляват такива хора.
Нищо, че не съм ги избирала аз.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа:
Точно пъ аз, и затваряне на очи...:lol:

Друго имам предвид. Не да се правиш, че не забелязваш, а да забелязваш И хубавите неща. Да не лепиш етикети, да не гледаш едностранчиво на нещата и хората...такива работи.

Ако говорим за чалгата...единствения човек от познатите ми, който слуша само чалга е треньорът по таекуондо на децата. Всъщност, не е единствен - и жена му, и цялата му компания слушат основно чалга...Като оставим това, той е изключително дисциплиниран човек, има подход към децата - умее да ги мотивира да спечелят, помага им да приемат загубите, учи ги на постоянство и самоконтрол. Освен това - буквално прави чудеса, за да намери финансиране за състезания, екипи, спортни лагери...никога не казва "държавата не дава пари за спорта!"; казва "много ще е хубаво, ако успеем да направим това!" - и го прави...за повечето "интелектуалци", той е просто един "чалгаджия", и в това отношение са прави - харесва тази музика, този вид забавления и това си е. И какво от това?
Да, всъщност е много по-сложно всичко.
Мисля, че рипането срещу чалгата е недобре фокусирано (ерго недоосъзнато) рипане срещу Пределната Комерсиализация на Всичко. Изобщо наистина най-интересното на чалгата е отвращението спрямо нея.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Амаранта написа: Точно пъ аз, и затваряне на очи...:lol:

И аз имам един познат, дето слуша чалга, но това не му пречи да е пич.
Както вече поне 3-4 пъти казах - твърденията са силно преувеличени. За щастие.
Но не мога да ги нарека "глупости". не мога да кажа "не, това не е вярно, дай да не го четем".
моята среда също включва възпитани хора, с които може да ес води интересен разговор.
Но нито София, нито света започват и свършват с моята среда, извън нея има още сума ти неща - и приятни, и гадни.
Не мога да се правя, че виждам само хубавото.
annonymus

Мнение от annonymus »

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6569492&fp=1

Хайде сега, кажете - това нормално ли е?!
детето е имало късмет, можело е да има и по-сериозни наранявания.
Преди няколко седмици пак имаше някакви стреляли по деца направо този път.
Не е нормално това да сатва с такава честота, просто не е!
Не ща в страната, която наричам своя родина и твърдя, че я обичам и се гордея,
че съм родена тук, да стават такива неща.
И не вярвам, че не може да се промени.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

pocti_bezobidna написа:
...
Но нито София, нито света започват и свършват с моята среда, извън нея има още сума ти неща - и приятни, и гадни.
Е добре де, как така съдиш за някакви други хора, без да ги познаваш? Просто имаш предположения, и те са лоши.
Не казвам, че хората са много свястни, а че дявола не е толкова черен.

Идиоти винаги е имало и ще има. Но нещата се създават и поддържат от "средните" хора.
А "средните" хора в бг нито са прекалено глупави, нито лоши, просто малко нецивилизовани,
но то няма как да е другояче, предвид историческото развитие...само време трява, и нещата ще си дойдат по местата. Те си вървят натам.
annonymus

Мнение от annonymus »

Амаранта написа:
pocti_bezobidna написа:
...
Е добре де, как така съдиш за някакви други хора, без да ги познаваш? Просто имаш предположения, и те са лоши.
Не казвам, че хората са много свястни, а че дявола не е толкова черен.

Идиоти винаги е имало и ще има. Но нещата се създават и поддържат от "средните" хора.
А "средните" хора в бг нито са прекалено глупави, нито лоши, просто малко нецивилизовани,
но то няма как да е другояче, предвид историческото развитие...само време трява, и нещата ще си дойдат по местата. Те си вървят натам.
Хм. Не са ми само "лоши" предположенията. Знам, че трябва време.
Не знам за средните хора. Това, което наблюдавам около себе си е изтрещяване от кризата.
хората са по-изнервени, по-нетърпеливи, уплашени дори.
някаква безпосочност има, във всяко отношение - точно щуране насам-натам почти без цел.
Предполагам, че ще се уталожат нещата, но нанесените щети дълго ще поправяме после.
Ама сигурно сте прави, като десетина пъти си обърна главата, ще се науча само красивото да виждам вероятно. :winkw:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Е, този вече е отпуснал ръце. И главата е свел, само я дигнал до вой да се оплаче и да си похейтърства.

Не е интересен. Опитал се да направи равносметка, но нищо не е направил. Но пък за сметка на това се е "изокал" поне. Та станал по-мил на себе си в собствените си очи.

Слабокултурен и с промит мозък. Пълно е с такива в страната ни, но ги срещаме, за щастие, само в нета. Или в кварталната кръчма.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
annonymus

Мнение от annonymus »

Е, добре, съгласих се, вие сте мнозинство. :-)

Живеем в прекрасна страна, пълна с интелигентни, образовани, усмихнати и възпитани хора.
Те поздравяват съседа всяка сутрин и акуратно разделят боклука си.
Градинките са подържани, булевардите без дупки, а тротоарите - равни като по конец.
Разни престъпни елементи като братя Маргини търкат наровете в Софийския централен,
а социално слаби деца работят на по 2-3 места.

С ББ и ГЕРБ към светло бъдеще, ура, другари!!!!

:-):-):-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Живеем в прекрасна страна, пълна с интелигентни, образовани, усмихнати и възпитани хора.
...а вечерта като се уригнат след мастиката и таратора, току пребият жена си да .ба нейната мама к..венска:shocked:
annonymus

Мнение от annonymus »

Kent написа:
...а вечерта като се уригнат след мастиката и таратора, току пребият жена си да .ба нейната мама к..венска:shocked:
:shocked::blink:
къде това?
Тук?!?! Няма такова нещо.
Ти си с пораженческо мислене, разочарован от живота и изпълнен с негативни емоции!
Е, може и да има някой дегенерат подобен, но аз такива не познавам, никога не съм имала допир с тях и не искам да знам за съществуването им.

Поднасям свежа дъхава китка гербери, за да ти се подобри настроението.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:Е, добре, съгласих се, вие сте мнозинство. :-)

Градинките са подържани, булевардите без дупки, а тротоарите - равни като по конец.
Разни престъпни елементи като братя Маргини търкат наровете в Софийския централен,

Пак сбърка.
Боклук няма, изобщо не съществува в тази картинка.

Не се ядосвай сега.
Политиците и изобщо елитните ни сегашни слоеве са в доста голяма степен чалга, да. И човекът е прав, че Дянков си е небългарска чалга и т.н.
Изобщо тоя израз "елит" при нас често означава... хм, един велик човек някога казваше на подобен род прослойки "каймака на помията".
Извън това, което виждаме по телевизията и четем по вестниците, обаче, има и други работи наоколо.

Напоследък си мисля за това как трябва да се слуша мълчанието и да се гледа невидимото.
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

pocti_bezobidna написа:
Kent написа:
:shocked::blink:
къде това?
Тук?!?! Няма такова нещо.
Ти си с пораженческо мислене, разочарован от живота и изпълнен с негативни емоции!
Е, може и да има някой дегенерат подобен, но аз такива не познавам, никога не съм имала допир с тях и не искам да знам за съществуването им.

Поднасям свежа дъхава китка гербери, за да ти се подобри настроението.
ай ся пък герб са виновни:lol:
имам редкия шанс да работя такова нещо че се срещам с целия спектър от хора в България...като поведение, менталитет, акъл и хигиена. И като пуснаха брадъра като казах че ей това е около нас никой не повярва. Мнемозина има обкръжение, аз имам, ти имаш, амаранта също. Ама наще обкръжения са като капка в морето...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:
имам редкия шанс да работя такова нещо че се срещам с целия спектър от хора в България...като поведение, менталитет, акъл и хигиена. И като пуснаха брадъра като казах че ей това е около нас никой не повярва. Мнемозина има обкръжение, аз имам, ти имаш, амаранта също. Ама наще обкръжения са като капка в морето...
Пак ох.
Виж сега, аз отчитам това, че наблюдавам някаква ограничена част.
Обаче не е чак толкова ограничена, щото не си стоя само вкъщи и като пътувам, не се движа от хотел до хотел. И просто това, което виждам, е някъде "между" едното, което е в непосредственото ми обкръжение, и другото, което чета и гледам по медиите. И ей това средното го няма никъде, щото не е интересно.

А за теб си мисля, че професията ти те среща с хора в екстремни жизнени ситуации все пак и че тези ситуации колкото могат, толкова и не могат да бъдат критерий... Както и самите хора.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:Е, добре, съгласих се, вие сте мнозинство. :-)

Пак сбърка.
Боклук няма, изобщо не съществува в тази картинка.

Не се ядосвай сега.
Политиците и изобщо елитните ни сегашни слоеве са в доста голяма степен чалга, да. И човекът е прав, че Дянков си е небългарска чалга и т.н.
Изобщо тоя израз "елит" при нас често означава... хм, един велик човек някога казваше на подобен род прослойки "каймака на помията".
Извън това, което виждаме по телевизията и четем по вестниците, обаче, има и други работи наоколо.

Напоследък си мисля за това как трябва да се слуша мълчанието и да се гледа невидимото.
Мнемо, думата "ядосвам се" не е много точна. Криво ми е и ми е мъчно.
Щото се върнахме 20 години назад. И не се надгражда.
Все отначало почваме. не мисля, че някой ни е виновен - ние сме си виновни - за безхаберието, затварянето на очите, знам ли и аз какво. Ами ет алтернативите се изчерпаха - кой щее месията след ББ? Слави?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:Предпочитам да се научим да не мърляме, не може ли?

Статията е силно преувеличена, за щастие. Вече казах - това е единственото позитивно нещо в нея.
O, и аз предпочитам да се научим. Да спазваме законите, да не мърляме, всичко, което се спазва и на запад. Иначе и там като има фестове и други мирише яко на урина.

Миналата седмица отивам в Болоня. От гарата - към центъра (там са красивите неща, макар че да има красоти и извън него) и минаваме през римска порта-мост. В тоалетна на БДЖ не смърди така, както смърдеше там.

Та - има го навсякъде. Тук просто е в по-големи мащаби, за жалост.
annonymus

Мнение от annonymus »

Kent написа:
Добре де, ша го разнообразя с червени рози и теменужки. :grin:
ГЕРБ, ББ - не са виновни те, уви.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

pocti_bezobidna написа:

Хм. Не са ми само "лоши" предположенията. Знам, че трябва време.
Не знам за средните хора. Това, което наблюдавам около себе си е изтрещяване от кризата.
хората са по-изнервени, по-нетърпеливи, уплашени дори.
някаква безпосочност има, във всяко отношение - точно щуране насам-натам почти без цел.
Предполагам, че ще се уталожат нещата, но нанесените щети дълго ще поправяме после.
Ама сигурно сте прави, като десетина пъти си обърна главата, ще се науча само красивото да виждам вероятно. :winkw:
Значи, за мен нещата стоят така - искам ли да живея в бг, или не искам.
Ако не искам - търся начин да емигрирам,
ако искам - правя това, което мисля че трябва, в границите на възможното.

Ако мисля колко са зле другите, и как никога няма да се оправим, каква полза? Само ще се измъчвам.
Така или иначе, аз не съм врачка, и не знам какво ще стане. Може пък след 2012-та всички притеснения да отпаднат, де да знам.:winkw:

И мен мръсотията ме подтиска. А знаеш ли колко евтино струва да я няма?! Нашата кооперация сме наели фирма за поддържане на имота и градинките наоколо - има и градинар, полива тревата и я коси през няколко дни, събират и изхвърлят боклука от кошчетата, следят да се спазва забраната за разхождане на кучета извън определените места...такива работи. И всичко това ни струва с 25лв. на месец повече от обичайното. Нищожна цена за "лукса" да не гледаш къде стъпваш, и децата да играят и да се търкалят по тревата... и ми е много приятно, вечер като ги гледам през прозореца - хич и не ми минават мисли от сорта "колко сме смотани българите и т.н."

Може би опростявам твърде много, ама, както казва братския китайски народ "и най-дългият път започва с една крачка".
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Тук просто е в по-големи мащаби, за жалост.
Е хайде де, за елементарни неща чакам да се научим. За другите не съм се разбързала, ясно е, че трябва време. Май и за по-простите няма да дочакам. :winkw:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа: Да, то наистина има значение и това - като противопоставяш на едно нещо друго нещо, какво точно е това друго нещо.
Аз пък бях на съвсем други места и видях горе-долу същото.
много общо, за да се сетя за какво говориш, но го разбирам като вид потвърждение.

Абе който иска каквото иска да си харесва. Не ми харесва, че всеки се кланя на руснаците и ги нарича освободители, но е факт- няма се гръмна заради това, я? Въпреки, че историята говори с фактите обратното. Но така са възпитани/промити/научени хората - така е в момента и в близко бъдеще. Далечното - Господ само го знае.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не го прочетох цялото, но което прочетох одобрих. НИЕ ГО НАПРАВИХМЕ Това си е така. Ние ще направим и това което ще е догодина. Чалгата, магистрала Люлин, закриването на болниците, възраждането на селското стопанство. Аз ще го направя, Ремиус, Ън, Гаспода и тути кванти.
Политика. Вентилатор с кал и шоколад.
Публикувай отговор