Semiramis написа:
и днес тълкувам грешно, нали. предвид намека за скайпа по-горе.
да ти кажа ли откъде ми е позната тая история, като се споменават скайпове и бележки?!
И още нещо - в момента какво ми правиш? Сервираш, че съм ти изнесла тирада, че се меся в лични отношения едва ли не, но ме приканваш към наздравиците. И да млъкна.
Като си изразяваш позицията, ще напиша и моята.
последователно отговарям
това за скайпа не е намек
натвърдък е
за разлика от намеците, дето ги виждаш някъде "у времеНу дет записано"- из подпури от ср`пска песен
девойката "стартира" тук с 32 контакта, сега е с над 70 и ...нямам идея вече колко щот се забранихме взаимно да се виждаме у скайпа?! колко са бе уинди? кажи си бре...

и кажи колко от хората тук ти поискаха скайпа и колко ти им поиска /не кат аз дет вярвам на всичко казано.. че разбириЙш ли те са те привикали на лични бележки

/ по най-различни поводи и причини
и ти не можеш да откажеш..щот рийййш ли си се сприятелила
и всеки един се мисли за единствен и уникален дет си говори с теб

..............
да ти кажа ли аз от къде ми е позната историята?! от "случая рейн" №2

ма и това съм го казвал
.............
да, можеш да си изразиш позицията. аз не можех. щото касае някой от клуба. уинди
Е някой от клуба.
опитах се да и обясня грешките и в дискретността от неписания кодекс на поведение тук /което в повечето случаи се спазва/
не чу. тя така или иначе не чува, който и да и говори. еле щот и не познава думата дискретност
това не пречи обаче да обяснява надълго и нашироко колко съм сбъркан и колко са заблудени тези, които се осъмнят в казаното и решат да опонират, че това не може да е вярно. /в скайпа де..и на лични

/ щот там можело да се разширява обхвата на обсъждането по лични въпроси

тук -не. тук пазим клуба...

да не би белким да се спорине тая новонамерена аудитория и да няма пред кого да се изявяваме.

нищо, че всъщност покрай другото заявява колко ме обичала
е, минава време..хората се осъмняват...и почват един по един да ме подпитват "абе това верно ли е?!" щот нещо ни звучи едно такова... театрално /примерно/
ама това само от тези, дето са се престрашили да попитат
и изведнъж се оказва, че са "хиляди/маса/народ" дет е рекнал Вапцаров

.............
а това дали сме били заедно, що сме били, заедно ли сме все още, не сме ли и що не сме... си е лично наш въпрос
и не аз я доведох тук. аз само я заведох на 3о4опон да си разнообрази зимните дни затворена между 4 стени.
както водя по една или по няколко девойки на планинарските сбирки
последният път бях довел 3

макар тогава да не я бях довел просто като присъствие, а като човек, на когото държах и исках да се зарадва и да намери повече интелигентни хора като себе си накуп и да си опознае средата
но и не съм и разрешавал да преекспонира това, което става между нас тук
нито на вас
нито ми харесва да се ровите като кокошки в историята
искрено се надявах да не сте такива
щот си мислех, че ви познавам
еле па теб семи
явно не
физиология
наздраве пак на момците дето млъкнаха овреме

чаодовижданелеканощ
и единственото дето и до ден днешен ме тормози е, че се разминахме с някой толкова пасващ си
п.п. заприличах и аз на тея дет се обЕсняват
ма с къфто се събереш...с такъв се събираш
п.п. пак забравих
тоя път говоря съвсем сериозно и няма и грам майтап, както беше допреди няколко теми
щото и на мен ми се изчерпа чувството за хумор
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...