Ако на някого му липсва, може да го намери!
Успех!
Ми че ти днес си бил цял ден тук...сър Айвънхоу написа:Считано от 16.06.2010 г. сър Айвънхоу ще пребивава за около седмица в град Бургас.
Ако на някого му липсва, може да го намери!
Успех!
![]()
сори, не успях... спретнаха ми една "програма" и ...Nejimaki-dori написа:Обади се, ще пием по бира.![]()
![]()
мдааам... оказа се, че ме натовариха с работа и вместо в сряда по обед, заминахме в четвъртък сутрин...Мнемозина написа: Ми че ти днес си бил цял ден тук...
текезесарски тен получи ли....ми покажи де, фото имаше някаквосър Айвънхоу написа:мдааам... оказа се, че ме натовариха с работа и вместо в сряда по обед, заминахме в четвъртък сутрин...Мнемозина написа: Ми че ти днес си бил цял ден тук...
п.п. да не говорим, че през целия път постоянно ни звъняха гсм-четата... тяхната ма мица...
с фактор 40 трудно се хваща какъвто и да е тен...windcolours написа: текезесарски тен получи ли....ми покажи де, фото имаше някакво

снимай..повечко "пиленца"сър Айвънхоу написа: пиленце
И върнахте ли се вече?сър Айвънхоу написа:мдааам... оказа се, че ме натовариха с работа и вместо в сряда по обед, заминахме в четвъртък сутрин...Мнемозина написа: Ми че ти днес си бил цял ден тук...
п.п. да не говорим, че през целия път постоянно ни звъняха гсм-четата... тяхната ма мица...