Оправдаването на Маргините
- Green Light
Оправдаването на Маргините
Цветанов: Съдебната ни система не кореспондира със стандартите на ЕС
Нашата съдебна система не кореспондира със стандартите на Европейския съюз (ЕС). Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Би Ти Ви във връзка с оправдателната присъда на Красимир и Николай Маринови-Маргините.
Честно казано в мен липсва дори и капчица симпатия към тия Маргини. Мутри, направили застрахователно дружество. Направо класика, егати! Български бизнесмени. На човек лошо да му стане. През цялото време си мислех, бе а дано, ги вкарат в затвора. И през цялото време си мислех, че са невинни. Тия като тях отдавна си изкараха парите на светло, за какво им е така абдалски да поръчват убийства?
По дарик направиха паралел със скалъпената история с убийците на Луканов. Точно това съм си мислил през цялото време. Точно ала лукановото дело си тръгна, и почти така си свърши.
Според мен полицаите, професионалните полицаи намират някакви следи, копче някакво, после политиците, шефовете веднага със скоростта на светлината, им издърпват работата от ръцете и започват да се мъчат да пришият тва копче някому. Е хубаво днеска, слава Богу се опитаха да го пришият на Маргините, дано успеят нали само палци мога да им стискам.
Но ако утре се опитат да го пришият на мен?
Нашата съдебна система не кореспондира със стандартите на Европейския съюз (ЕС). Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Би Ти Ви във връзка с оправдателната присъда на Красимир и Николай Маринови-Маргините.
Честно казано в мен липсва дори и капчица симпатия към тия Маргини. Мутри, направили застрахователно дружество. Направо класика, егати! Български бизнесмени. На човек лошо да му стане. През цялото време си мислех, бе а дано, ги вкарат в затвора. И през цялото време си мислех, че са невинни. Тия като тях отдавна си изкараха парите на светло, за какво им е така абдалски да поръчват убийства?
По дарик направиха паралел със скалъпената история с убийците на Луканов. Точно това съм си мислил през цялото време. Точно ала лукановото дело си тръгна, и почти така си свърши.
Според мен полицаите, професионалните полицаи намират някакви следи, копче някакво, после политиците, шефовете веднага със скоростта на светлината, им издърпват работата от ръцете и започват да се мъчат да пришият тва копче някому. Е хубаво днеска, слава Богу се опитаха да го пришият на Маргините, дано успеят нали само палци мога да им стискам.
нищо не разбирам от Маргини и тем подобни, не са ми ясни и не съм и сядала да им чета историите, но по това, което видях по новините и на мен ми изглежда скалъпена работа.
как пък нямаше едно такова дело с ясна присъда, с адекватни и достатъчно на брой доказателства. вечно раздърпана във времето история, вечно полвинчати неща
как да вярваш на съдебна система, как да вярваш на някого изобщо
как пък нямаше едно такова дело с ясна присъда, с адекватни и достатъчно на брой доказателства. вечно раздърпана във времето история, вечно полвинчати неща
как да вярваш на съдебна система, как да вярваш на някого изобщо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Кръстиш се 3 пъти да не чуя дявола...
да ти пришият това онова...
Дали са виновни точно за точно за това , което ги съдят, няма да спорим..оправдаха ги вече
Но...90% има за какво да ги осъдят, само да решат да се справят с тях.
п.п Съдебната ни система е нещо страшно и гнило, държава в държавата:mad:
Дали са виновни точно за точно за това , което ги съдят, няма да спорим..оправдаха ги вече
- Green Light
Здрасти, бе Снигми! Откога не си се клатушкала тука?snigmi написа:Кръстиш се 3 пъти да не чуя дявола...да ти пришият това онова...
Кръстя се. И да, това също съм си мислил- що не намериха нещо истинско за тия Маргини. 100% има какво ли не. Контрабанда, крадени коли, нормалните си там мутренски работи. "Поръчка за убийство" егати, тва пък как се доказва?! С фактура, приемо предавателен протокол и договор!
Поръчахте ли тва убийство? Ми не! ОК, айде тогава сте свободен.
- сър Айвънхоу
що само съдебната ни система да е гнила, м?snigmi написа: п.п Съдебната ни система е нещо страшно и гнило, държава в държавата:mad:
незабравяйте, че корупцията има две страни: този, който дава и този, който взима
много е лесно да бутнеш на катаджията двайсетачка, защото те е спрял, а после да псуваш управниците, че били корумпирани...
защо е толкова добър бизнес това с телефонните измами? защото всеки иска да "мине метър" и да му се размине...
и после... съдебната ни система била гнила... а ние не сме! ние сме ангелчета просто...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
изобщо не бъркаш...vyara написа:
По темата. Като няма свидетели и доказателства... То май на свидетелите им се било случило туй-онуй. Или бъркам с друг случай?
съдията е отсъдил спред представените му доказателства...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
мдаааам... така си е...Remmivs написа:нямаме държава ние
това е тъжната истина
то си е продължение от поетичното:
"...не народ, а мърша..."
Bella Ciao
Bella Ciao
държавата сме ниеRemmivs написа:нямаме държава ние
това е тъжната истина
прав е Айвън, и аз съм давала двайсетачка, т.е. сама си правя това, което ми се случва
някак не върви да обвиняваме държавата все
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
аз пък се обаждам на началника на служителките в районното които ми затварят телефона да го питам защо позволява да се случва това и как му е иметоlatrevw написа:държавата сме ниеRemmivs написа:нямаме държава ние
това е тъжната истина
прав е Айвън, и аз съм давала двайсетачка, т.е. сама си правя това, което ми се случва
някак не върви да обвиняваме държавата все
и се съдя с кмета
и получавам подписани с трите имена официални писма от хора които на улицата са ми казали да си гледам работата и да се разкарам като съм ги питал кога ще начертаят паркоместата
и със спамери съм се разправял и съм побеждавал
и връщам рамки да снимки за 12 лева щото имам права
та, аз не правя това, което ми се случва
то ми се случва въпреки това, което правя аз
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:
аз пък се обаждам на началника на служителките в районното които ми затварят телефона да го питам защо позволява да се случва това и как му е името
и се съдя с кмета
и получавам подписани с трите имена официални писма от хора които на улицата са ми казали да си гледам работата и да се разкарам като съм ги питал кога ще начертаят паркоместата
и със спамери съм се разправял и съм побеждавал
и връщам рамки да снимки за 12 лева щото имам права
та, аз не правя това, което ми се случва
то ми се случва въпреки това, което правя аз
Bella Ciao
Bella Ciao
Не знам дали са поръчали убийствата.
Трябва да ги съдят за това, което са направили.
Ако докажат, че са ги извършили - ОК.
Може да са те (поръчителите), ама може и да са други някои.
Не приемам и не оправдавам по никакъв начин, бе те са виновни за друго, дай да им пришием това. Дори и за Маргините. щото те ще са само началото.
после ще се разбере, чее много лесно с пришиване. И върви доказвай, че не си Маргин.
Не приемам и не оправдавам по никакъв начин, бе те са виновни за друго, дай да им пришием това. Дори и за Маргините. щото те ще са само началото.
после ще се разбере, чее много лесно с пришиване. И върви доказвай, че не си Маргин.
- сър Айвънхоу
pocti_bezobidna написа:Не знам дали са поръчали убийствата.

Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
След Ал Капоне, на такива вагабонти и данъците им са изрядни.Remmivs написа:поправете ме, но Капоне не беше ли тикнат в панделата заради данъци
не, че това е било основното му престъпление де
та, както е казано в библията
който търси - намира
но да се пришиват неща
и аз съм на същото мнение, а именно - пфу
Пък що да не си поръчат да опаткат накого, дето им пречи. Сигурно и всички знаят, че са те, но няма нищо черно на бяло.
Наздраве 
-
Megi_Koleva
Re: Оправдаването на Маргините
Обективната истина е между кориците на делото. Друга истина за съда извън тази няма. Приказки под сурдинка, клюки, жълти новинки... такива неща не могат да бъдат доказателства по делото. Аз вярвам в българския съд и в неговата обективност. Радвам се, че последната дума е негова. Той поне има привилегията да бъде независим от властта. Съдебният процес не е приказка, че да я измислиш. За развоя на едно дело и неговият изход , може да се съди по свършената преди това работа. Не се доказва лесно вината някому и лесно не се отсъжда виновността на човек. Относно конкретния казус и цитираните имена- има и по- висши съдебни инстанции. А "заслужилите" лица и да се отърват сега, то накрая сами ще паднат в капана.Green Light написа:Цветанов: Съдебната ни система не кореспондира със стандартите на ЕС
Здрасти, бе Снигми! Откога не си се клатушкала тука?
Кръстя се. И да, това също съм си мислил- що не намериха нещо истинско за тия Маргини. 100% има какво ли не. Контрабанда, крадени коли, нормалните си там мутренски работи. "Поръчка за убийство" егати, тва пък как се доказва?! С фактура, приемо предавателен протокол и договор!
Поръчахте ли тва убийство? Ми не! ОК, айде тогава сте свободен.[/quote]
Клатушкам се аз:-)....само чета , а не пиша
По темата...в съда като навсякъде, нещата стават с познати. Много е жалко и тъжно ,но е така. Дори дребна деловодителка да имаш позната е напълно достатъчно за решение на проблем. А такива хорица са податливи на заплахи и лесно падат в мрежите на 'бандитите'...т.е не винаги е до двайсетачката, а просто не се чувстваме сигурни.
Няма го спокойствието ,че ако си отстояваш честта и мястото, няма да се случи нещо непоправимо на децата ти
Поръчахте ли тва убийство? Ми не! ОК, айде тогава сте свободен.[/quote]
Клатушкам се аз:-)....само чета , а не пиша
По темата...в съда като навсякъде, нещата стават с познати. Много е жалко и тъжно ,но е така. Дори дребна деловодителка да имаш позната е напълно достатъчно за решение на проблем. А такива хорица са податливи на заплахи и лесно падат в мрежите на 'бандитите'...т.е не винаги е до двайсетачката, а просто не се чувстваме сигурни.
Няма го спокойствието ,че ако си отстояваш честта и мястото, няма да се случи нещо непоправимо на децата ти