Днес явно ме е ударила щуротията, ама нали сабахлям е петък

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Днес явно ме е ударила щуротията, ама нали сабахлям е петък

Мнение от сър Айвънхоу »

Та се сетих за едно старо и престаро, но златно парче:

Проблемата е следната. Мен ме изгониха от клуб Порше поради неприлично държание и сега няма къде да питам. Имам 3 въпроса.
1. Някой да е крал скоро Mercedes ? "А" класа? Трябва ми електрониката
2. Кога ще оправят пътищата?
3. Къде е Сиса?
Разяснявам.
Имам зелен москвич, дванайстак. 73-а производство...
Но всичко по него е тунинг. Малко ме дразни бордовия компютър, който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a и постоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизелова кола щото нямал база данни за друга.
Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапулти от МИГ-21. Климтатроникът и DVD системата за car theatre ги бях вързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих. Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS. Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной .
Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понеже французите знаят как да правят коли, но когато я паркирам на неравни терени и колата след изгасяне клекне ниско се удряше в земята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито (справка "Бързи и яростни") Затова сега съм го сменил със заден мост на мерцедес, А класа, и затова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първия въпрос.
Второ. Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари. Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той предава изкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите се увеличават и накрая през хидравликата волана ми е на 90 градуса завъртян. Както карам и колата почва да се държи странно. Понеже върви напред, а компютъра засича 90 градусово завиване на волана праща сигнали към ABSa все едно колата се занася и е неуправляема...И той се включва. Първо блокира предно дясно, после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газта оборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща по GPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не може да се кара по тези пътища:(
Освен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като ги накъсах на две коли разстояние останалите и рекох да я повозя по магистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика е някакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха и дясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 250 км/ч и пътя беше станал като нишка. Спирайки се заех да прекъсна аварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ. Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я. Дожаля ми като си представих как се е изтреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и е наблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.
Та по третия въпрос. Някой да е виждал Сиса? Трябва ми седалката обратно.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Това е на Щрунца, бе човече. :cool: Но май ти като дойде, той беше поспрял да пише.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:Това е на Щрунца, бе човече. :cool: Но май ти като дойде, той беше поспрял да пише.
:shy: sorry :shy: мноо сори... ама нъл съм казал, че е мноо старо???
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа:
vyara написа:Това е на Щрунца, бе човече. :cool: Но май ти като дойде, той беше поспрял да пише.
Няма защо да си сори, нито си го краднал, нито нищо. Аз това съм го чела другаде, той тук не го е пускал.
Жалко, че ни е позабравил напоследък.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:
сър Айвънхоу написа:
Няма защо да си сори, нито си го краднал, нито нищо. Аз това съм го чела другаде, той тук не го е пускал.
Ей, Верче, ама ти днеска май си изкара 2-3 бири от мен... :blum:

Тъй де: първо кръстосахме щпаги, после се извинявахме, а сега ме "утешаваш", че не съм крал нищо...
Направо си отидоа 4 бири :-)
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа:
vyara написа:
сър Айвънхоу написа:
Ей, Верче, ама ти днеска май си изкара 2-3 бири от мен... :blum:

Тъй де: първо кръстосахме щпаги, после се извинявахме, а сега ме "утешаваш", че не съм крал нищо...
Направо си отидоа 4 бири :-)
Нямаш грижи, все ще намина пак към София :winkw::blum:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Нямаш грижи, все ще намина пак към София :winkw::blum:
е айде де, време е :-)
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
сър Айвънхоу написа:
Ми той както сума ти и време седя гол на тая тоалетна чиния, като нищо да се е простудил. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Quid

Re: Днес явно ме е ударила щуротията, ама нали сабахлям е пе

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:Та се сетих за едно старо и престаро, но златно парче:

Проблемата е следната. Мен ме изгониха от клуб Порше поради неприлично държание и сега няма къде да питам. Имам 3 въпроса.
1. Някой да е крал скоро Mercedes ? "А" класа? Трябва ми електрониката
2. Кога ще оправят пътищата?
3. Къде е Сиса?
Разяснявам.
Имам зелен москвич, дванайстак. 73-а производство...
Но всичко по него е тунинг. Малко ме дразни бордовия компютър, който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a и постоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизелова кола щото нямал база данни за друга.
Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапулти от МИГ-21. Климтатроникът и DVD системата за car theatre ги бях вързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих. Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS. Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной .
Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понеже французите знаят как да правят коли, но когато я паркирам на неравни терени и колата след изгасяне клекне ниско се удряше в земята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито (справка "Бързи и яростни") Затова сега съм го сменил със заден мост на мерцедес, А класа, и затова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първия въпрос.
Второ. Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари. Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той предава изкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите се увеличават и накрая през хидравликата волана ми е на 90 градуса завъртян. Както карам и колата почва да се държи странно. Понеже върви напред, а компютъра засича 90 градусово завиване на волана праща сигнали към ABSa все едно колата се занася и е неуправляема...И той се включва. Първо блокира предно дясно, после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газта оборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща по GPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не може да се кара по тези пътища:(
Освен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като ги накъсах на две коли разстояние останалите и рекох да я повозя по магистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика е някакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха и дясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 250 км/ч и пътя беше станал като нишка. Спирайки се заех да прекъсна аварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ. Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я. Дожаля ми като си представих как се е изтреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и е наблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.
Та по третия въпрос. Някой да е виждал Сиса? Трябва ми седалката обратно.
Преди няколко години в нета излезе инфо за едно надбягване на околовръстното.
спечелва го някаква невзрачна фиеста от костинброд.
беше ги побъркал пича :cool:
ъхъ :lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

caliostro написа:
Абе... оня ден ми пратиха линк към едно филмче, дето едно фиатче сдуха едно порше... Ама, да са ... и аз в тъпата глава, не го записах...
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:
caliostro написа:
Абе... оня ден ми пратиха линк към едно филмче, дето едно фиатче сдуха едно порше... Ама, да са ... и аз в тъпата глава, не го записах...
е как можа начи :cool:
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Малко ноу-хау типично по български

Един баща казва на сина си:
- Сине, време е да се жениш, намерих ти жена.
- Стига глупости, тате, ти ше ми търсиш жена.
- Е, да, ама аз съм те уредил за дъщерята на Бил Гейтс!!!
- Оооо, е, добре тогава.
Отива бащата при Бил Гейтс:
- Виж сега, Бил, искам да оженя сина си за дъщеря ти.
- Я се махай оттук, ти пък за какъв се мислиш?
- Аз какъв съм няма значение, ама синът ми е свестно момче. И освен това е заместник директор на Световната Банка.
- Оооо, е, добре тогава.
Отива бащата при директора на Световната Банка:
- Искам да направите сина ми заместник директор на Световната банка.
- Я се махайте оттук!!!
- Ама той е зет на Бил Гейтс.
- Оооо, еее, добре тогава.
Публикувай отговор