Еротично...
Еротично...

Последно промяна от Ън на 17.06.10, 20:50, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Megi_Koleva
Re: Еротично...
Е, това е еротично. И като за такова е достатъчно...Megi_Koleva написа:
... я дай още малко по- нагоре...
П.П. Не знаех, че си падаш по жени...

- windcolours
- windcolours
- windcolours
Не е важно коя е жената, важното е да си признаеш.Ън написа:И ако и уйдисам на желанието и кво? Една гола жена. Това, което показах е достатъчно еротично.windcolours написа:ако уйдиса на желанието на Меги, ще разберем:lol:Мнемозина написа:Кой ти позира, признавай веднага!
П.П. Казах ли, че ми хареса? Не в еротичен план, ами така изобщо...
Panta rhei...
-
Megi_Koleva
- windcolours
нямах предвид гола ли е или неЪн написа:И ако и уйдисам на желанието и кво? Една гола жена. Това, което показах е достатъчно еротично.windcolours написа:ако уйдиса на желанието на Меги, ще разберем:lol:Мнемозина написа:Кой ти позира, признавай веднага!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
-
Megi_Koleva
-
Megi_Koleva
Признавам ти две неща- първото е, че си много талантлив художник. И второто е- че разбираш от еротика. Наистина не е нужно да ти се изпъчи една гола жена, за да почувстваш еротизма на гледката. Достатъчни са много по- малко дразнене и провокация на сетивата, дори само едно загатване, за да се усети и долови чувственото и сладострастното внушение на гледка.Ън написа:И ако и уйдисам на желанието и кво? Една гола жена. Това, което показах е достатъчно еротично.windcolours написа:ако уйдиса на желанието на Меги, ще разберем:lol:Мнемозина написа:Кой ти позира, признавай веднага!
Определено твоето нежно краче от картината носи в себе си заряда именно на това еротично излъчване, което възбужда въобръжението и провокира фантазията...
Ън написа:Това не е крачето на Ния, макар да прилича...Неф написа:
Я, каква приятна гледка.
Ния има хубаво краче
Харесва ми, Ън.
Без забележки!
в смисъл...аз не съм оглеждала краката на Ния, де...
нищо че комуникирам в лоша среда, аз по жени още не си падам ...
тази ми харесва! като усещане. като изпълнение - то е ясно, че е
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
Е, как кои?Green Light написа:Страхотно, Ън! Еротично е наистина.
Нарисувай и ръце(или ръка може би), за да спре Бийд да се чуди женските ръце ли са по- красиви или мъжките. (Или за да почнем да се чудим всички.)
Всичко в жената е по- красиво, отколкото в мъжа.
Аз ръце съм рисувал- поне четири.
Последно промяна от Ън на 18.06.10, 11:44, променено общо 1 път.

Megi_Koleva написа:Признавам ти две неща- първото е, че си много талантлив художник. И второто е- че разбираш от еротика. Наистина не е нужно да ти се изпъчи една гола жена, за да почувстваш еротизма на гледката. Достатъчни са много по- малко дразнене и провокация на сетивата, дори само едно загатване, за да се усети и долови чувственото и сладострастното внушение на гледка.Ън написа:И ако и уйдисам на желанието и кво? Една гола жена. Това, което показах е достатъчно еротично.windcolours написа:ако уйдиса на желанието на Меги, ще разберем:lol:Мнемозина написа:Кой ти позира, признавай веднага!
Определено твоето нежно краче от картината носи в себе си заряда именно на това еротично излъчване, което възбужда въобръжението и провокира фантазията...
Мерси!
Имаш нещо твое у мен. Кога мислиш да си го вземеш?

Като всеки мъж и аз това мисля. Веднъж на пет минути....средноSemiramis написа:Ън написа:Това не е крачето на Ния, макар да прилича...Неф написа:
Я, каква приятна гледка.
Ния има хубаво краче
Харесва ми, Ън.
Без забележки!
личи си
в смисъл...аз не съм оглеждала краката на Ния, де...
нищо че комуникирам в лоша среда, аз по жени още не си падам ...
:-):-) личи си какво ти си мислиш
тази ми харесва! като усещане. като изпълнение - то е ясно, че е