и не си забравяйте велосОпеда, щото...
Май не ви се плете:(majemela4ka написа:Голямото плетене е след два дни!
...

ааааааа не така! лятото се плете - питай което щеш предприятие за плетиваmajemela4ka написа:Скоро няма и да помисля да ви тормозя с плетки. Отивам да гледам мач!!!
п.п. Пихме черешова бира!!
Винаги съм смятала, че една жена трябва да си гледа плетките...shshtt написа:начи ако знаеш как ти се кефя, че даже и завист ме гризе за тез сбирки
наесен като поемат по направление отрочетата ще се явя в пълно бойно снаражение с обръч, 2 куки, 5 куки
и кееф - женско парти клюкини и веселби
щото малко зная да плета, макар в бродирането да съм по добра
Абсолютно си се изродила!Megi_Koleva написа: Винаги съм смятала, че една жена трябва да си гледа плетките...... и тенджерите bigsmile:
Ама тоя пуст свят нещо се обърна наопаки- от "мъжки" работи, все не ми остава време да захвана куките... Блазе на истинските жени! Аз нещо съм се поизродила
Престилките с такова нагоре са женски. Тия дето са само надолу са мъжки. По тоя въпрос няма да отстъпя.majemela4ka написа:Абсолютно си се изродила!Megi_Koleva написа: Винаги съм смятала, че една жена трябва да си гледа плетките...... и тенджерите bigsmile:
Ама тоя пуст свят нещо се обърна наопаки- от "мъжки" работи, все не ми остава време да захвана куките... Блазе на истинските жени! Аз нещо съм се поизродила
Истинските жени плетат в почивката на борда на директорите, а тенджерите не влизат в дневния ред.
И какво по-хубаво да се прибере истинската от работа и мъжът й да я чака с кухненска престилка на червени и бели карета, препасана на голо. И вкусна, току що приготвена манджа?!
Ужасно се дразня от деленето на мъжки и женски работи, шъ знайш.
majemela4ka написа:Ооо, нищо по- хубаво няма от това, мила. Ама де такова щастие при мене...Megi_Koleva написа: Абсолютно си се изродила!
И какво по-хубаво да се прибере истинската от работа и мъжът й да я чака с кухненска престилка на червени и бели карета, препасана на голо. И вкусна, току що приготвена манджа?!:twisted:
И аз бих си препасала престилката на голо, стига само с приготвена манджа да ме посрещнат....
И аз се дразня. Ама не ми ги разправяй ти на мене такива, че ако знаеш колко мъжката съм я поела....majemela4ka написа: Винаги съм смятала, че една жена трябва да си гледа плетките...... и тенджерите bigsmile:
Ужасно се дразня от деленето на мъжки и женски работи, шъ знайш.
За престилките ли?:roll:- и аз не съм съгласна,Мнемозина написа:Аз тук ще ви опонирам.
Не знам как и защо, но не съм съгласна.
За това не толкова. Има някаква адски дълбока логика във виждането на Грийн, ама непоклатимо е направо... Не мога да си изкривя душата.Амаранта написа:За престилките ли?:roll:- и аз не съм съгласна,Мнемозина написа:Аз тук ще ви опонирам.
в ресторанта до нас, сервитьорите са с едни дълги престилки от врата до глезените и изглеждат някак много...хъм, мъжествено? - като кръчмари от началото на миналия век, или поне, както си представям, че са изглеждали кръчмарите тогава.
Като видиш това и онова с всичко ще се съгласиш!!!Мнемозина написа:Аз тук ще ви опонирам.
Кат е гол, ще е неподходящо да е обут:winkw:sandmaN написа:бос и бременен до печкатаmajemela4ka написа: п.п. Идеята е мъжОТ да е препасал дамска престилка с къдрички и такова отгоре:winkw::rotfl24: