аз много се харесвамholi_day написа:бе, я извади една снимка от абитуриентския си бал и се виж
аресваш ли се
не, че мен питаш де
аз много се харесвамholi_day написа:бе, я извади една снимка от абитуриентския си бал и се виж
аресваш ли се
имам и снимки от абитуриентския преди две седмици - 20 лет спустяSemiramis написа:
лесно ти е
нямаш с кого да се сравняваш
виж сяЪн написа:Баш па тая ли?:rotfl24:
Не съм толкова изпаднал все пак
бе не се съмняваш и нямаш това предвид ма истината е, че верно бях по-млад някак си едва ли не може биSemiramis написа:не се съмнявам, сър
нямах това превдид
Е, да де, ама то къде е удоволствието да рисуваш грозни работи...Remmivs написа:
виж ся
трябва да упражняваш ВСЯКАКВИ умения
не ли
всеки може да рисува хубави неща

епикуреец с хедонист такъвЪн написа:Е, да де, ама то къде е удоволствието да рисуваш грозни работи...
Търпял съм и съм се смирявал 27 години. Аре стига толкоз- викам. А за Пикасо май не си ме разбрал, друже- той е нещастник. Нищо не откривам в работите му. Въздух и слава под налягане. Ми, често се случва...Remmivs написа:епикуреец с хедонист такъвЪн написа:Е, да де, ама то къде е удоволствието да рисуваш грозни работи...
има и други неща бе на този свят
добродетели като търпение и смирение
а не като някои хора тука
дето само вино и жени са им в главата
PS
освен това, кой тук ми говореше за изкуството и пикасо и тинтири-минтири

Сигурно ако имах на станата си картина на Пикасо, щях да съм постоянно в лошо настроение и да сънувам кошмари.Ън написа: А за Пикасо май не си ме разбрал, друже- той е нещастник. Нищо не откривам в работите му. Въздух и слава под налягане. Ми, често се случва...
зависи в кой период е нарисувана картинатаStranniche написа:Сигурно ако имах на станата си картина на Пикасо, щях да съм постоянно в лошо настроение и да сънувам кошмари.Ън написа: А за Пикасо май не си ме разбрал, друже- той е нещастник. Нищо не откривам в работите му. Въздух и слава под налягане. Ми, често се случва...
тоз го изучавахме в 11 клас май по времето, когато изучавахме и Ал. Блок. Целият клас се беше вкиснал:lol:Semiramis написа:подсещаш ме за белия квадрат на бял фон /на Малевич/
Е, как в кой? В синьо-розовият...windcolours написа:зависи в кой период е нарисувана картинатаStranniche написа:Сигурно ако имах на станата си картина на Пикасо, щях да съм постоянно в лошо настроение и да сънувам кошмари.Ън написа: А за Пикасо май не си ме разбрал, друже- той е нещастник. Нищо не откривам в работите му. Въздух и слава под налягане. Ми, често се случва...

Нали уж са два отделни, но точно тогава картините му все още са разбираеми. Искам да кажа,че личи какво е нарисувал. Страшното идва после.Ън написа:Е, как в кой? В синьо-розовият...windcolours написа:зависи в кой период е нарисувана картинатаStranniche написа:Сигурно ако имах на станата си картина на Пикасо, щях да съм постоянно в лошо настроение и да сънувам кошмари.Ън написа: А за Пикасо май не си ме разбрал, друже- той е нещастник. Нищо не откривам в работите му. Въздух и слава под налягане. Ми, често се случва...
Оооо, да! И на мен са ми любими! И постимпресионистите също!windcolours написа: Предпочитам импресионистите. Радват ме светлината и небрежния рисунък.

Пак е субективно, но пък да си кажа- докато бях в Париж успях да посетя и Лувъра и Мюзе Д'Орсе. Второто място ме изпълни с много повече позитивна енергия от първото. Но при всеки е различно.Ън написа:Оооо, да! И на мен са ми любими! И постимпресионистите също!windcolours написа: Предпочитам импресионистите. Радват ме светлината и небрежния рисунък.
windcolours написа:Пак е субективно, но пък да си кажа- докато бях в Париж успях да посетя и Лувъра и Мюзе Д'Орсе. Второто място ме изпълни с много повече позитивна енергия от първото. Но при всеки е различно.Ън написа:Оооо, да! И на мен са ми любими! И постимпресионистите също!windcolours написа: Предпочитам импресионистите. Радват ме светлината и небрежния рисунък.

Много знам аз дали нещата, които видях в парижките музеи са истинските...Така твърдят поне де. Ами дали е реплика или оригинал-не би направил разлика, ако е достатъчно добро копието и ако не знаеш, че е такова, а не истинската картина. Емоцията би била същата, всичко е в главата ни.Ън написа:
Аз не съм ходил никъде. Но съм гледал на живо реплики на Гог и Моне и Гоген създадени от Даниеле Донде. Казват, че е най- добрият в репликите на импресионисти.
И...бях поразен!
Кенте, жив ли си вече?Kent написа:Stranniche написа:Това някакъв майтап ли е?
Или предизборно "ухажване" на малцинствата. Да нямат скоро местни избори?
а стига ве има маса хубавици след малцинствата:blink:
това е матрицата, мадамата е готина
а аз лежа на кревата с дупка в слепоочието
Kent написа:и погласнички:shocked:
http://photo-forum.net/forum/read.php?f ... 5&offset=0
става за реклама за ла коста тениски
след 5-те кинта на месец за телевизор
тва ми доде вече много
отивам да се гръмна
Що бе, с малко ацетон требе да излезе...sandmaN написа:на тая у средата...ще требе да се трие с флекс направо...holi_day написа:а кажете ми - ку им се изтрие сичкуто намацано по лицата на ей тия зверове-подгласнички, няма ли да се окажат сладурски момичета
Тва е от синия период на ПикасоKent написа:и погласнички:shocked:
http://photo-forum.net/forum/read.php?f ... 5&offset=0
става за реклама за ла коста тениски
след 5-те кинта на месец за телевизор
тва ми доде вече много
отивам да се гръмна