Глен написа:сър Айвънхоу написа:ПРАВИЛА
за мъжа и жената
1. Жената винаги прави правилата.
2. Правилата подлежат на промяна по всяко време без предварително известие.
3. Никой Мъж не може да знае всички правила.
4. Ако Жената заподозре, че Мъжът е научил всички правила, то Тя трябва незабавно да смени част, и дори всички правила.
5. Жената никога не греши.
6. Ако Жената сгреши, то е резултат от неразбирателство, което е пряк резултат от нещо, което Мъжът е направил или казал погрешно.
7. Ако горното е валидно, то Мъжът трябва да се извини незабавно за неразбирателството.
8. Извинение без цветя не се смята за извинение.
9. Жената може да си сменя мнението по всяко време.
10. Мъжът не може никога да сменя мнението си, без предварителното и изрично съгласие на Жената.
11. Мъжът не може да посочва на Жената, че Тя си е сменила мнението.
12. Жената има право да е ядосана или разстроена по всяко време.
13. Мъжът трябва да бъде винаги спокоен, освен ако жената не иска Той да е ядосан или разстроен.
14. Жената не трябва при никакви обстоятелства да показва на Мъжа, кога Той трябва да е ядосан или разстроен.
15. Жената е готова, когато е готова.
16. Мъжът трябва да е готов по всяко време.
17. Ако Жената е в неразположена, всички правила стават невалидни.
18. Мъжът не може да пита Жената дали Тя е ядосана или разстроена.
19. Мъжът не може да пита Жената кога Тя ще бъде e готова.
20. Мъжът не може да пита Жената в какъв период от цикъла си се намира Тя.
21. От Мъжът се очаква да чете мисли по всяко време.
22. Мъжът трябва да заслужи уважението на Жената, като посвети живота си в нейна служба, като задоволява нуждите й и облагородява характера й.
Ето една мъничка редкцийка
1.Жената прави правилата докато все мъжа поставя секса с нея на първо място.
2.Правилата са менени в съзнанието на мъжа/той винаги си прави каквото си знае/, още в момента в който са създадени, само че жената никога не узнава за това, или узнава последна.
3.Никй мъж не може да знае всички правила, защото не способен да знае какво ще му се прииска в следващите няколко секунди.
4.Жената знае, че мъжът не признава правилата, затова тя следва примерът му и също си прави каквото си знае.
5. Мъжът самодоволно оставя жената да си мисли,че тя никога не греши, защото не е луд да поема вината ако спучайно той самият сгреши.
6.Ако жената сгреши, то мъжът я утешава благородно, докато си мисли “сега ще и докажа за пореден път че тя не може без мен и аз пак ще си бъда шеф на харема”.
7.Горното винаги е валидно, мъжът винаги бленува да е “шеф” поне на едно място/макар, че колкото повече, толкова повече, е напълно валидно за него/))
8.Извиненията са само поредният смешен театър, който мъжът изиграва, за да си запази спокойствието, докато гледа мач.
9.Ако жената си смени мнението, мъжът само казава самодоволно”ето, нали ти казах, че аз съм прав”...
10.Мъжът си сменя мнението винаги,когато издебне удобния момент, особено ако му бъде отказан секс.
11.Мъжът посочва на жената,че си е сменила мнението, но го прави така сякаш е нещо незначително, за да оправдае самия себе си.
12.Жената има право да се разстройва или ядосва, но това не означава,че е съществено. Виж ако мъжът е растроен, то тя трябва да е първата, която да му обясни колко е велик.
13.Мъжът винаги показва, че е спокоен, защото защото от чуждото мнение му е все тая
14.Жената знае,че е безмислено да показва на мъжа кога той да иразява подкрепата си към нея.
15.Жената е готова, когато мъжът се държи нежно.
16. Мъжът е винаги готов, но не се знае за коя точно жена.Ако е за собствената, тя трябва доста да се постарае..
17.Ако жената е неразположена, то тогава тя автоматично влиза в графата”виновна”, и всички правила отпадат в полза на мъжа.
18.Мъжът никога не се сеща да попита жената за нейните чувства, защото знае,че това ще наруши спокойствието му. За какво са му нейните емоции, достатъчно е,че той със собствените не може да се оправи.
19.Да пита жената дали е готова за мъжът означава да си смачка гордостта. Собствената е доказала,че винаги го желае, а другите няма начин все един ден,да не го пожелаят-той знае какво е постоянство.
20.Мъжът не задава излишни въпроси за периодите от цикъла, защото все един ден ще мине..
21.Мъжът не може да разгадае собствените си мисли, така че той избягва да предполага мислите на жена си.
22. Мъжът ПОСТОЯННО ПОВТАРЯ-“Всички ми натякват, че трябва да заслужа уважението на Жената, като посветя живота си в нейна служба, като задоволявам нуждите й и облагородявам характера й. Та аз да не съм бог?!” В същото време, жената доброволно посвещава живота си на него и на децата си, без да му го прави на голям въпрос, като очаква от него единствено лоялност, приятелство и споделеност.