Кво става с "Читанка"-та, бе хора?
Кво става с "Читанка"-та, бе хора?
Цял ден не мога да я отворя да си дочета книгата!:mad:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- сър Айвънхоу
Re: Кво става с "Читанка"-та, бе хора?
ами, редовно си я цакат, затова... ама споко... ще я отворят пак...АВе написа:Цял ден не мога да я отворя да си дочета книгата!:mad:
п.п. да я беше изтеглил, бе! сега нямаше да ривеш
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
"Престъпна група е добавяла 600 нови книги"Green Light написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=548624
Дай боже само такива "престъпници".
Като луда се смея... Помните ли бандата на шахматистите?pocti_bezobidna написа:"Престъпна група е добавяла 600 нови книги"Green Light написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=548624
Дай боже само такива "престъпници".
Panta rhei...
- Green Light
Имаше такъв скеч на кукувците, нали беше времето на борците.Green Light написа:Не. Представям си, ама припомни ми!Мнемозина написа:...Помните ли бандата на шахматистите?:lol::lol:
Та Зуека и Слави - като банда шахматисти, ама хърбави до крайност - рекетираха някого, подскачайки, и Зуека пискаше "удари го с топа, удари го с топа..."
Нещо такова.
Panta rhei...
Мерси, Грийн!Green Light написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=548624
Тия са басси нещастниците! Да прецакат Читанката така гадно.
- Nejimaki-dori
ЗА ПРОПУСНАЛИТЕ ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ КНИГИТЕ (РАЗСЕЯНИ КАТО МЕН):
Ето АДРЕСА
почти целият архив на "Моята библиотека" в PDF формат към 01.07.2009 г. от 12075 текста, като отделните 1482 автора са обединени в папки и подредени по азбучен ред.
Можете да теглите без регистрация.
Ето АДРЕСА
почти целият архив на "Моята библиотека" в PDF формат към 01.07.2009 г. от 12075 текста, като отделните 1482 автора са обединени в папки и подредени по азбучен ред.
- Nejimaki-dori
Аз намерих това
Фейса как се е разбунил хора! 
Бръмчи като кошер разлютен! И хвърчат линкове за запазване на съдържанието.
Тва беше голЕма грешка с Читанката, ще знаете!

А тук можете да зацафарите правителството
За жалост ен се виждат текущите резултати.
Да видим какво ще покаже матурата
Бръмчи като кошер разлютен! И хвърчат линкове за запазване на съдържанието.
Тва беше голЕма грешка с Читанката, ще знаете!
А тук можете да зацафарите правителството
За жалост ен се виждат текущите резултати.
Да видим какво ще покаже матурата
с удоволствие
като заловиха престъпниците, сега ще ги аплодирам
като заловиха престъпниците, сега ще ги аплодирам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
няма да ти отговарям аз. ето ти какво е казал Ники Русеновски в http://webcafe.bg :Quid написа:всички пиратски сайтове трябва да се затворят.
до един.
България: 451 по Фаренхайт
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
бе, това е, за да ти защитят правата, като автор бе, момиче! що ги псуваш тези добри хорица? спасяват те от гадните пирати!shshtt написа:уф, нещастници
и ченгетата и издателствата
книжарите са само маша - не вярвам да си мислят че като затворят сайт ще им се качат продажбите
а ченгетата какво да ги обсъждам - в бат-бойковата сапунка участват
Bella Ciao
Bella Ciao
и по-нематериално
подтикват те да четеш...да четеш...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- сър Айвънхоу
гаааадове мръсниииииSemiramis написа:и по-нематериално
Bella Ciao
Bella Ciao
нали...особено тоя плешивия
май нема общество в нета, дето някога да застане зад някое негово действие
колкото и коментари да съм чел под негови изцепки в нета, единствените положителни за дейността му ..са негови
мисля, че проблема не е негов обаче
най-вероятно в тия служби не са останали читави юристи, до които да се допита преди да прави глупости
иначе съм сигурен, че го прави от любов към професията си /което не е лошо, даже това ни липсваше последните 20-ина години/
или..може би толкова да се е отцепил от реалния свят, че и юристите дето може да попита са му теглили по 1..
но не го познавам на яве и не мога да го коментирам него лично, затова предполагам няма юристи под ръка
/нали все на добрия вариант залагам/ и коментирам само действията
другото ако е по-вярно...ще е мнооого, мнооого тъжно
колкото и коментари да съм чел под негови изцепки в нета, единствените положителни за дейността му ..са негови
най-вероятно в тия служби не са останали читави юристи, до които да се допита преди да прави глупости
иначе съм сигурен, че го прави от любов към професията си /което не е лошо, даже това ни липсваше последните 20-ина години/
или..може би толкова да се е отцепил от реалния свят, че и юристите дето може да попита са му теглили по 1..
но не го познавам на яве и не мога да го коментирам него лично, затова предполагам няма юристи под ръка
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- сър Айвънхоу
тва момченце не е ли завършило Симеоново? ако е така, то той ТРЯБВА да си е изпечен юрист...sandmaN написа:нали...особено тоя плешивия
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Ако за Цветан Цветанов говорите той трябва да е завършил икономическия, работил е като ТРЗ труд и работна заплата в МВР преди ББ да стане секретар и след това е завършил изключителна някаква школа за полицаи, забравих каква е но на сайта на МВР трябва да пише. Бе шйколата е като за три висши полицейски и юридически образования много много висша работа, тежка трудоемка сигурно много изпити и всичко. Човека я е започнал и я е свършил за 3 месеца. Тва му е образованието. Кво искаш?сър Айвънхоу написа:
тва момченце не е ли завършило Симеоново? ако е така, то той ТРЯБВА да си е изпечен юрист...
- snowprincess
- сър Айвънхоу
за явор колев ми е думата... той е "рицаря на книгата"...Green Light написа:Ако за Цветан Цветанов говорите той трябва да е завършил икономическия, работил е като ТРЗ труд и работна заплата в МВР преди ББ да стане секретар и след това е завършил изключителна някаква школа за полицаи, забравих каква е но на сайта на МВР трябва да пише. Бе шйколата е като за три висши полицейски и юридически образования много много висша работа, тежка трудоемка сигурно много изпити и всичко. Човека я е започнал и я е свършил за 3 месеца. Тва му е образованието. Кво искаш?сър Айвънхоу написа:
тва момченце не е ли завършило Симеоново? ако е така, то той ТРЯБВА да си е изпечен юрист...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ц... не може... показва някаква страница, дето има думички, като "пират" и тям подобни...snowprincess написа:днес може да се чете там
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
кажи книга или автор и ще ти копна нещосър Айвънхоу написа:ц... не може... показва някаква страница, дето има думички, като "пират" и тям подобни...snowprincess написа:днес може да се чете там

- windcolours
Нидей, нека се измъчваsnowprincess написа:кажи книга или автор и ще ти копна нещосър Айвънхоу написа:ц... не може... показва някаква страница, дето има думички, като "пират" и тям подобни...snowprincess написа:днес може да се чете там
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
snowprincess написа: кажи книга или автор и ще ти копна нещо
Bella Ciao
Bella Ciao
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
АВе написа:ЗА ПРОПУСНАЛИТЕ ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ КНИГИТЕ (РАЗСЕЯНИ КАТО МЕН):
Ето АДРЕСА
- Nejimaki-dori
- сър Айвънхоу
- Green Light
Разбрах че за друг сте приказвали но все пак искам да се поправя. Излъгал съм ви. Набедих човека че е завършил Икономическия. Офишъл е тва:Green Light написа:Ако за Цветан Цветанов говорите той трябва да е завършил икономическия, работил е като ТРЗ труд и работна заплата в МВР преди ББ да стане секретар и след това е завършил изключителна някаква школа за полицаи, забравих каква е но на сайта на МВР трябва да пише. Бе шйколата е като за три висши полицейски и юридически образования много много висша работа, тежка трудоемка сигурно много изпити и всичко. Човека я е започнал и я е свършил за 3 месеца. Тва му е образованието. Кво искаш?сър Айвънхоу написа:
Цветан Цветанов е завършил НСА, специалност „Учител по физическо възпитание” и „Треньор по лека атлетика”. Има и следдипломна квалификация по „Право”.
Следдипломната му квалификация е въпросния тримесечен курс.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Уф, тръпки ме побиха и косата ми се изправи, добре написано. А за другото какво да кажа, думи немам просто. Само че аз гласувах за тях, много мъ е срам и сега не си отварям устата, щото верно сами си го правим. Кретени, пък ние дваж.pocti_bezobidna написа:И още
къФто народа, такава му и демУкрациятаRemmivs написа:демуууууууукрацията е тази институция щото един народ да не бъде управляван по-добре отколкото заслужава
нищо лично
пламен наистина добре го е написал - пламенно
пък и цитатите му са все огнени
Теоретиииично, ама само теоретично - "читанката", снали не е питала У. Еко - мое ли да качим "Името ан розата". От гледна точка на закона, това си е нарушение на авторските права.
Но от друга страна - качвайки го, не смятам, че У. Еко е особено ощетен
А хора, дето не могат да си позволят да купят книгата, сега ще имат възможност да я прочетат.
А от трета - теорията е едно, практиката - друго
Що си губят времето с "читанката", ми не вземат нещо смислено да свършат. Пфу!
- сър Айвънхоу
pocti_bezobidna написа:не вземат нещо смислено да свършат. Пфу!
Bella Ciao
Bella Ciao