ми, дамиwindcolours написа:и аз това казвам...
може би съм на път да си сменя професията
и без това ми помагат, вероятно със същата дълбока загриженост
я да стана един певец и писател
ми, дамиwindcolours написа:и аз това казвам...
бе я си гледай работата пък тиGreen Light написа:Тя ти каза да пишеш! Не да я целуваш!
Чувал съм те да пееш. Пиши, пиши!Remmivs написа:ми, дамиwindcolours написа:и аз това казвам...
Remmivs написа:ми, дамиwindcolours написа:и аз това казвам...
и пей,Green Light написа:Чувал съм те да пееш. Пиши, пиши!Remmivs написа:ми, дамиwindcolours написа:и аз това казвам...
То и снощи имаше един с надпис на фанелката-Неф написа:и пей,Green Light написа:Чувал съм те да пееш. Пиши, пиши!Remmivs написа:ми, дамиwindcolours написа:и аз това казвам...
и пий,
и пий и пей!
наздраве

А отпред пишешеЪн написа:То и снощи имаше един с надпис на фанелката-
PIEME
EDEME
....
така де- тея три неща....
Край! Просто не мога да те мисля!!!Green Light написа:Чувал съм те да пееш. Пиши, пиши!
Remmivs написа:А отпред пишешеЪн написа:То и снощи имаше един с надпис на фанелката-
PIEME
EDEME
....
EBA
NIZM
Упс! Нямах предвид тия, дето "помагат".Remmivs написа:ми, дами
стига деStranniche написа:Упс! Нямах предвид тия, дето "помагат".
Сигурна съм, че скоро ще си намериш по-хубава работа.
Пластовете се раздвижват, за да се наместят по по-добър начин. И движейки се, разкриват нови неща.
Да бе, знам, ама първоначалната идея не ми беше да се боря с такива неща. Пък и става дума за стотици оригинали, за част от които предполагам, че вече не могат и да бъдат изровени.Stranniche написа:Олеле, пази се!Мнемозина написа:Stranniche написа:
А как звучи изречението в оригинал? Може там да е разковничето.
:lol::lol:
Проблемът е, че ако попитам, може да не оцелея после.
В смисъл - доста такива питания отправих вече и сега направо си е опасно.
Ако е на някакъв разбираем език, най-добре е още от началото да поискаш и оригинала. Защото после наистина може да стане опасно.
О, не "приятелска", моля те! Ужас изпитвам от такива думи, честно...Мнемозина написа:И аз натам клоня, обаче като го сложа сред останалото, ми звучи префърцунено.shshtt написа:много трудно бе, ужас!
добре че аз не трябва да го измисля, щото щях да вдигна ръце и да си го пиша просто "приятелска" атмосфера, пък метълското звучене в музиката да си го дирят, не в брошурата
А "Другарска" е още по- гадноpocti_bezobidna написа:О, не "приятелска", моля те! Ужас изпитвам от такива думи, честно...Мнемозина написа:И аз натам клоня, обаче като го сложа сред останалото, ми звучи префърцунено.shshtt написа:много трудно бе, ужас!
добре че аз не трябва да го измисля, щото щях да вдигна ръце и да си го пиша просто "приятелска" атмосфера, пък метълското звучене в музиката да си го дирят, не в брошурата

Просто ми е прекалено сресана тази думичка за такъв тип фест...Ън написа:А "Другарска" е още по- гадноpocti_bezobidna написа:О, не "приятелска", моля те! Ужас изпитвам от такива думи, честно...Мнемозина написа:И аз натам клоня, обаче като го сложа сред останалото, ми звучи префърцунено.shshtt написа:много трудно бе, ужас!
Помните ли "другарските" срещи. "другарска" критика..."другарски" съд
Е, чак сливане. Усещане за принадлежност, вероятно?pocti_bezobidna написа:О, не "приятелска", моля те! Ужас изпитвам от такива думи, честно...Мнемозина написа:И аз натам клоня, обаче като го сложа сред останалото, ми звучи префърцунено.shshtt написа:много трудно бе, ужас!
сливане
това бих използвала аз след всички уточнения
Четири, четири са нещата.Ън написа: То и снощи имаше един с надпис на фанелката-
PIEME
EDEME
....
Fairy of the Flowers написа: О, не "приятелска", моля те! Ужас изпитвам от такива думи, честно...
сливане
това бих използвала аз след всички уточнения
Нагласих го някак.pocti_bezobidna написа:
Мнемоооо, да кажеш после к`во си анписара, редакторската група се вълнува