Все по-трудно

Все същите
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Все по-трудно

Мнение от Fairy of the Flowers »

ми става да търпя:
-претенции към свободното ми време;
-претенции към интересите ми;
-претенции към настроението и усмивките ми;
-това да ми искат неща, които не се искат, а се дават;
-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-разни тесногръди виждания за живота;
-жените, които реват, за да направят нещо;
-жените, които припадат и вдигат кръвно, за да стане на тяхната,
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;
-тези дето не пият, не пушат, не се смеят с висок глас, не лягат на тревата, за да не хванат кърлежи, не ходят боси, за да не настинат, в дъжда ходят с чадъри, да не си развалят прическата, седят си в безопасност на дивана, гледайки телевизия.
В общи линиии това е - претенции и дребнавости. Остарявам ли или просто работата ми е дошла в повече? Омръзна ми да водя политики и никому басма не цепя вече. Не ми се ще да се превръщам в цинична и рязка лелка, ама аман от простоии, а няма време, хора. Животът е тъй прекрасно светъл, цветен и слънчев, усмихнат и красив.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Вероятно остаряваш. Но нека кажем че работата ти е дошла в повече, че да не се ядосаш сега и на това. Впрочем на мъжете които припадат за да стане тяхнато и аз много се дразня. Ох казва колко е задушно тук, слага си ръката на челото и туп.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Все по-трудно

Мнение от сър Айвънхоу »

Fairy of the Flowers написа:ми става да търпя:
-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;
-тези дето не пият, не пушат, не се смеят с висок глас, не лягат на тревата, за да не хванат кърлежи, не ходят боси, за да не настинат, в дъжда ходят с чадъри, да не си развалят прическата, седят си в безопасност на дивана, гледайки телевизия.
В общи линиии това е - претенции и дребнавости. Остарявам ли или просто работата ми е дошла в повече? Омръзна ми да водя политики и никому басма не цепя вече. Не ми се ще да се превръщам в цинична и рязка лелка, ама аман от простоии, а няма време, хора. Животът е тъй прекрасно светъл, цветен и слънчев, усмихнат и красив.
много си претенциозна, бре моме! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Вероятно остаряваш. Но нека кажем че работата ти е дошла в повече, че да не се ядосаш сега и на това.
А най- вероятно и двете.
По себе си съдя...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

мда

човек май има ограничен запас търпение

свършва някъде около горния праг на 3о4о

а пъ някои му викат май криза на средната възраст

пълни идеоти и кретеноиди мен ако питаш

и илитерати

:grin:
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Remmivs написа:мда

човек май има ограничен запас търпение

свършва някъде около горния праг на 3о4о

а пъ някои му викат май криза на средната възраст

пълни идеоти и кретеноиди мен ако питаш

и илитерати

:grin:
На средата съм бе, къф горен праг.:bigsmile:Аааа. Мненията на илитератите не ги броим. Верно, не е ли досадно жена да реве и да се тръшка, на 40 като 16 годишна, с цел долна тотална манипулация на горкия чувствителен мъж, дето представете си, не искал да носи отговорност за нечия чужда съдба, да я прецака де, и тъй нататък.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Fairy of the Flowers написа:На средата съм бе, къф горен праг.:bigsmile:Аааа. Мненията на илитератите не ги броим. Верно, не е ли досадно жена да реве и да се тръшка, на 40 като 16 годишна, с цел долна тотална манипулация на горкия чувствителен мъж, дето представете си, не искал да носи отговорност за нечия чужда съдба, да я прецака де, и тъй нататък.
простете лейди фея на цветята
феите и без това нямат възраст
говорех за себе си
и собствените си преживелици
иначе
казвал съм нееднократно
има мъже и мъжки индивиди
същото важи и за жените, уви

наздраве
:wine:
Неф

Мнение от Неф »

-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-]порядъчните хора;

Бих приела хипотезата, че остаряваш, ако липсваха последните две тиренца в поста ти.
Но при наличието им, с усмивка ти казвам, че просто ти се живее и си в кондиция, за разлика от повечето люде на тая наша възраст.
Наздраве, за което!
:sunny:
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ми става да търпя:
..............................

аз така и не се научих да ги търпя
като искаш мира, размахвай секира
и съм оставен на мира отдавна и от почти сички
....................................
ееееее търпя ги само от жената де
че като се знам къф съм вувузел и аз
и колко лесно се живее с мене
гОрката я съжалявам понякога:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;
Умора е това и бунт някакъв.
Бунтът нали е присъщ на младите обаче, следователно се подмладяваш. Точка. :blum:

П.П. "Омладяваш" е по-точно май.
Последно промяна от Мнемозина на 23.06.10, 11:01, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;

Ае, кво ти пука?!:lol:

(тука ме обхваща едно съмнение, да не съм се превърнала в цинична и рязка лелка, щом не се Фпечатлявам от таквизи неща...:shy:)
+ това не пуша и не пия, и почти винаги имам сгъваем чадър в чантата (като изключим случаите, в които ми трябва:crying:).
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Kent написа:
ми става да търпя:
..............................

аз така и не се научих да ги търпя
като искаш мира, размахвай секира
и съм оставен на мира отдавна и от почти сички
....................................
ееееее търпя ги само от жената де
че като се знам къф съм вувузел и аз
и колко лесно се живее с мене
гОрката я съжалявам понякога:shy:
Като размахвам секира, губя мира си, начина по-който усещам света, пилея излишна енергия, ако ме разбираш. Просто игнор, обаче напоследък ми е трудно.
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Неф написа:
Бих приела хипотезата, че остаряваш, ако липсваха последните две тиренца в поста ти.
Но при наличието им, с усмивка ти казвам, че просто ти се живее и си в кондиция, за разлика от повечето люде на тая наша възраст.
Наздраве, за което!
Ура, вдетинявам се:-) Наздраве! Оня ден, какво ми хрумна, купих си една мастичка 200 гр. да си правя коктейли. Ама не си правих. И една вечер не мога да заспя до 2 часа. Станах, сложих мастичката във фризера, и бегом до един денонощен за цигари. Прибирам се - мастичката на кристали, бам една мастичка и една цигарка - заспах като къпана:bigsmile:Ама не пуша, да не си помислите, и не пия дори -много-много, ей тъй ми дойде. :bigsmile:Наздраве, за лятото, за мастичката и за това, че все още възкъсите поли ни приличат!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Fairy of the Flowers написа:
Неф написа:
Наздраве, за което!
Ура, вдетинявам се:-) Наздраве! Оня ден, какво ми хрумна, купих си една мастичка 200 гр. да си правя коктейли. Ама не си правих. И една вечер не мога да заспя до 2 часа. Станах, сложих мастичката във фризера, и бегом до един денонощен за цигари. Прибирам се - мастичката на кристали, бам една мастичка и една цигарка - заспах като къпана:bigsmile:Ама не пуша, да не си помислите, и не пия дори -много-много, ей тъй ми дойде. :bigsmile:Наздраве, за лятото, за мастичката и за това, че все още възкъсите поли ни приличат!
Всичко е ясно! Ти си пияница и извратенячка.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Като размахвам секира, губя мира си, начина по-който усещам света, пилея излишна енергия, ако ме разбираш. Просто игнор, обаче напоследък ми е трудно.
разбирам те, секи си избира начина
аз исках да кажа "размахвах"
ся секирата е в хладилника да се втвърдява
обаче няма кандидати:lol:
да я опитат
наплашихме ги:rotfl24:
просто игнор наистина е трудно
по лесно е на сянка под ореха....
спасяват ме ужасно прозаични неща
1. тва че имам чуството, че живея втори живот
от няколко години, сичко дето съм си го мечтал като юноша блЭден, ся става:-)
2. енергията ми отива в - къде, кога, за колко време....
/с кого, няма въпрос:lol:/
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

наздраве, за тези момичета
които вече са пораснали
останалите с тръшкането...да си носят кръста
имат още време явно
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
annonymus

Мнение от annonymus »

-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;
Аз пък си мислех, че човек с порастването някак си свиква с тези неща - приема ги като част от живота, непирятна, ама с която си принуден да се съобразяваш...
Не ми се връзва ентърпимостта към изброените с остаряване, напротив..
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

кво им е на порядъчните хора не разбрах
и къде са тия, дето не пият и не пушат, за да вляза в сдружението им, пъ ку ще да дразня целия свят

"Животът е тъй прекрасно светъл, цветен и слънчев, усмихнат и красив." - така е. ама нека оставим другите малко и не да са каквито им харесва...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

holi_day написа:кво им е на порядъчните хора не разбрах
и къде са тия, дето не пият и не пушат, за да вляза в сдружението им, пъ ку ще да дразня целия свят

"Животът е тъй прекрасно светъл, цветен и слънчев, усмихнат и красив." - така е. ама нека оставим другите малко и не да са каквито им харесва...
Тръпки ме побиват, ами благоприлични са:grin: И скучни, ако не ми пречат, въобще няма да ги забележа. Такива са от мързел и страх, ако ме питаш, а се имат за по-висока проба от летящите хора, мда, просто мисли...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

как ги разпознаваш тия - порядъчните

летящите са непорядъчни, така ли
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
annonymus

Мнение от annonymus »

Fairy of the Flowers написа:
holi_day написа:кво им е на порядъчните хора не разбрах

Тръпки ме побиват, ами благоприлични са:grin: И скучни, ако не ми пречат, въобще няма да ги забележа. Такива са от мързел и страх, ако ме питаш, а се имат за по-висока проба от летящите хора, мда, просто мисли...
Като цяло, всички дето пишем тук влизаме в графата "порядъчни", май
Не ви познавам никого лично, това, че 2-3 пъти съм седяла с част от хората на маса, съвсем не значи, че съм ги опознала, така че това е принципно, може и да греша, знам ли.
Та, нищо кой-знае какво непорядъчно не виждам в никого тук.
- Всички работят.
- 90-95% имат деца и семейства.
- Няма алкохолици, наркомани, клептомани и въобще хора с някакъв род осъждана от мнозинството зависимост.
- Всички имат образование
- няма такива с криминални прояви (дребно хулиганство в периода 14-25 не се брои)
- няма сводници, наркотрафиканти, перачи и фалшификатори на пари и т.н.

Тоест - отклонение в рамките на нормалното и приемливото.
Всичко опира до това какво се разбира под "порядъчен".
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
И това го казваш само ден след като разбиха Оная престъпна група? :grin:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
И това го казваш само ден след като разбиха Оная престъпна група? :grin:
Мнемо, сериозен процент от народонаселението (не само в БГ) тегли, качва, копира и т.н. произведения, които са обект на авторско право.
Не ми се мисли какъв процент от нАучната авторска литература в БГ е копи-пейст или както се изразява един познат, "креативно плагиатство".
Не малък процент от публикациите във вестниците и таргетираните издания са на същия принцип.

"Онази" група пасти да яде - те не печелят от това, което правят - нито пари, нито престиж, нито кариерно развитие.
в този смисъл, по някакви демодирани общовалидни и неписани правила, те са по "порядъчни" от сума ти порядъчни люде в офиси, кабинети и колективи.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемо, сериозен процент от народонаселението (не само в БГ) тегли, качва, копира и т.н. произведения, които са обект на авторско право.
Не ми се мисли какъв процент от нАучната авторска литература в БГ е копи-пейст или както се изразява един познат, "креативно плагиатство".
Не малък процент от публикациите във вестниците и таргетираните издания са на същия принцип.

"Онази" група пасти да яде - те не печелят от това, което правят - нито пари, нито престиж, нито кариерно развитие.
в този смисъл, по някакви демодирани общовалидни и неписани правила, те са по "порядъчни" от сума ти порядъчни люде в офиси, кабинети и колективи.
Шегувах се, разбира се.
При това - в подкрепа на твоето твърдение за това колко относително е да си порядъчен в наши дни.
Читанката си имала нов адрес, честито. :lol:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
Fairy of the Flowers написа:Тръпки ме побиват, ами благоприлични са:grin: И скучни, ако не ми пречат, въобще няма да ги забележа. Такива са от мързел и страх, ако ме питаш, а се имат за по-висока проба от летящите хора, мда, просто мисли...
Не ви познавам никого лично, това, че 2-3 пъти съм седяла с част от хората на маса, съвсем не значи, че съм ги опознала, така че това е принципно, може и да греша, знам ли.
Та, нищо кой-знае какво непорядъчно не виждам в никого тук.
- Всички работят.
- 90-95% имат деца и семейства.
- Няма алкохолици, наркомани, клептомани и въобще хора с някакъв род осъждана от мнозинството зависимост.
- Всички имат образование
- няма такива с криминални прояви (дребно хулиганство в периода 14-25 не се брои)
- няма сводници, наркотрафиканти, перачи и фалшификатори на пари и т.н.

Тоест - отклонение в рамките на нормалното и приемливото.
Всичко опира до това какво се разбира под "порядъчен".
феята на цветята няма предвид хората с криминални прояви, а летящите хора
и казва, че се дразни от тези, които слушат гласа на разума
но не разбира, че "Светът е един и всички ние сме негови части." и да не се дразни от различното, а да го приеме такова каквото е

"ПРИКАЗКА ЗА ЛЕТЯЩИТЕ ХОРА
Това се случило отдавна. Толкова отдавна, че хората почти забравили за него. Но живее в пространството музика. И тя запомня всичко, което става.
В незапомнени времена живеели крилати хора. Те имали стъклени домове, подобни на гнезда. Тези гнезда висели на гроздове сред листата. Въобще, да живеят по дърветата било удобно и сито - там растяли вкусни плодове. Сочната им мекота отлично утолявала и глада, и жаждата.
Крилатият народ предпочитал облекло в ярки цветове и когато хората излитали, въздухът се изпълвал с цветни краски и мелодичен звън - ехо от сребърни криле.
Хората летели, малко време прекарвали на земята. И летели не само във въздуха. Силните им криле ги издигали по-високо. Мъдреците от крилата раса знаели тайната, как да летят там, където няма въздух. Те учели:"Песента на сърцето ще те издигне във висините и ще можеш да видиш далечни светове."
Така говорели те, обучавайки младите да слушат песента на сърцата си.
"Светът - учели старшите - е един и всички ние сме негови части."
"Светът - продължавали те - е сътворен от Любовта, която се проявява и в малкото, и във великото."
"Светът - разпервали могъщи криле старшите - съществува чрез Любовта и без нея ще загине."
Така учели младите крилатите учители. Ту едно, ту друго ято излитало от стръмните скали и се издигало във висините на тъмно-виолетовото небе. Главната тайна на крилататите хора била, че те обичали да летят сред звездите.
"Песента на твоето сърце - поучавали мъдреците - трябва да звучи в унисон със звездите. И тогава всичко около теб ще се превърне в пламък на Любовта."
Велик бил светът на летящите хора и били извършени много чудесни, далечни полети. Много планети видяла крилатата раса. Те познавали звученето на сърцето и предавали знанието си на другите. И звучала песента на Сърцето в пространствата и световете ...
Легендата за крилатите хора преживяла много хилядолетия. Съвременните хора я смятат за една странна приказка. Но в световете, по предишному, живее творящата Любов и песента на Сърцата звучи и досега."
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Шегувах се, разбира се.
При това - в подкрепа на твоето твърдение за това колко относително е да си порядъчен в наши дни.
Читанката си имала нов адрес, честито. :lol:
:-)
Относително е, нали.
На мен започва да ми става все по-трудно да определя кое е порядъчно и кое - не.
Тоест, по моите вътрешни критерии излиза от рамките на "порядъчното" и "моралното", но пък е общоприето.

Между другото, във Фейсбука се твърди, че акцията е провокирана от "Труд" и "24 часа", а читанката попада в определението "обществени библиотеки" и тъй като на сайта няма реклама и не се генерират никакви приходи, не е в назушение на ЗАПСП.
Може да излезе интересен казус от всичко това.
Снощи резервните линкове хвърчаха от профил на профил. :-)
И това ако не е социална медия - на!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Fairy of the Flowers написа: -жените, които реват, за да направят нещо;
-а също и мъжете такива;
аз пък на тези им завиждам!....доста
да не мислиш, че е лесно да го правят?!:lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;
не е до годините, винаги те е дразнило, но си "търпяла", а е трябвало да приемеш, че хората са такива, каквито са
ако не ти харесва това, което "виждаш", ако не можеш да приемеш, не оставаш да търпиш
само още едно нещо - хора и животни подложени на напрежение достатъчно дълго време стават или страхливи, или агресивни
внимавай с "никому басма не цепя вече"
а и когато човек се дразни от нещо, то е нещото, което не забелязва в себе си, обикновено
не те познавам, не говоря за теб, а по принцип
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:

:-)
Относително е, нали.
На мен започва да ми става все по-трудно да определя кое е порядъчно и кое - не.
Тоест, по моите вътрешни критерии излиза от рамките на "порядъчното" и "моралното", но пък е общоприето.

Между другото, във Фейсбука се твърди, че акцията е провокирана от "Труд" и "24 часа", а читанката попада в определението "обществени библиотеки" и тъй като на сайта няма реклама и не се генерират никакви приходи, не е в назушение на ЗАПСП.
Може да излезе интересен казус от всичко това.
Снощи резервните линкове хвърчаха от профил на профил. :-)
И това ако не е социална медия - на!
Ами да, това си е точно като обществена библиотека, и точно в това е абсурдът.
Тя по нещо прилича и на възрожденските читалища, тая читанка.
Казусът е много интересен не само законово (там всъщност изобщо не знам как е), а и... морално ли да го кажа?

Що се отнася до другото, за което говориш - ако искаш да коректен, винаги казваш откъде копи-пействаш. И така и трябва.
А другото е от една страна некоректно.
Но от друга страна пък се създава едно усещане за някаква информация, която просто си витае във въздуха ей така, съществува си и няма значение кой го я е открил, измислил и т.н.
Много е странно в момента.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа: феята на цветята няма предвид хората с криминални прояви, а летящите хора
но не разбира, че "Светът е един и всички ние сме негови части." и да не се дразни от различното, а да го приеме такова каквото е
Сноу, разбрах. Тоест, разбирам.
Но тъй или иначе всички ставаме "порядъчни".

Да, в приказката по клоните растат плодове, които утоляват и глада и жаждата, летящите хора могат да отидат всеки миг навсякъде, пеят песни и въздуха е пълен с чудни аромати.

Но това е приказка. Красиво, да, но не може да се живее според него.
Порастваме, ставаме разумни, "порядъчни".
Защото няма как да утолим глада и жаждата си с плодовете от дърветата само.
Повечето се грижат за едно или повече деца - те също не се хранят само с плодове от дърветата.
И ставаш "порядъчен", нямаш избор. Нищо осъдително не виждам в това.
Ако аз бях такава, каквато бях на 17 - щях да съм тотален аутсайдер.
Крилата имат висока цена, обикновено я плашаш сам.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
snowprincess написа: феята на цветята няма предвид хората с криминални прояви, а летящите хора
Сноу, разбрах. Тоест, разбирам.
Но тъй или иначе всички ставаме "порядъчни".

Да, в приказката по клоните растат плодове, които утоляват и глада и жаждата, летящите хора могат да отидат всеки миг навсякъде, пеят песни и въздуха е пълен с чудни аромати.

Но това е приказка. Красиво, да, но не може да се живее според него.
Порастваме, ставаме разумни, "порядъчни".
Защото няма как да утолим глада и жаждата си с плодовете от дърветата само.
Повечето се грижат за едно или повече деца - те също не се хранят само с плодове от дърветата.
И ставаш "порядъчен", нямаш избор. Нищо осъдително не виждам в това.
Ако аз бях такава, каквато бях на 17 - щях да съм тотален аутсайдер.
Крилата имат висока цена, обикновено я плашаш сам.
така е, аз затова казвам, че не мога да летя вече, страх ме е
тя точно това и написа - или от страх, или от мързел
а това че се дразни от такива като теб, мен и други подобни е неин проблем
ти дразниш ли се, тръпки побиват ли те от това, че тя се включва към групата на летящите хора
аз не, нейно право е да бъде такава каквато иска, само ще се моля да може да се приземява добре
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Казусът е много интересен не само законово (там всъщност изобщо не знам как е), а и... морално ли да го кажа?

ЗАПСП - последни изменения към 2009 (мисля, чо по-сетнешни редакции няма, послединте засягаха годините след смъртта на автора, доколкото си спомням):

Чл. 24. (Изм. - ДВ, бр. 77 от 2002 г., в сила от 01.01.2003 г.) (1) Без съгласието на носителя на авторското право и без заплащане на възнаграждение Е допустимо:
9. (изм. - ДВ, бр. 99 от 2005 г., в сила от 10.01.2006 г.) възпроизвеждането на вече публикувани произведения от общодостъпни библиотеки, учебни или други образователни заведения, музеи и архивни учреждения, с учебна цел или с цел съхраняване на произведението, ако това не служи за търговски цели;"

И ако това е вярно - което могат да кажат юристи - поставя въпроса защо кибер-ченгетата не са наясно с това и атакуват една обществена библиотека. Чак път толко да са правно неграмотни?
Каква е тази акция, чии интереси защитава,какво в крайна сметка цели и какво може да им гарантира, че проведените до момента немалък брой акции не обслужват нечин конкретн интерес, нямащ нищо общо нито с мен, нито с останалите електорани еденици.
Мнемозина написа: Що се отнася до другото, за което говориш - ако искаш да коректен, винаги казваш откъде копи-пействаш. И така и трябва.
А другото е от една страна некоректно.
Но от друга страна пък се създава едно усещане за някаква информация, която просто си витае във въздуха ей така, съществува си и няма значение кой го я е открил, измислил и т.н.
Много е странно в момента.
Странно е, да.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

snowprincess написа:
-разни дребнавости;
-разни интрижки;
-а също и мъжете такива;
-порядъчните хора;
не те познавам, не говоря за теб, а по принцип
и аз не те познавам, и няма да говоря по принцип, ами по същество:winkw:...още сутринта като прочетох темата ти и се сетих за една колежка дето за всеки с намусена физиономия намираше обяснение в липсата/или недостатъчно секс (да не ти цитирам, какво точно казваше)
какво мислиш за това в твоя случай?
и дано имаш достатъчно чувство за хумор, не искам да те засегна... твоите първи два три реда сякаш се отнасят за някой конкретно около тебе, съпруг, шеф, шефка, родител...
Блажени са бедните духом
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа: ти дразниш ли се, тръпки побиват ли те от това, че тя се включва към групата на летящите хора
аз не, нейно право е да бъде такава каквато иска, само ще се моля да може да се приземява добре
Страх ме е само да не се приземи твърдо.
И аз това само мога - да се моля да и е хубав полета и да каца леко и безаварийно винаги. :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа:
Fairy of the Flowers написа: -жените, които реват, за да направят нещо;
-а също и мъжете такива;
аз пък на тези им завиждам!....доста
да не мислиш, че е лесно да го правят?!:lol:
Аз пък се чудя на разни женки (как го правят, не защо) - ах, ох, вдигат кръвно, припадат, едва дишат, да, лошо им е и им трябва чай си лимон...

И всичко живо (и мъже и жени) се суети около тях и ги спасява.
носи им раницата по нанагорното, чадъра по стълбите, подава им ръка да прескочат всяка локвичка, носят им обяда щото навън вали (или пък много пече), тичат да им наливат вода от машината, понеже много тихо говорят всички се напрягат за да ги чуят какво казват...
Най-интересното е, че и жените тичат с такава готовност.

Грам актьорски талант нямам за такива сцени, пък помага (по лични наблюдения в един бивш трудов колектив :grin: )
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:Грам актьорски талант нямам за такива сцени, пък помага (по лични наблюдения в един бивш трудов колектив :grin: )
май и до талант не е, камо ли пак актюрски...
казват, че трябва да се родиш такава:-)
май по-скоро синтезират някаво мирилзива феромонно-лигаво-еластична субстанция с изразени лепливи свойства...
почти съм сигурна, че 5 годишната ми племеннинца е такава...сладурана:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Sweety написа:...
-и дано имаш достатъчно чувство за хумор, не искам да те засегна... твоите първи два три реда сякаш се отнасят за някой конкретно около тебе, съпруг, шеф, шефка, родител...
нещо такова си помислих и аз, кой би имал претенции към нечие свободно време...

а в последните редове направо се разпознах. Ми, порядъчна съм, кво да се правя...поне както аз го разбирам - такъв човек, който се съобразява с порядките, ъхъ.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

нищо ти няма, уплашена си че ще остарееш,а не живееш на мах
и хората са ти криви, че изглеждат доволни, а теб приемат за въздухарка
разбирам те
на мен ми мина като си натъртих два-три пъти канчето, може и на теб да ти мине

и какво ще правиш толкоз без претенциите и дребнавостите на близките и познатите?
не мислиш ли че ще ти е самотно?
хората нямат претенции, когато не им пука за теб

http://www.bgmuzika.net/musicvideo.php?vid=8a9d8dcdf
Неф

Мнение от Неф »

Време

Текат минути, часове и дни
в безспирен бяг безследно отлетели.
Как страшно в тези четири стени
ти блъскаш своите мисли посивели.
И чакаш някого. Но идва ден,
когато по пътеки осветени,
от блясъка на слънце озарен,
с изопнати от дъжд прохладни вени
ще спреш за миг внезапно покосен
от мисъл: Младостта е изживяна,
и как ли ще признаеш ужасен
пред себе си, че тя е пропиляна.
И истински все още неживял,
денят ти сив отмерва пулс последен.
И времето ще сграбчиш ти без жал
със трескави ръце и ужас леден.
Към слънцето с пресъхнали очи,
съсипан, прежаднял ще се катериш.
Но слънцето жестоко ще мълчи
и нищо ново няма да намериш,
защото си съвсем обикновен човек
на средна възраст. Много скоро
е може би и онзи страшен ден,
когато смърт очите ще затвори.
Ще върнеш ли, дали ще върнеш пак
загубеното, вече пропиляно?!
На карта ще залагаш, светъл бряг
ще търсиш, но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!

Изтича песента като вода!
Но времето остава нейна стража.
Дотука спира моята следа,
а имах толкоз много да ви кажа.
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

shshtt написа: хората нямат претенции, когато не им пука за теб
Принципно не съм съгласна с това. Най големите ми любови - баба ми и дъщеря ми - никой никога не е имал претенции дори към присъствието на другия, а все се търсим, но може и да кажеш сега искам да бъда сама и никой да не отвори дума защо и как, ако не поискаш да говориш сам. Нещо такова имах предвид.
Публикувай отговор