Наздраве! Да почерпя по едно, че дъщеря ми приета в четвърта езикова във Варна - испански, първо желание! Браво на детето ми! Мене треска ме тресе, тя вика Мамо, благодаря ти, че си ме родила толкова умна!:bigsmile::winkw:Ама тези хора от министерство не са хора бе, в 17 часа щели да публикуват резултатите, надяваш се само на милостта на някой от РИО, да ти каже по тел, щото може и да не иска...Да почерпя
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Да почерпя
Наздраве! Да почерпя по едно, че дъщеря ми приета в четвърта езикова във Варна - испански, първо желание! Браво на детето ми! Мене треска ме тресе, тя вика Мамо, благодаря ти, че си ме родила толкова умна!:bigsmile::winkw:Ама тези хора от министерство не са хора бе, в 17 часа щели да публикуват резултатите, надяваш се само на милостта на някой от РИО, да ти каже по тел, щото може и да не иска...- сър Айвънхоу
Re: Да почерпя
да ти е жива и здрава и все така да те радва!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Честито! Да ти е жива и здрава и да бори испанския!Fairy of the Flowers написа:Наздраве! Да почерпя по едно, че дъщеря ми приета в четвърта езикова във Варна - испански, първо желание! Браво на детето ми! Мене треска ме тресе, тя вика Мамо, благодаря ти, че си ме родила толкова умна!:bigsmile::winkw:Ама тези хора от министерство не са хора бе, в 17 часа щели да публикуват резултатите, надяваш се само на милостта на някой от РИО, да ти каже по тел, щото може и да не иска...
- Green Light
- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
- windcolours
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
"Наследникът от Калкута"Fairy of the Flowers написа:Е добре, коя книга? Или аз бавно загрявам?Piqndurnik написа:Герой от любима в детството ми книга.Fairy of the Flowers написа:Кой е този?Piqndurnik написа:Честито! Да научи испанския, като Бернардито Луис, да го научи!
ПП Пропуснах да ти честитя за детето,
аз с моите хич не мога да се похваля.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
честито 
умно е детето... и съобразително
умно е детето... и съобразително
[quote="ПП Пропуснах да ти честитя за детето,
аз с моите хич не мога да се похваля.[/quote]
да бе, не можеш! щом 2 точки не са достигнали за СМГ, значи и на други суперски места е приет.
но ако държи точно на това училище има и други класирания
не си мисли, че някой като са го приели на 1-во класиране в СМГ, то непременно ще се запише там:winkw:
много натегнато ми се вижда това училище, от напън моге да им прегреят бушоните на средностатистическите се-ме-гейски деца
и много комплекси след това
аз с моите хич не мога да се похваля.[/quote]
да бе, не можеш! щом 2 точки не са достигнали за СМГ, значи и на други суперски места е приет.
но ако държи точно на това училище има и други класирания
не си мисли, че някой като са го приели на 1-во класиране в СМГ, то непременно ще се запише там:winkw:
много натегнато ми се вижда това училище, от напън моге да им прегреят бушоните на средностатистическите се-ме-гейски деца
и много комплекси след това
- snowprincess
Браво! Умното си е умно!Fairy of the Flowers написа:Наздраве! Да почерпя по едно, че дъщеря ми приета в четвърта езикова във Варна - испански, първо желание! Браво на детето ми! Мене треска ме тресе, тя вика Мамо, благодаря ти, че си ме родила толкова умна!:bigsmile::winkw:Ама тези хора от министерство не са хора бе, в 17 часа щели да публикуват резултатите, надяваш се само на милостта на някой от РИО, да ти каже по тел, щото може и да не иска...
за РИО-то. дигнала съм ръце от тях, но и там има хора
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката