Все по-трудно

Все същите
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Re: Все по-трудно

Мнение от Fairy of the Flowers »

Амаранта написа:
Sweety написа:...
-и дано имаш достатъчно чувство за хумор, не искам да те засегна... твоите първи два три реда сякаш се отнасят за някой конкретно около тебе, съпруг, шеф, шефка, родител...
нещо такова си помислих и аз, кой би имал претенции към нечие свободно време...

а в последните редове направо се разпознах. Ми, порядъчна съм, кво да се правя...поне както аз го разбирам - такъв човек, който се съобразява с порядките, ъхъ.
Разбира се, какво да се засягам, то много ясно, че половинката като земе да му дойде на ума да ти диша във врата става тясно, щото той най-наблизо и няма как да избягаш, да:winkw:
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Е стига де, да не си помислихте че съм хипи или живея в комуна или обирам банки. И летяща не съм. Най-обикновен човек съм, само дето от време на време мисля за туй-онуй. Под "порядъчни" имах предвид хората, за които спазването на обществено наложените норми за морал и благоприличие са приоритет и най-голяма гордост в живота. Сноу, права си за агресивността. Мерси и вземам забележка. Да знаете, че Сноу е една много мъдра жена. Като каза да не си боядисвам русата коса златисто бляскав шоколад, не я послушах и и триста пъти съжалявах:bigsmile:
Березка!

Мнение от Березка! »

Е те в тези редове буквално си ме описала:
-порядъчните хора;
-тези дето не пият, не пушат, не се смеят с висок глас, не лягат на тревата, за да не хванат кърлежи, не ходят боси, за да не настинат, в дъжда ходят с чадъри, да не си развалят прическата, седят си в безопасност на дивана, гледайки телевизия.

Само дето се смея понякога и основната причина да не ходя боса е, че не искам да ми се забие нещо в крака. От настинки не се страхувам.

Ти да не би да искаш публично да оповестиш, че си непорядъчна? :blink:

Иначе ми се струва, че можеш да добавиш още едно ужасно дразнещо нещо към списъка: мъжът, който постоянно дава съвети на жена си, докато шофира. Моят е от този тип, сто пъти съм му казвала да спре да го прави, а той се сърди, че аз се сърдя. :lol:
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Березка! написа:Е те в тези редове буквално си ме описала:
-порядъчните хора;
-тези дето не пият, не пушат, не се смеят с висок глас, не лягат на тревата, за да не хванат кърлежи, не ходят боси, за да не настинат, в дъжда ходят с чадъри, да не си развалят прическата, седят си в безопасност на дивана, гледайки телевизия.

Само дето се смея понякога и основната причина да не ходя боса е, че не искам да ми се забие нещо в крака. От настинки не се страхувам.

Ти да не би да искаш публично да оповестиш, че си непорядъчна? :blink:

Иначе ми се струва, че можеш да добавиш още едно ужасно дразнещо нещо към списъка: мъжът, който постоянно дава съвети на жена си, докато шофира. Моят е от този тип, сто пъти съм му казвала да спре да го прави, а той се сърди, че аз се сърдя. :lol:
Верно, забравила съм тази точка. Порядъчна съм, обаче възнамерявам да не съм цял живот такава. Иска ми се да имам смелост и другата половина от живота си да правя нещо съвсем различно, примерно да отида на карибите да отглеждам бананова плантация.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Fairy of the Flowers написа:.. Порядъчна съм, обаче възнамерявам да не съм цял живот такава. ...
Я си давай бързо джиесема, че сега ще дойдат елби, рем, гаспод и куида и ще настане навалица
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Green Light написа:
Fairy of the Flowers написа:.. Порядъчна съм, обаче възнамерявам да не съм цял живот такава. ...
Я си давай бързо джиесема, че сега ще дойдат елби, рем, гаспод и куида и ще настане навалица
Да си жив и здрав, как ме разсмя, списък, списък трябва. Аз тъй лесно с мойта порядъчност няма да се разделя без избор.:-)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Fairy of the Flowers написа:
Green Light написа:
Да си жив и здрав, как ме разсмя, списък, списък трябва. Аз тъй лесно с мойта порядъчност няма да се разделя без избор.:-)
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: :good: :good:
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Березка!

Мнение от Березка! »

Това с банановата плантация ми изглежда ужасно скучно. Няма разнообразие - само ограничено пространство. Бива, ама за няколко месеца, половин живот е твърде много. Иначе хубаво си решила да ставаш пакостница. Най-добре да сменяш посоките, винги когато почувстваш нужда от нещо ново.
Теоретизирам си.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Green Light написа: Я си давай бързо джиесема, че сега ще дойдат елби, рем, гаспод и куида и ще настане навалица
у-биден съм
мен никъде не мъ спумена :rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

Fairy of the Flowers написа:Не ми се ще да се превръщам в цинична и рязка лелка,
Е, недей. Сигурен съм, че едно от нещата, които ти е омръзнало са точно циничните и рязки..лелки, чички и въобще хора.
А превръщането на хората в такива, напоследък е масово, поне по мои наблюдения.
И някак си, става стил на поведение.....много вредно.
Всичките неща, които си изброила са игнорируеми(или е нова дума или съм я написал грешно):bigsmile:
Изображение
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Йон написа:
Fairy of the Flowers написа:Не ми се ще да се превръщам в цинична и рязка лелка,
Е, недей. Сигурен съм, че едно от нещата, които ти е омръзнало са точно циничните и рязки..лелки, чички и въобще хора.
А превръщането на хората в такива, напоследък е масово, поне по мои наблюдения.
И някак си, става стил на поведение.....много вредно.
Всичките неща, които си изброила са игнорируеми(или е нова дума или съм я написал грешно):bigsmile:
:-) според мен, е нова дума :bigsmile: :winkw:
Публикувай отговор