Не, просто аз съм неделикатна като питамПипилота Шантиклер написа:я! защо пък си мислиш, че може да не искам да отговоря?vyara написа:Аватарчето е интригуващо и поражда интересни въпроси (които естествено няма да задавам, защото рискувам да не ми отговориш)Пипилота Шантиклер написа:здрасти!
я да си пробвам аватарчето
аз неучтива ли съм
B-52 ни наглежда!
- Dark Angel
Аз искам да пием кафе по женски - събираме се начи и отиваме и разпитваме Пипилота Шантиклер за суперския и аватарvyara написа:Не, просто аз съм неделикатна като питамПипилота Шантиклер написа:я! защо пък си мислиш, че може да не искам да отговоря?vyara написа:Аватарчето е интригуващо и поражда интересни въпроси (които естествено няма да задавам, защото рискувам да не ми отговориш)Пипилота Шантиклер написа:здрасти!
аз неучтива ли съм

- Пипилота Шантиклер
навита съмDark написа:Аз искам да пием кафе по женски - събираме се начи и отиваме и разпитваме Пипилота Шантиклер за суперския и аватарvyara написа:Не, просто аз съм неделикатна като питамПипилота Шантиклер написа:я! защо пък си мислиш, че може да не искам да отговоря?vyara написа:Аватарчето е интригуващо и поражда интересни въпроси (които естествено няма да задавам, защото рискувам да не ми отговориш)Пипилота Шантиклер написа:здрасти!
аз неучтива ли съм
айде които женки искат да казват тук и във вторник да речем отиваме на кафе
- Dark Angel
Ми ако кафето е по вечерно време...Dark написа:женка № 1 се записва в списъкаПипилота Шантиклер написа: навита съм
айде които женки искат да казват тук и във вторник да речем отиваме на кафе
Дойде един от ръководителите на проекта ни от швабско,
да ни понагледа - един такъв спокоен, уравновесен, ама само
забележки прави, отива си в сряда чак
Не е убаво да прави толкоз забележки, никак не е хубаво:crying: