Световното 2010 ЮАР Залози
25.06.2010
Резултати:
2010 FIFA World Cup™: Latest Matches
Chile 1 : 2 Spain
Switzerland 0 : 0 Honduras
Portugal 0 : 0 Brazil
North Korea 0 : 3 Côte d’Ivoire
Класиране:
Резултати:
2010 FIFA World Cup™: Latest Matches
Chile 1 : 2 Spain
Switzerland 0 : 0 Honduras
Portugal 0 : 0 Brazil
North Korea 0 : 3 Côte d’Ivoire
Класиране:
Код за потвърждение: Избери целия код
Вяра: 24 (+3)
Грийн: 22 (+1)
Remmivs: 21 (+2)
Почти Безобидна: 19 (+2)
Елби: 16 (+3)
Суити: 8 (+2)
Неф: 3
Куид: 3
Нежимаки дори: 1
Гаспод: 1Осминафинали:
Предлагам да казваме само крайните резултати (т.е. не казвайте Х
)
Аз казвам това:
49 - 1
50 - 1
51 - 1
52 - 1
53 - 1
54 - 1
55 - 2
56 - 1
49 Uruguay - Korea Republic
50 USA - Ghana
51 Germany - England
52 Argentina - Mexico
53 Netherlands - Slovakia
54 Brazil - Chile
55 Paraguay - Japan
56 Spain - Portugal
Аз казвам това:
49 - 1
50 - 1
51 - 1
52 - 1
53 - 1
54 - 1
55 - 2
56 - 1
е то така ще стане съвсем като тото:-)Remmivs написа:Осминафинали:
Предлагам да казваме само крайните резултати (т.е. не казвайте ХКод за потвърждение: Избери целия код
49 Uruguay - Korea Republic 50 USA - Ghana 51 Germany - England 52 Argentina - Mexico 53 Netherlands - Slovakia 54 Brazil - Chile 55 Paraguay - Japan 56 Spain - Portugal)
Аз казвам това:
49 - 1
50 - 1
51 - 1
52 - 1
53 - 1
54 - 1
55 - 2
56 - 1
Блажени са бедните духом
pocti_bezobidna написа:Uruguay - Korea Republic - Уругвай
USA - Ghana - Гана
Germany - England - Германия
Argentina - Mexico - Аржентина
Netherlands - Slovakia - Холандия
Brazil - Chile - Бразилия
Paraguay - Japan - Япония
Spain - Portugal - Испания
Написах името на победителя, защото забравих 1 и 2 накъде и за какво са
ей такива хора трябват на Б-я!:winkw:
Блажени са бедните духом
- Green Light
Уругвай:Корея 1, но не мо го бройте, защото е 85та минута 2:1 за Уругвай
Останалите:
САЩ :Гана 1
Германия: Англия 1
Аржентина: Мексико 1
Холандия: Словакия 1
Бразилия: Чили 1
Парагвай: Япония Х (в редовното време играеме, дузпите не се броят, ако се броят(Ремиус да каже) тогава казвам 1)
Испания: Португалия 1
Останалите:
Парагвай: Япония Х (в редовното време играеме, дузпите не се броят, ако се броят(Ремиус да каже) тогава казвам 1)
шти го броим беGreen Light написа:Уругвай:Корея 1, но не мо го бройте, защото е 85та минута 2:1 за Уругвай
Останалите:
аре ся
щом за момичетата може, може и за момчетата
па и си бял хетеросексуален мъж, кой ще се застъпи за теб ако не ние тук
броим ти го аре
ps
аз под краен резултат разбирам победител в мача независимо дали е в редовното време, в продълженията или от дузпи
ако искате иначе - кажете как и гласувайте и да се одобри от парламента и да има печат и подпис от ББ
дотогава важи тва дет аз съм го казал
pps
най-сетне
дузпа за хамериканосите
дано вкарат пустите янки
мене ли имаш предвид?Remmivs написа: шти го броим бе
аре ся
щом за момичетата може, може и за момчетата
па и си бял хетеросексуален мъж, кой ще се застъпи за теб ако не ние тук
броим ти го аре
....
pps
най-сетне
дузпа за хамериканосите
дано вкарат пустите янки
нямам против ОБАЧЕ аз като ги написах беше само 20 мин на мача и не знаех НИИИИЩО за резултата!!!
бе не бях ли дама , бе Рем? кога ме понижи в момиче?:lol:
Блажени са бедните духом
много беше тъжно когато им вкараха третия и четвъртия гол на анличаните:(
една предизвестена загуба...като че ли всички го очакваха и все пак се надяваха
те си знаеха, винаги падат на мач от Германия!...защо?
винаги така са играли германците...правят се на заспали германци или по-точно, германците се правят на заспали и изведнъж хоп! гол!...хоп..още един!
а пред очите ми е един пластмасов лъв, с опашка и крила на Спитфайер, символа на победата над фашистка Германия, част от украсата на градчето пред пъба дето гледахме мача... един вид модерно изкуство
...туристическа атракция за мене да видя как англичаните гледат мач на техния национален отбор в една кръчма, момчета и момичета повечето под 30 години, ръкопляска се на всеки удар срещу противниковата врата, само две три псувни на висок глас за отмениения чист гол, и рязка стъпка встрани и любезно sorry от младежа дето ми препречи екрана, когато се бях вторачила в играта, сякаш цял живот съм била футболен запалянко:-)
Младежи с фланелки на националния, червените са направо убийци!, една две мадами с червено-бели перуки и редовното в първото полувреме "Go England, go!"...а бе, хубаво беше:-)...Бъдваисер затрупан в лед в bottle bar в beer garden 30 градуса жега!
влюбена см в червените екипи на националния на Англия, емблемата, кръста на Свети Георги и оная бяла ивица на края на ръкавчето!
дааа, събирам спомени:bigsmile: и моя малкия, облечен в същата червена фланелка, как ми обяснява на полувремето коментарите в студиото и как саказали , че наличаните нещо не са поставени както трябва...
дааа, за нас световното като че ли свърши:?
дано на следващото се класират и наште! ще викам с цяло гърло!:-)
една предизвестена загуба...като че ли всички го очакваха и все пак се надяваха
те си знаеха, винаги падат на мач от Германия!...защо?
винаги така са играли германците...правят се на заспали германци или по-точно, германците се правят на заспали и изведнъж хоп! гол!...хоп..още един!
а пред очите ми е един пластмасов лъв, с опашка и крила на Спитфайер, символа на победата над фашистка Германия, част от украсата на градчето пред пъба дето гледахме мача... един вид модерно изкуство
...туристическа атракция за мене да видя как англичаните гледат мач на техния национален отбор в една кръчма, момчета и момичета повечето под 30 години, ръкопляска се на всеки удар срещу противниковата врата, само две три псувни на висок глас за отмениения чист гол, и рязка стъпка встрани и любезно sorry от младежа дето ми препречи екрана, когато се бях вторачила в играта, сякаш цял живот съм била футболен запалянко:-)
Младежи с фланелки на националния, червените са направо убийци!, една две мадами с червено-бели перуки и редовното в първото полувреме "Go England, go!"...а бе, хубаво беше:-)...Бъдваисер затрупан в лед в bottle bar в beer garden 30 градуса жега!
влюбена см в червените екипи на националния на Англия, емблемата, кръста на Свети Георги и оная бяла ивица на края на ръкавчето!
дааа, събирам спомени:bigsmile: и моя малкия, облечен в същата червена фланелка, как ми обяснява на полувремето коментарите в студиото и как саказали , че наличаните нещо не са поставени както трябва...
дааа, за нас световното като че ли свърши:?
дано на следващото се класират и наште! ще викам с цяло гърло!:-)
Блажени са бедните духом
28.06.2010
Резултати:
Световна купа на ФИФА 2010: Осминафинали
Аржентина 3 : 1 Мексико
Германия 4 : 1 Англия
САЩ 1 : 2 Гана
Уругвай 2 : 1 Южна Корея
Класиране:
PS
Sweety, всички дами са и момичета, виж не всички момичета са и дами, не ли?
Резултати:
Световна купа на ФИФА 2010: Осминафинали
Аржентина 3 : 1 Мексико
Германия 4 : 1 Англия
САЩ 1 : 2 Гана
Уругвай 2 : 1 Южна Корея
Класиране:
Вяра: 24
Грийн: 25 (+3)
Remmivs: 24 (+3)
Почти Безобидна: 23 (+4)
Елби: 18 (+2)
Суити: 10 (+2)
Неф: 3
Куид: 3
Нежимаки дори: 1
Гаспод: 1Sweety, всички дами са и момичета, виж не всички момичета са и дами, не ли?
а не ти ли бе мъчно като им признаха истински голSweety написа:много беше тъжно когато им вкараха третия и четвъртия гол на анличаните:(
оклюмали били заради това...
харесаха ми мексиканците, до последната минута с аржентина се опитваха нещо да направят въпреки, че бе ясна загубата им
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Хм. Аз по Дарик слушах някакви коментари - че отменили гол на англичаните, и нещо за Мескико имаше, забравих какво - май че дали някакъв аванс на Аржентина или нещо от сорта.holi_day написа:а не ти ли бе мъчно като им признаха истински голSweety написа:много беше тъжно когато им вкараха третия и четвъртия гол на анличаните:(
оклюмали били заради това...
харесаха ми мексиканците, до последната минута с аржентина се опитваха нещо да направят въпреки, че бе ясна загубата им
Добре де, ама това е световно, нали така? Нали правилата тук трябва най-много да се спазмат - и заради принципа и заради кефа на гледащите?
Чест и достойнство, да?
Вас, гледащите питам, дето този спорт ви вълнува - това не ви ли дразни?
мен винаги ме дразни, когато няма чест и достойнствоpocti_bezobidna написа:Хм. Аз по Дарик слушах някакви коментари - че отменили гол на англичаните, и нещо за Мескико имаше, забравих какво - май че дали някакъв аванс на Аржентина или нещо от сорта.
Добре де, ама това е световно, нали така? Нали правилата тук трябва най-много да се спазмат - и заради принципа и заради кефа на гледащите?
Чест и достойнство, да?
Вас, гледащите питам, дето този спорт ви вълнува - това не ви ли дразни?
вчера имаше две капитални грешки съдийски и двата пъти в ущърб на падналия отбор
но това са правилата на играта - има съдия, той е човек и греши, каквото кажа - това е
същото като с демокрацията - избори и после ни управляват избраниците
Абе чудех се и за джапанките - там е 50:50.Remmivs написа:а, бразилеросите ще бият чили
но виж ако ти се пише 2-ка все пак
пиши Япония
кат мен
А относно Чили - подозирам, че там ще е най-голямата изненада. Бразилия игра добре, но според мен не бе особено убедителна - нито срещу С Корея, нито срещу Португалия, където не загубиха на късмет - имаше изписан червен картон за спиране с ръка на последния в защитата, но съдията се уплаши и даде само жълт. А ЧИли ме впечатлиха с прекрасния футбол и много добрите умения. Да взема да си сменя мнението за тяхна победа - и без това трудно ще стана 1-ви :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Грешките умишлени ли бяха?Remmivs написа: мен винаги ме дразни, когато няма чест и достойнство
вчера имаше две капитални грешки съдийски и двата пъти в ущърб на падналия отбор
но това са правилата на играта - има съдия, той е човек и греши, каквото кажа - това е
същото като с демокрацията - избори и после ни управляват избраниците
Принципно погледнато хич не е като при изборите, щото тука има правила, камери, простотии, публика, общо взето може да се докаже кой е крив и кой е прав.
Не е въпрос на предпочитания кой ще спечели. Тъпо е, когато не се спазват правилата.
това ще рече в сряда, нали?Remmivs написа:след утре, когато ще са известни всички чертвъртфиналистиpocti_bezobidna написа:кога трябва да се дадат прогнозите за по-нататък?
но можеш да дадеш и сега за два от четвърт финалите, а именно
уругвай - гана
аржентина - германия
Победители: Гана, Аржентина
в сряда пак.
Е как да ти кажа умишлени ли бяха...pocti_bezobidna написа:Грешките умишлени ли бяха?
Принципно погледнато хич не е като при изборите, щото тука има правила, камери, простотии, публика, общо взето може да се докаже кой е крив и кой е прав.
Не е въпрос на предпочитания кой ще спечели. Тъпо е, когато не се спазват правилата.
И съвсем си е като при изборите и там има закони и всичко си е по правилата. Изобщо не е въпрос на предпочитания кой ще спечели. Който играе по-добре - той печели.
кажи му но онзи твоя да спре да познаваvyara написа:За последните 1/8 финали:
28ми юни - Холандия - Словакия - 1
28ми юни - Бразилия - Чили - 1
29ти юни - Парагвай - Япония - 2
29ти юни - Испания - Португалия - 1
или поне не му пиши прогнозите, както добре беше почнала да правиш
аман начи
иначе за япония е прав де