Търся работа, безотговорна
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Търся работа, безотговорна
...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Това не е майтап, направо на живот и смърт си търся безотговорна работа:mad:
Може и почасова.
Може и почасова.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
-
Megi_Koleva
Re: Търся работа, безотговорна
+1Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
и кво? нЕма ли още нЕкое МЕТРО? ама си и скромна - нЕма те вземат насИрьОзно, та тва кинти ли са - 2 бонки в евро?!Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
п.п. и наште МОЛ-ове се били построили, догодина може и аз да изокам:winkw:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не е тва бе. Просто вече не ми се носи отговорност.majemela4ka написа:и кво? нЕма ли още нЕкое МЕТРО? ама си и скромна - нЕма те вземат насИрьОзно, та тва кинти ли са - 2 бонки в евро?!Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Нито едното нито другото. Нещо просто ми писна. Точно безотговорна работа ми се работи.Sweety написа:съкратили са работното ти място или ти си напуснала?
и в двата случая е кофти
но ти щом си знаеш, че те бива, като се напсуваш и наговориш и ще ти 'дойде' план за действие:-)
Успех!
+ 1Megi_Koleva написа:+1Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
ако може надомна
е безотговорна работа за 2000 евра в БГ не е ли трудно да се намери сега в тази криза?Пенчо Заека написа:Нито едното нито другото. Нещо просто ми писна. Точно безотговорна работа ми се работи.Sweety написа:съкратили са работното ти място или ти си напуснала?
и в двата случая е кофти
но ти щом си знаеш, че те бива, като се напсуваш и наговориш и ще ти 'дойде' план за действие:-)
Успех!
...освен ако на правиш свирки на някой милионер или мутра:winkw::winkw::winkw:
ама и то си е бая отговорно, да ти кажа:lol:
...
явно просто ти е дошло време просто да си търсиш ново място
другия варинат е вместо беззотговорна да си потърсиш още по-отговорна работа:-)
Блажени са бедните духом
Заповядай в редиците на freelancer-ите. Няма почти отговорност, само съсредоточеност. Останалото си го имаш. А и малко упоритост в началото.Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
Че то отговорността не е от работата, а си е от теб.Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
Panta rhei...
-
Megi_Koleva
Ами стани звездоброец. Там няма кой да ти търси грешките...Пенчо Заека написа:Не е тва бе. Просто вече не ми се носи отговорност.majemela4ka написа:и кво? нЕма ли още нЕкое МЕТРО? ама си и скромна - нЕма те вземат насИрьОзно, та тва кинти ли са - 2 бонки в евро?!Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
- snowprincess
започвай да пишеш книги и ги издавай направо в чужбинско, може да си българската Джоан Роулинг и да не ти се налага да работиш повечеПенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.

Има ни нещо на нас хората?:roll:Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
Не разбирам след като ти трябват пари защо си търсиш работа, а не търсиш пари?
Смешно нещо е света, огледай се около теб и кажи онези с многото пари от работа ли ги имат.
Огледа ли се, е, как да не се засмееш!
Може пък и да зебележиш, че в нашето време колкото човек по- става по - не става, съвремената машина го изхвърля.
С всичките твои хубави качества ти не ставаш за депутат например....и за мутра не ставаш....и за мутреса не ставаш..
Стана ли ти смешно?
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
- Green Light
Баце, нищо не ти разбрах, бе риш. В смисъл надолу всичко е ясно, Пенчо е готина и затва не става ни за политик нито за мутра, (професия мутреса си е много готина мене ако питаш и вероятно Пенчо ще се класира и всичко, само дето май се е качила на друг влак вече, нали) но как се обяснява първото ти изречение много ме интересува. Щото и аз като се замисля търся пари. Не работа. Тва е категорично така.ПЪТник написа:...
Има ни нещо на нас хората?:roll:
...
- Green Light
Пенчо, не знам какво да ти кажа. Кофтейшън ситуейшън. Една топка ме е натиснала и не ще да ми слиза от гърдите една година стана вече. Голяма гадост.
Дано се оправиш.
Що не си биеш къмшика нанякъде? Лапето нали е заграница? Се тая откъде ще хванеш самолета, че да му отидеш на гости. Аз мисля че тука много дълго още ще е зле положението. Квот ни дръпне ЕС, тва ще е. Другите май се оправят, а тука май май полетяхме в бездната. Така мисля.
Баси кви ти ги наговорих!
Късмет, де. Късмет и успех, тва е. И здраве.
Дано се оправиш.
Що не си биеш къмшика нанякъде? Лапето нали е заграница? Се тая откъде ще хванеш самолета, че да му отидеш на гости. Аз мисля че тука много дълго още ще е зле положението. Квот ни дръпне ЕС, тва ще е. Другите май се оправят, а тука май май полетяхме в бездната. Така мисля.
Да бе, ужас, благодаря, че му се скара!pocti_bezobidna написа:бе ти друга работа нямаш ли си?!?! Мачове нещо да гледаш, някоя история да напишеш?Green Light написа:... Другите май се оправят, а тука май май полетяхме в бездната. Така мисля.
Като черна станция си, пу-пу, дано не си прав, дано!
Грийне, вземи да се вземеш в ръце, не може така...
Panta rhei...
Не бе - всичко е наред, ще се справим, важното е да гледаме позитивно на нещата.Мнемозина написа:Да бе, ужас, благодаря, че му се скара!pocti_bezobidna написа:бе ти друга работа нямаш ли си?!?! Мачове нещо да гледаш, някоя история да напишеш?Green Light написа:... Другите май се оправят, а тука май май полетяхме в бездната. Така мисля.
Като черна станция си, пу-пу, дано не си прав, дано!
Грийне, вземи да се вземеш в ръце, не може така...
Който не е решил - той не се е справил!
ПП. Такива предчуствия имам за следващите месеци, че не ми се мисли направо
Засега удържам положенето да правя избори, които ме устройват.Мнемозина написа:А избор имаш ли?pocti_bezobidna написа:
Не бе - всичко е наред, ще се справим, важното е да гледаме позитивно на нещата.
Който не е решил - той не се е справил!
ПП. Такива предчуствия имам за следващите месеци, че не ми се мисли направо
Не знам докога. Ако продължават нещата в същия дух,
опасявам се, че ще ми се наложи да избирам посоки, които никак, ама ника не ми харесват.
Избор има, въпросът е че хич не ме удовлетворява.
- Green Light
Аз пък му разбрах на човека. Човека вика обирайте банки, тяхната %№$*&%!Green Light написа:Баце, нищо не ти разбрах, бе риш. В смисъл надолу всичко е ясно, Пенчо е готина и затва не става ни за политик нито за мутра, (професия мутреса си е много готина мене ако питаш и вероятно Пенчо ще се класира и всичко, само дето май се е качила на друг влак вече, нали) но как се обяснява първото ти изречение много ме интересува. Щото и аз като се замисля търся пари. Не работа. Тва е категорично така.ПЪТник написа:...
Има ни нещо на нас хората?:roll:
...
И за Пенчо му разбрах. Ама не му разбрах що трябва да й е смешно на Пенчо от това, че нечитавите са с пари, а читавите не.
търся и аз такава работаПенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си.
дори не една, а мога да заема няколко щата на различни места
ку намериш повече от една такава, метни останалите насам
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
аз пъ търся такава ама и да не работяholi_day написа:търся и аз такава работа
дори не една, а мога да заема няколко щата на различни места
ку намериш повече от една такава, метни останалите насам
и да има гъвкаво работно време, за да мога пак да отскачам до залата
а също и да ходя по-късно и да си тръгвам по-рано стига да съм си свършил работата, което няма да е проблем, щото няма да имам работа нали
а да
и да има хубави жени и добра изба компанията
благодаря
че естествено да не се работи, щото това е част от условието - да не земе човек да обърка нещо и да отговаря за товаRemmivs написа:аз пъ търся такава ама и да не работя
и да има гъвкаво работно време, за да мога пак да отскачам до залата
а също и да ходя по-късно и да си тръгвам по-рано стига да съм си свършил работата, което няма да е проблем, щото няма да имам работа нали
а да
и да има хубави жени и добра изба компанията
благодаря
залата няма как да не ти е вписана в длъжностната х-ка като обект за ежедневно посещение
виж за жените, и добрата изба - не мога да преценя дали ще са на ниво, ку някъде предлагат тия бонуси... от което не разбирам - не разбирам. шъ се наложи да пробваш и да споделиш после
а както си се размечтал, привиждат ли ти се процедури с точилка по гърба за осъзнаване в коя действителност се намираш?!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
естествено!holi_day написа:че естествено да не се работи, щото това е част от условието - да не земе човек да обърка нещо и да отговаря за това
залата няма как да не ти е вписана в длъжностната х-ка като обект за ежедневно посещение
виж за жените, и добрата изба - не мога да преценя дали ще са на ниво, ку някъде предлагат тия бонуси... от което не разбирам - не разбирам. шъ се наложи да пробваш и да споделиш после
а както си се размечтал, привиждат ли ти се процедури с точилка по гърба за осъзнаване в коя действителност се намираш?!дали пъ някъде сред дзвездите хората не си живеят така...
с точилки и метли
чат пат и с прахосмукачки
това си е в пакетното обслужване ултра ол инклузив
едно е сигурно
опознаването на действителността ни превъща в мечтатели
напразно се опитват да ни убедят, че мечтателите не познават действителността. те просто се опитват да се отдалечат от нея.
опознаването на действителността ни превъща в мечтатели
напразно се опитват да ни убедят, че мечтателите не познават действителността. те просто се опитват да се отдалечат от нея.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- snowprincess
Ще ти разкажа историята за един човек, който слязъл на железопътната гара в малко градче. Тъй като носел три тежки куфара, той се опитал да намери носач, който да му помогне да ги пренесе до хотела, намиращ се на три пресечки разстояние. Началникът на гарата го посъветвал да потърси носача Хуан, който най-вероятно бил на площада отсреща. Пътникът замъкнал куфарите си до площада, където видял брадат и мърляв човек, излегнал се на припек върху една пейка – предположил, че това е Хуан.
- Хуан? – казал пътникът.
- Да… К’во? –измърморил брадатият, без да помръдне.
- Ти ли си Хуан?
- Да, господине – отговорил той.
- Носачът?
- Аха – казал той, без да помръдне.
- Би трябвало да си на гарата, а не тук, на площада.
- Че за какво?
- Как за какво? Там ще намериш поне десет пъти повече пътници, отколкото тук.
- И за какво са ми десет пъти повече пътници?
- За да спечелиш повече пари!
- Че за какво са ми?
- Как за какво! Да си купиш мотор например!
- За какво ми е мотор?
- За да пренасяш куфарите в ремаркето.
- За какво?
- За да изпълняваш повече поръчки за по-малко време.
- За какво?
- За да спечелиш повече пари и с малко късмет да станеш транспортен предприемач.
- За какво?
- За да спечелиш много пари.
- За какво?
- За да можеш, когато имаш много пари, да живееш без да работиш и да си почиваш колкото искаш.
Хуан отворил едното си око и казал:
- Че сега не правя ли точно това?
Хорхе Букай, "Писма до Клаудия"
- Хуан? – казал пътникът.
- Да… К’во? –измърморил брадатият, без да помръдне.
- Ти ли си Хуан?
- Да, господине – отговорил той.
- Носачът?
- Аха – казал той, без да помръдне.
- Би трябвало да си на гарата, а не тук, на площада.
- Че за какво?
- Как за какво? Там ще намериш поне десет пъти повече пътници, отколкото тук.
- И за какво са ми десет пъти повече пътници?
- За да спечелиш повече пари!
- Че за какво са ми?
- Как за какво! Да си купиш мотор например!
- За какво ми е мотор?
- За да пренасяш куфарите в ремаркето.
- За какво?
- За да изпълняваш повече поръчки за по-малко време.
- За какво?
- За да спечелиш повече пари и с малко късмет да станеш транспортен предприемач.
- За какво?
- За да спечелиш много пари.
- За какво?
- За да можеш, когато имаш много пари, да живееш без да работиш и да си почиваш колкото искаш.
Хуан отворил едното си око и казал:
- Че сега не правя ли точно това?
Хорхе Букай, "Писма до Клаудия"

- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ти знаеш ли, че много се замислих. Тва за търсенето на пари па никога не ми е хрумвало, щото - нали, все с бачкане ги свързвам....баси колко съм увредена.ПЪТник написа:Има ни нещо на нас хората?:roll:Пенчо Заека написа:...и ако може за не по-малко от 2000 евра месечно. Много е важно да е безотговорна, т.е. да не отговарям за чужди глупости, а само за моите си. Мога да шетам, да смятам, да превеждам от и на сума ти езици, ако трябва ще пиша белетристика, статии, вицове, само да не са клюки и клевети, много прилично карам кола - демек и за такси ставам, че и за екскурзоводка лесно ще се изуча. Ставам и за гувернантка на богаташки дечурлига. Ше ги спукам от учене.
Може и почасова.
Смешно нещо е света, огледай се около теб и кажи онези с многото пари от работа ли ги имат.
Огледа ли се, е, как да не се засмееш!
Може пък и да зебележиш, че в нашето време колкото човек по- става по - не става, съвремената машина го изхвърля.
С всичките твои хубави качества ти не ставаш за депутат например....и за мутра не ставаш....и за мутреса не ставаш..
Стана ли ти смешно?
Почвам веднага да пращам други сигнали към Оня горе.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Цитирам един умник " Хората в бизнеса, които не успеят да се справят с безпокойството, умират млади". Е сега съм си го разпечатала тва и съм си го залепила на хладилника. Ще си го турна и като скрийн сейвър на работния лаптоп.Green Light написа:Пенчо, не знам какво да ти кажа. Кофтейшън ситуейшън. Една топка ме е натиснала и не ще да ми слиза от гърдите една година стана вече. Голяма гадост.
Дано се оправиш.
Гледай сега. Всяка вечер чета едни мъдри книги, успокоявам се и заспивам щастливо. Докато не стигна на бачкане на другата сутрин - все съм си щастлива и заредена. Ноооо, щом прекрача на работна територия, и ми скокват едни гюлета на плещите - едвам издържам. Кризата, вярвай ми, ще отмине след като се отсее "зърното" от "плявата". Целия проблем идва от тва, че отговорността да останеш зърно е непосилна за крехка душица като мен
Тук в парка всяка сутрин, докато извеждам животното, засичам едни дето обикалят в кръг и пеят. Май са от Бялото братство. Вече се изкушавам и аз да се включа.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
ПП. Бях за малко, бе. И там положението кофти. Лапето го ударило на лайф и изтървало гребена на вълната. Едвам крета. Тва щото майма му се трепе да бачка, вместо да си го гледа както си му е реда. Баси.Green Light написа:
Що не си биеш къмшика нанякъде? Лапето нали е заграница? Се тая откъде ще хванеш самолета, че да му отидеш на гости.
Абе, дет вика Потника, почвам да търся пари, не работа.