Сууупеееер яяяяяякииии
Сууупеееер яяяяяякииии
Пътник без посока
Re: Сууупеееер яяяяяякииии
Ей, Фани здр
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
За всичко ги искам. Много са готини
Направо ще ги изпапкам ...
Ше ходя по горите с тях, много ясно ... и по едни други мероприятия
Пътник без посока
Ше ходя по горите с тях, много ясно ... и по едни други мероприятия
[/quote]
Фешънски са, яко и кефят по скивинг-скрийн
...ма внимавай с румънския внос...че стават на джапанки за нула време...хе-хе-хе...имаше едни Асоло...Мазоло
Ах, Горите...кои Гори?....
Кога

Фешънски са, яко и кефят по скивинг-скрийн
Фешънски са, яко и кефят по скивинг-скрийнKent написа:Ше ходя по горите с тях, много ясно ... и по едни други мероприятия
Тилилейските, естествено
Пътник без посока
-
Ржевски
Хм... да не мислиш всъщност да ходиш на север.... в една дървена къщурка, продухвана от ветровете, слабо привързана с въжета и като следствие увиснала на ръба на пропаст?Fani написа:Направо ще ги изпапкам ...
А отдолу едни бууууйни води се леят и пеят самодивски песни ...Ржевски написа:Хм... да не мислиш всъщност да ходиш на север.... в една дървена къщурка, продухвана от ветровете, слабо привързана с въжета и като следствие увиснала на ръба на пропаст?Fani написа:Направо ще ги изпапкам ...
:winkw:
Пътник без посока
Тилилейските, естествено
[/quote]
....а, Вълковете? :eek:
....а, Вълковете? :eek:
....а, Вълковете? :eek:[/quote]Kent написа:Тилилейските, естествено![]()
Ще си купя ножка ... и ще ги дупча в сърцата ... после ще пия синя кръв
Пътник без посока
Ще си купя ножка ... и ще ги дупча в сърцата ... после ще пия синя кръв
[/quote]
браво...само че поради олигофагията...по добре да ги дупчиш в чер дроп...и без туй за нищо не става, сърцата са деликатес..вервай...
браво...само че поради олигофагията...по добре да ги дупчиш в чер дроп...и без туй за нищо не става, сърцата са деликатес..вервай...
-
Гост
Мммм, не... нямаше води в тоя филм, и самодиви също. Може би щото имаше мнооого снаг, та щеше да им е студено в тия леки бели премяни.Fani написа: А отдолу едни бууууйни води се леят и пеят самодивски песни ...
Имаше сняг, злато и двама подивели от глад мъже ядящи една обувка
-
Ржевски
Аз бях дагоев@!Anonymous написа:Мммм, не... нямаше води в тоя филм, и самодиви също. Може би щото имаше мнооого снаг, та щеше да им е студено в тия леки бели премяни.Fani написа: А отдолу едни бууууйни води се леят и пеят самодивски песни ...
Ама кат не ми се регва.....
Е, значи за различни филми говорим ... Моя беше за накрая на света, за една флейта и една кръвAnonymous написа:Мммм, не... нямаше води в тоя филм, и самодиви също. Може би щото имаше мнооого снаг, та щеше да им е студено в тия леки бели премяни.Fani написа: А отдолу едни бууууйни води се леят и пеят самодивски песни ...
Пътник без посока
- поручик Ржевски
Флейта и кръв.... звучи секси.Fani написа:Е, значи за различни филми говорим ... Моя беше за накрая на света, за една флейта и една кръвAnonymous написа:Мммм, не... нямаше води в тоя филм, и самодиви също. Може би щото имаше мнооого снаг, та щеше да им е студено в тия леки бели премяни.Fani написа: А отдолу едни бууууйни води се леят и пеят самодивски песни ...
поручик Ржевски написа:Флейта и кръв.... звучи секси.Fani написа:Е, значи за различни филми говорим ... Моя беше за накрая на света, за една флейта и една кръвAnonymous написа:Мммм, не... нямаше води в тоя филм, и самодиви също. Може би щото имаше мнооого снаг, та щеше да им е студено в тия леки бели премяни.Fani написа: А отдолу едни бууууйни води се леят и пеят самодивски песни ...
Имаше сняг, злато и двама подивели от глад мъже ядящи една обувка:winkw:
Красота! К'во си приказваш ...
Ама обувчиците са яки, ей ше си ги поръчам!
Пътник без посока
- поручик Ржевски
Не се сещам кой е... не съм го гледал...Fani написа: Красота! К'во си приказваш ...
Eй, тва младите ...
Оттук тръгна темата за чепици

Оттук тръгна темата за чепици
Дотук стигнАFani написа:Искам гииии![]()
поручик Ржевски написа:Флейта и кръв.... звучи секси.

- поручик Ржевски
Ха! Че нема само другите да говорят за секс бре! Искам и аз един пътwoman eur написа:Eй, тва младите ...![]()
Оттук тръгна темата за чепициДотук стигнАFani написа:Искам гииии
поручик Ржевски написа:Флейта и кръв.... звучи секси.
![]()
![]()
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Dark Angel
Вторите снимки на тия, дето си ги постнала, не ме кефят.Dark написа:тва дет си го постнала за супер яко е пълен боклук
нда, ще си слизаш боса след 1 седмица преход
ПП/ виж, тези двете по-горе дето ги постнах поне няма да те оставят, а като пари са само малко повече
Колкото до качеството на тия, които ме кефят, не съм казала нищо - модела ми аресва.
Пътник без посока
- Dark Angel
За т'ва хората са различни, за да имат различни вкусове ...
Нема лошо.
На мен леко ми е писнАло, както се изразяваш ти, от лигли на токчета. Иначе нямам нищо против ... стоят готино на някоя снажна мацка, с вкус, дето знае в кой джоб си пъха интелекта ... ;-)))
А т'ва, че не бих се качила на такива е съвсееем друга тема.
На мен леко ми е писнАло, както се изразяваш ти, от лигли на токчета. Иначе нямам нищо против ... стоят готино на някоя снажна мацка, с вкус, дето знае в кой джоб си пъха интелекта ... ;-)))
А т'ва, че не бих се качила на такива е съвсееем друга тема.
Пътник без посока
- Dark Angel
е, като пишеш, че хората са различни що тогава веднага се мяташ да плюеш високи токчета и чалга? м?Fani написа:За т'ва хората са различни, за да имат различни вкусове ...Нема лошо.
Къде съм оплюла чалгата бе моме?
И къде съм плюла токчетата ам?
Да кажеш - това не ми харесва, лошо ли е?
Аз не мисля. И съм се научила да приемам мненията на хората, без да променят отношението ми към тях във враждебна посока?
Или сички трябва да имаме еднакви идеали? ... ЕгасиМу ... както се бъзика една колежка.
Вкус приятел няма, не мое сичките да харесваме едни и същи неща, в т'ва няма нииищо лошо, според мен.
Аз не мисля. И съм се научила да приемам мненията на хората, без да променят отношението ми към тях във враждебна посока?
Или сички трябва да имаме еднакви идеали? ... ЕгасиМу ... както се бъзика една колежка.
Вкус приятел няма, не мое сичките да харесваме едни и същи неща, в т'ва няма нииищо лошо, според мен.
Пътник без посока
- Dark Angel
Fani написа:Къде съм оплюла чалгата бе моме?![]()
Аз не мисля. И съм се научила да приемам мненията на хората, без да променят отношението ми към тях във враждебна посока?![]()
Или сички трябва да имаме еднакви идеали? ... ЕгасиМу ... както се бъзика една колежка.![]()
моме загубено, чети ма:
чалгата в тема "Ти"
Fani написа:
Т'ва не беше една долничка чалга?
токчетата в таз тема
тук
и тукFani написа:
Тия токове са мнооого далеч от уваженията ми...
Fani написа:На мен леко ми е писнАло, както се изразяваш ти, от лигли на токчета.