Как да намалим с 45% катастрофите по пътищата
Как да намалим с 45% катастрофите по пътищата

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- windcolours
Не се вслушват, но непрекъснатото говорене и, не дай си боже, забележки или указания за шофирането, пречат много.windcolours написа:Да бе, пак жените ви виновни...
Пък и карикатурата презюмира, че мъжете се вслушват в това, което им говорят жените. Моят опит показва точно обратното!:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Така е, ужасно пречат, обаче мъжете правите много повече забележки на жените си - шофьорки, отколкото жените на мъжете-шофьори. Много по-истинско щеше да е да бяха нарисували мъж със завързана уста!АВе написа:Не се вслушват, но непрекъснатото говорене и, не дай си боже, забележки или указания за шофирането, пречат много.windcolours написа:Да бе, пак жените ви виновни...
Пък и карикатурата презюмира, че мъжете се вслушват в това, което им говорят жените. Моят опит показва точно обратното!:blum:
- сър Айвънхоу
нещо си се объркАла... по-скоро женското мърморене действа на мъжа, като стадион вувузели на футболистите...windcolours написа: Пък и карикатурата презюмира, че мъжете се вслушват в това, което им говорят жените. Моят опит показва точно обратното!:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
защото жените правят повече грешки и нарушения от мъжете...Березка! написа:
Така е, ужасно пречат, обаче мъжете правите много повече забележки на жените си - шофьорки, отколкото жените на мъжете-шофьори.
вчера един таксиджия ми припомни един стар лаф: "Негър скиор и жена шофьор, няма." после добави: е, има някои тук-там, ама са изключителна рядкост...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
статистиката обаче сочи, че жените много по-рядко предизвикват тежки ПТПтасър Айвънхоу написа:защото жените правят повече грешки и нарушения от мъжете...Березка! написа:
Така е, ужасно пречат, обаче мъжете правите много повече забележки на жените си - шофьорки, отколкото жените на мъжете-шофьори.
вчера един таксиджия ми припомни един стар лаф: "Негър скиор и жена шофьор, няма." после добави: е, има някои тук-там, ама са изключителна рядкост...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
статистиката в милата ни родина ли се опитваш да ми цитираш? щото то не е статистика, а стъкмистика...windcolours написа: статистиката обаче сочи, че жените много по-рядко предизвикват тежки ПТПта
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
не смятам, че е родна статистика само.сър Айвънхоу написа:статистиката в милата ни родина ли се опитваш да ми цитираш? щото то не е статистика, а стъкмистика...windcolours написа: статистиката обаче сочи, че жените много по-рядко предизвикват тежки ПТПта
- сър Айвънхоу
windcolours написа: статистиката обаче сочи, че жените много по-рядко предизвикват тежки ПТПта
това се дължи на факта, че мъж, като види жена зад волана и мнооого внимава... щото не се знае как ще го изненада... за тва!
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
http://www.hera.bg/s.php?n=656сър Айвънхоу написа:windcolours написа: статистиката обаче сочи, че жените много по-рядко предизвикват тежки ПТПта
това се дължи на факта, че мъж, като види жена зад волана и мнооого внимава... щото не се знае как ще го изненада... за тва!
На, чети!
- сър Айвънхоу
аре, не ми пробутвай феминистки статии...
всички виждаме всеки ден какво става по улиците...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
да, редовно крещя след самонадеяни шофьори от мъжки пол, които на всяка цена искат да пресекат пешеходната пътека преди мен и бебешката количка. Не се е случвало жена да не ми направи път, за мъжете не мога да твърдя същото.сър Айвънхоу написа:аре, не ми пробутвай феминистки статии...
всички виждаме всеки ден какво става по улиците...
- сър Айвънхоу
ей, ти пък, от намеци не разбираш... това е инстинкт - опитват се хората да спасят света от теб!windcolours написа: да, редовно крещя след самонадеяни шофьори от мъжки пол, които на всяка цена искат да пресекат пешеходната пътека преди мен и бебешката количка. Не се е случвало жена да не ми направи път, за мъжете не мога да твърдя същото.
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
и от сина ми?сър Айвънхоу написа:ей, ти пък, от намеци не разбираш... това е инстинкт - опитват се хората да спасят света от теб!windcolours написа: да, редовно крещя след самонадеяни шофьори от мъжки пол, които на всяка цена искат да пресекат пешеходната пътека преди мен и бебешката количка. Не се е случвало жена да не ми направи път, за мъжете не мога да твърдя същото.
- сър Айвънхоу
е, покрай сухото, понякога гори и суровото...windcolours написа:и от сина ми?сър Айвънхоу написа:ей, ти пък, от намеци не разбираш... това е инстинкт - опитват се хората да спасят света от теб!windcolours написа: да, редовно крещя след самонадеяни шофьори от мъжки пол, които на всяка цена искат да пресекат пешеходната пътека преди мен и бебешката количка. Не се е случвало жена да не ми направи път, за мъжете не мога да твърдя същото.
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
- сър Айвънхоу
много цинично!сър Айвънхоу написа:е, покрай сухото, понякога гори и суровото...windcolours написа:и от сина ми?сър Айвънхоу написа:ей, ти пък, от намеци не разбираш... това е инстинкт - опитват се хората да спасят света от теб!windcolours написа: да, редовно крещя след самонадеяни шофьори от мъжки пол, които на всяка цена искат да пресекат пешеходната пътека преди мен и бебешката количка. Не се е случвало жена да не ми направи път, за мъжете не мога да твърдя същото.
Заслужаваш
- сър Айвънхоу
ми... щом те влече...Елинида написа:
много цинично!
Заслужаваш
и да, циник съм... и кво от тва?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
писал ли съм скоро, че те обичам?vyara написа: Това не е цинично. Меко казано е тъпо. Но Айвън днес е ядосан на нещо, само това е причината. Никой не би си помислил сериозно подобна глупост.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
За грешки не знам, но със сигурност мъжете карат по-рисково. Видиш ли кола да пердаши на зиг-заг, да изпреварва рисково и да подсича другите - със сигурност зад волана е мъж.сър Айвънхоу написа:статистиката в милата ни родина ли се опитваш да ми цитираш? щото то не е статистика, а стъкмистика...windcolours написа: статистиката обаче сочи, че жените много по-рядко предизвикват тежки ПТПта