Благодарности на другаря Дянков!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Благодарности на другаря Дянков!

Мнение от сър Айвънхоу »

0 лева за българските библиотеки!

дееба и гнусното копеленце малко. комунистическо изчадие. лъжец и мошеник. :rant:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Re: Благодарности на другаря Дянков!

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа:0 лева за българските библиотеки!

дееба и гнусното копеленце малко. комунистическо изчадие. лъжец и мошеник. :rant:
Защо тези 0 лева се свързват непременно с неграмотността на тийнейджърите? При миналото или по-миналото правителство колко са били парите? И тези неграмотни деца и тогава не са четяли. То желание да имаш, за четене под път и над път ще намериш, но на тях не им се чете.
Не се ядосвай при всеки повод на Дянков. И аз не го харесвам. И не само него. Но хората, които имат нужда да четат или да се развиват ги правят въпреки всичко и всички. Просто трябва да се търсят подходящи аргументи, като седне някой да пише нещо с определена цел.
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

А стига псува.
Тав е положението - десните правителстав режат такива разходи. Дянков че е очевадно некомпетентен за поста си е друг въпрос, но последствията от работата му ще са много по-сериозни от орязването на бюджета за библиотеките.
Орязан е и бюджета на театрите, орязан е и бюджета на киното, говори се за сливане на театри в някои градове, направо закриване на театри, мисля, че дори Пазарджишкия са нарочили, а той се слави с добри постановки...

Духовността може да оцелее и без пари, и проблема че децата ен четат съвсем не е в орязания бюджет.

Писна ми всеки да реве на умряло, на никой не му е лесно в тази ситуация, вместо да се псува и надават горки вопли, по-добре да се търсят начини за справяне със ситуацията.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Писна ми всеки да реве на умряло, на никой не му е лесно в тази ситуация, вместо да се псува и надават горки вопли, по-добре да се търсят начини за справяне със ситуацията.
бе, какво да ти кажа... каго гледам как крадат, като за световно...
за една година догониха ламята... мамицата им... (пардон, мадам, пак изпсувах, ама какво да се прави... простак съм си... :blum:)

п.п. и какви точно "десни" са ти бат'ти бойчо и комунистическото отроче мони пицата?
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа: Писна ми всеки да реве на умряло, на никой не му е лесно в тази ситуация, вместо да се псува и надават горки вопли, по-добре да се търсят начини за справяне със ситуацията.
бе, какво да ти кажа... каго гледам как крадат, като за световно...
за една година догониха ламята... мамицата им... (пардон, мадам, пак изпсувах, ама какво да се прави... простак съм си... :blum:)

п.п. и какви точно "десни" са ти бат'ти бойчо и комунистическото отроче мони пицата?
Писна ми са се псува и всеки месия да се разпъва след изтичане на определения срок.
Само това слушам - кой краде, кой бил "комунистическо отроче" и т. н. и т.н. брей, ние трябва да сме по-богати и от диамантено емиратство щом всеки краде и пак остава предостатъчно за следващия.
Истината, Айвъне е, че като цяло сме мърлячи - в работата си, в поведението си на улицата, в отношението си към държавата. Обиквновена мърлящина, хленчене и мързел. Е, при това положение не може да стигнем кой знае колко далеч. Дет викаше царя - чипа трябва да ни се смени, генерално.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Писна ми са се псува и всеки месия да се разпъва след изтичане на определения срок.
като ти е писнало, иди на ушен лекар... пищенето на уши е сериозен проблем...

а аз тоз точно "месия" си го псувам още преди да стане кмет на големото село...

инак си права - напълно си заслужаваме да ни дерат по няколко кожи. щом си мълчим и чакаме поредното одиране, псувайки...

а такива, като теб, дето всичко защитават, щото сме били "демокрация" са най-вредните...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Какво ли да каже човек...

Ако взема да споря с някого, ще е с Безобидна, но ме мързи.

За мен вярно е това, че рибата се вмирисва от главата. И дори и демокрацията не е оправдание.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа: Писна ми са се псува и всеки месия да се разпъва след изтичане на определения срок.
като ти е писнало, иди на ушен лекар... пищенето на уши е сериозен проблем...

а аз тоз точно "месия" си го псувам още преди да стане кмет на големото село...

инак си права - напълно си заслужаваме да ни дерат по няколко кожи. щом си мълчим и чакаме поредното одиране, псувайки...

а такива, като теб, дето всичко защитават, щото сме били "демокрация" са най-вредните...
Да земш да си смениш ника? Щото някои сруги наричат "вредни" несъгласните.

Никого не защитавам, казвам само, че от псуване, хвърляне на павета и окайване полза няма.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Сетих се възможно лого за следващите избори: "Месията - невъзможна". :roll:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:Какво ли да каже човек...

За мен вярно е това, че рибата се вмирисва от главата. И дори и демокрацията не е оправдание.
Честна дума, Мнемо, не ви разбирам.
Какво в крайна сметка очаквате от едно правителство? Какви са ви изискванията към него? Това няма инщо общо нито с Дянков, нито с ББ.
Който и да беше в сегашната ситуация, щеше да му се наложи да налага непопулярни мерки.
Повтарям, щото никой не чете обикновено - няма нищо общо с компетентността на правителството на Бойко, въпросът ми е принципен.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:

Какво в крайна сметка очаквате от едно правителство? Какви са ви изискванията към него? Това няма инщо общо нито с Дянков, нито с ББ.
Който и да беше в сегашната ситуация, щеше да му се наложи да налага непопулярни мерки.
Повтарям, щото никой не чете обикновено - няма нищо общо с компетентността на правителството на Бойко, въпросът ми е принципен.
А, ама моите претенции са не само към тези сегашните.

Ами просто ги прилага не много умно, това е.
Какво точно значи "0 лева субсидия за българските библиотеки"? Да ги закрият? Да се изпарят изведнъж, за да не пречат?
Наистина не разбирам.
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тоа не ми се коментира изобщо.:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:

А, ама моите претенции са не само към тези сегашните.

Ами просто ги прилага не много умно, това е.
Какво точно значи "0 лева субсидия за българските библиотеки"? Да ги закрият? Да се изпарят изведнъж, за да не пречат?
Наистина не разбирам.
Никой няма да закрива библиотеки. От началото на мандата една и съща сценка ви разиграват е всеки път се връзвате - ще орежем бюджета на лекарите/университетите/тютюнопроизводителите. Следва вой на недоволство и правителството дава заден.

Ти представяш ли си как закриват Народната или друга голяма библиотека? :rotfl24:

ПП. Най-малкото, доколкото знам, бюджета не е минал на второ четене, така че не може да се каже, че са "приети".
Второ, не съществува ли закон, задължаващ издателите да предоставят безплатни екземпляри за библиотеките? тоест, риска да останат без нови книги не е чак толкова смъртоопасен.
И - което е най-важното - проблемът с неграмотността сред дечурлигата ще се реши в образованието, а не с пари за библиотеките.
Като толкова са загрижени за книгите, да търсят други начини за попълване на фондовете, щом в бюджета няма. Да им даряват книги например, не непременно да искат пари.
Тва държъвния бюджет да не е алхимическа реторта някаква - ми те парите рано или късно свършват.
Последно промяна от annonymus на 08.07.10, 10:21, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Никой няма да закрива библиотеки. От началото на мандата една и съща сценка ви разиграват е всеки път се връзвате - ще орежем бюджета на лекарите/университетите/тютюнопроизводителите. Следва вой на недоволство и правителството дава заден.

Ти представяш ли си как закриват Народната или друга голяма библиотека? :rotfl24:
И не е ли тъпо това?

И случайно ли е в кои точно посоки са все невинните им грешки? Тоест нямам предвид някакви техни дълбоки стратегии, а че просто така им иде отвътре - което също не е случайно.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Какво точно значи "0 лева субсидия за българските библиотеки"? Да ги закрият? Да се изпарят изведнъж, за да не пречат?
Наистина не разбирам.
същото е, като в БАН... обикновено библиотеките са на много хубави места в градовете... знаеш ли какви чалготеки могат да станат тем, м?

ама какво да обяснявам... Почтибезобидната е изключително добре запозната със ситуацията, нека тя да ти обясни нещата...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа: Никой няма да закрива библиотеки. От началото на мандата една и съща сценка ви разиграват е всеки път се връзвате - ще орежем бюджета на лекарите/университетите/тютюнопроизводителите. Следва вой на недоволство и правителството дава заден.

И не е ли тъпо това?

И случайно ли е в кои точно посоки са все невинните им грешки? Тоест нямам предвид някакви техни дълбоки стратегии, а че просто така им иде отвътре - което също не е случайно.
Кое да е тъпо?
Че разиграват една и съща сценка ли? Ами като се връзва аудиторията...
не харесвам нито ББ, нито министрите му, но не съм сигурна, че в момент на криза резки политически движения са полезни. По-силна опозиция (от страна на СДС) във вид на коректив при изготвянето и на бюджета, и на законодателството би била изключително полезна например.
Но и там целите са краткосрочни и усилията се насочват към тяснопатийни интереси.

Що никой не пита как парите за култура се изсипват при Вежди за безумната мегаломанщина Български Лувър? Милионите дето ще се похарчат за този проект (а дали ще се доведе до край е друг въпрос) биха могли да се разпределят в другите сектори. Не съм против един хубав и голям музей, но първо - едва ли сега е момента да се започва такова скъпо нещо. И второ, когато инициаторът му (и министър на културата) обяснява, как във Флоренция има три обекта за заснемане, ме обхващат дълбоки съмнения за крайния резултат.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Да земш да си смениш ника? Щото някои сруги наричат "вредни" несъгласните.

Никого не защитавам, казвам само, че от псуване, хвърляне на павета и окайване полза няма.
да бе, ще си сменям ника... айде де... после пък ще разправяш, че съм непостоянен и затова постоянно си сменям ника...

а щом не съм само аз, значи е време да се позамислиш за "демократичното" ти мислене...

прав си, с псуване и окайване няма да станат нещата... виж с хвърляне на павета, може ид а се пооправят... просто трябва да се прецизира точността на хвърляне, защото, дори и да е вързан за кол, гада мърда и може да не го улучиш от първия път в куфалницата...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа: Какво точно значи "0 лева субсидия за българските библиотеки"? Да ги закрият? Да се изпарят изведнъж, за да не пречат?
Наистина не разбирам.
същото е, като в БАН... обикновено библиотеките са на много хубави места в градовете... знаеш ли какви чалготеки могат да станат тем, м?

ама какво да обяснявам... Почтибезобидната е изключително добре запозната със ситуацията, нека тя да ти обясни нещата...
Аха. И има заговор между МВФ и Световната банка да превърнат БГ в обслужващ персонал на Стара Европа. Това е много хитов рефрен напоследък.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
Никой няма да закрива библиотеки. От началото на мандата една и съща сценка ви разиграват е всеки път се връзвате - ще орежем бюджета на лекарите/университетите/тютюнопроизводителите. Следва вой на недоволство и правителството дава заден.

никак, ама никак не е смешно. с министър-председател, дето през живота си е прочел само една книга - "Винету", няма да се учудя, ако затвори народната библиотека.

е, именно де, ако не се нанаде вой, гадовете ще решат, че хората са съгласни и ще сътворят дивотията...
явно не си разбрала напълно начина на "управление" на башибозука...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: ПП. Най-малкото, доколкото знам, бюджета не е минал на второ четене, така че не може да се каже, че са "приети".
Второ, не съществува ли закон, задължаващ издателите да предоставят безплатни екземпляри за библиотеките? тоест, риска да останат без нови книги не е чак толкова смъртоопасен.
И - което е най-важното - проблемът с неграмотността сред дечурлигата ще се реши в образованието, а не с пари за библиотеките.
Като толкова са загрижени за книгите, да търсят други начини за попълване на фондовете, щом в бюджета няма. Да им даряват книги например, не непременно да искат пари.
Тва държъвния бюджет да не е алхимическа реторта някаква - ми те парите рано или късно свършват.
Дописала си се, сега виждам.

Обаче те библиотеките в по-голямата си част и досега си попълваха фондовете - където ги попълваха - най-вече с дарения и по проекти.
И да, всеки издател е длъжен да даде определен брой книги за библиотечната мрежа, според тиража.
Но един библиотечен фонд не иска само пари за попълване, а и за поддържане.
0 лв. бюджет значи друго обаче.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: някакви техни дълбоки стратегии,
:shocked: кога си видяла от тия стратегия? я, веднага я дай тука да я видя, щото такова нещо никъде никой не е видял...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа: Да земш да си смениш ника? Щото някои сруги наричат "вредни" несъгласните.

да бе, ще си сменям ника... айде де... после пък ще разправяш, че съм непостоянен и затова постоянно си сменям ника...

а щом не съм само аз, значи е време да се позамислиш за "демократичното" ти мислене...

прав си, с псуване и окайване няма да станат нещата... виж с хвърляне на павета, може ид а се пооправят... просто трябва да се прецизира точността на хвърляне, защото, дори и да е вързан за кол, гада мърда и може да не го улучиш от първия път в куфалницата...
Стига си грубял, ами ми обясни :pray: какво точно значи 0 лв. от бюджета за библиотеките.
Съвсем нищо - или само за попълване на фондовете?
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Аха. И има заговор между МВФ и Световната банка да превърнат БГ в обслужващ персонал на Стара Европа. Това е много хитов рефрен напоследък.
това си е лично твое мнение... аз такива глупости не съм, нито казвал, нито писал...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: И да, всеки издател е длъжен да даде определен брой книги за библиотечната мрежа, според тиража.
между другото, издателите вият на умряло именно за това си задължение... ако ги питаш тях, с радост биха премахнали това си задължение...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Стига си грубял, ами ми обясни :pray: какво точно значи 0 лв. от бюджета за библиотеките.
Съвсем нищо - или само за попълване на фондовете?
съвсем нищо... поне така го чета аз...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа: ПП. Най-малкото, доколкото знам, бюджета не е минал на второ четене, така че не може да се каже, че са "приети".
Дописала си се, сега виждам.

Обаче те библиотеките в по-голямата си част и досега си попълваха фондовете - където ги попълваха - най-вече с дарения и по проекти.
И да, всеки издател е длъжен да даде определен брой книги за библиотечната мрежа, според тиража.
Но един библиотечен фонд не иска само пари за попълване, а и за поддържане.
0 лв. бюджет значи друго обаче.
Значи, че няма пари за заплати.
И въпросът не е в книгите, а в работните места.
Но пари няма. Сори, ще трябва да се оцелява по някакъв начин.

Субсидиите при нас също са зверски орязани, така че...
Същото се отнася и за театрите, както вече казах. Щото някои градове ще останат без театри.
Народната беше пред фалит едва ли не март месец, но спасиха положението. Предполагам, че и с по-големите библиотеки ще се наредят енщата.
Криза е, няма как да мине без жертви. А при некадърно управление жертвите са повече, уви.
Но пак казвам - по-добре да се търси начин за подобряване на нещата, отколкото да се вдига пара и да се псува. Тази тактика просто е неградивна.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа: И да, всеки издател е длъжен да даде определен брой книги за библиотечната мрежа, според тиража.
между другото, издателите вият на умряло именно за това си задължение... ако ги питаш тях, с радост биха премахнали това си задължение...
Ми те сички вият на умряло на последък.
Ама на мен това ми писна (благодаря за милото ти предложение, непременно ще отида на лекар).
На никой не му е лесно и това виене адски ме изнервя.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
ааа, тия си вият и когато бяха добре... просто никак, ама никак не харесват идеята някой безплатно да си взима книга и да я чете...

всъщност тях изобщо не ги интересува дали ще я чете книгата. важно е да си я КУПИ!...
тъй че издателите изобщо не ми ги хвали, нито защитавай...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

А някой да обърна внимание на датата на публикацията?
:rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Що никой не пита как парите за култура се изсипват при Вежди за безумната мегаломанщина Български Лувър? Милионите дето ще се похарчат за този проект (а дали ще се доведе до край е друг въпрос) биха могли да се разпределят в другите сектори. Не съм против един хубав и голям музей, но първо - едва ли сега е момента да се започва такова скъпо нещо. И второ, когато инициаторът му (и министър на културата) обяснява, как във Флоренция има три обекта за заснемане, ме обхващат дълбоки съмнения за крайния резултат.
Ами то и да пита, как ли да се разбере, че пита.
Ето, аз питам например - обаче той нали казва, че това щяло да е страшно евтино, почти без пари...

Иначе за резките движения е така сигурно, особено когато няма алтернатива.

Криза - криза, да.
Но тя не може да е оправдание за съсипването на нещо, което изисква градене с години, да не кажа с векове. И не говоря само за библиотеките, а и за театрите, и изобщо за целия този сектор от живота ни, дето вече не ни бил нужен.
От чужбина ли да търсят пари библиотеките? За заплати? За поддръжка на сградите?
Това е безумие някакво...
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:
ааа, тия си вият и когато бяха добре... просто никак, ама никак не харесват идеята някой безплатно да си взима книга и да я чете...

всъщност тях изобщо не ги интересува дали ще я чете книгата. важно е да си я КУПИ!...
тъй че издателите изобщо не ми ги хвали, нито защитавай...
Не е безплатно. В библиотеките се плащат такси. Както и трябва да бъде.

Не съм хвалила издателите, не манипулирай по толкова обидно елементарен начин.
Ако разсъждаваш от позицията на автор, съвсем по друг начин ще гледаш на безплатните он-лайн библиотеки. Не са прави ча Читанката, и още тогава казах - ако заради търговски интереси (на издатели) може да се вдигнат на крака специализирани държавни звена - това е много, много лош сигнал за функционирането на държавата.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Значи, че няма пари за заплати.
аха, ама има пари за отделен кабинет за котарака на монката...
има пари за отделен апартамент за любовницата му...
има пари да вдигат заплатите на верните министри и други подобни лапачи...

само за пример:
през миналата година се стартира една програма за подкрепа на бизнеса. минаха конкурсите. сключиха се договорите... да, ама се смени правителството и за шеф на агенцията, която трябва да изпълнява договорите, назначиха една пуйка, дето не смее да подписва, защото не знае какво и защо го подписва. подписвала, само, ако й кажели отгоре (това го знам от първа ръка). и така... каката затлачила доста договори... после й "спуснали" план да съкрати 20% от хората (това при условие, че не достигат хора за нормалната работа на агенцията... и каката съкратила тия 20%. смао да вметна тия 20% са хора, които държавата е обучавала за работа с европрограмите в продължение на 3-5 години. това са хора с опит и знания... та... въпросът беше за каката... след като затлачила програмата за стимулиране на бизнеса и изгонила доста народ... каката си пуснала доклад, че работила много и трябва да бъде наградена с три брутни заплати... доколкото знам, са я наградили...

както се казва: на печелившите, честито!
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:А някой да обърна внимание на датата на публикацията?
Не.
Живеем в политическа зима и всичко ни се смесва. :blum:
Особено с датите сме много зле напоследък. :grin:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа: Що никой не пита как парите за култура се изсипват при Вежди за безумната мегаломанщина Български Лувър? Милионите дето ще се похарчат за този проект (а дали ще се доведе до край е друг въпрос) биха могли да се разпределят в другите сектори. Не съм против един хубав и голям музей, но първо - едва ли сега е момента да се започва такова скъпо нещо. И второ, когато инициаторът му (и министър на културата) обяснява, как във Флоренция има три обекта за заснемане, ме обхващат дълбоки съмнения за крайния резултат.
Ами то и да пита, как ли да се разбере, че пита.
Ето, аз питам например - обаче той нали казва, че това щяло да е страшно евтино, почти без пари...

Иначе за резките движения е така сигурно, особено когато няма алтернатива.

Криза - криза, да.
Но тя не може да е оправдание за съсипването на нещо, което изисква градене с години, да не кажа с векове. И не говоря само за библиотеките, а и за театрите, и изобщо за целия този сектор от живота ни, дето вече не ни бил нужен.
От чужбина ли да търсят пари библиотеките? За заплати? За поддръжка на сградите?
Това е безумие някакво...
Виж датата на публикацията.
Ако говориш за БАН - нали реформата е за да подобрят функционирането на Академията, никой няма да я съсипва.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Виж датата на публикацията.
Ако говориш за БАН - нали реформата е за да подобрят функционирането на Академията, никой няма да я съсипва.
Видях я, бе, ама театрите сега тепърва ще ги закриват, нали?
Каква БАН пък сега? Там всичко е от ясно - по-ясно.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:Там всичко е от ясно - по-ясно.
На мен пък точно там не ми е ясно...
В началото на месеца имах малко работа в Етнографския - общото настроение е много под нулата.
Не знам...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:Там всичко е от ясно - по-ясно.
На мен пък точно там не ми е ясно...
В началото на месеца имах малко работа в Етнографския - общото настроение е много под нулата.
Не знам...
Тъй де, точно това е ясното.
Както и да е, конкретики не искам да коментирам тук. Някой път като се видим...
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Не.
Ми не е лошо да се гледат тия неща, принципно погледнато ей така, от време на време, не че са от особено значение явно :rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
Не.
Ми не е лошо да се гледат тия неща, принципно погледнато ей така, от време на време, не че са от особено значение явно :rotfl24:
А, имат значение, разбира се.
Тия дни ако успея, ще опитам да проследя какво се е променило оттогава до наши дни. :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: А, имат значение, разбира се.
Тия дни ако успея, ще опитам да проследя какво се е променило оттогава до наши дни. :lol:
:shocked:
Ти пък!
Това с датите са тъй дребни неща, тъй преходни и тъй нищожни!
Не си струва да губиш време за тях, да не си струва! :shocked:

ПП. Мина ми през ума една еретична мисъл, някой ден мога да пусна някой абсурден фишек със силон апокалиптично-социално-финансов привкус, ей тъй на да видя колко хора ще се вържат.
Айде, радвайте се, че проявявам уважение към събесеседниците си, не само в реала, ами и във виртуала и не бих се изгаврила по подобен начин, от едното уважение. :winkw:
Публикувай отговор