Търсенето даде 463 резултата
Търсенето даде 463 резултата
Познахте ли думата? 
Re: Търсенето даде 463 резултата
Студено!Мнемозина написа:Мастика?Звеневия написа:Познахте ли думата?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

секс, секс, секс... Я да проверя сега...Звеневия написа:Гадняяяяяяяяяяяяяр - уби статистиката![unknown] написа:Вече е 464. Проверих.vyara написа:Опаааа, грешка! Секс е.Бе знаех си аз. Но трябва да се пусне търсенето да показва всички мнения, а не теми. Юпииии
Кво печеля сега?
Предлагам тази дума да се забрани за по-нататъшна употреба!
1 глас...
Я, що 465, а не 467.
Последно промяна от Ън на 28.01.07, 13:37, променено общо 1 път.

Тц, брои ги по едно в мнение. Начи, повече са![unknown] написа:секс, секс, секс... Я да проверя сега...Звеневия написа:Гадняяяяяяяяяяяяяр - уби статистиката![unknown] написа:Вече е 464. Проверих.vyara написа:Опаааа, грешка! Секс е.Бе знаех си аз. Но трябва да се пусне търсенето да показва всички мнения, а не теми. Юпииии
Кво печеля сега?
1 глас...
Я, що 465, а не 467.
Явно да.vyara написа:Тц, брои ги по едно в мнение. Начи, повече са![unknown] написа:секс, секс, секс... Я да проверя сега...Звеневия написа:Гадняяяяяяяяяяяяяр - уби статистиката![unknown] написа:Вече е 464. Проверих.vyara написа:Опаааа, грешка! Секс е.Бе знаех си аз. Но трябва да се пусне търсенето да показва всички мнения, а не теми. Юпииии
Кво печеля сега?
1 глас...
Я, що 465, а не 467.

- Green Light
Лъжеш! "студено" дава 240 хилядиЗвеневия написа:Студено!Мнемозина написа:Мастика?Звеневия написа:Познахте ли думата?