Отдавна не пише май тук, но това на мен не ми пречи да й пожелая да е жива и здрава и винаги усмихната!
ЧРД на Ивайла!
ЧРД на Ивайла!
И наздраве!

Отдавна не пише май тук, но това на мен не ми пречи да й пожелая да е жива и здрава и винаги усмихната!

- Глас в пустиня
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Благодаря ви!
Много ви благодаря за пожеланията! Да сте живи и здрави, обични и парични! Наздраве! 

Същественото е невидимо за очите...
- Глас в пустиня
Re: Благодаря ви!
Благодаря!ivayla написа:Много ви благодаря за пожеланията! Да сте живи и здрави, обични и парични! Наздраве!
Как си след купона? И имаше ли купон всъщност - торти-морти, балони, вино, ягоди и сметана...?:lol:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- windcolours
И ти така ли ще я караш?ivayla написа:Много ви благодаря за пожеланията! Да сте живи и здрави, обични и парични! Наздраве!
По един постинг годишно за благодарност, че са те поздравили?!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
хахаха - това много добра отметка....ама и толку нямаше да има ако не я бях подсетила де....Ън написа:И ти така ли ще я караш?ivayla написа:Много ви благодаря за пожеланията! Да сте живи и здрави, обични и парични! Наздраве!
По един постинг годишно за благодарност, че са те поздравили?!
нищо поне видя, отчете се....
то и аз не съм сред най-редовните......ама ко дапрайш требе да се бачка повече от колкото да се зяпа инъче......