Напреки на Веско

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа: Това че обгрижваш една махалица и имаш в списъка си стотина-двеста мангала не означава че ги познаваш
Срамота е да говориш така на лекар, който "обгрижва една махалица".
Не знам ти с какво се занимаваш и не ме интересува, просто това беше изключително грозно.
Какво да ти кажа, като от дума не поемаш?! Думите употребени в "разговор" с теб са думи хвърлени на вятъра.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Амаранта написа:
Ън написа:
И откога бедността е основание да се краде и убива?..
Не съм твърдяла никога подобни неща,
отговорих на конкретен постинг.

Писала съм и и друго в тази тема, мисля, че вече изразих мнението си достатъчно ясно.
Не съм писал, че си го твърдяла, но подхвана разговора в друга посока- за тяхната бедност. Просто ти казвам, че това дали са бедни или не- няма никакно значение. Това не ги оправдава да бият, крадат и убиват! Това е.
И за това е темата, а не дали са бедни или богати.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа: Това че обгрижваш една махалица и имаш в списъка си стотина-двеста мангала не означава че ги познаваш
Не знам ти с какво се занимаваш и не ме интересува, просто това беше изключително грозно.
Какво да ти кажа, като от дума не поемаш?! Думите употребени в "разговор" с теб са думи хвърлени на вятъра.
Нито съм питала нещо, нито искам да знам, така че няма какво да ми казваш.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:...
Ми хубаво - всичко е спекулация и пропаганда та да се компроментират циганите и да се пренасочи недоволството към тях!
Случката от снощи е протекла така - старецът с револвера се е приближил до нищо неподозиращите цигани, обградил ги е, а след това с изваден и зареден револвер ги е накарал да запалят цигари в автобуса, след това се е блъскал в седалките за да се самонарани за достоверност - толкова е плитко и просто, че всеки би се усетил че това е подъл заговор и замисъл целящ да очерни горките бедни и неуки роми.
ей, альоооо... в един отбор сме... що и по мене с рогите, м?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Боев, пак влезе в личните нападки и не знам що си мислиш, че те те правят по-убедителен.
Разбирам, че искаш да изпуснеш парата, ама... :(
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

такаааааааа:-)
докато сме на разни шибани позиции по шибани теми все ще е те така шибано.
за всичко.
само шибане и тва е.
кой издържи издържи начи.:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Quid написа:такаааааааа:-)
докато сме на разни шибани позиции по шибани теми все ще е те така шибано.
за всичко.
само шибане и тва е.
кой издържи издържи начи.:-)
Обобщи дълбокомислено той накрая. :lol:
:kiss:
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

...
Последно промяна от Амаранта на 13.07.10, 16:47, променено общо 2 пъти.
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Нито съм питала нещо, нито искам да знам, така че няма какво да ми казваш.
А като не искаш да знаеш нищо защо се лепиш за мненията и темите ми бе, а после цирикаш.
Аватар
Глас в пустиня

Амаранта написа:...на циганка не се брояло за изнасилване, защото те си били "такива"... та така, с интеграцията...:shy:
Е това е върха на тъпотията която съм чел в близко и далечно време!:shocked:
Пример за изнасилена циганка от българи не можеш да приведеш - нали, щото за изнасилени българки от цигани примери много.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:Боев, пак влезе в личните нападки и не знам що си мислиш, че те те правят по-убедителен.
Ако смяташ че обиждам, скандализирам и стресирам някого - моля - изнеси тема в която да поискаш да ми бъде наложен бан. Така се постъпва демократично и човек трябва да бъде готов винаги и с цената на всичко да отстоява позицията си. Сам не мога, а и няма да се спра когато се пишат откровени тъпизми с цел аргументиране на някаква отнесена теория.

пп Когато някой обижда българите и България - обижда директно мен!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:Боев, пак влезе в личните нападки и не знам що си мислиш, че те те правят по-убедителен.
Ако смяташ че обиждам, скандализирам и стресирам някого - моля - изнеси тема в която да поискаш да ми бъде наложен бан. Така се постъпва демократично и човек трябва да бъде готов винаги и с цената на всичко да отстоява позицията си. Сам не мога, а и няма да се спра когато се пишат откровени тъпизми с цел аргументиране на някаква отнесена теория.

пп Когато някой обижда българите и България - обижда директно мен!
Изобщо не ми трябва да изнасям нищо в никаква тема, и не ми е нужно да искам бан, за да ти кажа, когато не съм съгласна с някакво твое поведение.
И не ти вярвам, можеш да се спираш и сам, разбира се.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Да не съм голословен - ето леко повдигане на завесата относно "циганското имАне"

www.vesti.bg/?tid=40&oid=1280063

bulphoto.com/events/12459/

Не са ли това лицата които Ви/ни гледат от гетата? А откъде се вземат тия лъскави накити - синджири, пръстени, ланци, пендари? И, ако да речем един манго има трима сина, то той ще трябва да се бръкне три пъти за по 15 000лв само за булката, а отделно са си тридневните сватбени тържества, подаръци и други екстри. И какво излиза, колко българи могат да извадят тия суми? Кой е баламурника в момента - А?
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Изобщо не ми трябва да изнасям нищо ....
както искаш!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

материала втория е от 2008 г.
са цените на мангалките са паднали.
криза е все пак.
баси и ........
понеже американските банки спретнаха кризата и кво?
пострада пазара за циганки в бг.
това е всъщност мнооо голяма драма.:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Глас в пустиня

Quid написа:материала втория е от 2008 г.
са цените на мангалките са паднали.
криза е все пак.
баси и ........
понеже американските банки спретнаха кризата и кво?
пострада пазара за циганки в бг.
това е всъщност мнооо голяма драма.:-)
Ми дай да вземем антикризисни мерки. По примера на оная кампания за осигуряване на семейства. Да издигнем лозунг, да вземе нещата в ръце - Да събираме пари - да осигурим булка на всяко цигле! Ми няма сами да се мъчат я, това са много пари, някой трябва да им помогне...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

А, мнението ти за българите го знам и честно казано не ме интересува - според теб българите са една мизерна и неблагодарна нация която неще да слугува и подгъзува во веки на великите братя освободители.
Можеш и една попръжня да ми теглиш
ако ти олекне от това
и ти даде "още" самоуважение:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
Можеш и една попръжня да ми теглиш
ако ти олекне от това
и ти даде "още" самоуважение:cool:
Бъркаш ме с някого! А самочувствие и самоуважение си имам в изобилие.
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:Безумията продължават! :shocked:
По НПК при меле, както и при изнасилване на най-тежки санкции подлежат първия и последния.
Шокиращото за мен е поведението на мицифайките(дето според Цецо не били виновни) 35 мин. гледали как тумба роми се заканва на някого, ама нямали добра видимост и хич не им дошло на ума да отидат и да проверят какво става. Предполагам, също, ти е направил впечатление и факта, че извършителите на едното и другото престъпление са все хора гастрольори, без адресна регистрация в СФ. Гетата са развъдник на зарази и престъпност. Гетата трябва да горят.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Ън написа:Безумията продължават! :shocked:
По НПК при меле, както и при изнасилване на най-тежки санкции подлежат първия и последния.
Шокиращото за мен е поведението на мицифайките(дето според Цецо не били виновни) 35 мин. гледали как тумба роми се заканва на някого, ама нямали добра видимост и хич не им дошло на ума да отидат и да проверят какво става. Предполагам, също, ти е направил впечатление и факта, че извършителите на едното и другото престъпление са все хора гастрольори, без адресна регистрация в СФ. Гетата са развъдник на зарази и престъпност. Гетата трябва да горят.
и кой после ще избира родните ни политици?
щото батката сега, кат са осере, ще прибегне до купуване на гласчетата им... :mad:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
и кой после ще избира родните ни политици?
щото батката сега, кат са осере, ще прибегне до купуване на гласчетата им... :mad:
Когато образованите и интелигентни абдикират от правото/задължението си да избират и да бъдат избирани, де факто, така се получава - тумба неграмотни и с престъпно мислене определя колко и как ще живееш.
Аватар
Глас в пустиня

Интересна гледна точка по въпроса:

ianchefff.blog.bg/drugi/2010/07/15/spri-ili-po-ciganina-bylgarina-shte-streliam.577134
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа:Интересна гледна точка по въпроса:

ianchefff.blog.bg/drugi/2010/07/15/spri-ili-po-ciganina-bylgarina-shte-streliam.577134
другата статУя е по-интересна
ЦИГАНИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ, ЦЯЛ ЖИВОТ
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

село мечка..макар и старо но меродавно

п.п. много обичам някой да ми обяснява глупости
като как да се "интегрират" тия племена
почти като да те карат да почнеш да обичаш насила
щот те не щът бре!
разберете го най сетне!
има държава там, дето законите са равни за всички
и за дупетатите и за циганьорите и за нормалния обикновен БГ гражданин и данъкоплатец
Аватар
Глас в пустиня

sandmaN написа:
п.п. много обичам някой да ми обяснява глупости
като как да се "интегрират" тия племена
почти като да те карат да почнеш да обичаш насила
щот те не щът бре!
Не бе, не си разбрал!
Интеграцията е, когато мангала те чука и граби ти(на въпреки) да го обичаш!:rotfl24:

Питам се, тия гювендии дето работят в джемини и другите правозащитнни орг дали се чукат с мангали, ама от ония немитите и небръснатите, дето миришат на угранено...:roll:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Не бе, не си разбрал!
Интеграцията е, когато мангала те чука и граби ти(на въпреки) да го обичаш!:rotfl24:

Питам се, тия гювендии дето работят в джемини и другите правозащитнни орг дали се чукат с мангали, ама от ония немитите и небръснатите, дето миришат на угранено...:roll:
:hammer:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Не бе, не си разбрал!

:hammer:
Що, бе! :blink:
Нали призивот беше: Правете любов, а не война! Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:

Що, бе! :blink:
Нали призивот беше: Правете любов, а не война! Изображение
О, пардон, извинявам се.
Убягнало ми е любовното отношение, с което си го написал. :lol:
Грешката е изцяло и само в моя монитор. :blum:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

от моделарският ми форум
тук
modelistika.com/showthread.php?t=16023

"Не че има нещо общо с моделизма, даже нищо,ама аз да си разкажа.
В 9 часа изленах на терасата на офиса ми за кафе и цигара. При нас е пуста улицата и не минават много хора а от терасата имам чудесен изглед към единствената улица. В съседния вход видях кибичещ тип, а в далечината един дядо влачеше 2 метрова количка и бавно се насочваше към нашата сграда едва кретайки.
Стареца достигна със сетни сили до съседния вход , и както стигна се разрази як скандал между този дето чакаше и стареца-чакащия се беше изнервил, че дядото не му е докарал някакво пиене,докато дядото обясняваше че още пункта за изкупуване на хартия не е отворен. Обаче в един момент младия така фрасна дядото че човчеца падна ,тоя почна да го рита,ама яко.
Излетях от офиса -в джоба имах само химикалка и си мислех да му я забия в окото,но като стигнах и му намерих брадата просто се свлече.
Щях да го допребия ,но дядото беше зле -син целия хрипа и се пени. Клекнах до него - глътнал си езика. Едва го извадих пусто и то добре че ми беше химикалката. Човечеца ме оплиска целия с кръв и ми нахапа ръката яко.
Съсед ми свали вода и лед и малко живна стареца, а аз викнах полицайте и линейка. Полицаите дойдоха след 2 мин(евала) и започнаха да ме разпитват какво става....след 20 мин дойде и лйнейка
и започнах да умуват в коя болница да го карат. Той човека зле ,те умуват.....Междувременно полицая каза че това били баща и син и това не бил 1вия скандал,ама те не можели да направят нищо. Както и да е прибраха сина в патрулката (докато ми се заканваше) и след 35 мин вече се решиха да качат и дядото...Прибрах се изчистих е , промих си ръцете от нахапванията и след като разказх на колегите си почнах работния ден,до преди малко...Полицая ми звънна:"Можете ли да дойдете до районното...еди кога си...ми той възрастния човек почина на път за болницата...
Хубаво че полицаите са събрали и свидетели , та поне не излезнах виновен аз,баси.
Та целия този сутрешен екшън наистина ме вкарва в неприятната дилема дали да не продам всичко и емиграция..
Сори ако съм ви сдухал доброто настроение.

болна държава с болни хора.
така си е кръстил темата
дори не мога да го оборя :roll:
Аватар
Глас в пустиня

sandmaN написа:от моделарският ми форум
тук
modelistika.com/showthread.php?t=16023

"Не че има нещо общо с моделизма, даже нищо,ама аз да си разкажа.
В 9 часа изленах на терасата на офиса ми за кафе и цигара. При нас е пуста улицата и не минават много хора а от терасата имам чудесен изглед към единствената улица. В съседния вход видях кибичещ тип, а в далечината един дядо влачеше 2 метрова количка и бавно се насочваше към нашата сграда едва кретайки.
Стареца достигна със сетни сили до съседния вход , и както стигна се разрази як скандал между този дето чакаше и стареца-чакащия се беше изнервил, че дядото не му е докарал някакво пиене,докато дядото обясняваше че още пункта за изкупуване на хартия не е отворен. Обаче в един момент младия така фрасна дядото че човчеца падна ,тоя почна да го рита,ама яко.
Излетях от офиса -в джоба имах само химикалка и си мислех да му я забия в окото,но като стигнах и му намерих брадата просто се свлече.
Щях да го допребия ,но дядото беше зле -син целия хрипа и се пени. Клекнах до него - глътнал си езика. Едва го извадих пусто и то добре че ми беше химикалката. Човечеца ме оплиска целия с кръв и ми нахапа ръката яко.
Съсед ми свали вода и лед и малко живна стареца, а аз викнах полицайте и линейка. Полицаите дойдоха след 2 мин(евала) и започнаха да ме разпитват какво става....след 20 мин дойде и лйнейка
и започнах да умуват в коя болница да го карат. Той човека зле ,те умуват.....Междувременно полицая каза че това били баща и син и това не бил 1вия скандал,ама те не можели да направят нищо. Както и да е прибраха сина в патрулката (докато ми се заканваше) и след 35 мин вече се решиха да качат и дядото...Прибрах се изчистих е , промих си ръцете от нахапванията и след като разказх на колегите си почнах работния ден,до преди малко...Полицая ми звънна:"Можете ли да дойдете до районното...еди кога си...ми той възрастния човек почина на път за болницата...
Хубаво че полицаите са събрали и свидетели , та поне не излезнах виновен аз,баси.
Та целия този сутрешен екшън наистина ме вкарва в неприятната дилема дали да не продам всичко и емиграция..
Сори ако съм ви сдухал доброто настроение.

болна държава с болни хора.
така си е кръстил темата
дори не мога да го оборя :roll:
Сори, ама тоя е някакъв градски/паркетен гъзар и си съчинява много.:bigsmile:
Сигурно е (може и бивше, нищо че няма бивши, де) и ченге - как па линейката закъсня 20 мин, па ченгетата хоп на втората :lol: Още повече че с тая химикалка може само да си я навре на едно място дето не го огрява слънцето пряко. Докато блъсках по залите често се случваше някой да си глътне езика при кофти удар или захват, та едно от първите неща които ни учеха е как да се даде първа помощ. Отварянето на устата е зор и става по специален начин който изключва използването на химикалки, щанги за гуми и лостове за къртене на павета.:bigsmile:

пп И защо по дяволите след като ченгетата са били там на втората минута е трябвало той да реанимира стареца?:winkw:
Публикувай отговор