Какво да ти кажа, като от дума не поемаш?! Думите употребени в "разговор" с теб са думи хвърлени на вятъра.pocti_bezobidna написа:Срамота е да говориш така на лекар, който "обгрижва една махалица".БоЕВ написа: Това че обгрижваш една махалица и имаш в списъка си стотина-двеста мангала не означава че ги познаваш
Не знам ти с какво се занимаваш и не ме интересува, просто това беше изключително грозно.
Напреки на Веско
- Глас в пустиня
Не съм писал, че си го твърдяла, но подхвана разговора в друга посока- за тяхната бедност. Просто ти казвам, че това дали са бедни или не- няма никакно значение. Това не ги оправдава да бият, крадат и убиват! Това е.Амаранта написа:Не съм твърдяла никога подобни неща,Ън написа:
И откога бедността е основание да се краде и убива?..
отговорих на конкретен постинг.
Писала съм и и друго в тази тема, мисля, че вече изразих мнението си достатъчно ясно.
И за това е темата, а не дали са бедни или богати.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Нито съм питала нещо, нито искам да знам, така че няма какво да ми казваш.БоЕВ написа:Какво да ти кажа, като от дума не поемаш?! Думите употребени в "разговор" с теб са думи хвърлени на вятъра.pocti_bezobidna написа:Срамота е да говориш така на лекар, който "обгрижва една махалица".БоЕВ написа: Това че обгрижваш една махалица и имаш в списъка си стотина-двеста мангала не означава че ги познаваш
Не знам ти с какво се занимаваш и не ме интересува, просто това беше изключително грозно.
- сър Айвънхоу
ей, альоооо... в един отбор сме... що и по мене с рогите, м?БоЕВ написа:Ми хубаво - всичко е спекулация и пропаганда та да се компроментират циганите и да се пренасочи недоволството към тях!сър Айвънхоу написа:...
Случката от снощи е протекла така - старецът с револвера се е приближил до нищо неподозиращите цигани, обградил ги е, а след това с изваден и зареден револвер ги е накарал да запалят цигари в автобуса, след това се е блъскал в седалките за да се самонарани за достоверност - толкова е плитко и просто, че всеки би се усетил че това е подъл заговор и замисъл целящ да очерни горките бедни и неуки роми.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
А като не искаш да знаеш нищо защо се лепиш за мненията и темите ми бе, а после цирикаш.pocti_bezobidna написа:Нито съм питала нещо, нито искам да знам, така че няма какво да ми казваш.БоЕВ написа:Какво да ти кажа, като от дума не поемаш?! Думите употребени в "разговор" с теб са думи хвърлени на вятъра.pocti_bezobidna написа:Срамота е да говориш така на лекар, който "обгрижва една махалица".БоЕВ написа: Това че обгрижваш една махалица и имаш в списъка си стотина-двеста мангала не означава че ги познаваш
- Глас в пустиня
Е това е върха на тъпотията която съм чел в близко и далечно време!:shocked:Амаранта написа:...на циганка не се брояло за изнасилване, защото те си били "такива"... та така, с интеграцията...
Пример за изнасилена циганка от българи не можеш да приведеш - нали, щото за изнасилени българки от цигани примери много.
- Глас в пустиня
Ако смяташ че обиждам, скандализирам и стресирам някого - моля - изнеси тема в която да поискаш да ми бъде наложен бан. Така се постъпва демократично и човек трябва да бъде готов винаги и с цената на всичко да отстоява позицията си. Сам не мога, а и няма да се спра когато се пишат откровени тъпизми с цел аргументиране на някаква отнесена теория.Мнемозина написа:Боев, пак влезе в личните нападки и не знам що си мислиш, че те те правят по-убедителен.
Разбирам, че искаш да изпуснеш парата, ама...
пп Когато някой обижда българите и България - обижда директно мен!
Изобщо не ми трябва да изнасям нищо в никаква тема, и не ми е нужно да искам бан, за да ти кажа, когато не съм съгласна с някакво твое поведение.БоЕВ написа:Ако смяташ че обиждам, скандализирам и стресирам някого - моля - изнеси тема в която да поискаш да ми бъде наложен бан. Така се постъпва демократично и човек трябва да бъде готов винаги и с цената на всичко да отстоява позицията си. Сам не мога, а и няма да се спра когато се пишат откровени тъпизми с цел аргументиране на някаква отнесена теория.Мнемозина написа:Боев, пак влезе в личните нападки и не знам що си мислиш, че те те правят по-убедителен.
Разбирам, че искаш да изпуснеш парата, ама...
пп Когато някой обижда българите и България - обижда директно мен!
И не ти вярвам, можеш да се спираш и сам, разбира се.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Да не съм голословен - ето леко повдигане на завесата относно "циганското имАне"
www.vesti.bg/?tid=40&oid=1280063
bulphoto.com/events/12459/
Не са ли това лицата които Ви/ни гледат от гетата? А откъде се вземат тия лъскави накити - синджири, пръстени, ланци, пендари? И, ако да речем един манго има трима сина, то той ще трябва да се бръкне три пъти за по 15 000лв само за булката, а отделно са си тридневните сватбени тържества, подаръци и други екстри. И какво излиза, колко българи могат да извадят тия суми? Кой е баламурника в момента - А?
www.vesti.bg/?tid=40&oid=1280063
bulphoto.com/events/12459/
Не са ли това лицата които Ви/ни гледат от гетата? А откъде се вземат тия лъскави накити - синджири, пръстени, ланци, пендари? И, ако да речем един манго има трима сина, то той ще трябва да се бръкне три пъти за по 15 000лв само за булката, а отделно са си тридневните сватбени тържества, подаръци и други екстри. И какво излиза, колко българи могат да извадят тия суми? Кой е баламурника в момента - А?
- Глас в пустиня
материала втория е от 2008 г.
са цените на мангалките са паднали.
криза е все пак.
баси и ........
понеже американските банки спретнаха кризата и кво?
пострада пазара за циганки в бг.
това е всъщност мнооо голяма драма.
криза е все пак.
баси и ........
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
Ми дай да вземем антикризисни мерки. По примера на оная кампания за осигуряване на семейства. Да издигнем лозунг, да вземе нещата в ръце - Да събираме пари - да осигурим булка на всяко цигле! Ми няма сами да се мъчат я, това са много пари, някой трябва да им помогне...Quid написа:материала втория е от 2008 г.
криза е все пак.
баси и ........
Можеш и една попръжня да ми теглишА, мнението ти за българите го знам и честно казано не ме интересува - според теб българите са една мизерна и неблагодарна нация която неще да слугува и подгъзува во веки на великите братя освободители.
ако ти олекне от това
и ти даде "още" самоуважение
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Безумията продължават! 
Веднага след убийството беше задържан друг мъж - 30-годишният ром Тр. Б., който намушкал по цялото тяло Райнов и после избягал. Аутопсията обаче показа, че тези рани не са причина за смъртта, а тя е настъпила от черепно-мозъчна травма. Така мъжът беше освободен.
Няма нищо, че си го намушкал по цялото тяло! Голяма работа! Тръгвай си сега, свободен си и си мушкай българи на воля!
Ей тва са му казали...
Веднага след убийството беше задържан друг мъж - 30-годишният ром Тр. Б., който намушкал по цялото тяло Райнов и после избягал. Аутопсията обаче показа, че тези рани не са причина за смъртта, а тя е настъпила от черепно-мозъчна травма. Така мъжът беше освободен.
Няма нищо, че си го намушкал по цялото тяло! Голяма работа! Тръгвай си сега, свободен си и си мушкай българи на воля!
Ей тва са му казали...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
По НПК при меле, както и при изнасилване на най-тежки санкции подлежат първия и последния.Ън написа:Безумията продължават!![]()
Шокиращото за мен е поведението на мицифайките(дето според Цецо не били виновни) 35 мин. гледали как тумба роми се заканва на някого, ама нямали добра видимост и хич не им дошло на ума да отидат и да проверят какво става. Предполагам, също, ти е направил впечатление и факта, че извършителите на едното и другото престъпление са все хора гастрольори, без адресна регистрация в СФ. Гетата са развъдник на зарази и престъпност. Гетата трябва да горят.
- сър Айвънхоу
и кой после ще избира родните ни политици?БоЕВ написа:По НПК при меле, както и при изнасилване на най-тежки санкции подлежат първия и последния.Ън написа:Безумията продължават!![]()
Шокиращото за мен е поведението на мицифайките(дето според Цецо не били виновни) 35 мин. гледали как тумба роми се заканва на някого, ама нямали добра видимост и хич не им дошло на ума да отидат и да проверят какво става. Предполагам, също, ти е направил впечатление и факта, че извършителите на едното и другото престъпление са все хора гастрольори, без адресна регистрация в СФ. Гетата са развъдник на зарази и престъпност. Гетата трябва да горят.
щото батката сега, кат са осере, ще прибегне до купуване на гласчетата им...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Когато образованите и интелигентни абдикират от правото/задължението си да избират и да бъдат избирани, де факто, така се получава - тумба неграмотни и с престъпно мислене определя колко и как ще живееш.сър Айвънхоу написа:
и кой после ще избира родните ни политици?
щото батката сега, кат са осере, ще прибегне до купуване на гласчетата им...
- Глас в пустиня
Интересна гледна точка по въпроса:
ianchefff.blog.bg/drugi/2010/07/15/spri-ili-po-ciganina-bylgarina-shte-streliam.577134
ianchefff.blog.bg/drugi/2010/07/15/spri-ili-po-ciganina-bylgarina-shte-streliam.577134
другата статУя е по-интереснаБоЕВ написа:Интересна гледна точка по въпроса:
ЦИГАНИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ, ЦЯЛ ЖИВОТ
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
село мечка..макар и старо но меродавно
п.п. много обичам някой да ми обяснява глупости
като как да се "интегрират" тия племена
почти като да те карат да почнеш да обичаш насила
щот те не щът бре!
разберете го най сетне!
има държава там, дето законите са равни за всички
и за дупетатите и за циганьорите и за нормалния обикновен БГ гражданин и данъкоплатец
щот те не щът бре!
разберете го най сетне!
има държава там, дето законите са равни за всички
и за дупетатите и за циганьорите и за нормалния обикновен БГ гражданин и данъкоплатец
- Глас в пустиня
Не бе, не си разбрал!sandmaN написа:
щот те не щът бре!
Интеграцията е, когато мангала те чука и граби ти(на въпреки) да го обичаш!:rotfl24:
Питам се, тия гювендии дето работят в джемини и другите правозащитнни орг дали се чукат с мангали, ама от ония немитите и небръснатите, дето миришат на угранено...
- Глас в пустиня
Що, бе!Мнемозина написа:БоЕВ написа:
Не бе, не си разбрал!
Интеграцията е, когато мангала те чука и граби ти(на въпреки) да го обичаш!:rotfl24:
Питам се, тия гювендии дето работят в джемини и другите правозащитнни орг дали се чукат с мангали, ама от ония немитите и небръснатите, дето миришат на угранено...
Нали призивот беше: Правете любов, а не война!
от моделарският ми форум
тук
modelistika.com/showthread.php?t=16023
"Не че има нещо общо с моделизма, даже нищо,ама аз да си разкажа.
В 9 часа изленах на терасата на офиса ми за кафе и цигара. При нас е пуста улицата и не минават много хора а от терасата имам чудесен изглед към единствената улица. В съседния вход видях кибичещ тип, а в далечината един дядо влачеше 2 метрова количка и бавно се насочваше към нашата сграда едва кретайки.
Стареца достигна със сетни сили до съседния вход , и както стигна се разрази як скандал между този дето чакаше и стареца-чакащия се беше изнервил, че дядото не му е докарал някакво пиене,докато дядото обясняваше че още пункта за изкупуване на хартия не е отворен. Обаче в един момент младия така фрасна дядото че човчеца падна ,тоя почна да го рита,ама яко.
Излетях от офиса -в джоба имах само химикалка и си мислех да му я забия в окото,но като стигнах и му намерих брадата просто се свлече.
Щях да го допребия ,но дядото беше зле -син целия хрипа и се пени. Клекнах до него - глътнал си езика. Едва го извадих пусто и то добре че ми беше химикалката. Човечеца ме оплиска целия с кръв и ми нахапа ръката яко.
Съсед ми свали вода и лед и малко живна стареца, а аз викнах полицайте и линейка. Полицаите дойдоха след 2 мин(евала) и започнаха да ме разпитват какво става....след 20 мин дойде и лйнейка
и започнах да умуват в коя болница да го карат. Той човека зле ,те умуват.....Междувременно полицая каза че това били баща и син и това не бил 1вия скандал,ама те не можели да направят нищо. Както и да е прибраха сина в патрулката (докато ми се заканваше) и след 35 мин вече се решиха да качат и дядото...Прибрах се изчистих е , промих си ръцете от нахапванията и след като разказх на колегите си почнах работния ден,до преди малко...Полицая ми звънна:"Можете ли да дойдете до районното...еди кога си...ми той възрастния човек почина на път за болницата...
Хубаво че полицаите са събрали и свидетели , та поне не излезнах виновен аз,баси.
Та целия този сутрешен екшън наистина ме вкарва в неприятната дилема дали да не продам всичко и емиграция..
Сори ако съм ви сдухал доброто настроение.
дори не мога да го оборя
тук
В 9 часа изленах на терасата на офиса ми за кафе и цигара. При нас е пуста улицата и не минават много хора а от терасата имам чудесен изглед към единствената улица. В съседния вход видях кибичещ тип, а в далечината един дядо влачеше 2 метрова количка и бавно се насочваше към нашата сграда едва кретайки.
Стареца достигна със сетни сили до съседния вход , и както стигна се разрази як скандал между този дето чакаше и стареца-чакащия се беше изнервил, че дядото не му е докарал някакво пиене,докато дядото обясняваше че още пункта за изкупуване на хартия не е отворен. Обаче в един момент младия така фрасна дядото че човчеца падна ,тоя почна да го рита,ама яко.
Излетях от офиса -в джоба имах само химикалка и си мислех да му я забия в окото,но като стигнах и му намерих брадата просто се свлече.
Щях да го допребия ,но дядото беше зле -син целия хрипа и се пени. Клекнах до него - глътнал си езика. Едва го извадих пусто и то добре че ми беше химикалката. Човечеца ме оплиска целия с кръв и ми нахапа ръката яко.
Съсед ми свали вода и лед и малко живна стареца, а аз викнах полицайте и линейка. Полицаите дойдоха след 2 мин(евала) и започнаха да ме разпитват какво става....след 20 мин дойде и лйнейка
и започнах да умуват в коя болница да го карат. Той човека зле ,те умуват.....Междувременно полицая каза че това били баща и син и това не бил 1вия скандал,ама те не можели да направят нищо. Както и да е прибраха сина в патрулката (докато ми се заканваше) и след 35 мин вече се решиха да качат и дядото...Прибрах се изчистих е , промих си ръцете от нахапванията и след като разказх на колегите си почнах работния ден,до преди малко...Полицая ми звънна:"Можете ли да дойдете до районното...еди кога си...ми той възрастния човек почина на път за болницата...
Хубаво че полицаите са събрали и свидетели , та поне не излезнах виновен аз,баси.
Та целия този сутрешен екшън наистина ме вкарва в неприятната дилема дали да не продам всичко и емиграция..
дори не мога да го оборя
- Глас в пустиня
Сори, ама тоя е някакъв градски/паркетен гъзар и си съчинява много.sandmaN написа:от моделарският ми форум
тук
дори не мога да го оборя
Сигурно е (може и бивше, нищо че няма бивши, де) и ченге - как па линейката закъсня 20 мин, па ченгетата хоп на втората
пп И защо по дяволите след като ченгетата са били там на втората минута е трябвало той да реанимира стареца?:winkw: