Казахме ли добре ъ-ъ дошла на DiKa

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Казахме ли добре ъ-ъ дошла на DiKa

Мнение от Remmivs »

И наздраве!

:wine:
Неф

Re: Казахме ли добре ъ-ъ дошла на DiKa

Мнение от Неф »

Remmivs написа:И наздраве!

не трябваше ли вече да сме казали

наздраве

:bigsmile:

тия дни голямо пиенЬе :winkw:
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Добре дошла,
какво да ти сипем-имаме от всичко:bigsmile:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
DiKa

Мнение от DiKa »

windcolours написа:Добре дошла,
какво да ти сипем-имаме от всичко:bigsmile:
Здравейте на всички и благодаря за хубавото посрещане :-)

Попаднах в 3о4о малко случайно /ако въобще вярваме в случайностите/. Видях пътеписите на Уинди, публикувани във фейсбук и понеже съм луда както по приключенията сред природата, така и по литературата, взех че надникнах в 3о4о - там, където са публикувани пътеписите й. И какво стана - покрай постингите ви открих хора с мислене, много сходно на моето и ми стана едно такова мило, че хубавите хора все пак не са на изчезване... И така взех, че се регистрирах :-)
Надявам се скоро и аз да имам шанса да напиша някоя интересна история от моите странствания. Те не са малко, но все още работя върху изгубената си писателска дарба... Ама като ви чета, тя май лесно ще се върне :-)
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

DiKa написа: но все още работя върху изгубената си писателска дарба...
мигленче... компаниите на пушещите и пиещите са най-интересните и в заведенията :winkw:
добре дошла
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

DiKa написа:
Добре дошла!:-)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

DiKa написа:
Попаднах в 3о4о малко случайно /ако въобще вярваме в случайностите/. Видях пътеписите на Уинди, публикувани във фейсбук и понеже съм луда както по приключенията сред природата, така и по литературата, взех че надникнах в 3о4о - там, където са публикувани пътеписите й. И какво стана - покрай постингите ви открих хора с мислене, много сходно на моето и ми стана едно такова мило, че хубавите хора все пак не са на изчезване... И така взех, че се регистрирах :-)
Ехаааааа!!! Страхотно е,че пътеписите ми са били пътеводната светлина към 3о4о за някой, който споделя тукашния мироглед :bigsmile: Така е то-краставите магарета през 10 баира се надушват....Миришем на краста, бе хора:lol::lol:

Тук искам да отворя една скоба - когато започнах да поствам във Фейсбука линкове с пътеписите си от 3о4о, това беше изтълкувано от някои хора като "разнасяне". Обърнах се към един от модераторите на форума с въпроса "Тайно общество ли е 3о4о и сгрешила ли съм, публикувайки чрез пътеписите си линка на форума?". Дори мислех тема да пусна.... Но сега ви питам тук - тайна ли е 3о4о? И трябва ли да се крие нещо хубаво, което може да помогне на много хора да намерят това, което им липсва в реала.

Дика, хващай перото - тук не само аз пътеписвам, така че ще стане наистина интересно, ако и ти се включиш :-)

ПП Странниче, ония работи дето си ги почвала и добутвала до средата...веднага да ги завършиш и да ги редставиш пред публика :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

DiKa написа:
Надявам се скоро и аз да имам шанса да напиша някоя интересна история от моите странствания. Те не са малко, но все още работя върху изгубената си писателска дарба... Ама като ви чета, тя май лесно ще се върне :-)
добре си дошла... и наздраве!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
DiKa

Мнение от DiKa »

windcolours написа:
DiKa написа:
Обърнах се към един от модераторите на форума с въпроса "Тайно общество ли е 3о4о и сгрешила ли съм, публикувайки чрез пътеписите си линка на форума?". Дори мислех тема да пусна.... Но сега ви питам тук - тайна ли е 3о4о? И трябва ли да се крие нещо хубаво, което може да помогне на много хора да намерят това, което им липсва в реала.

:grin:
Вярно е, че когато попаднах на форума, ви почувствах като едно голямо семейство или по-скоро като една компания, сред която може би не всички се познават, но това не им пречи да бъдат искрени един към друг. Не зная дали с регистрацията си съм прекрачила границите на едно "тайно общество", но ми се струва, че пишещите тук сте достатъчно отворени към света, а това може да помогне и на мен да стана по-малко мнителна относно личното пространство на човека и да стана по-открита.
Признавам обаче, че бях много приятно изненадана, когато видях темата с приветстването ми за добре дошла :-) Дори и да съм имала колебания дали да бъда активна във форума, те се изпариха след това посрещане :-) Така че отново благодаря на всички! :-)
Относно пиенето... май малко съм скарана с него, ама дето се вика, старая се да се сдобряваме с него от време на време, дори и само заради това, че искам да се включвам в общата наздравица :winkw:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Радвам се, че съм познал поне, че си момиче.

За пиенето - можеш да пиеш и безалкохолни коктейли.

Важното е да ти е приятно на борда.

И 3о4о не е и никога не е било тайно. И не мисля, че е точно това, че тук намираме нещо, което ни липсва в реала. Не сме някакви декомпенсирани пациенти на реалността. По-скоро е обратното - тук можем напълно да разкрием добрите си страни, които понякога или няма как, или няма кой да забележи и оцени подобаващо в ужасяващата скорост на търчането на черната царица и алиса. Е, без мен де. Мен всички ме харесват и обичат навсякъде и по всяко време. Но аз съм истински близнак на себе си и тук, и в "реалността" съм един и същ - божествено красив, благороден, гениален, талантлив до безумие и преди всичко обичащ живота до лудост.

Наздраве, банда!

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Добре дошла:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Казахме ли добре ъ-ъ дошла на DiKa

Мнение от bead_ »

welcome :-)
just perfect
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Remmivs написа: И не мисля, че е точно това, че тук намираме нещо, което ни липсва в реала. Не сме някакви декомпенсирани пациенти на реалността. По-скоро е обратното - тук можем напълно да разкрием добрите си страни, които понякога или няма как, или няма кой да забележи и оцени подобаващо в ужасяващата скорост на търчането на черната царица и алиса. Е, без мен де. Мен всички ме харесват и обичат навсякъде и по всяко време. Но аз съм истински близнак на себе си и тук, и в "реалността" съм един и същ - божествено красив, благороден, гениален, талантлив до безумие и преди всичко обичащ живота до лудост.

Неустоими красавецо, владетелю на словата, покорителю на неизбродимите душевни пространства:grin:,
покажи ми къде в реала има събрани накуп такива неотразими умове и таланти, достъпни в този си вид по всяко време? Веднага отивам да се пласирам и там :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

DiKa написа: Надявам се скоро и аз да имам шанса да напиша някоя интересна история от моите странствания. Те не са малко, но все още работя върху изгубената си писателска дарба... Ама като ви чета, тя май лесно ще се върне :-)
Абе я си пиши без писателска дарба, по-лесно е.

Добре дошла и от мен! :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:тайна ли е 3о4о? И трябва ли да се крие нещо хубаво, което може да помогне на много хора да намерят това, което им липсва в реала.
Разбира се, че е тайна... не си ли разбрала, че тук ковем бъдещето на планетата? :lol:

Както и за всичко останало в света, и в 3о4о всеки вижда и търси нещо различно. Аз например грижливо го крия от приятелите си в реала.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа: Аз например грижливо го крия от приятелите си в реала.
аз стигам и по-далеч. крия го и от неприятелите си.
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Е това вече е жестоко във всички смисли на думата... :lol::lol::lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

windcolours написа:Неустоими красавецо, владетелю на словата, покорителю на неизбродимите душевни пространства:grin:,
покажи ми къде в реала има събрани накуп такива неотразими умове и таланти, достъпни в този си вид по всяко време? Веднага отивам да се пласирам и там :blum:
А откъде са всички тези хора тук, Лейди Цветовете на Ветровете? М? От нереалността може би? :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

Здрасти!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
харесвам, когато някой улови нюанса
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:
bead_ написа:
харесвам, когато някой улови нюанса
Аз пък - когато има нюанси за улавяне. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:харесвам, когато някой улови нюанса
хмммм
какво друго има освен нюанси?
:blum:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
windcolours написа:Неустоими красавецо, владетелю на словата, покорителю на неизбродимите душевни пространства:grin:,
А откъде са всички тези хора тук, Лейди Цветовете на Ветровете? М? От нереалността може би? :winkw:
Тези тук са проекция донякъде на това, което ни се ще да бъдем. Предполагам.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Тези тук са проекция донякъде на това, което ни се ще да бъдем. Предполагам.
И да, и не (всичко е едно :blum:). Те са и проекция или, по-скоро експресия, и на това, което сме.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
що? И аз старателно крия от всички за писането си тук. :-)
Тоест - изобщо не го споменавам това място, не щото го крия него (мястото), а щото крия собствената си слабост да драскотя по нет-клубове на тая възраст :shy:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Remmivs написа:
май не ме прочете :-)
Давам жокери : Накуп, събрани, достъпни в този си вид, по всяко време
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Тези тук са проекция донякъде на това, което ни се ще да бъдем. Предполагам.
И да, и не (всичко е едно :blum:). Те са и проекция или, по-скоро експресия, и на това, което сме.
Бе виждала съм те веднъж-дваж, не си на 16 със сигурност...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
Квинтесенция. :tipsy:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
bead_ написа:харесвам, когато някой улови нюанса
хмммм
какво друго има освен нюанси?
ОСНОВЕН тон

п.п. винаги гледам да отива на обувките и да се открива в шарките на шала:winkw:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

windcolours написа:май не ме прочете :-)
Давам жокери : Накуп, събрани, достъпни в този си вид, по всяко време
На Зо4опон. :blum:

PS
Няма такова място или поне са малко и доста раздалечени географски. Това е хубавото на мрежата. Времето и пространството стават една фокална точка на душата ти, ако имаш късмет. Защото всичко е едно.

Днес казах ли наздраве! :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:ОСНОВЕН тон

п.п. винаги гледам да отива на обувките и да се открива в шарките на шала:winkw:
а, да
права си, разбира се
червената нишка на мелодията на вселената
нашето същество преплетено в нюансите на гоблена на мирозданието
така си е
основа изградена от нюанси
:cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Бе виждала съм те веднъж-дваж, не си на 16 със сигурност...
ами да, и ти си права
на 26 съм, честно
е, добре де, на 0х26 :grin:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа:
е тва е!!!!
И хубаво, и тъжно ми става от това...Хубаво, защото тук хората се стремят да дават най-доброто от себе си. Тъжно- защото се случва тук да се пише едно, а в реала се случва съвсем друго...
На мене 3о4о ми вдигна летвата на изискванията към самата себе си. Чувствам отговорност към всяка дума написана от мен във форума.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

windcolours написа:Чувствам отговорност към всяка дума написана от мен във форума.
това чувство си го позволявам само пред нотариус! :winkw:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:
pocti_bezobidna написа:
е тва е!!!!
И хубаво, и тъжно ми става от това...Хубаво, защото тук хората се стремят да дават най-доброто от себе си. Тъжно- защото се случва тук да се пише едно, а в реала се случва съвсем друго...
На мене 3о4о ми вдигна летвата на изискванията към самата себе си. Чувствам отговорност към всяка дума написана от мен във форума.
Човекът играе само тогава, когато е в пълния смисъл на думата човек и е истински човек само там, където играе.

Шилер го бил казал.
"Игра" е в смисъла на Хьойзинха обаче.
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
Човекът играе само тогава, когато е в пълния смисъл на думата човек и е истински човек само там, където играе.

Шилер го бил казал.
аз пък искам да вярвам, че хората тук са такива и в реалността. Или поне 3о4о им помага да станат такива.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

windcolours написа:аз пък искам да вярвам, че хората тук са такива и в реалността. Или поне 3о4о им помага да станат такива.
Са! Затова и те помагат на 3о4о да е това, което е!
Всичко е едно!
:winkw::blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:
Мнемозина написа:

Шилер го бил казал.
аз пък искам да вярвам, че хората тук са такива и в реалността. Или поне 3о4о им помага да станат такива.
:lol:
Не съм и казала нещо по-различно от това. Тоест Шилер не е казал.
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
windcolours написа:
Мнемозина написа:

Шилер го бил казал.
:lol:
Не съм и казала нещо по-различно от това. Тоест Шилер не е казал.
може и да не съм те разбрала, мозъкът ми още е в течно състояние след вчерашната жега на Плана планина....:roll:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Здрасти - не ги слушай тези - всичките са пияници и извратеняци, само аз съм нормален!
Публикувай отговор