Зловещо по руски
- Stranniche
- Обратна връзка:
Зловещо по руски
Нямам нищо против руснаците, имам прекрасни приятели сред тях. Обаче защо правят така?
В EURONEWS:
Пияни руснаци се давят, бягайки от жегата
Груб превод:
Жегата отне живота на стотици водкопиещи руснаци, които се удавиха търсейки прохлада в плуването.
Повече от 1200 души загинаха от юни насам, а само миналата седмица жертвите бяха 233.
Властите се принудиха да отправят остри предупреждения, когато само за един ден загинаха 49 души, в това число две деца.
Шест деца се удавиха в Азовско море в южна Русия защото служителите от летния лагер, които е трябвало да ги наглеждат, са били пияни.
Вадим Серводин от Министерството на спешните ситуации заяви: "Деветдесет и пет процента от хората, които се удавиха, загинаха в курортите, къпейки се във водите край плажовете. Повечето бяха интоксикирани. Смъртните случаи сред децата са резултат главно от нехайстовото на техните родители."
В края на миналата седмица температурите достигнаха рекордните 37'С.
В EURONEWS:
Груб превод:
Жегата отне живота на стотици водкопиещи руснаци, които се удавиха търсейки прохлада в плуването.
Повече от 1200 души загинаха от юни насам, а само миналата седмица жертвите бяха 233.
Властите се принудиха да отправят остри предупреждения, когато само за един ден загинаха 49 души, в това число две деца.
Шест деца се удавиха в Азовско море в южна Русия защото служителите от летния лагер, които е трябвало да ги наглеждат, са били пияни.
Вадим Серводин от Министерството на спешните ситуации заяви: "Деветдесет и пет процента от хората, които се удавиха, загинаха в курортите, къпейки се във водите край плажовете. Повечето бяха интоксикирани. Смъртните случаи сред децата са резултат главно от нехайстовото на техните родители."
- windcolours
Re: Зловещо по руски
Пиянството е само симптом, проявление на нещо друго, което го има у много народи/хора. И не пиянството е толкова страшно, а това, което е в основата му.Stranniche написа:Нямам нищо против руснаците, имам прекрасни приятели сред тях. Обаче защо правят така?
В EURONEWS:
Груб превод:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
К`ва е връзката? Не са плували във водка, нали?Stranniche написа: Жегата отне живота на стотици водкопиещи руснаци, които се удавиха търсейки прохлада в плуването.
Снощи по Дарик слушах, че е проблем не само за Русия - струпване край водоеми, тарапана...
Водката няма инщо общо в случай май, включително и в пуснатата статия.
е, 37 не е чак толкова жегаStranniche написа:
ма пък на нас -37 ни е голям студ, докато те си "закопчават горното копче"
just perfect
тая зима май се събраха няколко поредни дни на -7, -8bead_ написа:е, 37 не е чак толкова жегаStranniche написа:
ма пък на нас -37 ни е голям студ, докато те си "закопчават горното копче"
лелееей! мислех, че не съм зиморничава! Усещането за абсолютно нежелание да си подадеш носа навън беше отвратително. Ясно тия на север що са такива депресари и алкохолета.
Там всичко е в големи мащаби.Stranniche написа:Нямам нищо против руснаците, имам прекрасни приятели сред тях. Обаче защо правят така?
В EURONEWS:
Груб превод:
Panta rhei...
Сори, този абзац съм го пропуснала.Stranniche написа: Шест деца се удавиха в Азовско море в южна Русия защото служителите от летния лагер, които е трябвало да ги наглеждат, са били пияни.
Имам чуството, че жегите влияят и на обмяната на веществата по някакъв начин и дори да не пиеш много по-лесно хваща. Аз лятно време и бира не мога да пия преди 19-20 часа, ужасно ми се отразява - една чаша може да ме тръшне под масата. Трябва да омекне малко жегата, иначе не мога просто.
и кое му е зловещото?!
нищо зловещо не виждам в това.
в щатите всяка година загиват в птп повече хора отколкото са жертвите за цялата виетнамска война!
големи мащаби голямо пиене са казвали умните!:-)

нищо зловещо не виждам в това.
в щатите всяка година загиват в птп повече хора отколкото са жертвите за цялата виетнамска война!
големи мащаби голямо пиене са казвали умните!:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
оооо, да!Мнемозина написа:Абе проблемът не е в поркането, а в драматизма му.
нема такъв купон просто
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Предполагам същото, което ги кара да пият и карат.Stranniche написа:Не съм нито русофил, нито русофоб.БоЕВ написа:И ти ли Странниче мило искаш да бъдеш разпнато на русофобския кръст?!:shocked:
За Русия или добро или нищо!:rotfl24:
Просто се чудех какво кара хората да пият толкова, че да рискуват живота си и този на децата.
Навсякъде по света.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Тази "гавра с българи" със сигурност е сътворена от българи - немци не могат да го измислят така, а и не биха си позволили. В тази "отговорът" ме издразни.sandmaN написа:Гавра с българите..
Като чух Scheissland се сетих за историята с Читанката и линковете, които дадох. Уви, доста точно определение за ситуацията.
Последно промяна от Stranniche на 18.07.10, 17:58, променено общо 1 път.
Този случай много подробно го разискваха по руската ТВ.pocti_bezobidna написа:Сори, този абзац съм го пропуснала.Stranniche написа: Шест деца се удавиха в Азовско море в южна Русия защото служителите от летния лагер, които е трябвало да ги наглеждат, са били пияни.
Имам чуството, че жегите влияят и на обмяната на веществата по някакъв начин и дори да не пиеш много по-лесно хваща. Аз лятно време и бира не мога да пия преди 19-20 часа, ужасно ми се отразява - една чаша може да ме тръшне под масата. Трябва да омекне малко жегата, иначе не мога просто.
Завели са децата на неохраняем плаж, на който местните хора не ходят, защото знаят за много силните подводни течения. Когато 5 деца започват да се давят, един от ръководителите скача да ги спасява. Изважда 2 деца, останалите, както и самият учител се удавят. Установено е, че в кръвта на преподавателите има алкохол. Следва уволнение на директора на училището в Москва, в което са учили децата.
Явно бройката 6 деца е събирателна и включва и други случаи.
- Глас в пустиня
Зловещо е когато умират деца заради плиткоумието на (уж) възрастни!Березка! написа:
Този случай ....
Независимо дали са в Русия, Албания, Лим или другаде.
- Глас в пустиня
Березка! написа:Този случай много подробно го разискваха по руската ТВ.pocti_bezobidna написа:Сори, този абзац съм го пропуснала.Stranniche написа: Шест деца се удавиха в Азовско море в южна Русия защото служителите от летния лагер, които е трябвало да ги наглеждат, са били пияни.
Завели са децата на неохраняем плаж, на който местните хора не ходят, защото знаят за много силните подводни течения. Когато 5 деца започват да се давят, един от ръководителите скача да ги спасява. Изважда 2 деца, останалите, както и самият учител се удавят. Установено е, че в кръвта на преподавателите има алкохол. Следва уволнение на директора на училището в Москва, в което са учили децата.
Явно бройката 6 деца е събирателна и включва и други случаи.
Както винаги подадената първоначално информация се оказва непълна, неточна, но за сметка на това - зле интерпретирана.
По този повод с един приятел си говорехм, че е нужно само да се покажае по някоя кабеларка с налудничава теза с елементи на конспирация, да размаха няколко листа А4 с нещо напечатано на тях и ще си намери достатъчно последователи за да спретне средно малък митинг пред Парламента или Президенството.
Лично мен подобна идея адски ме блази - заради провокацията, не друго. Но само като се огледам колко са изтрещели всички наоколо - не смея. Ще вземе от играчка да стане плачка.