Здрасти бе, Катил!
Здрасти бе, Катил!
Добре дошъл!
Гледам, че си на линия...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Ън написа:Ми той така се е кръстил и се моткаше преди малко. Ама явно няма да се обади...БоЕВ написа:Не станахме ли много катилите тъдява?!
ти пък как само го пеленгова!
той пък що се е кръстил така? явно е някакво известно име от някоя много известна книга:winkw:
ма поне да каже какво точно е, за да правя аз правилната асоциация
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Re: Здрасти бе, Катил!
Ни ще.Ън написа:Добре дошъл!
Това е.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
споко... винаги има място за (поне) още единБоЕВ написа:Не станахме ли много катилите тъдява?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Баси, помислих че на мене ми викаш.Ън написа:Добре дошъл!
....
То па, всъщност може и на мене да ми викаш.
Е, здрасти! Ти па си майна!
Ти къде се губиш, бе?Green Light написа:
Липсваше!:-)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Видях ти рисунките, пич! Страшни, са! Аз гледам на всичко арт с честно съмнение в моята компетентност. Но когато усетя не рисунък, а настроение и то го усетя силно, сигурно значи че има нещо, и може би - голямо там. Пожелавам ти удоволствие от това което правиш. И признание.Ън написа:Ти къде се губиш, бе?Green Light написа:
Кажи ни за Бяло море дееее! Колко много ти хареса, колко узо изпи, колко калмари изяде, колко гръцки думи научи, такива неща.Green Light написа:Видях ти рисунките, пич! Страшни, са! Аз гледам на всичко арт с честно съмнение в моята компетентност. Но когато усетя не рисунък, а настроение и то го усетя силно, сигурно значи че има нещо, и може би - голямо там. Пожелавам ти удоволствие от това което правиш. И признание.Ън написа:Ти къде се губиш, бе?Green Light написа:
- Green Light
Бяхме на Тасос. И досега не зная дали не съм го сънувал. Беседката в която закусвахме беше кацнала на ръба на 30 метрова скала над морето. Палми. Пред нас се виждаха камъчетата и скалите с морски таралежи по тях, навътре светлосиньото море и като с четката на Ън навътре по- тъмно сини ивици. Едни рибарски лодки излизаха за да ни се покажат всяка сутрин, моряците вътре с моряшки фланелки и бели шапки с козирки. Три миниатюрни плажчета. Eдно централно пред нас, и две от двете му страни. Голяма чаша турско кафе в ръката и аз, който така и не можах да повярвам на очите си 14 дена.pocti_bezobidna написа:Кажи ни за Бяло море дееее! Колко много ти хареса, колко узо изпи, колко калмари изяде, колко гръцки думи научи, такива неща.Green Light написа:Видях ти рисунките, пич! Страшни, са! Аз гледам на всичко арт с честно съмнение в моята компетентност. Но когато усетя не рисунък, а настроение и то го усетя силно, сигурно значи че има нещо, и може би - голямо там. Пожелавам ти удоволствие от това което правиш. И признание.Ън написа:Ти къде се губиш, бе?Green Light написа:
Ех а сега ме чакат по работа долу.
Ох! дай Боже всекиму и начесто! Пу-пу!Green Light написа: Бяхме на Тасос. И досега не зная дали не съм го сънувал. Беседката в която закусвахме беше кацнала на ръба на 30 метрова скала над морето. Палми. Пред нас се виждаха камъчетата и скалите с морски таралежи по тях, навътре светлосиньото море и като с четката на Ън навътре по- тъмно сини ивици. Едни рибарски лодки излизаха за да ни се покажат всяка сутрин, моряците вътре с моряшки фланелки и бели шапки с козирки. Три миниатюрни плажчета. Eдно централно пред нас, и две от двете му страни. Голяма чаша турско кафе в ръката и аз, който така и не можах да повярвам на очите си 14 дена.
- windcolours
аааа така лии...пък се караш, когато някой спомене "плажуване":lol:Green Light написа: Бяхме на Тасос. И досега не зная дали не съм го сънувал. Беседката в която закусвахме беше кацнала на ръба на 30 метрова скала над морето. Палми. Пред нас се виждаха камъчетата и скалите с морски таралежи по тях, навътре светлосиньото море и като с четката на Ън навътре по- тъмно сини ивици. Едни рибарски лодки излизаха за да ни се покажат всяка сутрин, моряците вътре с моряшки фланелки и бели шапки с козирки. Три миниатюрни плажчета. Eдно централно пред нас, и две от двете му страни. Голяма чаша турско кафе в ръката и аз, който така и не можах да повярвам на очите си 14 дена.
Като прочетох поста ти се замислих дали Ън е подпалил вече с четките:winkw:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Са шта банна, катил такъв! ААААААА! Аз таковата (м0рЕ) ще видя през крив макарон.Green Light написа: Бяхме на Тасос. И досега не зная дали не съм го сънувал. Беседката в която закусвахме беше кацнала на ръба на 30 метрова скала над морето. Палми. Пред нас се виждаха камъчетата и скалите с морски таралежи по тях, навътре светлосиньото море и като с четката на Ън навътре по- тъмно сини ивици. Едни рибарски лодки излизаха за да ни се покажат всяка сутрин, моряците вътре с моряшки фланелки и бели шапки с козирки. Три миниатюрни плажчета. Eдно централно пред нас, и две от двете му страни. Голяма чаша турско кафе в ръката и аз, който така и не можах да повярвам на очите си 14 дена.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
(м0рЕ) сокол пииииееееmaggot написа: Са шта банна, катил такъв! ААААААА! Аз таковата (м0рЕ) ще видя през крив макарон.
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
да, гаден катил!maggot написа:Са шта банна, катил такъв! ААААААА! Аз таковата (м0рЕ) ще видя през крив макарон.Green Light написа: Бяхме на Тасос. И досега не зная дали не съм го сънувал. Беседката в която закусвахме беше кацнала на ръба на 30 метрова скала над морето. Палми. Пред нас се виждаха камъчетата и скалите с морски таралежи по тях, навътре светлосиньото море и като с четката на Ън навътре по- тъмно сини ивици. Едни рибарски лодки излизаха за да ни се покажат всяка сутрин, моряците вътре с моряшки фланелки и бели шапки с козирки. Три миниатюрни плажчета. Eдно централно пред нас, и две от двете му страни. Голяма чаша турско кафе в ръката и аз, който така и не можах да повярвам на очите си 14 дена.
защо не изтъргуваш бана, да те заведе поне два дена на такова?:lol:
или не! на Сардиния
Блажени са бедните духом